Ronai and Ronai
AMERIKAI

Eddig 100 millióba kerültek a szélsőségesek Gyöngyöspatán 2011. június 25. szombat 10:21 Forrás: AN, Népszava

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Eddig 100 millióba kerültek a szélsőségesek Gyöngyöspatán

Gyöngyöspata – A 100 millió forintot is meghaladta a Gyöngyöspatán és környékén csaknem négy hónapja fennálló fokozott rendőri ellenőrzés költsége – közölte Heves megye rendőrfőkapitánya. Ormossy Attila szerint tovább növekedhetnek a költségek, noha szerinte “a folyamatok pozitív irányba tartanak”. Közbiztonsági szempontból eseménytelen volt az elmúlt időszak.

A településen március óta több szélsőséges szervezet megfordult: először a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai kezdtek járőrözni két héten át, majd a Véderő nevű félkatonai szervezet vert tábort a cigánytelep közelében. Emiatt több száz romának el kellett hagynia a települést. A helyzetet súlyosította, hogy lemondott a polgármester, majd a Véderő tagjai és a helyi romák összeverekedtek. Nemrég pedig a helyi Jobbik és a Véderő vezetője – a polgármesterségért induló Juhász Oszkár és Eszes Tamás – keveredett erőszakos konfliktusba.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 1 szavazás)

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

21 Reader’s Comments

  1. Ugye ez is? Kik és miért fokozzák ezket a problémákat? Kiknek áll mindez érdekében? Mikről kell a figyelmet elterelni? Milyen hasznot hozhat mindez valakik számlájára úgy, hogy közben ellenségeskedést szítanak, veszélybe sodorva ezzel ártatlan embereket! A gondok gyökere, az unott állampolgári közérzet, semlegessék az okozott csalódások miatt, amit a ,,minket képviselő” pártoktól szenvedtünk el 20 éven át. Nosza, mondják, pezsdítsük fel a közéletet valami hírigényes eseménnyel, de úgy, hogy még az Amerikai Nagykövetasszony is jelen legyen! Hű-Ha, nagy a baj! Az Amnesty International is gyorsan megjelent, de minek? Amikor én megkerestem Őket az emberi jogokat sújosan sértő és az állam által elkövetett törvénytelenségek miatti esetekben, még csak válaszra sem méltattak, mondván, politikai ügyekben Ők nem foglalnak állást! Hát Gyöngyöspata mi a fészkes fene, ha nem politika? Mindenkinek a hírverés kell, tündökölni az emberek előtt, had lássák azt, mennyi mindent tesznek ,,nagyjaink” értünk. A mellettünk lévő prox.2500 fős településen régebben 1! azaz EGY! rendőr volt, és nem volt munkálya!! Viszont volt a cigányoknak, dolgozhattak és mindenki el tudta tartani a családját, nem volt bűnözés, pedig 80%-ban romák lakják a falut? Nincsenek jól kidolgozott törvények, a megalkotásukkor mindíg ott van a kiskapu. Azok számára, akik ennek tudatában vannak a későbbi ,,utótevékenység” elvégzéséhez! Ezek (is) azok a gondok és problémák, amik beárnyékolják hazánk jelenét, azok a Leaderek, akik önnön magukért vannak, nem értünk, egy istenük van a Pénz, egy hatalmat szolgállnak, az Mammon, és egy helyre is fognak kerülni, az pedig a gé-hin-nom, ez görögül:gé’en-na, latinul: ge-hen’na.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  2. Nagyon jól megfigyelhető, hogy amikor a kormány olyan propagandát folytat, amiben számít a közvélemény együttérzésére, minden lehetőséget megragad arra, hogy azt is hozzátegye mennyibe is kerül ez az állampolgároknak. De azt elhallgatják, hogy a bohócforradalom ellehetetlenítése kapcsán mennyibe is került a rendőrség országos mozgósítása. Biztos vagyok abban, hogy nagyságrendekkel sokkal többe, mint a gyögyöspatai védelem ára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. Mit védett Gyöngyöspatán 100 millióért Pintér Sinya bandája?
    Ennyire hülyék nem lehettek, hogy ezt elhiszitek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  4. Ezt a szemet kopaszfeju bandat, akiknek pont annyi eszuk van, mint hajuk, sittre kene vagni, ahol akkor kapnanak ellatast, ha megdolgoztak erte. Nem arra kolteni a penzt, hogy ezektol megvedeni embereket. Biztos, hogy elofordultak lopasok, egyeb cselekmenyek, amiket termeszetesen szinten meg kell buntetni, de ezek nagysagrendje kozel sem haladja meg azt az osszeget, amit “elherdalunk” ezekre az aljas, szadista osztonu, embernek nevezett fergekre. Es felreteve a penzt: ELFOGADHATATLAN, hogy egyes elemek politikai tamogatottsaggal onbiraskodjanak, maganhadsereget tartsanak fenn. Ez anarchia, nem rend!, es foleg nem demokracia!!!!
    Erdemes lenne “megvakargatni” ezeknek a “hordaknak” az anyagi hatteret, mibol elnek a tagjai, kikfinanszirozzak a nem kis osszegu fenntartast, ruhat, a “beveteseket”, stb. Valoszinu, az igazsag megdobbento lenne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  5. Ennyit a csuti akolganajozó kondásinas ígéreteiről! 100 millába került nekünk, zembereknek, hogy segget csinált a szájából, és elfelejtett 2 taslit kiosztani a gárdának…
    50 milla darabja… Nem is rossz darab/órabér! Sokan akár feléért is elvállalták volna! ;-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. Gonoszka!
    Nyilván most Gyöngyöspatára is kiterjesztette az őrző-védő cége tevékenységét. Az első minisztersége alatt lekasztlizta Tasnády Pétert és kidúrta a Salgótarjáni úti kínai piacról és a heylé re ültette a saját őrző-védő cége tevékenységét. Most jött Gyöngyöspata… N.b.: TP-t először is és most is az sintérsanya minisztersége alatt ítélték el… Micsoda véletlen !!! ;-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  7. Én ezt a kiadást a Pintér garázda Sándor nyakába varrnám. Ő töketlenkedett és topogott, mint a tojó galamb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  8. Alugy!
    Rosszul látod! Ez egyszerűen kizárt! Megígérte, hogy 2 hát alatt tökéletes rendet teremt, és egy úriember mindig állja a szavát! Ezért aztán ha nem úgy látod, akkor csakis benned lehet a hiba! ;-) El kellene menj szemüveget csináltatni! :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  9. A Jobbikot és a holdudvarát a magyar választók segítették, hogy még hangosabban pofázhassanak. Kéretik tiszteletben tartani a demokráciát és jó étvággyal elfogyasztani a nép főztjét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  10. Fogaz még többe is kerülni , ha majd jól felgyújtják az egész országot !
    Csak idő kérdése !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. 15millió meg nem volt az életmentő-hajóra a Balcsin.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. 100 millió ? Egy 7.62 szotyi 25 cent

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. Így teremt a jobbik munkát. Végül is meg valósította a “teljes foglalkoztatottságot” a térségben s azon túl.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. Orbán András Lajos

    Azt se hiszem hogy a semmi ennyibe került, de AKI MIATT VOLT KIADÁS TÉRÍTSE MEG, LEHET SORBA ÁLLNI, ,,VÉDERŐ, SZEBB JÖVŐ,, LEHET A KASSZÁHOZ MASÍROZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. Ezeknek akkor sem lehet hinni, ha kérdeznek! Ez az összeg sokkal több is lehet, de a legérdekesebb az, hogy milyen zsebekbe landoltak a pénzek, mert ezt a rendőrök nem igaz, hogy elköltötték!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. igen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. Azt se tévesszétek szem elöl, hogy akik nem mentek el szavazni, azok azzal szavaztak. Vagyis a be nem dobott voksaik az átlagot változtaták meg. Modhatjuk, hogy úgy kellett nekünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. T Admin!
    Kipróbáltam, ezek szerint le vagyok tiltva! Miért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. T Admin!
    Kipróbáltam, ezek szerint le vagyok tiltva! Miért?
    sajtkukac

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. Kedves riposzt, Ön sajtkukac is egyben? Annyiféle emailen néven és IP címen van jelen, hogy a rendszer kiszűrte. Egyik gépéről küldött hozzászólása moderálásra került, és az most moderálja az onnan érkező valamennyi hozzászólását. Elhárítjuk az akadályt. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. Milyen százmillioba és milyen szélsöségesek ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Húszmilliárdos számlakivonat az utcán 2011. július 3. vasárnap

Minta-munkatábor Gyöngyöspatán 2011. július 1. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos