Ronai and Ronai
AMERIKAI

Roy Jones Jr. KO-veresége – videó 2011. május 22. vasárnap 12:43 | MTI/ITAR-TASZSZ

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Roy Jones Jr. KO-veresége – videó

Moszkva – Már csak tíz másodperc volt hátra a meccsből, amikor  Roy Jones Jr. kiütéses vereséget szenvedett Gyenyisz Lebegyevtől a moszkvai, nem vb-címért cirkálósúlyban rendezett profi ökölvívó-mérkőzésen.

A szombat esti összecsapáson az egykor a középsúlytól a nehézsúlyig több súlycsoportban is világbajnok, de jó ideje leszálló ágban levő 42 éves amerikai a 10 menetre kiírt meccs finiséig tartotta magát a hatalmas ütőerejű orosszal szemben, aki azonban a hajrában már többször is megrendítette, majd a legvégén a köteleknél egy fejre mért kombinációval padlóra küldte riválisát.

Az élő bokszlegendának számító, de hírnevét folyamatosan romboló amerikai csak hosszadalmas ápolás után tért magához, s még akkor sem volt teljesen kitisztulva, amikor kihirdették Lebegyev technikai KO-győzelmét.

Jones megszakítás nélkül harmadszor kapott ki, míg a 31 éves, egyetlen vereséget számláló Lebegyev 22. győzelmét aratta.

[youtube hMoOfCgy6r4]

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Orbán bekebelezte a Vasast is 2012. december 6. csütörtök | AN

Erdei elfogadta a Showtime ajánlatát 2011. október 28. péntek

Olimpiai aranyat vásárolnak az azeriek? 2011. szeptember 23. péntek | AN

Erdei Zsolt decemberben bokszolna 2011. szeptember 20. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos