Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az ocsmányság üli diadalát 2011. július 17. vasárnap 17:28 | AN Forrás: facebook.com

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az ocsmányság üli diadalát

Budapest – Nagyon sokan végre békét szeretnének, és úgy tartják, hogy a nyeréshez, a sikeres kormányzáshoz az jut el, aki békét hoz. De hogyan lehet béke, a Fidesz választási veresége után – kérdezi Gyurcsány Ferenc a blogbejegyzésében annak kapcsán, hogy egy, a nol.hu-n megjelent cikkben olvassa: mi történik a közmédiával és hogyan történtek a kirúgások. „Az ocsmányság üli diadalát. Ezek kérem rendesen megtapossák az embereket” – írta véleményét a volt miniszterelnök.

Szerinte nem hihető, hogy akkor lesz béke, ha elfelejtjük a múltat, ha fátylat terítünk rá, ha kikerüljük az újabb feszültségeket. Mert nem egyszerűen igazságot kell szolgáltatni a most megcsúfoltaknak, becsapottaknak, megalázottaknak, hanem helyre kell zökkenteni a kifordított világot. Nem pártsajtóra, saját média megteremtésére, ellenpontként balliberális médiára, hanem tisztességes, mértékadó, pártatlan közmédiára van szükség. Megteremtésében, működtetésében azok, akik most a Fidesz alá hajtják a köztelevíziót és a közrádiót, nem vehetnek részt, mert magatartásukkal bizonyították, hogy a pártszolgálat fontosabb nekik, mint a szakmai és emberi tisztesség, hazájuk tisztességes szolgálata.

Gyurcsány szerint letaglózó, hogy a cikkben senki nem meri vállalni a nevét. Bár elismeri, mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mekkora személyes kockázatot vállal a Fidesz elleni küzdelemben, „de téved, aki azt hiszi, hogy a Fideszt le tudja győzni pár tucat pártpolitikus. Ha nincs mélysége a társadalmi, politikai ellenállásnak, a küzdelemnek, akkor győzni se lehet, később meg sikeresen kormányozni sem” – teszi hozzá. Arra figyelmeztet: „Nem lehet otthon ülve várni a győzelemre és remélni, hogy a győzelem után majd szükség lesz ránk. Most van szükség mindenkire. (…) Mindenkinek meg van a maga dolga Orbán rendszerének legyőzésében.”

„A béke, amire tényleg szükség van, nem lehet a megalkuvás békéje. A béke a demokratikus viszonyok helyreállítását jelenti, a tisztességes politikai együttműködést és versenyt. Ami ezen kívül van, azzal meg nem lehet, nem szabad megbékélni” – írja Gyurcsány Ferenc.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 28 szavazatból)
Az ocsmányság üli diadalát, 5.0 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. Hogy hol vagyunk? Őt várjuk… Amíg nem vezeti a népet, addig a lakásban ülünk és lapítunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  2. Nincs, aki vezesse az embereket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  3. Na még egyszer!:
    .
    http://www.facebook.com/notes/gyurcs%C3%A1ny-ferenc/milyen-b%C3%A9k%C3%A9t/231600106872459
    .
    Éljen a Magyar Köztársaság!
    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  4. Na, erről beszéltem, mikor “Végül a nézőközönség dönt” írás kapcsán vitáztunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  5. Gyurcsány is rájöhetne már, hogy kevés az, ha beszél, akkor is, ha jól beszél! Ki kell állni a zemberek elé, százezreket kell kivinni az utcára, és nyomni, nyomni neten, újságokban, TV-ben, szórólapokon, hogy mire játszik az OVis és csapata! Hogy nincs olyan TV? Nosza milliárdos urak! Csinálni kell egyet! Először majd összejön 10-20ezer, másodszor majd már a duplája, és a tömeg ha látja, hogy az élükre áll és vezeti őket, ha van értelmes cél, program, akkor öngerjesztő folyamatként nő tovább. Csak kezdje már el végre! Miért kell megvárni míg az OVis mindent felszámol? Legközelebb olyan törvényt hoznak, hogy nemhogy sztrájkolni nem lehet, hanem az utcán sem állhat össze 5 ember, mert az már államellenes lesz! Mint az 1960-as években! Fel kell adni az “úri demokraták” szemléletet, be kellene már látni, hogy az OVist és rendszerét törvényesen (az ő törvényességük és nem a mienk!) már nem lehet megdönteni, csak is tömegerővel! És az, hogy nem betartva az ő törvényeiket, az nem okvetlenül jelenti azt, hogy törni-zúzni kell! “Csak” nem kell betartani az ő törvényeiket. Megnézném, hogy mit lép, ha több százezer zember tolong a parlament előtt! Nem hinném, hogy a maga ellen haragított, mélyen megsértett rendvédelmiseket neki tudja vezényelni a tömegeknek. Ha igen, az rendkívül szégyenletes lenne a rendőröknek! (benyalni az őket letaposónak = egyszerűen jelzőt sem találnék rá!).
    Kivéve persze a terrorelhárításnak nevezett magántestőr csapatát. (magáncsapat = állami milliárdokból!!!!!).
    Na szóval Kedves Gyurcsány Feri! Várjuk, hogy ne csak beszélj, hanem szervezz, irányíts és vezess! Sokan fogunk követni, csak indulj már el végre!!!!!!! Aztán a győzelem után nem okvetlenül neked kell a miniszterelnöknek lenni, szebben mutatna, ha a Bajnai, vagy valaki, hasonló kaliberű ember lenne az és olyan szakember miniszterekkel, akik nem pártpolitikusok és nem is sározódtak be az előző korrupciós botrányok során. Az ellenzéki vezetők közül – minden szinten – meg kell szabadulni minden olyan személytől, akikre akár csak árnyék is vetül! Csak olyan embereket szabad vezető pozícióba engedni, (mondom még alapszervezeti szinten is), akit semmilyen ügyből kifolyólag sem tudnak kikezdeni! Hogy nincsenek ilyen emberek? Dehogynem, csak a háttérben vannak, mert a mostani korrupt vezetők kiszorították őket! Becsületes irányító személy kell és előkerülnek ezek az emberek is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (38 szavazatból)
  6. Végre némi határozottabb hang, és ha halvány, de körvonalazódó cselekvési terv.
    Nagyon hiányoltunk már egy határozott hangot.
    Az igaz, hogy néhány tucat politikus nem döntheti meg a diktatúrát, de az is dőreség, ha arra várunk, hogy az emberek spontán, szervezetek nélkül, vakon mennek fejjel a falnak. Vagyis az embereknek szükségesek a tanult vezetők, akiknek szükségük van azokra, akik elfogadják őket. Összefogni az azonos elképzeléseket nem az egyén dolga, viszont az egyén világosan megfogalmazott irányelvek mellé hamarabb odaáll.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  7. Lehet tovább olvasni: ->Bartus László: Arcul veretve
    Mert ezt mi is a képünkre kaptuk. :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  8. T “neroka” Rendkívül hálás vagyok neked a kommentárért,mert utálok írni,de véleményed szó szerint megeggyezik az enyémmel.Drukkolok GY Ferinek,hogy
    bírja idegekkel és fizikailag,hogy ezek a fasiszta ócska görények eltünjenek.Neked is jó egészséget

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  9. Feri, Te kezdesz a feleségemre hasonlitani,- ő is kitette a hűtŐmágnest:
    A FOGYÓKÚRÁMAT MINDÍG UGYANAZON A NAPON KEZDEM: H O L N A P.
    ( :-) tudom, hogy már ezt mondtam neked többször )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  10. Neroka, és a hasonlóan gondolkodók…ti még mindig nem értitek miről beszél Gyurcsány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  11. Ja Feri, mostanában nem megyek kapálni, mert a francia meg az amerikai alkotmányt tanulmányozom, meg a Mózes 3-at, mert elhúzok innen hamarosan. Vigyázz igyál sokat a kapálgatás közben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (11 szavazatból)
  12. Kedves neroka.
    Igen ne, csak beszéljen, tegyen is. Én is könnyen ilyen kijelentést teszek gondolatba. Mielőtt aztán láthatóvá, vagy halhatóvá tenném a gondolatom megpróbálom értelmezni. Mit is tegyen? Menjen ki az utcára egy táblával: Én egy baloldali tömeget képviselek! Hívta Ő az embereket, mentek is, de hányan? A saját pártja is hátba szúrja időközönként. Gyurcsány Ferencnek most nem az utcán van a helye. Egy új pártot kell szervezni, melyik mentes a megélhetési politikusoktól, mentes az elpuhult gyenge jellemű névleg demokratáktól. Megjegyezném, hogy nagyon sokan üvöltötték a “Gyurcsány takarodj”- ot. Azoknak egy részük elbizonytalanodott, más részük megbánta, de vajon elegen? Ne lökjük Gyurcsány úrat a martalócoknak, csak akkor, ha elegen leszünk és megtudjuk védeni. Egy jó éve még nem tudtuk, vagy nem is akartuk! Az aljas ellenfelet, csak a nagy többség ( jelenleg ez nincs ), vagy a saját aljas módszerével lehetne legyőzni. Én például ezt a módszert, mint demokrata nem tartom jónak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  13. Csak kezdd mår vegre el, meglåtod, rengetegen leszunk!

    Hogy mindenkinek feladata van!? Igen sokan tudjuk es tesszuk, sokak pedig irånyitåsra es nem utolso sorban helyes felvilågositåsra vårnak!
    Most ossze kell hozni az ossznepi elegedetlenseget es ellenålåsba, ållampolgåri engedetlensegbe es folyamatosan utcåra kell irånyitani!
    Ott leszunk, ahol kell es segitunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  14. Igazad van Alugy, de hamis kartyassal csak cinkelt kartyaval lehet jatszani.
    ( a modszer lehet hogy nem demokratikus, de jobb megoldas mint egy veres forradalom ) Sajnos ha igy halad tovabb, elobb-utobb bekovetkezik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Gyöngyöspatán a Jobbik nyert. “Hitler anyja újra terhes.” Köszönjük Orbán Viktor!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  16. Feri! kapd össze magad aztán gyerünk, kürtölj össze mindenkit, minél többen vagyunk annál jobb. Ne várjunk már szeptemberig, mert az idő múlik, az ellen meg csak erősödik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. Nagyon örülök hogy nyilvántartanak.Ez azt bizonyitja hogy listákat vezetnek az ellenoldal hozzászólóiról.
    Tehetnek egy szivességet, szerencsétlenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. Tudom, balos társaim közül le fognak hurrogni, mégis el kell mondanom…
    Tisztelem Gy.F elszántságát, tudását, hitét az igazi demokráciában, de…
    de be kéne látni, hogy ez a jószándéku igyekezet most nem megy… a példátlanul aljas, gátlástalan ellenzék széttépte őt uralkodása idején. Az is igaz, nem lett volna ember rajta kivül, aki annyi ideig birta volna a rázuditott szenyáradot… Végül ő vesztett Orbánnal szemben, – a szemérmetlenül bevallott “amortizálás”sikerrel járt…
    Mi vagyunk annyira keletre, hogy a tömegek nagy részének “cáratyuska ” kell. Ezt találták meg O.V. ben, aki napról napra rá is játszik erre, sőt csatlakozott a “térdre, imához ! ” gyülekezethez.
    Itt az ismert politikusok arcukat vesztették…- bal oldalon.
    Tessék belátni! Gy:F. egyelőre – vagy örökre vonuljon vissza, elégedjen meg azzal, hogy majd bekerül a történelembe…ennyi volt! Bármit mond, hiába

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  19. Gyurcsány (Bauer, Szigetváry és többen) sokat beszél arról, mi lesz Orbán bukása után. Fontos kérdés. De van egy fontosabb: ki(k) által, mikor és főleg hogyan lesz megdöntve az Orbán-rezsim? Erre senki nem mond semmit. Egyszerűen azért, mert világosan körvonalazódik: demokratikus úton senki és soha… Akkor hát???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  20. Gyurcsány szélmalom – szél nélkül működésképtelen. TÖMEGtámogatással tud csak érdemi munkát végezni. Amíg tehát nem érik meg rá a helyzet – már csak kényszerűségből is kivárási álláspontra helyezkedik, esetleg még a széllapátokat próbálja irányba manőverezni.
    Egyébként meg akik forradalmat, fegyveres vagy akár csak erőszakos módszereket propagálnak: ugyan olvasgassák már el SZÜKSÉGÁLLAPOTRÓL SZÓLÓ TÖRVÉNYT! Egy biztosan elveszített választás helyett úgy kell Orbánnak a szükségállapot – az ellenzéki pártok betiltásával, a kötelező katonai szolgálattal és a magán bankbetétek igénybe vételével, mint egy falat kenyér!
    Tegyétek fel a kérdést: KINEK HASZNÁLnak ezek a szövegek? Lehet, hogy jó szándékkal írjátok – de legyetek már észnél!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  21. Gyurcsány (Bauer, Szigetváry és többen) sokat beszél arról, mi lesz Orbán bukása után. Fontos kérdés. De van egy fontosabb: ki(k) által, mikor és főleg hogyan lesz megdöntve az Orbán-rezsim? Erre senki nem mond semmit. Egyszerűen azért, mert világosan körvonalazódik: demokratikus úton senki és soha… Akkor hát???
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  22. @kekec: Igazad van… Ez itt a 22-és csapdája…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Már csak azért is, mert az ilyen szövegekkel utólag is legitimáljátok a jobboldal alkotmányos puccsra törekvését, a város minősíthetetlen szétdúlását. NEM!
    Amíg van rá mód és lehetőség, addig ez nem vállalható alternatíva. Demokratának legalábbis nem.
    A passzív rezisztencia a saját történelmi múltunkban is szerepel – Gandhi meg egy világbirodalmat tudott vele megroppantani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  24. kekecnek igazsága kérdőjel nélküli!!!!!!!!!!!!!! :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Szociológia tanárom, hajdanában-danában, felirta a táblára,
    Ismétléses és ismétlés nélküli permutáció.
    Mindenki kövé vált, volt ez a szoc.stat. első félévében.
    Néhány percig farkas szemet néztünk.
    Aztán szép komótosan letörölte a táblát.
    Ilyen baromságra nem lesz szükségetek
    És kimentük sörözni a Feneketlen tóra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  26. simplemind!
    .
    Akkor ne higgyük el a szociológusok számait, mert ellenségük? :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. jode most nem ertem en pontosan mirol is szol a demokracia, magyarorszagon ujabb ertelmezesre lel, marmar a hulye megfelelojekent? jon egy arrogans, hatalommanias szemelyi kultuszban tevelygo, videki, hazug torvenykonyvmoly es a kiskapuk segitsegevel hulyere veszi a demokratakat vagy mi? mintha az mszp tehetetlensege juttatta volna 2/3-os tobbseghez orbant ugyanezzel a taktikaval?……nem hiszem, hogy a fideszen, orbanon nem lehet fogast talalni! nem ugy tunik, mint a felcsuton maszuletett barany…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. A hazugságnak három fajtája létezik, a hazugság, a szemenszedett hazugság és a statisztika. ( Mark Twain)… de Chruchil is meglepett hasonlóval: Csak abban a statisztikában hiszek, amit én hamisitok…. de állitólag nem is őmondta, ez csak városi legenda. Egyesek szerint valami olyasmit azért mondott, hogy:kétféle hazuság van a szemtelen hazugság és a statisztika.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  29. Bevallom, tartottam attól, hogy leharapjátok a fejem. Örülök, hogy a mi táborunkban nem mindenki politizál “hivőként” Nem vezet jóra, ha Gyurcsánt mindenáron megváltóként kezeljük, ahogy a másik oldalon Orbánt istenitik
    A oilitizáláshoz gondolkodó okos emberekre van szükség, nem elvakult nyájra…
    Talán a Gandhi utja ma már hatástalan és kevés….
    Szerintem most a kivárásban sürgősen rendezni kéne sorainkat, mert jelenleg a bal oldal nem ütőképes…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. “Ki kell állni a zemberek elé, százezreket kell kivinni az utcára”

    Kedves Neroka, ezt a legkönnyebb mondani: százezreket kell kivinni az utcára. Hogyan? Menjen oda GyF és rángassa ki a lakásaikból őket?

    Számtalan tüntetés volt az elmúlt hónapokban, amikor a nép százezrével mehetett volna az utcára. Ok lenne elég. Tele vagyok ismerősökkel, munkatársakkal, barátokkal, akiknek nagyon elege van Orbánból, de az istennek ki nem mennének egy tüntetésre. Gondolod, azért mert nem GyF szólítja őket? Dehogyis, hiszen sajnos ugyanezen emberek máig valami gyanús alakként tekintenek Gyurcsányra, mert ők sem tudták függetleníteni magukat az éveken át folytatott lejárató kampánytól.

    Nem akarok lelombozni senkit, de az emberek nem akkor fognak kimenni az utcára, mikor Gyurcsány hívja őket, hanem mikor a fiuk, lányuk, feleségük, férjük munkanélküli lesz és el kell mennie kubikolni a három diplomájával, különben éhenhal. Ráadásul minden gazemberség ellenére Orbánnak még mindig rengeteg híve – akarom mondani hívője – van. Olyan országban élünk, ahol az adórendszer a legelesettebbeket sújtja, és a Fidesz még most is toronymagasan népszerű, hiába vesztett szavazókat. Olyan országban élünk, ahol a zemberek nem gondolkodnak, hanem hisznek, megdöbbentő, de még akkor is, amikor pedig a saját érdekük pont az ellenkezőt diktálná.

    És igen, igaza van Gyurcsánynak: amíg csak név nélkül megy a morgolódás, addig semmi sem történik. Amíg a félelem az úr, addig tömegeket lehetetlenség utcára vinni. Ha egyszer elmúlik – mint ahogy elmúlt 56-ban – akkor kimegy a nép, és akkor Isten irgalmazzon Orbánnak és bandájának.

    De addig hosszú még az út, és az ellenség (a demokrácia ellensége) aljas, tapasztalt és kegyetlen. Egyetértek Gyurcsánnyal abban is, hogy nem kell megnyerni a 2014-es választásokat. Túl korai lenne, az ellenzék egysége sehol, ráadásul mindenki, aki most félelemmel lapít, az új kormánytól várna el mindent: rehabilitációt, az elvett pénzek visszaadását, az elvett munkahelyekbe történő visszahelyezést, új médiaviszonyokat, stb. Teljesíthetetlen óhajok áradata zúdulna az új kormányra, és a követelőzők már nem lapítanának, hanem ordítanának. Az új kormánytól ugyanis nem kéne félniük, hát hangosak is lennének.

    Sajnos alá kell merülni a legnagyobb mocsokba, hogy rájöjjenek az emberek, hová is vezette őket a jobboldal. Még nem látják, illetve kevesen látják. Még úr a félelem, még nagy a bénultság, még hat a kormánypropaganda. Remélem, még megérem az időt, mikor valóban százezres tömegek ordítják: Orbán, takarodj!

    Én ott leszek akkor is, ahogy ott voltam a mostani tüntetéseken is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  31. Gyurcsány folytatja az orbán idegeinek kikészítéséért folytatott harcot. Képzeljétek el, mit jelent a pszihikailag labilis orbánnak, ha naponta kap egy alapos kokit attól az ellenfelétől, azaz ember akinak tudatalattijában rögződött, hogy ez az ellenfél különb nála. Szeretném, hogy Gyurcsány folytassa ezt a szerintem sikerrel kecsegtető háborúját. A csuti egóján már látszank a kiborulás kezdeti jeleiei. Csak meg kell figyelni azokat az arckifejezéseket, amivel az EP ülésen őt ért kritikákat fogadta. Képzeljétek el annak a pszihoógusnak a nehézségeit, aki a csuti lelki gondozásáért ferlel. Egy lelkileg instabil ember, aki politikaii céljai elérése érdekében világnézetet váltott, és szellemileg, alacsonyabb szinten áll ellenfelénél, igazi lelki támaszt sem kaphat attól a hittől, amit gyerekkora óta nem sajátjaként élt meg. Ha Gyurcsány következetes marad ebben a takzikában, a csuti útja ki van jelölve a pszihiátria felé.Hajrá Ferike

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  32. Itt van cenzúra? Csak egy kérdés…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Oké, látom, minden rendben, akkor tegnap csak lassú volt a rendszer… Nos, azt hiszem, Alugy. kolléga írt valami ilyet: ne lökjük Gyurcsány Ferencet a csőcselék elé, amíg nincs, aki védje. Kedves Alugy, amíg így vélekedtek, soha nem fog kiállni… Miért? Mert nem látja az őket védő tömegeket, akik – saját jól felfogott érdekükben a bizonytalan időszak alatt – lapítanak. Viszont ha egyszer kiállna (elindulna), de úgy komolyan, azt hiszem, igencsak meglepődne mindenki, mennyien lennénk mögötte…
    Amúgy egy észrevétel az MSZP-n belüli belharcokról… Igen erős a gyanúm, hogy nem egy MSZP-s van, aki komoly kenőpénzeket fogad el a Fidesztől azért, hogy rohassza a pártot belülről. Érdemes lenne ennek utánanézni, mert vannak ilyenek, és amíg ezek ott vannak Gy. F. közelében, nem is fog neki sikerülni semmi :-( (( A pártot meg elhiteltelenítik, szétrohasztják…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Kekec!

    Sok igazsågod van’ de nem hiszek a szuksegållapotban, ugyanis azt valakinek vegre is kellene hajtani, A TEK meg keves hozzå!
    En magam sem a fegyveres forradalomba hiszek, hanem a Nep a milliok erejeben, akik ellen mår hitem szerint egyetlen fegyveres testulet sem lepne fel! Anno en olyan eskut tettem hogy nepellenes parancsot nem hajtok vegre!
    Azt gondolom, hogy igenis nagytomegu polgåri engedetlenseggel kapcsolt folyamatos utcai demonstracio kell mindenfele pårtkotodes nelkul!
    Hogy valaki ilyet le tudjon vezenyelni, igenis alkalmasnak tartom Gyurcsånyt!
    Az Orbån szuksegållapotårol meg az a velemenyem, hogy Europa kozepen lehetetlen lenne megcsinålni, kulonosen politikai inditekkal!
    Nato tag vagyunk, ahhoz nekik is lenne egy ket szavuk!
    Tehåt a szuksegållapottol, tartani oktalanåg, ha ilyet lepne, az olaj lenne a tuzre, es vegleg meg is semmisitene, mert a vegrehajtås fordulna ellene!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. Még kis türelmet.
    A felcsúti parasztgyereket megválasztók még nem érzik a bőrükön döntésük súlyát.
    Az otthon maradottak sem.
    Egy biztos.
    Amig Szanyi Imrék villogmak MSZP szinekben, addig semmi nem fog demokratikusan történni.
    Szanyi és baráti köre GERÉB!
    :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. mosolygo!
    Ugy tom Tibor az az Imre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  37. Az elmúlt időszakban tapasztalhattuk orbán mindent megtesz amit mi lehetetlennek hiszünk ,sőt annak az ellenkezőjét is.Nem várhatunk tőle racionális ,normális döntéseket.Kapkod baromságokat mond és tesz.Tönkreteszi kis hazákat hát ne hagyjuk.Sokan félnek?Ugyan mitől??Engem 4-szer rúgtak ki itt vagyok igaz nem élek túl jól de nem tudok belenyugodni ebbe az aljas módszerekbe amit alkalmaznak./Lásd:A rendőröket a legújabb verzió szerint terroristáknak kiáltják ki/Az ok a régi vádak elévültek volna hát kreáltak egy súlyosabbat kit érdekelnek mögötte az emberi sorsok jelszóval/És főleg Gyurcsányt bele lehet rángatni,hogy így akarta megvédeni a hatalmát.Nos én ettől lejjebb már nem látom a magyar kormány ténykedését.Sukoró nem sikerült hát arról nem beszélve most orbán építkezik majd ott.Ez senkinek nem tűnik fel??Na erről akkor ennyit.
    Az összefogás nagyon lassan jön majd el.Csak azt nem tudom egyesek miben reménykednek még?Vagy van annyi pénz amennyiért korpásodik a hajuk?VAN!!
    Úgy tűnik megvárjuk a legrosszabb verziót amit Bartus László több ízben felvázolt és sajna igaza van.Bár ne lenne?
    Drukkolni lehet de ne a pálya széléről tegyék sokan mert onnan nem sok lehetőségünk van!Menjünk bátran be a pályára és meglátjuk akkor mi történik?Még nem próbáltuk hát tegyük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  38. @cornelius
    Ismét csak egyetértésemnek adhatok hangot.
    Azt hiszem, elég jól ismerheted az embereket úgy általában.
    Vagy egyszerűen csak itt élsz a földön (Magyarországon)? :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Cornelius, újra ott a + tőlem

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. “Mindenkinek meg van a maga dolga Orbán rendszerének legyőzésében.” Hát igen, nekem pl. fontos kapálni- és főznivalóim vannak. Hiszem, hogy virágültetéssel és káposztafőzéssel az orbán-birodalom ellen hatékonyan harcolhatok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Ennyi kuszaságból arra a következtetésre jutottam, mondunk szépeket, okosságokat, csacsiságokat, amivel semmire nem jutunk. Azt tartom igaznak, hogy lapítunk, várjuk hogy valaki megváltsa a világot.
    Azt hiszem, még most sem telt be a pohár. Várni tényleg kell, hogy az emberek
    még jobban érezzék bőrükön a rendszer elnyomását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. cornelius!
    Meg kellhajoljak, bår ez soh nem esett nehezemre, ha valodi nagysåggal talålkozom!
    Cak håt ugy surgetnem, talån csak kinyillik mår az emberek szeme!
    Minden igaz amit leirtål, de akarom hinni, hogy hamarabb szakad el a cerna az embereknel!
    En biztos hogy dolgozom rajta, hogy igy legyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Stumpné Bekes Margit

    Senki sem számol azzal,hogy egy ilyen “centrális erőtér” egy idő után,a saját belső feszültségeitől indittatva,váratlanul hatalmas erővel szétrobban!!! Ennek első jelei látszanak már,amikor Lázár kioktatja Harrach Pétert,Kövér Lászlót,Pokorny szembemegy az államtitkár asszonnyal stb..stb…Megkezdődött a nagy belső harc,Orbán visszavonul agyideg kisimitásra,azt gondolván,hogy majd jobban birja a megpróbáltatásokat…..DE A TÖRVÉNYSZERŰSÉGEK BEKÖVETKEZNEK!!! Erre kell felkészülnie minden józan demokratának,nem bújunk el a palánkok mögé,hanem megkezdjük a szervezett fellépést! Nem szabad félnie senkinek,mert amit Orbán a lázas elméjével elgondolt,az kivihetetlen!!!A magyar mindig rebellis volt,van és lesz! Ezzel nem számol őkegyelme!! Mindenkinek meg kell mutatnia magát,mindenkinek ki kell állni a frontvonalakra! Csakis is söpörhetjük el és ki ezt az Aegis-istállót!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. bocsánat, ha olyat írok, amit már mások megírtak, de nincs idöm minden kommentet olvasni. Én csak a következöt szeretném mondani: Ne legyenek illúzióitok! Az orbán-rendszert demokratikus eszközökkel nem lehet már megdönteni. Itt vagy forradalom, vagy katonai puccs lesz. Vagy marad Orbán 30 évig. Kíván valaki fogadni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Kedves Andy, teljesen igazat adok neked, itt már kevés minden, ki KELL vinni az embereket az utcára!!! Hiába minden, másként már nem fog menni – sajnos! :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. Kedves Andy, teljesen igazat adok neked! :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Husz János Puszita

    Nem értek most egyet Gyurcsány Ferenccel. A 21. században nagyon fontos a kommunikáció és ehhez kell a média, elérni az embereket. A politika egy show műsor lett, a politikusnak el kell adnia magát. Hiába az igazság, az akarat, az elszántság, világos program, ha nem jut el az emberekhez, nem tudnak róla.
    A magyar társadalom rendkívül tekintélyelvű, fel kell világosítani őket, megtanítani nekik, hogyan kell a demokráciában élni, hogyan lehet boldogulni, büszkén, önállóan. Egyszerű szavakkal, az emberi méltóságukra hatva, azt erősítve. Nagyon kell a kommunikáció.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. Husz János Puszita

    Ja igen és fontos lenne, hogy ne a Fidesz tematizálja az egész médiát. Ne csak arra reagáljon mindig a demokratikus oldal, kis fáziskéséssel. Konkrétumokkal, amit az egyszerű emberek is értenek, ami a mindennapjaikat érinti. Akció kell- nem reakció. Alternatívát felmutatni, ami mellé jó szívvel oda lehet állni. Tudom még korán van a kampányhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. Husz János Puszita

    Még valami, szerintem nem a fasizmus-demokrácia fogalmával kell operálni, az túl elvont. Emberi értékekkel többre mennénk.
    A hazugságot szembeállítani az igazsággal.
    A méltóságot a megaláztatással.
    A tisztes megélhetést a harácsolással / általános nyomorral.
    A korrupciót, kapcsolati tőkét a becsülettel.
    Ez az amire az emberek vágynak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Két választás között egy legfontosabb 2011. július 18. hétfő | AN

Orbán térdig áll a munkában 2011. július 17. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos