Ronai and Ronai
AMERIKAI

Pacquiaóval is megmérkőzhet Khan 2011. április 20. szerda 7:16 | AN Forrás: The Sun

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Pacquiaóval is megmérkőzhet Khan

London – A kisváltósúlyú WBA bajnok Amir Khan és a napjaink egyik legjobb ökölvívójának tartott Manny Pacquiao a jövőben tétmeccsen is összecsaphat egymással, legalábbis a két bunyós felkészülését segítő Freddie Roach erről vizionál.

Khan és Pacquiao baráti viszonya miatt korábban elképzelhetetlen tartották azt, hogy a két profi az edzéseken kívül élesben is összemérje erejét, most azonban úgy tűnik, Roachnak nem lenne ellénere.

“Azt akarom, hogy Amir egyesítse a kisváltósúlyú címeket, a WBO/WBC bajnok Timothy Bradley legyőzésével”, nyilatkozta Roach a The Sunnak. “Aztán menjen fel váltósúlyba, és bokszoljon a nagyfiúk ellen, nagy pénzekért. Jelenleg ezen dolgozunk. Jól ismerem Tim Bradley-t, pokolian jó bunyós, de akár holnap összeereszteném Amirral. Ez a mérkőzés megmutatja majd, ki a legjobb kisváltósúlyú, a győztesnek pedig feljebb kellene majd mennie, Manny Pacquiao ellenében. Ez az én meglátásom.”

Roach korábban már egy Floyd Mayweather Jr. elleni meccs részleteiről is érdeklődött, de az amerikai öklöző csapata figyelmen kívül hagyta törekvéseit. Talán ez lehet az oka, hogy ezúttal “házon belül” próbálkozik, a filippínó meggyőzésére ugyanis valamivel nagyobb sansza van. Viszont, ha lesz is Khan-Pacquiao összecsapás, Roachnak nyilván választania kell a két harcos közül, ám a meccspénz gyaníthatóan kárpótolná fáradozásait.

Akárhogy is, de a sportág szerelmesei valószínűleg szívesebben látnák a nagyszájú Mayweathert egy Pac-Man elleni küzdelemben, mint a napokban érdekes körülmények között címet védő Khant. Igaz, a kettő nem zárja ki egymást…

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Amir Khan pontozással védett címet 2011. április 17. vasárnap | AN

Mégsem lesz Erdei-Kostecki összecsapás 2011. április 14. csütörtök | MTI

Hét ország pályázik a Klicsko-Haye meccsre 2011. április 13. szerda | AN

Erdei szinte biztosan júniusban bokszol 2011. április 13. szerda | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos