Ronai and Ronai
AMERIKAI

Pacquiao egyhangú pontozással verte Mosleyt 2011. május 8. vasárnap 9:09 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Pacquiao egyhangú pontozással verte Mosleyt

Las Vegas – A jelen profi bokszának tán legkiemelkedőbb alakja, Manny Pacquiao egyhangú pontozással verte szombaton Shane Mosleyt a Boksz Világszervezet (WBO) váltósúlyú kategóriájának vb-övéért a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arenában.

A nyolc különböző kategóriában is világbajnoki címig jutott, 32 esztendős fülöp-szigeteki öklöző – bár a mérkőzés felétől lábgörcsökkel küszködött – mind a 12 menetben jobbnak bizonyult 39 esztendős, fénykorában három súlycsoportban is a csúcsra ért amerikai ellenfelénél, aki elsősorban a védekezésre koncentrált, így nagyon keveset vállalt.

A filippínó a harmadik menetben egy balhoroggal padlóztatta ellenfelét, ám az folytatni tudta az összecsapást, melyet végül be is fejezett.

“A világ legjobb bunyósával küzdöttem”, mondta Mosley, aki egy döntetlent és immár hét vereséget számlál, 46 sikeréből pedig 39 született KO-val. “Pacquiao kivételes erővel bír. Olyannal, amilyennel mostanáig még nem találkozott.”

Pacquiao három vereség és két döntetlen mellett 53-adszor hagyta el győztesen a szorítót, 38 alkalommal kiütéssel lezárva fellépését.

“Nem ez volt a legjobb teljesítményem, mégis úgy érzem, mindent megtettem, amit csak lehetett”, nyilatkozta Pacquiao. “Shane remek munkát végzett.”

Győzelmével Pacquiao minimum 20 millió dollárral gazdagodott, míg Mosley szerződése 5 millió dollárt garantált az öklözőnek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Újabb akadály a Mayweather-Pacquiao meccs előtt 2011. április 30. szombat | AN

Erdei Zsolt Byron Mitchellel csap össze 2011. április 29. péntek | MTI

Pacquiaóval is megmérkőzhet Khan 2011. április 20. szerda | AN

Amir Khan pontozással védett címet 2011. április 17. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos