Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kövér feldúlta a szlovák-magyar viszonyt 2011. június 10. péntek 3:28 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kövér feldúlta a szlovák-magyar viszonyt

Budapest/Pozsony – Kövér László, a Fidesz elszabadult hajóágyúja, aki az ország szégyenére jelenleg az Országgyűlés elnöke, élénk külpolitikai tevékenységbe kezdett, és csak a józan szlovák kormánynak köszönhetően nem provokált fegyveres konfliktust északi szomszédunkkal. Kövér azt mondta, hogy a vízlépcsővel Szlovákia elmozdította a magyar határt, amit Magyarország a nemzetközi jog segítségével próbálta orvosolni, „holott akár katonai erőt is alkalmazhatott volna”.

Élesen bírálták Kövér Lászlót a szlovák politikusok, mert a Magyar Országgyűlés elnöke a Hospodárské Noviny című prágai és pozsonyi lapban megjelent interjújában azt állította, hogy a magyar nemzet nem mondhat le egyetlen részéről sem, a vízerőművel a szlovákok megváltoztatták a szlovák-magyar határt, amiért a magyarok katonai erőt is alkalmazhattak volna.

Visszautasították Szlovákiában Kövér azon állítását, hogy a bős-nagymarosi vízmű egyoldalú felépítése által Pozsony megváltoztatta a magyar-szlovák határt, s ezt a helyzetet Magyarország a nemzetközi jog segítségével próbálta orvosolni, „holott akár katonai erőt is alkalmazhatott volna”. Az Irány-Szociáldemokrácia (Smer) párt szerint „Budapestről olyan csípős pofont kaptunk, mint a csípős paprika. Itt az ideje reagálni” – jelentette ki Olga Algayerová, a Smer árnyékkormányának külügyminisztere. Szlovákia nagyon gyors választ kapott meghátráló, sőt szervilis külpolitikájára” – jelentette ki Marek Madaric, a Smer alelnöke.

Algayerová szerint nagyon kell figyelni a kettős állampolgárság ügyében. E tekintetben “figyelmeztető jelzésnek” mondta, hogy Budapest lemondta a magyar-szlovák parlamenti külügyi bizottsági találkozót, egy nappal annak megtartása előtt. Madaric úgy vélte: Kövér nyilatkozata, hogy Szlovákia megváltoztatta az államhatárt, illetve utalása a katonai erő esetleges alkalmazására, botrányos és elfogadhatatlan. “Ezzel csak megerősítette a magyar politika revizionista szellemét és a szuverén Szlovák Köztársaság iránti tisztelet hiányát” – szögezte le a politikus.

Ján Slota a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke szerint Kövérnyilatkozata a szlovák nemzet számára megalázó, s beavatkozás Szlovákia belügyeibe. “Otromba állításokról van szó, amelyek megalázzák a szlovák nemzetet. Magukénak tekintik a szlovák földet. Ráadásul a Fidesz képviselője világos céllal mondta el ezeket a gondolatokat. S ha legújabban ez az úr, a magyar Országgyűlés elnöke állítólag a katonai erő alkalmazását sem zárja ki Szlovákia ellen, akkor valóban nincs miről beszélni, és minden normális kormánynak azonnal cselekednie kellene” – áll Slota nyilatkozatában.

A nacionalista párt elnöke követeli a budapesti szlovák nagykövet visszahívását és a szlovák-magyar alapszerződés felmondását, amelyet a magyar fél “folyamatosan durván és arrogánsan megsért”. Kövér az interjúban arra válaszolva, vajon meg tudja-e érteni, hogy az új magyar kormány határon túli magyarokat érintő politikája problémát okozhat a szlovák politikusoknak, még ha nem is nacionalisták, mint Ján Slota, kifejtette: “sajnos”, minden szlovák politikusban van egy kis Slota, mégpedig azért, mert félnek Slotától, így figyelembe veszik nézeteit.

“Nagyobb önbizalomra lenne szükségük a szlovák kollégáknak. Értjük, hogy nem mondhatnak le azokról a területekről, amelyeket a trianoni szerződésnek köszönhetően kaptak, s amelyeken Szlovákia létrejött. De a magyar nemzet sem mondhat le egyetlen részéről sem, a szlovákiai magyarok szellemi és kulturális értelemben hozzánk tartoznak. És szintén nem mondhat le (a magyar nemzet) történelmének és kultúrájának azon részeiről, amelyek ezzel a területtel kötik össze” – jelentette ki az Országgyűlés elnöke.

“A nemzet egysége a határokra való tekintet nélkül is kialakítható, megtartható, főleg az egyesülő Európában” – mondta Kövér. Hozzátette: ő otthon érzi magát Komáromban és Révkomáromban is. Otthon érzi magát Kolozsvár főterén is. “Szellemi, kulturális vagy történelmi értelemben ez az én hazám is” – szögezte le a politikus. Az interjúban Kövér emlékeztetett: Magyarország a magyar-szlovák alapszerződés óta már sokszor, ismételten elismerte a mai államhatárok érvényességét.

“Szlovákia számára (az állítások) a legkisebb veszélyt sem jelentik” – szögezte le Dzurinda szlovák külügyminiszter. Szerinte Kövér megpróbálta elterelni a figyelmet Magyarország belső gazdasági-társadalmi, illetve külpolitikai problémáiról. A külügyminiszter hozzátette: ebben nem kíván segíteni Budapestnek. De ez otromba kijelentés volt, a katonai beavatkozással való fenyegetőzés nem tartozik a jó szomszédok szótárába és elfogadhatatlan. Magyarország „nagymagyar” politikáját elutasítja a külföld, és elszigeteli Magyarországot a külvilágtól.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.3/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 8 szavazatból)
Kövér feldúlta a szlovák-magyar viszonyt, 3.3 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. Ez a Kövér F(L)AT HULYE.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  2. Kövér feldúlta a szlovák-magyar viszonyt…….IS!
    Amihez ezek nyúlnak, ott kő kövön nem marad! Nem tudom van-e még olyan réteg – országhatáron belül vagy kívül – akikbe még nem rúgtak bele, nem aláztak meg! És ezek gondolják úgy magukról, hogy ők a követendő példa! Isten ments!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  3. Míg idehaza Szanyinak a zsurki vodka, a Felvidéken Kövérnek ártott meg a borovicska.
    Jó, én elhiszem, hogy ő az ország második legfőbb közjogi méltósága. De attól még (és pláne ezért!) lehetne tenni mellé valakit, aki vigyáz arra hogy mindíg szedje be a gyógyszerét és ne igyon rá!
    Egyébként pedig Kövér és Slota csókolják meg egymást, rúgjanak be amúgy jó alaposan, ahogy szokták és nyissanak egy közös tank-nagykereskedést!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  4. KÖvérnek elvileg igaza van, de nyilatkozatával 20 évet késett, ezért ma az abszurd és ellene mond a józan észnek.
    A vízlépcső ügyben pedig reálisan azt is látni kell, hogy az előállt helyzet a rendszerváltó magyarok szemellenzős politikájának, illetve a politikai okok miatti vak vízlépcsőellenességének köszönhető. A Duna osztrák és német szakaszain virágzó üdülőparadicsomok vannak a jól működő vízlépcsők körül, amelyek munkahelyek ezreit teremtették.
    Tankokkal az elődeik döntéseit elfogadni képtelen, a politikai érdekeiktől vezérelve mindt leromboló, az önfejű agyakba kellene bevonulni, hogy és kiúzni onnan ezt az ősi magyar átkot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  5. Dzurindának igaza van. Ennek a bunkónak a felelőtlen handabandázása nem Szlovákiát, hanem a magyar népet fenyegeti. Rabszolgasággal! Ugyanis nem Szlovákiában, hanem Magyarországon került hatalomra egy hitvány rabló fasiszta bagázs. A Szlovákok ilyen nyilatkozatok után jogosan tiltják meg állampolgáraik számára a magyar állampolgárság felvételét. Egy szélsőségesen nacionalista fasiszta állam iránti állampolgári hűség, valós nemzetbiztonsági kockázatot jelent a szlovák állam számára. A szlovákok történelmi emlékezetéből még nem törlődött ki Hitler ötödik hadoszlopa a Szudétavidéken.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  6. Orbán András Lajos

    Őrület amit ez a vad barom produkál, normális országban ez a mankó senki nem lehetne, nem hogy a parlament elnöke!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez a hülye evvel a nyilatkozatával sokat ártott a két ország viszonyának…………Kellenek-e ilyen nagyon hülye ,,emberek,, a magyar politikai életbe, szerintem NEM!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  7. Ennek a baromnak feltűnési viszketegsége van. Kevesli a fizikai rondaságá, még
    bővíti a szellemi toprongyságával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  8. Folyik az ellenséggyártás bel- és külföldön egyaránt, lesz kivel leszámolni.
    A szemétláda nyugdíjasok, mocskos tűzoltók, rohadék színészek, a Szlovákokról ne is beszéljünk, mind a mi vérünket szívják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  9. Mi ez a nagy felhaborodas,van itt valaki aki mast vart a fityusztol?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  10. Azt kell megértenünk, hogy (köteles) Kövér László azt mondja, amit főnöke akar. Azaz: ő Orbán Viktor magyar hangja. Ergo: azt kellene kitalálnunk, hogy a minidiktátor milyen céllal bacogatja a Szlovákokat?
    Álláspontom szerint a cél, a tömegpszichológia egyik alaptétele:
    Ha egy nem kellően összetartó tömeg vezetője vagy, úgy tudod elérni, hogy felsorakozzanak mögéd, ha találsz egy közös ellenséget.
    Orbán Kövér segítségével – mint már oly sokszor – Szlovákiát használja erre a célra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  11. Nem Kövér találmánya.
    Anno a JATE professzornak is ez volt a véleménye, pedig Nagy Károly egy hírhedten nagy tudású és vizsgákon vérengzős professzor volt.
    Egyértelműen levezette a Párizsi Békeszerződésből, hogy a vízi határ a fő sodorvonal. Ha ezt valaki eltereli a saját területének irányába, akkor egy területi delerictio jön létre, ami alapján az elhagyott terület uratlanná válik, és az lesz, aki képes rajta uralmat szerezni.
    Meg is kérdezte a katonaviseltektől, hogy hogy áll most a tatai páncélos hadosztály.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  12. Porcelán az elefánt boltban. Vagy fordítva?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  13. Akkoriban Csehszlovákia hadserege lényegesen nagyobb erőt képviselt, mint a magyar. A fülkeforradalom egyik hülyéje most, nemzetközi szinten bizonyított.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. Tökéletes az okfejtésed Diogenes, de Orbánék itt is elszámítják magukat.
    Anno szoros munkakapcsolatban voltam szlovákiai kollégákkal, akik többsége magyar ajkú volt, de akadt közöttük olyan is, aki egy kukkot sem tudott magyarul. Kiváló kapcsolat alakult ki közöttünk, ami akár barátinak is nevezhető. Már évek óta elváltak útjaink, de a kapcsolataink továbbra is élnek és szinte napi kapcsolatban vagyunk, hivatalos rendezvényeikre meghívnak, stb. Ezt csak azért írtam le, mert azt látom, hogy az ott élő magyarok többsége kifejezetten dühös az itthoni történések miatt, a szlovákok normális többsége pedig magasan tesz Orbán és vazallusai böfögésére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  15. Szlovákok feltehetően kitűnő tankokat gyártottak, és a magyar operetthadsereg lehetett volna a tesztbábú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  16. Diogenes fogalmazta meg jól a lényeget. A hazai problémákról kívánja úgy elterelni a figyelmet, hogy próbál mesterségesen ellenségképet alkotni. Ez mindössze egy biztonsági szelep szerepét töltené be, a jelenleg ellenük irányuló indulatokat átvezetni egy mesterségesen előidézett ellenségképre. Ezt a Szlovákok nagyon jól látják, és józanul kezelik a helyzetet. Valószínű, ők is tudják, már csak három év, ami után változik a helyzet. Ha három év…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  17. Kövér üljön be egy tankba azt menjen vele amerre lát. Szerintem nem jutna messzire.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  18. Azért szerintem nem eszik olyan forrón a kását.
    Ettől független elég böszme egy szólás volt, bár léteznek nem rendezett dolgok a két ország viszonylatában.
    A mai magyar haderő már nem képviseli azt az erőt, mint amit a rendszerváltás után közvetlen megörökölt. Egyedül talán a Magyar Légierő erősebb, mint a szlovák társa, de például a szlovák légvédelem jelentősebb, mint a magyar párja.
    A volt csehszlovák hadsereg javát eszközök tekintetében pedig a csehek örökölték(a cseh hadiipar híres volt mindig is), szóval egyértelműen jobban jártak a csehek sereg ügyben, mint a szlovákok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Ennek az ökörnek fogalma nincs arról ,hogy mire volt akkor képes a magyar honvédség. Arra amire most, segéderőnek a NATO-ban. Őrkutyának, esetleg gépkocsivezetőnek, takarítógépnek. Ez az egyik probléma. A másik, hogy nem a szlovákok szegtek szerződést hanem mi vertük át őket és mellesleg az osztrákokat is .Fizettünk is ezért és még nagyon sokáig fogunk is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  20. Nekem olyan érzésem van a jelenlegi vezető politikusainkról, mintha kiszabadultak volna a Lipótról hely hiánya miatt és átmenetileg a Parlamentben, luxus körülmények között lennének elszállásolva. Sajnos az egészségügy és gyógyszeripar nehézségei miatt orvosi és gyógyszeres ellátásuk pillanatnyilag szünetel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  21. Még hogy “elszabadult hajóágyú” Rozzant köpőcső ez inkább! Bár talán mégis csak ágyú: az hátrafelé is el tud sülni, a köpőcső nem (legfeljebb, ha a másik végét a medve fújja).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. Kövér a : magyar-magyar viszonyt is feldúlja….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  23. Ez a barom maga a merenylet az emberiseg ellen! Az ilyet normalis orszagokban egy ilyen kijelentes utan ugy rugjak valagba, hogy seggen csuszik a hatarig!
    Ha kell neki a fold, hat menjen egyedul, ha haboruzni akar, vigyuk el az afganokhoz, majd kilovik!
    Egy kartevo fereg, aki beleszarik a sajat feszkebe, meg masokeba, az ilyenek miatt nincs soha beke es nyugalom. El kellene mar fogadni azt, ami regen megtortent, nem askalodni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. Dzurinda egy korrekt, eszes reálpolitikus. A Smer és a fityiSS pedig egyivású nacionalista, nem is picinkét fasisztoid banda, igy végképp nem értem, hogy miafranc bajuk van ezeknek e g y m á s s a l???? A szlovákok csináljanak a Smer-rel amit akarnak, ez az ő belügyük. A mi dolgunk meg az, hogy végre elzavarjuk a fityiSSes tetveket, mielőtt végleg lerombolják és szétlopják azt ami ebből a szerencsétlen Magyar Köztársaságból még megmaradt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  25. 2010. november 3-tól uniós oltalom alatt áll a Szegedi Paprika.
    Remélem, a Magyar-Csipős-Otromba-Durva-Arrogáns Pofonok
    soha nem fognak uniós oltalom alatt állni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. El kell felejteni a multat! Aki a multban el, az nem halad elore!
    Vegyek mar eszre ezek az osszittya barmok, hogy eltuntek a hatarok, szabadon lehet elni, dolgozni az eu-ban barkinek. Emberek vagyunk, az csak egy dolog, ki milyen nyelven beszel!
    Aki egy ilyen kis orszagban nem tud normalis eletet teremteni, biztositani a polgaroknak, az ne tartson igenyt mas orszagok teruletere, polgaraira, stb, hanem hallgasson melyen!
    Trianon nagyon regen volt, de koszonhetoen a barmoknak nyulik, mint a retesteszta. Rohadtul unalmas!! Nagy trauma volt ez az orszagnak, emlekezni kell, de az elet megy tovabb. Ennyi ev tavlatabol ezen nyafogni, kovetelozni szanalmas es nem helyenvalo, ezen mar tul kellene lepni! Attol nem lennenk boldogabbak, gazdagabbak, stb ha mindent visszakapnank, mert olyan emberek iranyitjak az orszagunkat, akik a sajat polgaraikat felaldoznak a hatalomert.
    Aki nem ert egyet, nyugodtan minuszoljon, aztan nyafogjon tovabb!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  27. Fel dúlta, fel dúlta. Ez már a szülő ágyat is fel dúlta születésekor. Aztán sikerült ketrecbe zárni, de Orbán kiengedte. Megissza Ő még a levét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  28. Honnan jöttek ezek,hogy ezt meg merik tenni?Volt gyerekszobájuk,vagy a Juci tehén volt a nörsz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. kedves Mucus, a tanya 103-ban Marcsa nevű tehenünktől én nagy sokat tanultam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Gondoltam megnézem milyenek a nézetek itt. Nem csalódtam. Halvány lila gőzötök nincs a mostani szlovák kormány minőségéről meg az igazán fasiszta tót ellenzékről (a jobbik liberális hozzájuk képest). Én itt élek Felvidéken (remélem nem szitokszó ebben a fórumban), tudom miről írok. A szlovák politika minősége nagyságrendekkel a magyar alatt van még akkor is, ha azt hiszitek, hogy nem. Személy szerint leszoktam a szlovák újságok olvasásáról is, mert ami velünk foglalkozik az 99%-ban ferdített és uszító (szinte mindenhol mi vagyunk a hibások mindenért). A hozzászólások meg minősíthetetlenek: gázkamra, Dunába lövés meg hasonlók teljesen természetesnek számítanak. És ez érvényes a “jobb” és a “bal” médiákra egyaránt (a legliberálisabbakra is). Ez a provokáció (a képen) a magyarlakta területeken nem veri ki a biztosítékot a mostani szlovák kormánynál (itt van tőlem kb. 500 méterre egy. Csak azért nem gyújtottam föl, hogy láthassa a világ, milyen szinten van ez az ország és a népe).

    Amit meg a “fityisz/zsidesz” tesz most Magyarországgal még mindig a legjobb a rendszerváltás óta. bár természetesen lehetne sokkal jobban csinálni. Amit Kövér mondott az meg sajnos igaz: meg is lepődtem, amikor olvastam, hogy hogy beletrafált. :)

    Ja és egy off a külhoni magyar témában: én és családom kérvényezni fogom a magyar állampolgárságot elsősorban azért, mert Szlovákia nem jogállam. Mindig és mindenhol másodrendű állampolgárai vagyunk az országnak. A “kisembereknek” itt meg kell gondolniuk, hogy hol szólalnak meg magyarul (bárki bármit is állít az ellenkezőjéről). Maradni viszont maradunk, mert ideköt minden. Másodsorban azért mert az JÁR nekünk (tetszik – nem tetszik). De hogy aggodalmakat oszlassak, nem kívánjuk a magyarországi adófizetők vérét szívni, viszont szívesen vesszük a támogatást oktatási és kulturális célokra (itt az ellehetetlenítés a cél ugyanis).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (8 szavazatból)
  31. Trianon régen volt. És az is azért volt mert pont olyanok irányították akkoriban az országot mint most….és így volt ez a II. VH idején is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  32. @timea szabo & akik felejteni ohajtanak.

    Mi itt nem felejthetünk! Ti ott igen, ha akartok. Már ha valakinek megfelel az, hogy nem emlékszik a múltjára. Ez inkább nagyon komoly betegség számít. Talán megbocsátást akartál írni. Na azt lehet. De akkor azt is tudd megbocsátani, hogy pl. a szomszédod egyszer csak elveszi a kertedet. Ha sikerül, akkor gratulálok, mert az már egy magasabb szellemi szint (komolyan!).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  33. Karma, en nem vagyok a kinti magyarok ellen. Ha ugy gondolod, hogy magyar akarsz lenni, gyere. Allami szinten azonban ezt nem lehet mar rendezni, legalabbis bekesen soha, ehhez kellene egy normalis magyar kormany, meg egy normalis szlovak kormany.Es akkor sem biztos, hogy sikerulne! En elhiszem, hogy kint xar az elet, de hidd el, hogy itt sem jobb, csak nekunk mas problemaink vannak.
    Ellenben ezt a problemat elsosorban te tudod orvosolni azzal, hogy lepsz.. Mi ugyanigy vagyunk ezzel, akinek nem jo itt elni, az elmegy mashova. En is ezen dolgozok, mert nekem meg itt nem jo.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  34. Ja, meg valami: ez sem jogallam, de erre majd rajossz, itt is szivni fogjak a vered, max annyi a konnyebbseg, hogy itt nyugodtan megszolalhatsz magyarul.
    Ellenben a regi munkahelyemen pont titeket utaltak, kinti magyarokat, erre jobb, ha szamitasz, a hatar menti varosokban.
    Nem azt mondtam, hogy most mar el kell felejteni mi volt regen, mert emlekezni kell ra, de ez egy olyan dolog, amit mar nem lehet visszacsinalni, nem lesznek visszacsatolasok es nem lesz nagy magyarorszag. Ezert is utalom ezt, mert ket hulye kormany szitja a tuzet az emberek kozott, ahelyett hogy valami normalis megoldast kitalalnanak, koveteloznek meg fenyegetoznek. Kinek hianyzik ez?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  35. Kedves “karma”!
    Ha úgy gondolod, hogy neked az a karmád, hogy kisebrendű vagy, illetve téged állandóan üldöznek, akkor azt NE VELÜNK és NE ITT beszéld meg, hanem az orvosoddal!
    A “zsidesz”-ezésre pedig különösen érzékenyek szoktunk lenni. Ezért nem látogatjuk sem a kuruc.info-t sem pedig pl. a barikad.hu-t!
    Értetted?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  36. Ez a Kövér olyan hülye helyből, mint más nekifutásból! Ismervén a “hadseregünket” ( senki ne röhögjön, ezért idézőjelbe tettem), meg az ország akkori vezetőit, ha akkor tankokkal akartunk volna = a határ most jóval délebbre lenne!

    “karma”

    írod: “nem kívánjuk a magyarországi adófizetők vérét szívni, viszont szívesen vesszük a támogatást oktatási és kulturális célokra”

    Mégis mit gondolsz, a támogatást honnan a fenéből kapnátok, ha nem a magyar adófizetők pénzéből? Tán az Orbán (+ Kövér) vagyonából?
    Azzal, hogy magyar állampolgárok lesztek alapjában véve nincs bajom, de azzal igenis van, hogy ezzel bárminemű anyagi kedvezményt kapjatok itthon , mikor egy euróval sem járultok hozzá Magyarország működéséhez! Meg azzal is bajom van, hogy a választójoggal megadják nektek a jogot beleszólni az ország belügyeibe úgy, hogy az eredményt mi szenvedjük meg itthon, ti meg kintről kibiceltek hozzá! (minden tiszteletem azoknak, akik nem akarnak ezzel a joggal élni!).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  37. Latod karma, errol van szo…ha annyira rossz kint a helyzet, nem maradok azert, mert mar minden idekot, hanem lepek! Gyere ide, telepedj le, adozz itt es mindjart senki nem fogja megkerdojelezni a letjogosultsagodat.
    Nem hiszem, hogy barki, aki most itt el, az tehet a te helyzetedrol, ez a tortenelem egy szomoru kovetkezmenye, de nem erzem, hogy ezt en, vagy a honfitarsaim kotelesek vagyunk neked anyagilag kompenzalni, gondolok itt az altalad emlegetett tamogatasokra.
    Magyaran, nem azert adozok, hogy teged tamogassanak. Azokat akarom tamogatni, akik itt elnek es pont. Majd ha az orszag olyan szinten all, hogy nem fuldoklunk az adossagban, akkor te is kaphatsz, addig meg varj a sorodra, vagy telepulj at es segits be te is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  38. “…Amit meg a “fityisz/zsidesz” tesz most Magyarországgal még mindig a legjobb a rendszerváltás óta….”

    Ja, persze. Milyen jó is, hogy mindenki bűnöző, aki nem ennek a kormánynak nyalja a seggét, milyen kiváló, hogy gőzerővel készülnek koncepciós perek (köszönjük néked Rákosi pajtás!), milyen jó, hogy arcpirító cinizmussal nyugdíjvédelemnek mondják, mikor egyszerűen elveszik a megtakarított magánnyugdíjat, mennyire örömteli, mikor kiherélik és lemészárolják az alkotmánybíróságot, milyen igazán élvezetes, hogy most készülnek kivégezni az egyetlen megmaradt értelmes rádióadót. Hihetetlenül örülök, hogy a közbeszéd lesüllyedt a szíjjártó papagáj szintjére, hogy Orbán olyan rezzenéstelen arccal hazudja szembe a zembereket, amire csak súlyosan szociopata lélek képes, örömteli pillanatokat szerez, mikor olvasom a külföldi sajtó lesújtó véleményét Magyarországról, stb, stb.

    Erre jösz te Szlovákiából és osztod nekünk a jobboldali eszedet. Köszi, tartsd meg magadnak őket, bennünket meg ne hülyíts velük, mert láthatólag fogalmad sincs, mi megy itthon.

    Az dicséretes, hogy állampolgárságot akarsz, de nem kívánod a vérünket szívni. Sajnos az állampolgárságot kérők nagy többsége ezt biztos nem így gondolja. Sőt bele akar pofázni a szavazatával a Magyarországon élők sorsába.

    Minden országnak megvan a maga mocska. Magyarországon tótoznak, Szlovákiában magyaroznak. Én elég sokat járok Szlovákiába, mert szép hegyek vannak ott, és eddig soha nem tapasztaltam ellenem irányuló atrocitást – a hegyeken a gravitáció az ellenfél, nem a másik náció.

    De ha Kövér, meg a tótozó haverjai el..sszák a két ország viszonyát és ennek majd én iszom meg a levét, akkor ne kerüljön közel hozzám az a nagybajszú barom, mert leköpöm akkor is, ha száz terrorelhárító védi. Aztán majd a bíróságon elmagyarázom, miért tettem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  39. Gondolkoztam, irjak-é választ vagy ne-é. Valójában nincs nagy értelme, mert úgy látom hatalmasak a indulatok, itt sem lehet normálisan kommunikálni. Én a mondanivalómat nyugodt szellemben írtam. Nem kívántam eszet osztani. de Azt hiszem sokak füle (szeme) mellett elment, hogy nem kívánok (nem is ismerek olyat, aki ha Magyarországon akarna letelepedni, az éppen most tenné meg) átköltözni “hozzátok”, hiszen én itt vagyok otthon. Isten ments, hogy hangosan szóljuk az érdekeink mellett és elrontsuk egyesek kirándulását. Pontosan tudom, hogy milyen Magyarország népének “hozzánkállása” – úgy néz ki elég 1/munkahely az itt fórumozók közül. Ne aggódjatok, nálunk is vannak ilyen emberek. Csakhogy azzal már tisztában vagyok, hogy a gonoszkodás mindig lelki problémákat takar (leggyakrabban családi és egzisztenciális), úgyhogy ezért nem állok le általában vitatkozni velük.

    @szendam: a jólmegmondó. téged külön megszerettelek. Te az élő kórkép vagy. Személyeskedés és sértegetés felsőfokon. Remélem azért élőben nem vagy ilyen szemétláda más emberekkel.

    További hasznos és erőszakmentes kommunikációt kívánok az itt megjelenteknek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos