Ronai and Ronai
AMERIKAI

Eufóriában, eljegyzési lázban a New York-i melegek 2011. június 26. vasárnap 10:35 | AN Forrás: AP

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Eufóriában, eljegyzési lázban a New York-i melegek

New York – Miután New York állam legalizálta az egyneműek házasságát, ezen a hétvégén nagy az izgalom az ilyesmire hajlamosak körében. Sok helyen volt nagy buli, és még többen már az esküvői viseletet tervezik, rendelik a tortát és foglalják le a rendezvénytermeket. Egymást érik az eljegyzési partik.

Andrew Cuomo kormányzó pénteken, a késő esti órákban írta alá a homoszexuálisok által vágyva vágyott jogszabályt, amely lehetőséget ad az állam becslések szerint mintegy húszezer ilyen ízlésű párjának, hogy kimondják a boldogító igent. Ha ehhez vesszük a várhatóan mintegy kétszer ennyi olyan meleget és leszbikust, akik más államokból ruccannak át házasságot kötni az elkövetkezendő egy-két évben, akkor fogalmat alkothatunk az új törvény kereskedelmi forgalomra gyakorolt hatásáról is.

A számítások szerint New York lehet a melegházasságok Mekkája, több tízezer eladott gyűrűvel, esküvői ruhával, vacsorával, zenekarral, rendezvénnyel. A hideg fővel elvégzett számítások szerint a melegek esküvői közel 300 millió dolláros forgalmat generálhatnak 2014-ig.

New York ezzel Connecticut, Iowa, Massachusetts, New Hampshire és Vermont után a szövetség hatodik olyan állama, amely elismeri a Washington D. C.-ben is legális melegházasságot. Ezen kívül jogszerűnek számít az élettársi viszony Delaware, Hawaii, Illinois és New Jersey államokban. Harminckilenc állam azonban kimondottan tiltja az egyneműek összeházasodását, így a New York-i fejleményh hatalmas sikernek számít a homoszexuálisok szempontjából az emancipációért folytatott küzdelmükben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

16 Reader’s Comments

  1. Tessék át lehet venni a módszert.Rögtön elindulna hazánk gazdasága. .Ezek az amerikaiak tudnak valamit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  2. Mi az, hogy ” ilyesmire hajlamosak”? Ez a megfogalmazás azt sugallja, hogy a meleg házasság valamiféle negatív hajlam által vezérelt kényszerű és kóros cselekvés. A cikk írójának érdemes lenne elolvasni Sophia Bush tweetjét. ” 450 faj él a földön, amelyben megjelenik a homosexualítás, de csak egyetlen egy faj van, amelyikben megjelenik a homofóbia.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  3. Ez már tényleg Szodoma és Gomora.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  4. Nalunk ez sajnos sosem menne, mert itt divat vagy szokas vagy nem is tudom, mi gyulolkodni. Mindenki utal, gyulol, irigyel valakit. Megszoljak azt, akinek nagy a kocsija, akinek szebb a felesege, minden adhat okot egy utalatos megjegyzesre. Mert attol konnyebb a lelke a zembernek. Ez valami altalanos mentalitasa a magyaroknak.
    Meg szerencse, hogy akadnak kivetelek:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  5. Sophia Bushnak meg érdemes lenne elolvasnia a Bibliát, amely tűzhalállal rendeli büntetni a férfi homoszexualitást. Csajok azt csinálnak, amit akarnak, úgyhogy Sophia Bush biztonságban van.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  6. OVi a fogturizmus mellett döntött:-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. Azert milyen igazsagtalan a vilag! Aki hazasodhatna, sokszor esze agaban sincs, mert csak egy papir, blabla…masnak egy ilyen papir a boldogsag! Sajnos sokszor meg a noknek is csak alom marad, hogy megtisztelje a kedvese:(
    Igenis, nem csak egy papir. Egy gesztus, amivel megtiszteli a ferfi a not, kinyilatkoztatasa a kapcsolatnak. Szerintem ez a minimum, ha egy no bevallalja egy ferfi gyereket, mert az egy sokkal nagyobb elkotelezodes, mint a hazassag. Egy eletre szol es nem lehet felbontani, semmisse tenni!
    Aki meg pfujol, az ne felejtse el, a melegek is fizetnek adot, stb. A maganeletuk meg csak rajuk tartozik, ha diszkreten csinaljak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. Layli már egy másik topik alatt lement az a kör, miszerint az emberen kivűl van más olyan faj, melyek egyedei között megjelenik a homo-sexualitás, tévedés. Mindazonáltal a cikk írója tökéletesen fogalmazott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. Time Szabó egyetértek. A házasság egy életre KÉNE, hogy szóljon. Szomorú hogy a társadalomban ez már semmit sem jelent. Mindazonáltal a papír szerződést fel lehet bontani, de az egyházi esküt Isten előtt sosem(!). És még hozzátenném, hogy a méltóságos meleg felvonulás stb. nem ép a diszkrécióra vall.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  10. Nem csak az embereknél fordul elő:
    http://www.geographic.hu/Termeszet/2006/11/Homoszexualis_allatok_a_nagykozonseg_elott

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  11. Jó Jimbo, akkor had másoljam be egy régebbi kommentem:

    Az állatok nincsenek tisztában azzal, hogy mi is az élet. Az emberi élet nem összekeverendő az állati ösztönnel. Egyes állatok megeszik a gyerekeiket , kannibálok stb. stb. Ilyen alapon az is helyes magatartás lenne az emberek számára.
    Mind ezek mellett had idézzek Dr. Antonio Pardo-tól:
    Szorosan tekintve, az állatoknál nem létezik homoszexualitás… A túlélés miatt az állatok reproduktiv ösztöne mindig a másik nem egy egyedére irányul. Ezért egy állat nem lehet homoszexuális. Azonban más ösztönök (főleg az uralmiak) látszólagosan azonosnemű viselkedésekre vezethetnek. Az ilyen viselkedés azonban nem azonos az állati homoszexualitással. Ez csak azt jelenti, hogy az állati szexualitás több, mint a reproduktív viselkedés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. Mert az emberi szexualitás nem több mint puszta reproduktív viselkedés?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. Lehet, hogy nem csak az embereknél fordul elő, a National Geographicon szokott lenni egy dokumentumfilm egy közép-afrikai majomcsordáról, ami arról nevezetes, hogy ott mindenki mindenkivel, folyamatosan, amikor épp ébren vannak, és akinek épp nem jut partner vagy már jártányi ereje sincs, az recskázik. Egy ilyen folyamatos gruppenorgiában él ez a majomcsorda. Na mármost, több fórumon előfordult, hogy a homoszexuálisok emancipációjának hívei úgy hozták ezt a filmet, mint a véres kardot, hogy hű meg ha, ez aztán a BIZONYÍTÉK, hogy mennyire természetes ez a fajta viselkedés. Én erre csak azt tudtam mondani, hogy ha valaki majomcsordát tekint viselkedési mintának, akkor ám legyen.

    Igazán akkor tudnak begurulni, amikor idézik azt a Spitz nevű pszichiátert, aki a hetvenes években az egész emancipációsdinak az élharcosa volt, ő találta ki azt, hogy a homoszexualitás nem betegség, hanem állapot, ő adta a nevét és a szakmai hitelét ahhoz, hogy nincs is itt mit gyógyítani, tökre természetes az egész. Na mármost ugyanez a fazon, aki már mindent elért szakmailag az életben és támadhatatlan, most fordított egyet a dolgon, és azt mondta, tévedett. És elkezdte kikezelni azokat, akik jelentkeztek a terápiájára, és a dolog működik, persze csak azoknál, akik akarják. A fazon persze azóta nem hős, elmondják mindennek, egy hülye, aki nem is ért hozzá… miért is értene, végül is csak minden ujjára van egy nagydoktorija pszichiátriából. :)

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. Hát, ha akkor “tévedett”, nincs rá garancia, hogy most sem téved.
    Egyházi és pszichiáter berkekben már korábban is volt egy-két okostojás, aki azt hitte, kikezelhető.
    Czeizel doktor szerint ez nagyobbrészt az emberrel veleszületett dolog…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  15. Jimbó, én nem értek hozzá. Hála Istennek! :)

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. Na, majd a newyorki illegalis magyarok ezt is meglovagoljak! Most mar lesz lehetoseg/ 25 ezer dollarnal olcsobban is/ fikfiv hazassagot kotni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Semjénék pártja gagyog, s ragyog 2013. december 3. kedd

Az EP határozatban ítélte el a homofóbiát 2012. május 25. péntek | AN

Az elnök bement a hidegről 2012. május 15. kedd | AN

Obamának kellenek a meleg szavazatok 2012. május 14. hétfő | Rákócza Richárd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos