Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az MSZP kiáll Szilvásy mellett 2011. július 2. szombat 19:08 Forrás: Nol

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az MSZP kiáll Szilvásy mellett

Budapest – Gyurcsány Ferenc már kora reggel elmondta véleményét Szilvásy György őrizetbe vételéről, s arról, hogy a módszer az ötvenes évekre emlékezteti. Az MSZP reagálására késő délutánig kellett várni: a szocialista párt kiáll Szilvásy György mellett, hisz az ártatlanságában, és szolidaritását fejezi ki a volt titokminiszterrel – mondta Mesterházy Attila.

A pártelnök a választmány szombati ülése után kijelentette: az MSZP, ahogy eddig, továbbra is kiáll azok mellett, akikkel szemben “politikai leszámolást indított a Fidesz-kormány”. Mint mondta, kíváncsiak arra, hogy Szilvásy Györgyöt mivel gyanúsítja az ügyészség.

Arra a kérdésre, hogy Szilvásy György őrizetbe vétele mögött politikai motivációt sejt-e, Mesterházy Attila úgy felelt: “erős az az érzésünk, hogy a miniszterelnök tudatos politikai hajtóvadászatot folytat”. Kifejtette: Orbán Viktor korábban állítólag arra utalt, hogy csak érjen véget az európai uniós elnökség, és a kormány belefoghat az elszámoltatásba.

“Július 2-a van, lejárt a soros elnökségünk, és úgy tűnik, hogy miniszterelnök úr ezt az ígéretét betartja” – jegyezte meg Mesterházy Attila, kiemelve, hogy véleménye szerint ezzel “a politikai játékkal” a kormány a megszorító intézkedésekről akarja elterelni a figyelmet.

A kérdésre, hogy Szilvásy György tagja-e az MSZP-nek, Mesterházy Attila igennel válaszolt, hozzáfűzve, hogy párttisztséget nem viselt, csak kormányzati szerepet vállalt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

18 Reader’s Comments

  1. Felháborít ez a naív, ostoba, gyenge reagálás !
    NEM ELÉG CSAK BEJELENTENI, HOGY “KIÁLLUNK” VALAKI MELLETT, AHOGY EDDIG KIÁLLTUNK !!!!
    AZONNAL FEL KELLENE HÁBORODNI, ORDIBÁLNI KELLENE AZ MSZP-NEK, ÉS VÁDOLNI A FIDESZ ÉS ORBÁN DIKTATÚRÁT, KÖVETELNI KELLENE SZILVÁSI AZONNALI SZABADLÁBRA HELYEZÉSÉT, ÉS ENNEK A KONCEPCIÓS BOSZORKÁNYÜLDÖZŐ POLITIZÁLÁSNAK AZ AZONNALI MEGSZÜNTETÉSÉT, ÉS AZONNAL FEL KELLENE HÍVNI A NEMZETKÖZI FÓRUMOK FIGYELMÉT AZ ORBÁN DIKTATÚRA KOMMUNISTA DIKTATÚRÁT MÁSOLÓ, ÉS AZ EU-S NORMÁKAT SEMMIBE VEVŐ POLITIKÁJÁRA, ÉS KÖVETELNI AZ EU FELLÉPÉSÉT EZ ELLEN !!!!
    EZ SEMMIT NEM ÉR, AMIT AZ MSZP CSINÁL !!!!
    EZ A REAGÁLÁS ELÉGTELEN !!! EZZEL AZ ENYE-BENYE SZINTŰ REAGÁLÁSSAL SZABAD UTAT ENGED ORBÁNNAK !!! RETTENETESEN CSALÓDOTT VAGYOK EMIATT A SEMMIREKELLŐ REAKCIÓ MIATT !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  2. Ne kiabálj már! Az EU nem fog semmit sem szólni. Kicsit letesztelik az EU reakcióját, mielőtt Gyurcsányt beviszik. Ennyire amatörök nem lehettek! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  3. Egyetértek Hazafival!
    Viszont Gonoszkának is igaza van. A nagy vad Gyurcsány… Csak még nem gyártottak ellene elég bizonyítékot…Aljas egy módszer!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  4. Nagy Imre ellen milyen bizonyíték kellett?
    És sorolhatnám a neveket. Bizonyíték! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. Laborc a következő. Most elmosolyodtam.
    Szép volt Orbán! Góóóól Orbán.
    Öngól. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  6. Mesterházy ismét alulmulta Önmagát. Egy ellenzéki politikusnak ilyen esetben minimum olyan nyilatkozatot kell tennie, mint amit Molnár Csaba tett. Egy pártelnöknek, amely pártnak egy volt miniszterét gynaúsítják meg államellenes bűncselekménnyel ennél is keményebbnek kellene lennie, hiszen a magyar ügyészség azt állítja, hogy a szocialista-szabaddemokrata kormány egy potentált tagja, nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő minisztere végzett államellenes tevékenységet. Persze az ügyészség ezt a HÍR TV-n keresztűl teszi, ő maga lapít, illetve nevetséges módon azt mondatja szóvivőjével, hogy mivel nem tőle származik a hír, ezért nem kommentálja, ami egy nagy csúsztatás. Egyrészt, mert a hír az ő akciójáról szól, másrészt mert a HÍR TV munkatársai és kameramann-ja tudott a tervezett akció helyéről és idejéről, azaz látszatra így gondoskodtak ismét arról, hogy hír is legyen a letartóztatás(ok)ból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  7. bumburi: Már készülnek a rejtett kamerás felvételek.. most vágják őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  8. coffi
    Ha ilyen gyorsasággal viszik be az embereket, az azt jelenti, hogy minden bizonyíték elkészült.
    Csak attól tartanak, hogy Gyurcsányból “mártírt” csinálnak, és így a zemberek reakcióját kell először letesztelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. Hazafi (aki nem hazaffy) legalább kiabál. És azt gondolom Gonoszka, mostmár neked is és nekem is kiabálni kéne. Már csak az önbecsülésünk miatt is. Az mszp-nek, az lmp-nek, a civil szervezeteknek pedig az ügyészség, a parlament és a követségek előtt kéne tüntetni. Ez már a legbrutálisabb, nyilt diktatúra. Ha parlamenti párt tüntet, azt nem lehet csak úgy következmények nélkül hazazavarni. Én sem értem az mszp orbitális, megszégyenítő tétlen gyávaságát. Most valóban hagyni kéne minden mást a pokolba, ezzel kellene foglalkozniuk folyamatosan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. Ha csak ennyi tellik védelem gyanánt akkor a fél MSZP csomagolhatja a fogkeféjét. Mi kell ezeknek, hogy felébredjenek végre? Diktatúrával szemben nem lehet demokráciát játszani és majd meglátjuk mi a vád. Koholt vád van . Egyébként nem mindegy . Ez a hatalom bosszúja. Erre készültek nyolc éve. Nem kell vizsgálni az okokat. Szembe kell velemenni. Az utcán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Ugye nem Mesterházytól várjátok el, hogy harcoljon?
    Nos az az igazság, hogy ezért az Mszp-ért nem terhelem a hangszálaimat. Gyurcsányért sem. Ha kell nekik, vigyék. Szmájl !
    Éveken keresztül ignorálta az Mszp “baloldali” párt a potenciális szövetségesét.
    Na, legfeljebb Gyurcsánynak kényelmetlen fekhelye lesz.
    Nem furcsáljátok, hogy Aprómama szóba sem kerül? Ja, kell valaki, aki csülkös bablevest visz a beszélőre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. őregszeder, az mszp-nek kellene lenni olyan szervének, amely cselekedni tud.
    Ennek ellenére nem történik semmi. Azért én ennél profibbnak gondollak, hogy ezt ne látnád.
    Nyilvánvaló, hogy a letartóztatások azt mutatják, hogy abszolút amatör
    szintű az MSZP EGÉSZ vezetése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. Az ellenségemnek azt kívánom:
    Védjen meg Téged az MSZP!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  14. Mit ne mondjak, le nyűgöz Mesteházy úr valamint az MSZP és vezetőség határozott, tekintélyes éles és dörgő reakciója az eseményekre.
    Már csak annyi hiányzik, hogy fogják könyörgőre a Mao Ce Viktorhoz a reakciójukat. Valóban egyedül van Gyurcsány Ferenc az MSZP apparátusban ? Mert az országban nincs egyedül. Nagyon nincs!

    Hazafi !
    Én veled vagyok. De jóval többen, mint ketten vagyunk!.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Mikor elvitték a szomszédomat ,nem szóltam semmit.
    Mikor elvitték a barátomat, nem szóltam semmit.
    Mikor elvitték apámat, nem szóltam semmit.
    Mikor elvitték a feleségemet, nem szóltam semmit.
    Most, hogy értem jöttek már nincs kinek szóljak.

    A szöveg nem az én művem csak idézet, sajnos már nem emlékszem kitől és így abban sem vagyok biztos, hogy szó szerint helyes-e, de a lényeget tekintve igaz, és helytálló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Martin Niemöllertől van az idézet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. Én ezt így ismerem Niemöllertől: “Amikor a zsidókért jöttek, hallgattam, mert nem voltam zsidó; amikor a kommunistákért jöttek, hallgattam, mert nem voltam kommunista; amikor a szakszerveztiekért jöttek, hallgattam, mert nem voltam szakszervezeti; amikor értem jöttek, senki sem beszélt.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Kedves Gonoszka!
    Aki az MSZP elnöki székébe ül, annak – most különösen – kiváló harcosnak kell lennie, és kemény harcot kell folytatnia a demokrácia alapintézményeinek visszaállításáért és – ha vannak ilyenek – a politikai alapon meghurcolt párttársaiért.
    Én ezt várom el Mesterházytól is.
    Lehet, hogy meglepő, de a sukorró-ügyben élenjáró feljelentő, Schiffer Andrástól is azt várnám el, hogy minimum olyan érzékeny védelmezője legyen az emberi jogoknak és az állampolgárok információhoz való jogának, mint amilyen 2010 előtt volt. Ha nem így tesz, akkor kénytelen vagyok őt besorolni a hiteltelen karrrieristák táborába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos