Ronai and Ronai
AMERIKAI

Romániában forgatnak filmet a hercegi párról 2011. május 31. kedd 11:39 Forrás: MTI

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Romániában forgatnak filmet a hercegi párról

Bukarest – Hamarosan a tévénézők elé kerül a Vilmos brit herceg és Kate Middleton románcáról készülő legújabb film, amelynek forgatása Romániában zajlik.

A William and Kate: A Royal Love Story (Vilmos és Kate: Egy királyi szerelem története) című alkotást augusztusban mutatja be a Hallmark csatorna.

A film rendezője az a Linda Yellen, aki 1982-ben a CBS csatorna számára Vilmos szüleiről, Diana hercegnőről és Károly hercegről forgatott szerelmi történetet.

A most készülő alkotás több mint egy románc, egy anya – ez esetben Diana hercegnő – örökségének története is – fogalmazott Yellen. A film azt is bemutatja, miként kell együtt élnie anyja emlékével, milyen döntéseket kell hoznia – beleértve azt is, hogy kit vesz feleségül.

Vilmos herceget Dan Amboyer amerikai színész, Kate Middletont Alice St. Clair brit színésznő alakítja a modernkori tündérmeseként jellemzett filmben. II. Erzsébet királynőt Jane Alexander Oscar-díjra jelölt művésznő formálja meg.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Egy generáció búcsúzik Harrytől 2011. július 17. vasárnap | Ostrom Edit

Schwarzenegger ismét a filmvásznon 2011. július 12. kedd | AN

Vilmos herceg és Kate Middleton Los Angelesben 2011. július 9. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos