Ronai and Ronai
AMERIKAI

Le akarják nyúlni Zuckerbergtől a Facebookot 2011. június 2. csütörtök 19:56 | AN Forrás: AP

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Le akarják nyúlni Zuckerbergtől a Facebookot

New York – Hamisítvány minden olyan szerződés és e-mail, ami arra enged következtetni, hogy egy New York-i férfi szerezte volna meg a Facebook egy jelentős részét, szögezte le Mark Zuckerberg alapító.

Zuckerberg a buffalói szövetségi kerületi bíróságon eskü alatt jelentette ki, hogy semmiféle szerződést nem írt alá Paul Cegliával, és a neki tulajdonított e-maileket sem ő küldte. Kérte a bírót, rendelje el az eredeti dokumentumok, valamint Ceglia számítógépeinek vizsgálatát. A Cegliát képviselő Christopher Hall nem kommentálta a lépést.

A vitatott iratokból, amelyeket Zuckerberg hamisítványnak tart, az derül ki, hogy Ceglia 2003-ban megvette a Facebook ötven százalékát. A Forbes 13,5 milliárdra becsüli Zuckerberg vagyonát; az elemzők szerint a Facebook jövőre már ennél is jóval többet, 70 milliárdot is megérne a piacon.

Ceglia tavaly júliusban peres úton kívánta állítólagos tulajdonjogait érvényesíteni, ennek alátámasztására nyújtotta be a 2003-ban és 2004-ben állítólag keletkezett dokumentumokat. Zuckerberg ezekben az években még a Harvardon tanult.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. nem ez az első peres ügye a facebook tulajdonosának. a Winklevoss ikrek és egy Harvard évfolyamtárs, kiknek ugyancsak volt közük a facebook ötletéhez, kb 6o millió USD “kielégítést” tudtak elérni ügyvédjeikkel.
    nomármost a magam részéről ezt az egész facebook-twitter őrületet egy nagy marhaságnak tartom a magam és nyugger barátaim nevében :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Viszont a sztoriból készült filmet érdemes megnézni. Tanulságos…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. Én egyáltalán nem tartom marhaságnak a facebookot – a twitteren nem vagyok ott, arra nem szánok időt. Aki nem próbálta, ne szólja le. Nyugdíjasoknak meg kifejezetten ajánlott: csökken a telefonszámla, ha ott beszélgetnek egymással. Rengeteg olyan információhoz lehet jutni, akciókban és tiltakozásokban részt venni, amire a FB nélkül nem lenne mód. A sajtószabadság-megmozdulásokat, a demokráciát támogató akciókat, szakszervezeti tüntetéseket ott, vagy ott is szervezik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  4. Ceglia és társai a börtönben fogják végezni életük sok-sok éveit !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

1500 vendég egy születésnapi bulin 2011. június 6. hétfő

Az amerikai netvilág Izrael mellett áll 2011. június 1. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos