Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kirúgták Koltayt a József Attila Színházból 2011. június 8. szerda 16:56 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kirúgták Koltayt a József Attila Színházból

Budapest – Alig több mint két hónapot kapott a József Attila színház élén. Az egykori május elsejei felvonulások, valamint az István, a király Fidesz-közeli rendezője a hivatalos indoklás szerint a városvezetés megrendült bizalma miatt kényszerül távozni az igazgatói székből.

Azonnali hatállyal felmentette Koltay Gábort a József Attila Színház megbízott ügyvezető igazgatói tisztségéből Tarlós István főpolgármester – közölte a kultúráért is felelős főpolgármester-helyettes az MTI-vel. Az indoklás szerint megrendült a városvezetés bizalma a megbízott ügyvezető igazgatóban. A fővárosi önkormányzat rövidesen közleményt ad ki az ügyben.

Tarlós István Koltay Gábor megbízatásának visszavonásával egyidejűleg Bognár Józsefnét, a színház gazdasági igazgatóját bízta meg július 31-ig az ügyvezetői feladatok ellátásával – olvasható Szűcs Somlyó Mária, a főpolgármesteri hivatal kommunikációs igazgatója közleményében.

Az MTI megkereste Koltay Gábort is, aki később kívánt nyilatkozni az ügyben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Kirúgták Koltayt a József Attila Színházból, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

13 Reader’s Comments

  1. Végre egy jó hír!
    Most dupla energiával hídethetik őt és a munkásságát a K….infon a jobbos elvbarátai. ( De az is lehet, hogy beígérték neki a Nemzetit.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  2. Ez ám a káderpolitika. :lol:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  3. Szerintem időközben megtalálták a megfelelő kirakatembert. esetleg szamócát :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. Nocsak, nocsak… Az egykori libling…Jöhet Szamóca, máshol úgysem kellett!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. A fideszesek a saját oldalukon is “gyártják” az ellenséget. :-D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. “Aki azt hirdeti, hogy a Föld nem lapos, az előbb vagy utóbb elér a széléig.”

    Giordano Tarlós

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  7. A forradalom ??
    ( Géjza bólint : Felfalja kölykeit . )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  8. na, hát , kiesett a cukroskosárból…..

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  9. Tarolós Pista belecsapott a lecsóba! Fröccsen is szépen majd!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  10. Áprilisi tréfának gondolták a kinevezését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  11. Kedves Barátaim!
    Kommentjeitekből látom, hogy nem értitek, mi folyik itt. Pedig nagyon egyszerű.
    A Fidesz hatalmi bázisa 2002-től, de különösen 2006-tól a települési és megyei önkormányzatok voltak (ezek forrásait csatornázták át a pártkassza folyamatos finanszírozására), közülük is kiemelkedett néhány megyei jogú város (pl.: Debrecen, Kaposvár, Esztergom, Hódmezővásárhely, Győr, stb.). Nem véletlen, hogy a párton belül meglelhetős befolyással rendelkezők között több polgármester is található (Kósa, Lázár, stb.).
    No ez az a befolyás, ami nem jó Orbánnak, mivel ilyenek köré belső csoportosulás szerveződhet, mely magját képezheti egy ellene irányuló palotaforradalomnak. Így most Orbán arra törekszik, hogy az átrandó önkormányzati tv. letörje a befolyásos fideszesek túlzott önállóságát, illetve minél többüket megfosszon hatalmuk/befolyásuk helyi gyökereitől/alapjától.
    Ezzel természetesen a Kósa-félék is tisztában vannak és ennek köszönhető, hogy időnként csimbókos összeveszésekről, “üvöltözések”-ről lehet hallani a fideszes polgármester-lobby és a központi hatalom egyes képviselői között.
    Az ilyen színigazgató kirúgdalások (Koltay), vagy ki nem nevezések (Eperjes) pusztán e játék részei: a polgármesterek így mutatják meg, hogy VAN hatalmuk, s arról NEM akarnak lemondani!
    Hónapokkal ezelőtt, a magyar Népszavában olvastam Gágh Attilától egy kiváló elemzés, amely megmutatta: hol vannak a Fideszen belül azok a repedések, melyek mentén majd darabokra hasad a párt. Ez volt az egyik, s lám: a folyamat kétségtelenül beindult.
    Ha Ághnak igaza van, akkor a következő háború a szélsőjobb felé hajló antikapitalista, -globalista, eu-szkeptikus, homofób vezérelvűek és a párt túlsó végén található eu-párti, felvilágosultabb üzletemberek, mérsékelt kontervatívok között fog kirobbanni. Ennek is vannak már tapasztalható előjelei, pl. a Pokorny-Hoffmann párbaj, ami világos, hogy Hoffmann székvesztését fogja eredményezni. Ámde ez meggyengíti és sértetté teszi a begyöpösödöttek táborát, ezért aztán Orbán a túloldalról is ki fog rúgni valakit (pl. Réthelyi?) az “egyensúlyozás”, a “lavírozás”, a tőle megszokott “káderpolitika” jegyében. A következmény: két kárörvendő, de sértett szekértábor növeli majd tovább szorgalmasan a szakadékot!
    Ebből is látszik, hogy ez a diktatúra hamarosan önmagától is összeomlik, azaz tkp. elég lenne hátra dőlni és figyelni. Ami miatt azonban inkább az aktív cselekvést tudnám a cél érdekében javasolni az az, hogy a kibontakozó “Polgárok Háborúja” rengeteg kárt fog okozni nekünk, minél tovább tart annál többet.
    (Bocsánat a “Bartusos” terjedelemért!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. Jón Nemcsák Karcsi, !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. Szamóca már nem kell senkinek, ismerik már jól, elmebeteg !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Bukásra áll Tarlós Kultúrkampfja 2013. május 14. kedd

Vörös csillaggal provokálták a rezsimet 2012. július 29. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos