Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mégsem vesz fel hitelt a pécsi önkormányzat 2011. május 12. csütörtök 20:05 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mégsem vesz fel hitelt a pécsi önkormányzat

Pécs – Páva Zsolt Pécs fideszes polgármestere leállította a város mintegy 2,8 milliárd forint hitel felvételére irányuló kezdeményezését – adta hírül a PécsMa.hu internetes hírportál. Csizi Péter (Fidesz), a város alpolgármestere megerősítette, hogy a városvezető az ügyletet már az arról szóló hírek megjelenése előtt leállíttatta.

A PécsMa.hu úgy értesült, hogy Páva Zsolt már egy ideje személyesen tárgyal az egyik pénzintézet képviselőivel, hogy a szocialista városvezetéstől megörökölt, igen rossz kondíciókkal rendelkező drága hiteleket Pécs olcsóbbakkal válthassa ki. Így az évtizedekre eladósodott város hiteltörlesztéseit kedvezőbbre cserélhetné, illetve átütemezhetné.

A portál szerint az átütemezésről kezdeményezett tárgyalás biztató irányt vett, ezért vált szükségtelenné a hitelfelvételi kiírás, melyet az önkormányzat Páva Zsolt távollétében indított el. Az európai uniós közbeszerzési értesítőben jelent meg a napokban, hogy a pécsi önkormányzat a működés finanszírozására ötéves futamidővel 2,76 milliárd forint hitelt kíván felvenni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)
Mégsem vesz fel hitelt a pécsi önkormányzat, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. Átgondolatlan kapkodás és tehetetlenség jellemzi a városvezetést…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  2. Ez a színes madár ,úgy van ,minta főnöke ,a felcsúti . Mindenért ,a szocik a hibásak . Egyet elfelejtenek , hogy már régóta ők regnálnak ,és a város ilyen fokú eladottságához, a madár igen csak hozzájárult .
    Egyszerűbb olyanokat vádolni ,akik már nem tudnak védekezni , mint nyíltan kiállni és megmondani ,mit és hol rontottak el ,és nem másokra mutogatni . Persze ,ez már gerinc kérdése , s mint tudjuk , ennek igen csak hijján vannak !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. Leszólt a csuti. Hitel nuku!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. Bezzeg az MSZP kormány alatt az önkormányzatok . . . orbán szorgalmazására orba-szájba vették fel a hiteleket igy akarva tönkretenni , ellehetetleníteni az akkori kormányzatot ! Sikerült de az akkori fegyver most a orbán kormány kezében fog felrobbanni !! Ezt nevezik bumeráng hatásnak csak hát ennek mi isszuk meg a levét !!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Várhatóan 475 millió eurót kap Románia 2011. május 9. hétfő | Nagyi Orsolya

Pécsnek is van saját alkotmánya 2011. április 25. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos