Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány-hívek: az MSZP összejátszik a Fidesszel 2011. május 26. csütörtök 22:11 | AN Forrás: nol.hu, ma.hu

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány-hívek: az MSZP összejátszik a Fidesszel

Budapest – Gyurcsány Ferenc és támogatói szerint ha a demokratikus ellenzék megosztott marad, a mainál gyengébb Fidesz is könnyedén nyerhet a következő választáson.

A baloldali szavazókhoz, az MSZP tagjaihoz és támogatóihoz címzett levelükben azt írják: a pártvezetők többsége azért kifogásolja, hogy az MSZP konzervatívokat és liberálisokat is befogadjon, mert az esetleg újonnan érkezők veszélyeztetnék a belső hatalmi viszonyokat. Sürgetik, hogy a pártszavazást hiteles tagnyilvántartás alapján tartsák meg, valamint elfogadhatatlannak nevezik, hogy “a Fidesz és az MSZP informális pártpénztárnokai együttműködnek”.

A szombati választmányi ülés előtt kiküldött levélben, amelyet a volt miniszterelnökön kívül harmincan írtak alá (a szocialista frakció tagjai közül Baracskai József, Ficsor Ádám, Molnár Csaba, Vadai Ágnes, Varju László és Vitányi Iván, valamint más MSZP-s politikusok, így Arató Gergely, Avarkeszi Dezső, Csiha Judit, Kósáné Kovács Magda, Kökény Mihály és Szabó Zoltán), az olvasható: bár egyre többen fordulnak el „az erőszakos, kapkodó, dilettáns és szociálisan érzéketlen” kormánytól, a demokratikus ellenzék vonzereje mégsem nőtt, a szélsőjobb pedig „pimaszul mutogatja karmait”.

Leszögezik, hogy bár az MSZP hatalmas veresége ellenére talpon maradt, támogatottsága két éve változatlan, egymilliós. Szerintük ez is jelzi, hogy a jobboldali hegemóniával szemben egy szélesebb balközép összefogás veheti fel a versenyt, nem egy hagyományos szocialista párt. Sokan vannak ugyanis – folytatják -, akik szemben állnak a jobboldallal, de nem akarnak az MSZP-re szavazni. Mint írják, az MSZP átalakítása nem halogatható tovább, mivel nincs másik, az ország vezetésére alkalmas demokratikus erő, jelenlegi állapotában azonban a szocialista párt sem tud megfelelni ennek a feladatnak.

Gyurcsányék úgy vélik, tévedés, hogy a helyzet megváltoztatásához elég választási koalícióra lépni más demokratikus erőkkel. Részint mert az új választási rendszer vélhetően egyfordulós lesz, és nincs olyan párt, amellyel az MSZP megállapodhatna arról, hogy minden körzetben csak egy demokratikus ellenzéki párt induljon, “az LMP erre aligha lesz hajlandó”.

Ha létrejön egy nyugatos konzervatív és egy kapitalizmusbarát, emberi jogi alapokon álló liberális párt, törekedni kell velük az együttműködésre. De ha nem, “akkor nekünk kell rábírni a konzervatív és liberális szavazókat, hogy tegyék lehetővé az Orbán-rendszer leváltását” – írják Gyurcsányék. Ahogy azt is: nem veszélyezteti az MSZP balközép pozícióját, ha balliberálisok vagy konzervatív demokraták is támogatják, ugyanis kisebb a távolság a Debreczeni József és Bauer Tamás fémjelezte politikai irányzat és a Demokratikus Koalíció tagjai, mint amekkora távolság van az MSZP különböző irányzatai és személyiségei között.

Az aláírók szerint az MSZP-vezetők többségének a nyitással az a gondja, hogy sok új ember érkezne a pártba, akik veszélyeztetnék a kialakult belső személyi és hatalmi viszonyokat. “Szerintünk a bezárkózás politikája mögött jelentős részben nem elvi szempontok, hanem (…) egzisztenciális félelem húzódik meg. Mi ezt legitimnek tartjuk, de nem gondoljuk, hogy pár tucat ember állása fontosabb, mint a demokratikus ellenzék sikere” – írják.

A közvetlen elnökválasztással kapcsolatban – amely a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció Platform pártszavazási kezdeményezésének egyik célja – kifejtik: azért van szükség közvetlen választásra, mert temérdek tapasztalatuk van arról, hogy küldöttek rejtett alkukban adják-veszik a szavazatokat, s színfalak mögötti megállapodások döntik el, kiből lesz vezető az MSZP-ben, ami elfogadhatatlan. A pártszavazás melletti érvként hozzák fel, egy ellenzéki párt nem ijedhet meg attól, hogy egyéb ügyek mellett önmaga átalakítását is napirendre vegye, mert “ha erre nem képes, kormányozni sem fog tudni”.

A levélírók kulcskérdésének tartják, hogy a pártszavazást hiteles tagnyilvántartás alapján tartsák meg, hiszen az eredményt döntően befolyásolhatja, hogy 33 ezer vagy 19 ezer tag meglétéből indulnak-e ki. Ezért arra kérik a választmányt, biztosítsa a pártszavazás tisztességes lebonyolításának feltételeit. (Az MSZP május elején arról tájékoztatta az MTI-t, hogy taglétszáma 33200. A pártszavazás akkor érvényes, ha a párttagok több mint fele részt vesz, és akkor eredményes, ha a szavazók több mint fele azonos szavazatot adott le. Érvényes akkor is, ha a párttagok több mint egynegyede azonos módon szavazott. A pártszavazásra bocsátandó kérdésekről a választmány szombaton dönt.)

A levélben szót ejtenek továbbá arról: vita van az MSZP-ben az előző ciklus megítéléséről is. Sokan osztják a Fidesz ítéletét, miszerint teljes kudarc volt az elmúlt nyolc év; olyanok szerint is elfogadhatatlanul liberális politikát folytatott a Gyurcsány-kormány, akik a tagjai voltak annak – írják. Gyurcsányék viszont ma is helyesnek tartják az egészségügy átalakítását, a tandíj és az ingatlanadó bevezetését. “Nem kívánjuk kidobni egykori reformpolitikánkat az ablakon még akkor sem, ha a 2006 után eldurvult politikai küzdelemben alulmaradtunk” – fogalmaznak.

Ugyancsak vitakérdésnek nevezik a Fideszhez fűződő viszonyt, mondván, amíg a Demokratikus Koalíció elutasítja a paktumpolitizálást, vannak az MSZP-ben, akik elfogadják, hogy helyben vagy országosan valamely cél érdekében háttéregyezségeket lehet kötni a Fidesszel. “Minket zavar, hogy a Fidesz és az MSZP informális pártpénztárnokai együttműködnek” – tesznek egyértelmű utalást az MSZP Demokratikus Koalíció tagjai arra a közszájon forgó tényre, hogy történjék bármi, a háttérben a Fidesz és az MSZP két gazdasági guruja, Puch László és Simicska Lajos együtt végzik kétes ügyleteiket.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 12 szavazatból)
Gyurcsány-hívek: az MSZP összejátszik a Fidesszel, 4.3 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

25 Reader’s Comments

  1. Nem értem mire várnak. Ez nyilván egy lájtos szöveg, a jéghegy csúcsa.
    Tragikomikus, hogy párszáz “kapaszkodón” kívúl maradna valaki.
    A parlament úgyis vicc, lébacolják el azt a 3 évetm utána mehetnek egy kicsit ők is dolgozni.
    Alacsony oddssal adnák csak, hogy ezt a taglétszámot a nyár alatt ne lehetne meghaladni, ha végre önállóan lépnének.
    Azt lehetett tudni, Gy.F. mit akart és mit akar.
    De tessék mondani, kit képvisel az MSZP?
    Célok? Stratégia?
    Ez legalább olyan ismeretlen, mint az utolsó könyv, amit Orbán olvasott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  2. “Minket zavar, hogy a Fidesz és az MSZP informális pártpénztárnokai együttműködnek” …………………… a háttérben a Fidesz és az MSZP két gazdasági guruja, Puch László és Simicska Lajos együtt végzik kétes ügyleteiket.”
    Hogy őszinte legyek engem is nagyon zavar, hogy kiállnak és teljes mellszélességgel szidják az OVisékat, ugyanakkor a háttérben meg összekacsingatnak és osztoznak a lopott közvagyonon! Mocskos egy banda, nem csoda, hogy Gyurcsányt mindenáron el akarják távolítani = akadályozza őket a lopásban. Nagyon drukkolok Gyurcsánynak, hogy sikerüljön neki átalakítania az MSZP-t és kiebrudalnia a régi megélhetési vezetőket a mocskos Puchhal az élen = nagyon nehéz lesz, de érdekes meccs lesz az biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  3. Szerintem most az MSZP kizárólag a betokosodott megélhetési politikusainak érdekeit képviseli. Egy biztos, minket nem képviselnek! Csak annyira ügyködnek, hogy megmaradjanak ezen a szinten, mert itt szépen elvannak, nem veszélyezteti megélhetésüket semmi, csak a Gyurcsány!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  4. …………szunnyadozik a szakadás,
    máma már nem hasad tovább -
    aludj el szépen, kis Balázs

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  5. FERENC!
    Mozduljatok meg már végre!
    A cél, a feladat adva van!
    AKIK KÖVETNEK ÉS VÁLLALJÁK A 6 PONTBA FOGLALTAKAT OTT A HELYÜK, AKIK LEMARADNAK AZOKÉRT NEM KÁR!!
    NAGYON , DE NAGYON VÁLOGASSÁTOK MEG KIKET ENGEDTEK KÖZEL MAGATOKHOZ!!!
    TÁVOLÍTSÁTOK EL A VEZETŐSÉGBŐL A MEGÉLHETÉSI POLITIKUSOKAT!!!!!!!!!
    MINDEN FELTÉTEL ADOTT AZ INDULÁSRA, HÁT AKKOR GYERÜNK!
    NINCS IDŐ, MEGFULLADUNK A DIKTATÚRA SZORÍTÁSÁTÓL!
    ENNÉL MÁR CSAK JOBB JÖHET!
    EGYEL TÖBB KÖVETŐD AKADT!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  6. “Szerintünk a bezárkózás politikája mögött jelentős részben nem elvi szempontok, hanem (…) egzisztenciális félelem húzódik meg. Mi ezt legitimnek tartjuk, de nem gondoljuk, hogy pár tucat ember állása fontosabb, mint a demokratikus ellenzék sikere.”

    Na, ez egy tömör összefoglalója annak, miért lapott akkora zakót az MSZP. Rengetegen élnek a pártból és nem a pártért, akik most jól elvannak mindenféle brüsszeli bizottságokban, fizetett párttisztségben.

    Teljesen igaza van Gyurcsánynak, ha ezektől meg akarja tisztítani a pártot, csak egyszer már megbuktatták, most se lesznek vele könyörületesebbek. Állítom, sokan szurkolnak az MSZP-ben, hogy megálljon a sukorói vád GyF ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  7. Mielőbb tiszta vizet a pohárba! Szekeres , Juhász, Lampert, Szanyi futottak még kategória,.- Velük kár erőlködni, Mestrházy , Kiss Péter.gyenge! Különös a dologban az,hogy Bajnai mögé fel tudtad zárkózni, de Gyurcsányt ua ezen programjait megtorpedózták, sőt segítettek az ellenzék által generált lejáratásában, Semmivel sem rosszabb kvalitású ember mit Orbán , miért van az,hogy O.V,-ről a bukása után Kósa azt mondta,hogy bukott vezérként ,már csak mint táltos vehet részt a FIDESZ ujjá szervezésében, és tessék itt van jobban meg erősödve, mint bár mikor , mielőbb kilépni és egy világos programmal kiállni szakmai alapon és nem húzni az időt.Az sem igaz,hogy Gyurcsánynak nagyon nagy az elutasítottsága!!Ha egy valódi,világos értékrend mellé fel tud sorakoztatni egy Vele egy platformon levő csapatot és meg tudja határozni magát konkrét értékek mentén akkor van idő az építkezésre. Azt sem gondolom, hogy Bajnai a mostani MSZP élére kívánna visszamenni, bármilyen pozícióba, mert Őt is meg fúrnák, csak azért sorakoztak fel Mögé,hogy a ciklus kihúzzák, addig is van hol melegedni olcsón jókat enni,ilyen-olyan bizottságokban részt venni, jó pénzért! Puchnak meg volt elég olyan ügye ami miatt meg pláne nem szabad együttműködni, nem vet Rájuk jó fényt,ha így maradnak, akkor Ők is az Kisgazdák, MDF,SZDSZ sorsára jutnak! Az ami meg most alakul a nagy ország átalakítás jegyében, leginkább a “putyini demokráciára” kezd hajazni!!-kell ez Nekünk???A “Sukorói vád” pedig nagyon a Hodorkovszkij féle eljáráshoz kezd hasonlatossá válni,!! Mielőbb otthagyni ezt a tesze-tosza csapatot, mérssék meg magukat külön!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  8. Végre megmozdult az MSZP. Egy része legalább. Igaz ezzel a másik, a székeit fogók oldala is cselekvésre lett kényszerítve.
    A Választmány mindenesetre elfogadta a Demokratikus Koalció Platform kérdéseit.
    Kívülállóként és a magyar demokráciáért aggódó emberként kiváncsian várom a pártszavazás eredményét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  9. Hűvös lett, esik az eső. Takaródzatok be szépen és aluszkáljatok. Ne féljetek, csak az ég dörög. Kell a finom tavaszi eső, friss víz a madárkáknak, nyuszikáknak.
    Mi van? Ne törődjetek vele!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  10. Gonoszka.
    Hol esik az eső, mond már meg? Oda tolom a földemet. A fentiekről meg már kifejtettem a véleményemet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. Itt a bajor osztrák szögletben. Csendesen, a fű meg nyeli.
    Már nagyon száraz volt minden, jöhetett volna előbb is.
    Van más lényeges is? Nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. A bibi csak ott van, hogy a Gyurcsány név NEM VONZÓ A DEMOKRATIKUS ELLENZÉK – és főleg a választók – KÖRÉBEN!
    Az MSZP addig lesz gyenge ellenfele a Fidesznek, amíg a soraiban ott található Gyurcsány.
    Az MSZP-nek minél előbb meg kell szabadulnia Gyurcsánytól!
    Nagyon fontos azt látni:
    demokratikus választások alkalmával, SENKIT NEM LEHET A VÁLASZTÓKRA RÁKÉNYSZERÍTENI.
    A Gyurcsány név lejáratódott, elhasználódott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (15 szavazatból)
  13. Kedves Balogh Lajos!
    Én nem vagyok Gyurcsány-hívő.MAZP hívő sem. Mégis azt kell mondanom, hogy nem jól látja a helyzetet. A Gyurcsány-név a baloldaliak egy részének és a Demokratikus Ellenzék egyes tagjainak jól csengő hívószó. Mások jobbról és balról egyaránt élből elutasítják és útálják, döntően azért, mert még mindig az ellene közel tíz éve folyó lejárató propaganda hatása alatt vannak.
    Az igazi demokratának szerintem most elsősorban arra kell koncentrálnia, ki milyen ellenszert ajáln a demokrácia kereteit lebontó fülkeforradalmárok leváltására, s ennek alapján kell átértékelnie párt- és névszimpátiáit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  14. Gyurcsány nevet a felcsúti törpe és bandája hat éven keresztül gyalázta ahol csak tudta.
    Olvasom, hogy egyesek fejében meg is ragadt a gyalázkodás, pedig Orbán a táskáját sem vihetné Gyurcsány Ferencnek.
    Az öszödi beszéd igen is mérföldkő volt a baloldal számára, rövidesen eljön az idő, amikor megérti az átlagember is.
    Gyurcsány helyében meghúznám a határt ,mondjuk 2006. évben. Aki előtte bárhol képviselő volt nem indulhat sehol!
    ÚJ ARCOK, ÚJ ÉRTELMES EMBEREK KELLENEK. Vannak bőven, csak nem engedik őket szóhoz jutni.
    No. ezért kell egy új baloldali párt, az MSZP mehet a lecsóba.
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  15. Széllel szemben a szófosás sem eredményes.
    Arról kellene beszélni, hogy mit tesz a “demokratikus” ellenzék?
    Az emberek tetteket várnak.
    Az úszómedencéből a hőségre panaszkodni nem seriős.
    Mi, munkások így gondoljuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  16. Balogh úr, az ég áldja már meg! Gyurcsány nélkül csinálták végig a választásokat, és nagyobb mértékben vesztettek, mint indokolt lett volna. Mert sunnyogtak, nem álltak ki harcosan az igazukért. A langyosakat nem csak az Isten köpi ki, hanem a nép is! Gyurcsány nélkül nem tudták javítani az Mszp támogatottságát egy olyan helyzetben, amikor már majd egymillió ember vált le a fidesz szavazó bázisról – ÉS NEM TUDTAK EBBŐL semmit sem profitálni! Az egyetlen esélyük éppen Gyurcsány, anélkül kétlem, hogy a parlamenti küszöböt meg tudják ugorni – és akkor mi lesz a jó kis egzisztenciákkal?
    Gyurcsány képes lenne ezt a semleges tábort mozgósítani – sokan éppen az MSZP “nagy öregjei” miatt nem támogatják őt – és nem azért, mert olyan nagyon hatna még mindig az agymosás. Egyre többen ismerik fel, hogy “Jobban kormányoztak és demokraták maradtak”, de nem fognak Mesterházy vagy netántán baloghok mögé “felsorakozni”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. Fejezze már be Gyurcsány a tökölést, mert ennek semmi értelme! Ha továbbra is az mszp megújításán dolgozik, elhagyja azokat az embereket, akik mellette vannak. Most még… Semmi keresnivalója az mszp-be, ez már rég látható! Mit akar Ő elérni a Puch- Simicska páros ellen??? Esélytelen! csak akkor terem neki babér, ha új lapot nyit hazugságok nélkül,tisztességes emberekkel! El sem hiszi, hogy mennyien vannak!!!
    Szálljon már le a földre, és lássa be, hogy az mszp úgy ahogy van megélhetésiek gyülekezete, és a Puch által nyújtott morzsák, mohó élvezői!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. bumburi, kibicnek semmi sem drága. Gyurcsány a maga bőrét viszi a vásárra, valamivel több infója is lehet, mint nekünk – ráadásul sok tisztességes Mszp tagot sem akarna cserben hagyni. Arról az apró tényezőről meg ne feledkezzünk el, hogy ha kilép az Mszp-ből, akkor a Parlamentben a függetlenek közé kellene ülnie (Szili mellé!!!) és fél évig vele kellene megküzdeni a megszólalási lehetőségekért. Azaz önként tenne magára hangfogót. Neki az a heppje, hogy az Mszp-ből csinál tisztességes pártot, holott szerintem is sokkal nagyobb esélye van egy szövetséges de új pártot ilyenként felvezetni. Aki még nem dolgozott ugyanis, az nem is hibázhatott.
    Engem sokkal jobban érdekelne a PROGRAMJA, mert nagyon nem akarnék még neki sem biankó csekket kiállítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. Balogh úr! Azt mondja a Gyurcsány név lejáratódott, elhasználódott.. Had kérdezzem meg, ugyan ki járatta le? Nem csak a fidesz, a sunyi párttársak az mszp-ből, akik kiadták az őszödi beszédet a fidesznek! Azok a mocskos árulói nemcsak az mszp-nek, hanem az egész baloldalnak. Ők kapaszkodnak most és támadják Gyurcsányt. Őket tetszik védeni és az áldozatot tetszik indulatosan támadni. Nekem ez elég gusztustalan és ezáltal az ön érvelése és indulata hiteltelen. Azt gondolom, nemcsak én látom a dolgot így, ezért határozottan kijelentem, hogy a Gyurcsány név elhasználódottsága és lejáratódottsága a múlté, pont az mszp gusztustalan támadásai hangsúlyozzák ki az erkölcsi fölényét. Ez a nyilvánvaló erkölcsi fölény teszi a nevét ismét vonzóvá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  20. A Balogh úr igencsak hatásosan dolgozik azon, hogy beküzdje magát Semmilyen zsoltika amortizációs papagájkommandójába. Lehet, hogy már fizetnek is neki ezért? A papagájok is addig ismételték (sőt azóta is?) a sulykolandó tételeiket, amíg meg nem lett a mandátumok 2/3-a.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Csatlakozom KEKEC gondolataihoz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. Kedves Kekec!
    Lehet hogy kibicnek tűnök. Viszont felbukkanása óta kisérem figyelemmel Gyurcsányt, és kezd nagyon méltatlanná válni az a szerep, amibe hagyja beszorítani magát az mszp által!
    Érte beszélek, nem ellene.
    Ha a függetlenként maradna a parlamentben mi változna? Az ülésrend, semmi más. Megszólalási lehetősége a 0-val konvergál így is,mert amit tudunk róla azt az internetről tudjuk, amit nagyszerűen használ, és kihasznál.
    Lassan a saját pártjában annyi ellensége lesz, mint a fideszben, és ezt nem kellene már tetézni…
    Tartom a véleményemet, hogy az mszp csak nyűgként kezeli,nem ismerve fel a realitását az igazságának.
    Nemsokára itt lesz az idő, hogy a jellemtelenek csapata minden kudarcot az ő nyakába fog varrni, mert arra nincs bátorságuk, hogy önvizsgálatot tartsanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr legalább 10-15 évvel megelőzte korát…
    Voltak már a történelemben ilyen emberek, elválik, képes e gondolatait tettekben testesülő sikerre vinni? Mérföldkő a mai nap az MSzP, tovább megyek: az egész baloldal számára. Kérdés, tud e élni a lehetősséggel, vagy marad a felmorzsoló szélmalomharc az MSzP-n belül? Kizárólag egy új párt, amiért érdemes lépést tenni. Kell is, mert szükségszerű. Estére többet tudunk, érte szurkolunk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Látom ketten is beminuszoltak, de az ellenvélemény nem jelent meg. Akkor, ahogy Hofi mondta, megcsócsálom nekik. Az mszp úgy viselkedett, mint a viccben az egyszeri barát a tömött liftben. Fingott egy halk, de borzalmasan büdöset, azután amikor kinyílt az ajtó , felháborodva távozott és közben a kollégájának jó hangosan azt mondta, hogy ilyen ocsmány állattal, mint az, többé nem száll be ugyanabba a liftbe. Az ártatlan kolléga pedig ott maradt a bosszúszomjas tömegben, porig égve. Én az ártatlannal vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. A HOSSZÚTÁVFUTÓ MAGÁNYOSSÁGA
    Ez a kép maga, egy piár katasztrófa látlelete. Hogyan vállalhatott futást éppen ott, az óriás plakát előtt? Nincsenek – nem voltak – normális tanácsadói, rendezvény-szervezői? – A kérdés költői…
    sk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Kongresszus és pártszavazás előtt az MSZP 2011. május 29. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos