Ronai and Ronai
AMERIKAI

Konc a kirúgottaknak 2011. július 20. szerda 17:22 Forrás: klubradio.hu

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Konc a kirúgottaknak

Budapest – Megállapodást kötött a csoportos létszámleépítéssel kapcsolatban a közmédiumokat működtető alap és a szakszervezeti tanács: az érdekképviseletek visszavonták a demonstrációról szóló bejelentést, az MTVA pedig engedményeket tett a tömeges elbocsátások kapcsán. A Közmédiumok szakszervezeti Tanácsának elnöke a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában megállapodást sovány vigasznak nevezte. Nagy Navarró Balázs hozzátette: komoly viták előzték meg a megegyezést, de a többség úgy érvelt, hogy a kilátástalan helyzetbe kerülőknek most még ez is segítség.

És, hogy mi a segítség? Az 51 év fölötti, nyugdíjba vonulni nem tudó dolgozók további egy hónapnyi fizetésüket kapják épp úgy, mint az 51 év alatti három, vagy több gyermeket nevelő munkavállalók. Az MTVA kétszeresére, 50 millió forintra emelte az elbocsátott dolgozók megsegítésére létrehozott alapot és vállalta, hogy a nyugdíjhoz közel állók esetében a felmondás idejét igyekszik úgy kitolni, hogy ne érje őket hátrány.

Ugyanakkor a tömeges elbocsátás kapcsán nem közeledtek az álláspontok. Azt a szakszervezetek továbbra is szakmailag megalapozatlannak tartják, az ezzel kapcsolatos jogi utat végig járják, míg az MTVA jogszerű és szakmailag megalapozott döntésnek ítéli – mondta Nagy Navarró Balázs.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 3 szavazatból)

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

8 Reader’s Comments

  1. hehe nem ezt nevezik lumpenproletariátusnak ?
    Amúgy meg érthető : a kölyköknek enni kell adni , aztán meg valahogy majdcsak lessz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  2. Az 51 fölöttiek, és az 51 év alattiak közül a 3 (vagy TÖBB!!!!) gyermeket nevelők kapnak MÉG EGY HAVI fizetést a 3 hónapi álláskeresési támogatás mellé.
    És csak utána kell elfogadniuk a kényszerközmunka ajánlatot. Bravó!!!!!
    Ez biztosan nagyon fogja gyermekszülésre bátorítani a fiatal házaspárokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  3. Nagyon érdekes módszertani bemutatóként fogom fel a történteket. A konccal elkerülték a demonstrációkat, sztrájkokat és sikerült megosztani a társaságot. Szét tudják zilálni az egyetlen veszélyes dolgot, az összefogást. Mert még ezek a értelmesnek látszó emberek is feladják a holnapi túzokot egy mai verébért. Piti egyéni, rövidlátó alkuk az erővel kiharcolt, tartós eredmény helyett. Még ők sem hisznek az összefogás erejében, ezért gyerekjáték elbánni velük. Egyénileg egyik sem tudja magát megvédeni, a szervezkedésben nem bízik de várja a megváltót. Nekem elég tipikus viselkedési formának tűnik. A természetes kiválasztódás meg fogja tanítani a megfelelő túlélési technikát. Az is elég érdekes, hogy időről időre újra fel kell találni azt, ami már fel van találva. A z okos a más kárán is tud tanulni, a magyar csak a sajátján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  4. “őszirózsás forradalom” II.
    öregszeder, kekec ++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. Majd megbünteti független maris inkvizíciós testülete az RTL-t a VV “X ” miatt 100 millára és már pluszban is lesznek. A szakszervezet megegyezése felháborító! A kirúgottak nem 3 hanem 4 hónap múlva halnak éhen. Ez aztán az eredmény!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  6. Husz János Puszita

    Szabad magyar média, korrekt tájékoztatás béke poraidra. Megvettek 50 millióért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  7. Tartsátok oda az orcátok másik felét is, ha ilyen bénák vagytok! Plusz 1 hónapért meghunyászkodni, lemondani a jogaitokról, hát mi van itt???
    Tényleg a gerinctelenek országa leszünk??,Ha még 1 hónapot kapnak, akkor a sortüzet is bevállalnák? Már ha nem róluk van szó! Mélységesen fel vagyok háborodva!
    Mindenhol azt látom, hogy megalkuvásban jeles mindenki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  8. Egy másik cikkhez írtam , hogy a néphülyítéshez hülye nép is kell! Nos a fentiek szerint van is ilyen bőven!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Milliárdokat fizet csókosainak a köztévé 2013. szeptember 21. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos