Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesz mélyszegénységbe taszítja az embereket 2011. május 16. hétfő 5:21 Forrás: Független Hírügynökség

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesz mélyszegénységbe taszítja az embereket

Budapest – A Fidesz frakció “leplezetlenül arra készül, hogy mélyszegénységbe taszítsa a rokkantság és korengedmény miatt nyugdíjazott emberek tömegeit” – közölte a vegyipari szakszervezet (VDSZ) arra az önálló képviselői indítványra reagálva, amely alkotmánymódosítással törvényesítené az érintettek járulékának megvonását, csökkentését vagy szociális támogatássá alakítását.

Székely Tamás, a VDSZ elnöke szerint félrevezető álszentség azt állítani, hogy az országnak szüksége van a beteg, veszélyes munkában testileg-lelkileg elfáradt embereknek a munkájára, miközben az egészséges pályakezdők sem tudnak elhelyezkedni, mert nincs munkahely. Emiatt a korai nyugdíjazást visszamenőleg átrendező lépés katasztrofális hatásokkal járhat. Az intézkedés ugyanis éppen az önbizalmukat veszett, kilátástalan helyzetben vergődő emberek tömegei alól húzza ki a talajt.

Ahelyett, hogy a munkanélküliség csökkentésére, s a fiatal pályakezdők elhelyezkedésére koncentrálna a hatalom, inkább provokálja az embereket, s félő, hogy közel a pillanat, amikor egyetlen szakszervezeti vezető sem lesz képes megállítani a feldühödött tömeget – írja közleményében a VDSZ elnöke, aki szerint mélységesen felháborító, hogy a korai nyugdíjak megszüntetésének hozadékával próbálják betömni azt a lyukat, amelyet az elhibázott új SZJA ütött a költségvetésben.

A VDSZ ismételten felhívja a jogalkotók figyelmét a szociális párbeszédre mint az egyetlen megoldásra. A szakszervezet a korai nyugdíjakkal kapcsolatos indítvány azonnali visszavonását követeli.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +17 ( 23 szavazatból)
A Fidesz mélyszegénységbe taszítja az embereket, 5.0 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Az idős tűzoltók cseréljenek helyet az idős képviselőkkel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  2. Bemásolok a magyarországi Népszava hasonló tárgyú cikkéhez írt néhány tanulságos kommentárt.
    Általánosságban – az ott írt több, mint 100 hsz. elolvasása után azt lehet leszűrni, hogy fordult a kocka: a választások előtt a baloldal próbálta észérvekkel meggyőzni a tömeget – amelyek viszont a jobboldal érzelmekre ható szövegeinek dőltek be. Most már a tömegek írnak érzelmes szövegeket – amit az ügyeletes narancskullancsok észérvekkel próbálnak cáfolni. Úgy látszik a fidess soha ki nem heverhető vesztesége lesz Wermer halála, aki még tudta, hogyan kell kommunikálni (legalábbis a magyaremberek szája íze szerint)
    [Martika1951] [2011.máj.15. 14:03]
    A legnagyobb sajnálatomra, és szégyenemre, de bekell vallanom, hogy a kezdetektől a Fideszre adtam szavazatomat. Ez többé nem fog előfordulni! Igérem! Sőt ha kell lebeszélek róla mindenkit! Sok csalódás ért az életben, de ekkorát még nem csalódtam senkiben, és semmiben! Alig múlt egy éve, hogy kaptam egy szép “szerelmes levelet” a Köztársasági elnöktől tele szebbnél-szebb igéretekkel. Gondoltam, ha csak egy töredéke valósul meg ( lesz igaz) az is túlságosan szép lesz?!… Aztán, kaptam még levelet Orbán Viktortól is, aztán megint kaptam, most meg megint kapni fogok……
    Köszönöm nem kérek többet! Egy év alatt az orom előtt elhúzott mézes-madzag hosszabb, mint egész életem során.
    Nem kérek többet a mézes-madzagból! 60 éves elmúltam, 42 évet ledolgoztam, mindig hivatalosan, minden forint keresetem után szigorúan adózva, járulékokat tisztességesen megfizetve, taníttattam, és felneveltem 3 gyermeket, nem igazán ismertem mi az a GYES, vagy GYED. Tettem a dolgomat, amit a sors, és a helyzet rám testált. Most végre elmehettem nyugdíjba, – igaz nem vagyok még 62 éves, de törvényes úton, a jogállamiságnak megfelelően meghozott törvények alapján- bizván abban, hogy maradt még pár évem amit esetleg az 5 unokámra fordíthatok , gond nélkül. Ez sem jött be! Az egészben a legnagyobb fájdalmam az, hogy pontosan azoktól kaptam ezt a hatalmas pofont, akikben a legjobban biztam, Sokat nem vártam, a jövőtől, mert minden épeszű ember tudja, hogy az ország milyen helyzetben van, de azt sem, hogy olyan tapasztalatlan fiatalok akik még talán soha életükben nem dolgoztak, ennek ellenére azt sem tudják mennyi és honnan kapják a jövedelmüket, arra vetemednek, hogy elvegyék, vagy bármikor elvehetik tőlem a törvényesen megszerzett nyugdíjamat, amiért a 42 év alatt megdolgoztam. Mivé lett ez az ország? Mivé lettél Magyarország? Milyen nemzedéket szültünk meg, és milyen nemzedéket neveltünk fel? Elveszik az anyjuk szája elöl a falatot?
    Ezért dolgoztunk? Ezért nyeltünk olyan sokat a régi szocializmusban, ezért tűrtünk el mindent az új kapitalizmusban? Hány álmatlan éjszakánk volt az elmúlt 20 év alatt azért mert bármikor elveszthettük munkahelyeinket, mint ahogy aztán sokunkkal elő is fordult. Hány. és hány munkahelyre mentünk, hány és hány munkahelyre adtuk be pályázatainkat 50 éves korunk után? Hány és hány helyen aláztak meg bennünket korunk miatt, mennyit szenvedtünk a megaláztatásoktól a visszautasitásoktól? Mit kell még megélnünk? Mit kell még megélni ennek a korosztálynak? A háboru után születetteknek? Létrehoztunk egy vagyont amit fiaink szétosztottak, létrehoztunk egy országot, amit nyakig eladósítottak, a százas listán milliárdosok sorakoznak, akik talán még sohasem dolgoztak éjjel, és azt sem tudják már honnan is szerezték vaskos milliárdjaikat, de hogy nem munkából az biztos. Most pedig még a kis nyugdíjunkat is elvennék, hogy az ő vagyonosodásukat fedező államadósság visszafizetésre kerüljön. Hát nálam ez már kiverte a biztosítékot! Elég volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  3. A magyarországi népszava ügyeletes narancskullancsa bőszen terel persze, igyekszik minden az “elmúltbnyócévre” fogni, de aztán már csak kénytelen valamit a kormány jövendő terveiről szóló cikkhez a jövőről is szólni. (néhány ellenkommenttel – igen tanulságos!)
    [Ogre98] [2011.máj.15. 21:05]
    „[extralarge] [2011.máj.15. 20:24]
    A rózsákkal kikövezett útnak a végére értünk, most a pokol jön.”

    A szocialista és a polgári gondolkodás közötti különbséget egy talán kínai eredetű mesével, mint egy nagyon sarkított példával így mutathatom be:
    Egyszer nagy éhínség volt és két szomszéd faluban nagyon sokan éheztek. Mindegyikben ugyanannyian éltek. Mindkét helyen összeültek az emberek és vezetőket választottak. A vezetők azt mondták, hogy mérjük fel mennyi gabonánk és más ehető dolog maradt. Mindegyikben már csak néhány ló maradt, és néhány zsák gabona.
    Az egyikben a vezető ledaráltatta a gabonát és kenyeret süttetett, levágatta a lovakat, és külön ügyelt arra, hogy a gyerekek és betegek biztosan megkapják a saját adagjukat.
    Az emberek nagyon szerették, de ahogy eljött a tavasz, egyre fogyott a kenyér és a hús, és újra éheztek, de már nem nagyon volt miből újra élelmet adni az embereknek, így azok gyakran egymásnak esetek, de végül őszre, sorra mindenki éhen halt.

    A másik faluban a vezetés a lovat és gabona felét elzárta, és jól őrizte az emberek fel akarták törni a raktárt, azt kiabálták, hogy azt maguknak őrzik, miközben ők éhen halnak, mert csak nagyon kevés élelem jut. Többen valóban éhen is haltak, mert a betegek és a kisgyerekek nem bírták az éhezést. Aztán tavasszal befogták a lovakat, bevetették gabonával a földet, és azt is őrizték, nehogy az éhes emberek kiszedjék a földből is, de amikor eljött a nyár szép termést arattak és a lakosság megfogyatkozva, de újra elég élelemhez jutott.
    zsmtxx] [2011.máj.15. 21:55]
    [Ogre98] [2011.máj.15. 21:05]
    Ez egy remek történet, csak hiányzik belőlle néhány miliomos, akinek sok gabonája és lova van, amit el lehet osztani a falu szegényei között és így mindenki túléli a telet a gyerekek és a betegek is! (A mi gyerekünk, vagy a mi beteg nagymamánk is.)
    Így is nehéz a választás? Ez a mese jobban hasonlít a mai magyar valósághoz.
    Ogre viszontválaszából: A mesében nem minden egyezik a valósággal, de a lényeg ugyanaz: Néha rövid távon áldozatokat kell hozni, hogy a társadalom képes legyen túlélni.
    Ezt már tőlem:
    Azaz a jobboldalnak van képe belemondani az emberek pofájába, hogy néhány éhenhalás és (mások) pár évi nyomora megfizethető “áldozat” a jövő érdekében. Szó sincs a 16-os elqrt adó visszavonásáról, a nagyobb vagyonok adóztatásáról (holott abba nem halnának bele az érintettek)
    Érdekes lesz megfigyelni, ahogy a dühös tömegnek “észérvekkel” ezt majd próbálják beadni! Bármely pszichiáter vagy az Mszp is elmesélhetné nekik, hogy a dühös ember észérvekkel nem érhető el.
    Érdekes időknek nézünk elébe!
    Ha valakinek van türelme az egészet végigbogarászni:
    http://www.nepszava.hu/articles/comment.php?forum_topics_id=77150&database_id=426829&forum_forbidden=0&no_results_total=105&lstresults=1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  4. Ez szerintem nem egyszerűen álszent, hanem dilettáns, aljas és önellentmondásokkal terhelt un. “politika”.
    Korengedményben részesülnek pl. a radioaktív anyagokkal dolgozók. Nem jószándékból pusztán, hanem, mert munkájuk során ennyi idő alatt szedik össze azt a dózist, aminek a túllépése már veszélyes lenne. Mit tegyenek, menjenek el hímzőnőnek?
    És: azt mondják, nem lehet nélkülözni a munkás kezeket. Akkor miért küldik el a bírókat (remek utcaseprő lesz belőlük nyilván). Vagy: próbáljanak ezek a …-k 53 éves értelmiségiként elhelyezkedni a “munka világában”, s a 100-adik elutasított pályázat után legyen ekkora pofájuk!
    Ettől eltekintve: dögöljenek meg mindenestül!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  5. Ha a mesebeli tündér teljesítené egy kívánságomat, azt kérném tőle, a miniszterelnök, a köztársasági elnök (azért e bonyolult körülírás, mert nagybetűvel nem írom le a nevüket, kicsivel meg bunkóság, én meg nem a házelnökök egyike vagyok, tehát a bunkóságtól eltekintek) meg a többiek csak egyetlen évig éljenek abból a netto 90-100.000 Ft-ból amit egy átlag dolgozó hazavisz, de úgy, hogy ez év alatt ne nyúlhassanak semmilyen más forráshoz. Kíváncsi vagyok, mikor lázadnának föl?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  6. Én Budapesten a II. kerületben lakom, és amikor a Fidesz a kerületben megnyerte a választást, az első intézkedései között az önkormányzati bérlakások bérleti díját 300% -al megemelte. Már akkor is szegény emberek laktak bérlakásban, mert ők nem tudták megvenni még potom pénzért sem, amikor lehetett. A Fidesz vezetést irritálja a szegény ember. Úgy gondolták már akkor is, hogy tűnjenek el a II. kerületből és menjenek tanyára, vagy haljanak meg, vagy stb. Számos idős, vagy munkanélküli 50 fölöttiek öngyilkosság gondolatai között őrlődnek most is, mert kilakoltatással fenyegetik.
    Nekem nem kellett a Fideszt bemutatni, nem is szavaztam és nem is fogok rájuk szavazni. A KDNP. meg miért mondja magáról, hogy keresztény, amikor
    lelkesen asszisztált ehhez? A gonoszság nyilvánvaló. A cselekedeteiket kell megfigyelni, és akkor nem fog senki bedőlni nekik. Olyan messze vannak Krisztustól, mint Makó Jeruzsálemtől. Nem tudták ezt?

    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  7. Naná, hogy mélyszegénységbe taszítja!
    A saját pluszpénzüket csak el kell venni valakiktől?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  8. Figyeljetek urak :
    Azzé járok ide , hogy nekelljen már olvasgatnom az idiótikus narancsos bódulatban született hozzászolásokat , amiket amottan írogatnak.
    Nem regisztrálok oda be , mert TUDOM hogy mindegyikre kézből reagálnék és a végén meló helyett azzal telne az életem hogy blikkfangós szövegek kitalálásával és beírogatásával sohavégetnemérő ” iszapbírkozásba ” sűlyedek az ottlévő nagyszámú bedőlt-agyúval.
    -
    Apropó narancs :
    Akik ottan írják butaságaikat , ingyen kapják a zárjegynélküli narancs-pálinkát ?
    Központi kőcségvetésből ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  9. Rohadjanak meg!
    Már nem is foglalkozom velük!
    Egy érdekel! Mielőbb szóljanak!
    Megyek!
    Egy indulatos emberrel több lesz, aki tenni akar ellenük!
    A gyermekeimért, unokáimért, a családomért, barátaimért, mindenre elszánt vagyok!
    Tele indulattal, haraggal!
    Ismétlem!
    ROHADJON MEG MINDEN POLITIKUS AKIK MIATT ILYEN A KÖZÉRZETEM!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  10. ( PErsze olvasgatom néha :D..Ha rámjön az önmarcangolás ! )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  11. Geyza :)
    Szerintem inkább saját kútfejükből merítik agyvizüket! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  12. heheheheheheeheheeheeeeheheheheheh
    ” FIDESZ.-es agyvíz kút…..”
    és
    ” Merítsünk tiszta agyvizet a koponyákba…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  13. “Sanyibácsi”!
    A katolikus egyház )különösen annak magyar ága) messzebb van Krisztustól, és a krisztusi tanítástól mint Makó Jeruzsálemtől! Egyébként nem a korábbi politikai hatalmuk visszaszerzésén, hanem a nélkülözők és elesettek gyámolításával törődnének. Ehelyett rábízzák a helyi nyájat egy-egy (önálló, vagy rosszabb esetben körzetesített) papra, aki jól-rosszul ellátja, és nem jut energiája a szegények felkutatására és segítségük megszervezésére. MINDEN pap bűnös (ha másban nem, Krisztus szemében) akinek a körzetében emberek fagytak halálra a saját lakásukban, aki az államadósság csökkentésére buzdít adakozásra, és nem felebarátai megsegítésére.
    Geyza,
    bocsika, nem akartalak az idézett jobbos szöveggel irritálni, csak nem árt tudni, mivel szándékoznak a jövőben szédíteni a népet. Vedd enyhítő körülménynek, hogy mellé felraktam egy jó kis riposztot is.
    Egyébként sem hiszem, hogy narancspálinkában kapnák a honoráriumot, szerintem leütésekre megy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. Szivesen megosztom ismétlem a már sokszor leírt gondolataimat az rdeklődőkel. A mostani kersztényfasiszta, kleptokratikus kormány(unk????) teljesen leképezi a tradicionális Horthy-Mindszenti-Szállasi féle mélymagyar, nacionalista, fajgyűlölő, fasiszoid érát, de túl is akarják szárnyalni “dicső elődeiket”, mert nekik nem elég a három millió koldus országa, nekik a hat milliós kell. Ebben nagy segítségre leltek a világ ELSŐ fajvédő (fajgyűlölő) pártjának megalapításában aktívan tevékenykedődő Mindszenti, Hitlert tizenhárom évvel megelőző mélymagyar kersztény egyházfő és bandájának mai utódai, a mérhetetlen támogatotságú Tömjénzsolti féle pártcsökevény szent-fazekai.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  15. kekec: No problem :D
    Én csak vázolni akartam viszonyomat azokkal a kommentekkel :D :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. G: Telkesi!
    Igazán megható ez a keresztényi felebaráti szeretett, amely 2-3 szegényebb CSALÁD jövedelmére szorítanád honi nagyjainkat. Van fogalmad arról, hányan össze tennék a kezüket havi 90-100 ezer forintért? Pl az egy családban csak egy 28.500 forintos, habzsi-dőzsire elegendő segélyezettek vagy a kisnyugdíjasok, akik eddig is vacilláltak, hogy kaját vegyenek, vagy a gyógyszert váltsák ki – na ez most eldőlt: nem lesz pénzük gyógyszerre.
    Különben is, mi a francnak eszik el az aktívak elől a kenyeret, tartatják el magukat azzal az osztállyal, ahol a legnagyobb probléma, hogy Balin nyaraljanak, vagy a Bahamákon? Ha lenne bennük becsület, már régen megfogadták volna Kövér köteles tanácsát. De ami késik – nem múlik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. Kedves “kekec”!
    A magyarországi Népszava topicjain való kommentelésekkel és azok “moderálásával” kapcsolatban tökéletesen egyetértek Veled!
    Magam is (ugyanezen nicknéven) meg-megújuló ámbátor teljesen felesleges “kűzdelmet” folytattam a “nepszava.hu”-t elárasztó “narancs-cunamival”. Engem ugyan nem, de néhány szabadabb szájú balos komment-társamat a “Modi” szinte azonnal kihúzott, míg az anyázós-zsidózós “jobboska-IZÉkéket” egyszer sem!
    Arról már nem is beszélve, hogy a “nepszava.hu”-n leadott hozzászólásaimat olyan “narancsos/barnás/feketéSS” viszontválaszok követték, amelyek tkp. arra akartak kötelezni, hogy ÉN egy BALOS hírportál topicjain leírt balos vélményeim miatt KÉRJEK ELNÉZÉST, BOCSÁNATOT, mivel én egy balos-libis vagyok, akinek balos-libis véleménye van!
    Na ne…
    … és ezt a “Modi” simán eltűrte!
    Hát ezért lett elegem a “nepszava.hu”-ból! Kiszaglik már onnan az erjedő Narancs barnuló bűze!
    … és még ez az orgánum kér Engem, moderálatlan jobbosok által folyamatosan lepiszkolt Balost előfizetésre/támogatásra!
    … na JA!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  18. Bonhomme:
    Ha lenne értelmes, ütőképes ellenzékünk, akkor már ezerrel nyomatnák, hogy a magyar népgazdaság jövedelemelosztása egy nulla végösszegű játék: ha valakinek adnak, azt valakitől el kell venni. MOST a szegényektől vesznek el és a gazdagoknak adják. Az Mszp kormányok legalább azoknak adtak, akiknek a legjobban hiányzott. Az már más kérdés, hogy az az út is pokolhoz vezetett, holott jószándékkal volt kikövezve: ezáltal a segélyek közel kerültek az (egyébként az Unió átlagától elmaradó) minimálbérekhez. De még mindig tisztességesebb a szegényeknek adni, mint a gazdagoknak.
    Nincs balos sajtó? Nagy ügy? Illene előszedni a balos történelmi emlékeket!
    RÖPLAP osztogatással még háborús időkben is el lehetett érni a népet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. Szendam, azt hiszed, hogy a boldogult emlékezetű Mszp.hu fórumán sokkal különb moderátorok voltak? Egy frászt. Néha nagyon el tudták venni az ember kedvét – de aztán magát a fórumot vették el. Mi a fenének kotyognak bele mindenféle szimpatizánsok a nagypolitikába? Pedig a “Nép szava Isten szava”
    ha csak néha-néha odafigyelnek (vagy akár a saját tagságukra és alapszervezeteikre) nem itt tartanának.
    Sehol egy értelmes alternatív program, sehol egy árnyékkormány – csak a belső marakodás. Pedig ideje lenne gatyába rázni magukat (vagy hagyni, hogy Gyurcsány megtegye) mert hosszú, forró ősznek nézünk elébe!
    A fidess halál komolyan gondolja, hogy néhány “senki” halála és tömegek évekig tartó nyomora nem nagy ár a gazdagok támogatásáért.
    Az Mszp meg visszaél azzal, hogy baloldalon úgysincs alternatívája, esszük-nem esszük, nem kapunk mást. Már csak ezért is kellene a DePa,
    hogy ne legyenek ennyire tohonyák. Ha lesz konkurencia – nekik is csípkedni kell/ene magukat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. kekec,
    egyetértek.
    Szerencsére manapság a röplapnyomtatás sem gond. Emlékszem, a 80-as években nyomdánál csináltattunk rendezvényre plakátokat, és ott még szigorúan rányomtatták a nyomda címét is, hogy ha valami probléma, lenne, azonosítható legyen a rendszer “ellensége”, aki megrendelte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Kedves “kekec”!
    Változatlanul biztosítani szeretnélek Téged legteljesebb egyetértésemről!
    Bár én az mszp.hu-n soha nem kommenteltem, de ismerve a hazai párt(eltartási) viszonyokat, nem csodálkozom!
    Talán mégis az lesz a jó megoldás, hogy az oligarchák által finanszírozott “baloldali” párt helyett egy “nyugatos” és valóban “polgári” szerveződést létre hozni!
    Mondjuk úgy, hogy a választási listán olyan nevek szerepelnek, mint:
    Bajnai Gordon,
    Oszkó Péter,
    Békesi László,
    Surányi György,
    Bokros Lajos (bocsánat!),
    Molnár Lajos (bocsánat!),
    és …. IGEN! …
    Tétényi Éva!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Kedves szendam !!
    csak 1 pluszt tudtam adni,vedd úgy,hogy 100-at ér !!! .)))
    Ne kérj bocsi,jó az !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Ági, pedig nincs bocsánat, ha valaki elől lelövik a legjobb poént. Mert egyébkénte gy nagy plusz szendamnak (és neked)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Kedves kekec !
    Te is mindig megkapod a magadét !!! .))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. a mocskok azon nem gondolkodnak,hogy ők kerülnek sokba?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Mióta feladata a szakszervezeteknek a feldühödött tömegek visszatartása?
    Én inkább a tömegek megszervezését éezem kötelességüknek.
    Ha jól gondolom…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Szedam
    Tapasztalatom szerint a Népszava.HU és a Kapcsolat moderátorai
    tök egyformák. Háromszor regiztem az utóbbiba deállandóan
    kimoderáltak.Miközben jobbról ölött a mocsok.
    Igy hát ne csodálkozzanak a baloldal teszetoszaságán.
    De nélkülem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Elnézést de akad a billentyű,ezért maradnak ki betük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. azért 2006 október 23. szépen ünnepeltük volt tankozás rendőr roham
    mintha akkor elkezdődött volna valami
    és egyik felet sem lehet hibáztatni a rendőrök politikai parancsot teljesítettek a nép meg az akaratát fejezte ki

    most ha ilyen helyzet lenne kizárólag virággal dobálnák a rendőröket
    és szerintem kézen fogva mennénk tüntetni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. A kilatastalanok es melyszegenyek egy ido utan az utcara vonulnak es elkergetik az uralkodo rezsimet.. Minden mas eszkozt elvettek már toluk. Eljon ennek is az ideje..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. A korengedményes nyugdíjból visszarendelik az embereket, de munkát adni nem tudnak nekik. A rokkant nyugdíjasokról megállapítják, hogy nem is rokkantak, így nyugdíjat nem kapnak, viszont nekik sincs szabad munkahely. A munkanélküli segély 9 helyett csupán 3 hónapig jár. A magán nyugdíjmegtakarítás államosítva lett, de nem azért, hogy nyugdíjra herdálják el. A jövő nyugdíjas korosztályának kidolgozzák, hogy miért nem jár nyugdíj, és majd törvények formájában közhírré teszik.
    A mélynyomor elkezdődött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos