Ronai and Ronai
AMERIKAI

Pele: Gyurcsány pórázon 2011. április 29. péntek 14:43

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Pele: Gyurcsány pórázon

Ki tudja, milyen forgatókönyv, vagy kinek a forgatókönyve alapján döntött éppen most az ügyészség, hogy kikéri az Országgyűléstől Gyurcsány Ferenc mentelmi jogát. Vajon a csökkenő népszerűség vagy a gyöngyöspatai események, netán a szocialista belháború indíttatta a Fideszt arra, hogy elszánja magát erre a lépésre?

Hoppá, bocsánat, most, hogy visszaolvasom az első sorokat, veszem észre, hogy Fideszt írtam, mintha ennek a pártnak lenne bármi befolyása az ügyészségre, a vádhatóság ne lenne önálló szervezet, és képes lenne politikai utasításra cselekedni. Mea culpa, mea maxima culpa. Teljesen nyilvánvaló, hogy a Fidesz nem dönthetett így, hisz ha az ő akaratán múlna, már régen bekövetkezik ez a lépés; tudjuk jól, hogy Orbán milyen mértékben gyűlöli a volt kormányfőt. Meg hát az érvek is gyenge lábakon állnak: a népszerűség zuhanását nem lehet Gyurcsány megvádolásával megállítani, a gyöngyöspatai botrányt, lám, milyen jól megoldotta a Fidesz, a szocialista belháború meg éppenséggel kedvező a Fidesz számára. Így aztán  biztosak lehetünk benne, hogy az ügyészség a saját szakállára döntött így, mi több, épp a Fidesz ellenében; ha Orbán Viktor kérte volna a váratlan lépés elhalasztását, Polt Péter akkor is ellenállt volna.

A helyzet az, hogy az ügyészek mostanra látták érettnek a helyzetet Gyurcsány gyanúba fogásának, mostanra szedték össze az összes létező  bizonyítékot. Az is fals információ, hogy többeket azért vett előzetes letartóztatásba a vádhatóság, hogy valljanak Gyurcsány ellen, és ha Tátrai Miklós volt vagyonigazgató vagy Császy Zsolt jogász nyilatkozatait a börtönbe vetésük okairól ekként olvasták, hát nagyon tévednek. Magyarországon nincs megfélemlítés, nincs nyomásgyakorlás, nincs koncepciós eljárás, Magyarországon demokrácia van, független, senki által nem befolyásolható ügyészséggel.

Csak a gonosz baloldaliak terjesztenek rémhíreket, ők gondolják és állítják, hogy a Fidesz az ügyészség elfoglalása után – amely mellesleg, megint csak a gonosz komcsik szerint, már rég megtörtént – most a bíróság megszállására készül; azért cserélik le a kipróbált, rutinos bírákat, hogy olyanokat tudjanak a helyükbe ültetni, akik szívfájdalom nélkül hoznak majd politikai bűnösök fölött ítéleteket. Nem gondolhatja senki komolyan, hogy a Fidesz egy ilyen terv alapján működik, nem állíthatja senki, hogy Gyurcsányt már egy ilyen hithű fideszes bíró elé fogják állítani. Nem: Gyurcsány csak azt fogja kapni, amit megérdemel. És azt, amit Orbán Viktor neki szán. De ez csak mellékszál; Orbán eredendő gyűlölete nyilván a miniszterelnök magánügye.

Vagy mégsem? Előfordulhat, hogy itt egy bosszúhadjáratról van szó? Megeshet, hogy a volt miniszterelnököt Orbán pórázon szeretné látni, és ezt Polt Péter készségesen szállítja neki? Megeshet, hogy a fékeveszett Fidesz nem érzi, hogy ezzel túllép minden létező elfogadható és értelmezhető határon? Lehet, hogy a Fidesz vezetőiben – Orbán Viktorban – nem szólal meg a vészcsengő, hogy a médiatörvény és az alkotmány után ezt már Európa nem fogja lenyelni? Nem érzik, hogy Gyurcsány bármily megosztó személyiség is, meggyanúsítása azért már világfelháborodást vált ki? (Fogalmazzunk óvatosabban: felháborodást vált ki a világban…) Nem tudja, nem érzi Orbán, hogy ezzel a lépéssel még az éppen háborúzó szocialistákat is összetolja? Hiszen látjuk, halljuk, olvassuk: Mesterházy Attila pártelnök azonnal kiállt Gyurcsány mellett.

Nem, möszjő Obant – Cohn Bendit után szabadon és újra – mindezek nem érdeklik. Az sem, hogy Magyarországot a sötétség birodalmába taszítja. Nem, möszjő Obant csak saját maga érdekli. Ő a beteg, de mi halunk bele.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (28 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +54 ( 56 szavazatból)
Pele: Gyurcsány pórázon, 5.0 out of 5 based on 28 ratings

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. Európának ezt sen kell lenyelnie, s nem is fogja. Ez azonban nem lesz kihatással a magyar emberek sorsára.
    A nagy kérdés az, hogy a MAGYAR EMBEREK lenyelik-e? Kérdés, hogy meddig hagyják birkamód, hogy önkényuralom kiteljesedjen? Kérdés, hogy mikor ébrednek fel az igazi demokraták? Kérdés, hogy az LMP szimpatizánsok tapsolnak-e Schiffer nagyszerű cselekedetének, aki TV-ben előbb már mentegetődzőtt. Azt mindta, nem az Ő dolga megítélni, bűnös-e Gyurcsány. Úgy tett, mintha nem Ö lett volna a följelentő.
    Csak remélni merem, hogy az ország legkíválóbb védőügyvédei önként fognak felsorakozni Gyurcsány Ferenc mellett, akár a kollektív védelme érdekében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (47 szavazatból)
  2. Én még emlékszem a Rajk perre. Most is meg lehet ezt csinálni? Ha így van az már nem demokrácia, hanem diktatúra. De jaj azoknak akik újra diktatúrát akarnak, mert a nép nem kegyelmez nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  3. Azért én nem lennék abban biztos, hogy összetolja.
    Emlékezzünk, a két pénztárnok (Simicska, Puch) megegyezett.
    Úgy gondolom, nem véletlen, hogy éppen most történt ez a pártszavazás felvetését követően.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  4. Ne vicceljetek. Csak Mubarakot ,Kazavot, Gadhafit, Berlusconit lehet a bíróság elé idézni? Európa hallgatni fog. Mélyen, csendesen. Európa kussolt akkor, mikor 3 millió kisember 3 000 milliárd Ft.-ját ellopták. Európának nincs ERKÖLCSI
    alapja megszólalni. Úgy bizony ! Ha Európa eddig hallgatott, akkor most sem tehet mást. Ugye, volt egy médiatörvény, belügy. Volt egy mnyp ügy, belügy. Volt egy alaptörvény, belügy. Hogy egy volt miniszterelnököt perelnek, belügy.
    Na ez volt a zseniális Orbántól. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (26 szavazatból)
  5. Nektek fogalmatok nincs a jog működéséről. Rajk is tévedésben volt, azt hitte.
    Csak Péter Gáborékat ismerte rosszul. Na álmodozzatok kicsinyég.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  6. Elképzelhető, hogy nem fogják kiadni – valami kis szavazathiányt megszerveznek. A Fidesznek kockázatos Gyurcsányt bíróság elé állíttatnia – kényelmesebb számára, ha eljárás nélkül vádaskodhat tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  7. A magánnyugdíjpénztárak porfóliójának árfolyamát május 30-al állapítják meg, az szerint kell elszámolni a tőzsdén a porfóliót. Zuhannak az állampapírok árfolyamai, annak érdekében, hogy egyetlen fillért se kelljen fizetni az állami nyugdíjrendszerbe önként átkerült tagoknak, mint reálhozam.

    Sőt majd azt lehet mondani, hogy a Magánnyugdíjpénztárak úgye, hogy eltőzsdézték és még a Kormánynak kell kiegészíteni, hogy ne érje az embereket veszteség.

    Tehát a perbefogás, úgy május 25-környékén várható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  8. Most kell segítenetek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  9. Van egyetlen különbség, hogy most Oroszország (Putyin) nem fog hallgatni, kiváncsi leszek, hogy a gázszállítás 2013-tól hogyan lesz megoldva, mert Orbéánnal nem tárgyalnak az biztos.
    Persze még a 2012-es tél sincs biztosítva energia oldalról.
    Abban is biztos vagyok, hogy egyetlen megépülő gázvezeték sem fog Magyarországon áthaladni, amibe Orosz tőke van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  10. Orbán ezt túl fogja élni? :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  11. Emberek, ha a FideSS-csürhe így folytatja, év végéig beköszönt az államcsőd. Arra leszek még kíváncsi, ezt hogy konferálja majd fel rikkancspeti: emberek, a zsebetek most azért üres, hogy le ne csússzon a nadrágotok a csontsovány testetekről?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  12. Régi vicc aktualizálva:
    Két csontváz beszélget:
    - Te mikor haltál meg?
    - Én még a 2010-es választások előtt. Na és te?
    - Ééén? Hát én még élek!…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  13. http://atv.hu/video/video-20110408_csaszy_zsolt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  14. Várjuk ki a végét ! Majd még visszasírjuk a Poltot, mint most a Sólymot….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  15. Gyurcsany! Hey,ecsem…nem lennek most a helyedben! Good Luck!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  16. Dr. Boldizsár István

    Orbánt idézve ez egy disznóól!!!! Háti gen sőt annál még sokkal büdösebb, és gyalázatosabb. Igaz, hogy én, illetve legalább 9,6 milló magyar ember ezt nem érzi, DE ÉN MOSTMÁR ELHISZEM NEKI, HOGY Ő ÉRZI, HISZEN OTT VAN A KELLŐS KÖZEPÉN, Ő CSINÁLTA!!!! ÉS NEM MOST, HANEM MÁR AKKOR, AMKOR AZ ORSZÁGOT KETTÉSZAKÍTOTTA. EMBEREK BE NE MENJÜNK ODA HOZZÁ, CSATLÓSAI OTT VANNAK, TRÁGYÁZNAK, DE NEM GYŐZIK, MERT MINEN NAP KÉTSZER ANNYIT ODATÁGYÁZNAK, MINT AMNNYIT KILAPÁTOLNAK

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  17. Európa ezt is lenyeli, szarnak ránk, csak a piac kell nekik.
    Futnak még egy kört, aztán csendben lesznek.
    Európa azt is elfogadná, ha a Btk. módosításakor alkotmányos felhatalmazás alapján egy új passzust fogadna el a parlament: Gyurcsány bűnös, börtönben a helye.
    Mi akadályozza meg a 2/3-ot abban, hogy egy ilyen törvény elfogadjon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  18. Kedves kastanka. Én is emlékszem a rajk perre. Ez valami hasonló. Egyébként ez itt már diktatúra. Rosszabb mint Rákosié volt. Már erkölcsileg. Ma nincsenek itt az oroszok! Sőt orbán akart az oroszoknak parancsolni. Persze ezért fel is mosták vele a Vörös teret, mikor Moszkvában volt. Mint a Vörös Dani Brüsszelben (na meg itt budapesten) Igy most Budapesten ismét lesz Széll tér. Ami azt illeti én ott sokat járok, és elég szeles is. Olyam mint az orbán feje. Ami meg a Gyurcsányt illeti ő piszkos kommenyista, Moszkvs ügynöke. A (Moszkvától most) független magyar igazságszolgltatás majd megmutatja neki. Oszt mehet Tel Avivba, mert azoknak is ügynöke. És egyébként pedig demján építse fel a kaszinót, mert ő fajmagyar!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Nagy felelősségük van azoknak az orvosoknak, akiknek
    Orbán Viktor viselkedését észre kellene venni, hogy
    milyen esethez tartózik!
    Egyszerű emberek veszik észre, hogy baj van nála!
    Teljesen leépít egy országot és annak népét!
    Sok tanult ember örül, hogy most nála jól fizető állást kap,
    de ezek az okos emberek csak a saját részfeladatukat
    ismerik és összefüggésben nem látják, érzik hazánk
    tönkretételét.
    Magyarországot szorgalmas emberek lakták és lakják,
    Ne alázza meg Őket Orbán, és kergesse a kétségbeesés
    határáig! Lett volna idő felkészülni a kormányzásra, akinek
    8 év nem elég távozzon!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. GYOMLÁLÁS-FIDESZ-KDNP

    KÉTHARMAD MINDENT MEGTEHET

    PETICIÓ

    GYURCSÁNY FERENCKÉPVISELÖ LEMOND MENTELMI JOGÁROL. A JOGSZABÁLY AZT MONDJA KIKÉTHARMAD SZÜKSÉGES HOZZÁ. MIÉRT NEM NÉGYÖTÖD KELL? AFIDESZ-KDNP A PARLAMENTBE KÉTHARMADDAL MINDEN MEGTEHET? PEDÁK SÁRIMINDENT VISZ. KÉRDEZEM A BALOLDAL MSZP JOBBIK LMP VÉLEMÉNYE MÁRNEM SZÁMIT? A FIDESZ-KDNP SAJÁT ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELÖITMIÉRT NEM GYOMLÁJA? KÓSA LAJOS ÉS SZIJJÁTÓ PÉTER A DEVIZAHITELESEKET BEFÜRDETÉK. 150 MILLIÁRD FT KÁR ÉRTE A VÁLASZTÓPOLGÁROKAT ÉS MAGYARORSZÁGOT. AZ Ő MENTELMI JOGUKAT MIÉRT NEMFÜGGESZTIK FEL? ŐK MIÉRT NEM MONDANAK LE ORSZÁGGYÜLÉSI MENTELMIJOGUKROL MINT GYURCSÁNY FERENC? ORBÁN VIKTOR MINISZTERELÖK ÚRMEGPRÓBÁL TÁRGYALNI A BANKOKKAL MEG A DEVIZA HITELESEKKEL, DE HOLVAN A 150 MILLIÁRD FT KÁR, KÉRDEZEM? JAVASLATOM, HOGY NÉGYÖTÖDKELLJEN HOZZÁ, HOGY ORSZÁGGYÜLÉSI KÉPVISELÖNEK A MENTELMI JOGÁTFEL LEHESSEN FÜGGESZTENI. HA MAGÁTOL NEM HAJLANDÓ, AKKOR A FŐÜGYÉSZSÉG KÉRJE FEL, HOGY MONDJON LE. PETICIÓ BENYÚJTÁS VAGYALÁÍRÁS GYŰJTÉST IS TESZÜNK. HA EZUTÁN IS KÉTHARMAD KELLAHHOZ, HOGY A FIDESZ-KDNP CSAK EGYMAGA ELÉG HOGY EGY ORSZÁGGYŰLÉSIKÉPVISELŐ MENTELMI JOGA FEL LEGYEN FÜGGESZTVE ÉS NEM LESZNÉGYÖTÖD. ÍGY LENNE IGAZSÁGOS. EZ NEM DEMOKRÁCIA, A FIDESZ-KDNPNEM DEDOKRATIKUS KORMÁNY, HA MINDENBE CSAK Ő DÖNT. LEGYEN NÉGYÖTÖDA MENTELMI JOG LEMONDÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ARÁNY, HOGY A BALOLDALSZAVAZATA IS SZÁMÍTSON ÉS NE CSAK FORMALITÁS LEGYEN. VÁROMVÁLASZÁT VAGY ALÁIRÁS GYÜJTÉSBE KEZDEK.

    KÖSZÖNETTEL,KOCSIS.TAMAS

    BUDAPEST, 2011 ÁPRILIS .29

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. GYOMLÁLÁS-FIDESZ-KDNP

    KÉTHARMAD MINDENT MEGTEHET

    PETICIÓ

    GYURCSÁNY FERENCKÉPVISELÖ LEMOND MENTELMI JOGÁROL. A JOGSZABÁLY AZT MONDJA KÉTHARMAD SZÜKSÉGES HOZZÁ. MIÉRT NEM NÉGYÖTÖD KELL? AFIDESZ-KDNP A PARLAMENTBE KÉTHARMADDAL MINDEN MEGTEHET? PEDÁK SÁRIMINDENT VISZ. KÉRDEZEM A BALOLDAL MSZP JOBBIK LMP VÉLEMÉNYE MÁRNEM SZÁMIT? A FIDESZ-KDNP SAJÁT ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELÖITMIÉRT NEM GYOMLÁJA? KÓSA LAJOS ÉS SZIJJÁTÓ PÉTER A DEVIZAHITELESEKET BEFÜRDETÉK. 150 MILLIÁRD FT KÁR ÉRTE A VÁLASZTÓPOLGÁROKAT ÉS MAGYARORSZÁGOT. AZ Ő MENTELMI JOGUKAT MIÉRT NEMFÜGGESZTIK FEL? ŐK MIÉRT NEM MONDANAK LE ORSZÁGGYÜLÉSI MENTELMIJOGUKROL MINT GYURCSÁNY FERENC? ORBÁN VIKTOR MINISZTERELÖK ÚRMEGPRÓBÁL TÁRGYALNI A BANKOKKAL MEG A DEVIZA HITELESEKKEL, DE HOLVAN A 150 MILLIÁRD FT KÁR, KÉRDEZEM? JAVASLATOM, HOGY NÉGYÖTÖDKELLJEN HOZZÁ, HOGY ORSZÁGGYÜLÉSI KÉPVISELÖNEK A MENTELMI JOGÁTFEL LEHESSEN FÜGGESZTENI. HA MAGÁTOL NEM HAJLANDÓ, AKKOR A FŐÜGYÉSZSÉG KÉRJE FEL, HOGY MONDJON LE. PETICIÓ BENYÚJTÁS VAGYALÁÍRÁS GYŰJTÉST IS TESZÜNK. HA EZUTÁN IS KÉTHARMAD KELLAHHOZ, HOGY A FIDESZ-KDNP CSAK EGYMAGA ELÉG HOGY EGY ORSZÁGGYŰLÉSIKÉPVISELŐ MENTELMI JOGA FEL LEGYEN FÜGGESZTVE ÉS NEM LESZNÉGYÖTÖD. ÍGY LENNE IGAZSÁGOS. EZ NEM DEMOKRÁCIA, A FIDESZ-KDNPNEM DEDOKRATIKUS KORMÁNY, HA MINDENBE CSAK Ő DÖNT. LEGYEN NÉGYÖTÖDA MENTELMI JOG LEMONDÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ARÁNY, HOGY A BALOLDALSZAVAZATA IS SZÁMÍTSON ÉS NE CSAK FORMALITÁS LEGYEN. VÁROMVÁLASZÁT VAGY ALÁIRÁS GYÜJTÉSBE KEZDEK.

    KÖSZÖNETTEL,KOCSIS.TAMAS

    BUDAPEST, 2011 ÁPRILIS .29 javitott

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Nem eszik olyan forrón a kását, ne búsuljatok! A helyzet súlyos, de nem reménytelen:
    http://bolcspupu.blogspot.com/2010/07/vadaszideny.html

    Nem olyan könnyű egy gyurcsányt elejteni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Közben persze elmúlt egy kis idő, ma már másról szól a szöveg:

    http://bolcspupu.blogspot.com/2011/04/vadasz-szezon.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Ezzel a lépéssel nagyon túllőttek acélon mert Gyurcsány mellett nagyon sokan kiállnak és ha esetleg koncepciós pert akarnak kreálni akárhogy is végződik azt már Orbán soha nem tudja magáról lemosni ez most már élete végéig kisérni és kisérteni fogja . Ezt sem gondolták végig mint eddigi kormányzásuk alatt oly sok mindent ,csak a személyes bosszú vezeti a többi meg nem számít .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Szerintem az Európai Únió azért nem szól bele ezekbe az ügyekbe jobban, mint eddig, mert egyrészt sokkolja őket ez az orbáni arrogancia, nem is értik!! Ekkora bunkósággal még nem találkoztak, és most nem tudják, mit csináljanak? Nekik az lenne a legjobb, ha Orbán kiléptetné Magyarországot az EU-ból (erre se volt még példa), de minden jel erre mutat, és akkor nekik már nem kell csinálniuk semmit, csak sajnálkozni, közben pedig megkönnyebbülni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Nem félünk a kormánytól!

    Mutassuk meg, hogy koncepciós perekkel, büntetőjogi fenyegetéssel sem lehet megfélemlíteni a demokratikus ellenzéket!

    Legyünk minél többen május 1-én 10 órakor a Bajza utca és az Andrássy út sarkán, menjünk együtt a városligeti Nagyrétre, és hallgassuk meg Gyurcsány Ferenc beszédét, aki ellen tegnap az ügyészség megindította koncepciós eljárását!

    Magyar Demokratikus Charta

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Mint tudjuk, csak titkon reménykedtünk, hogy ez nem fog bekövetkezni, ezt azért talán Orbán nem meri megtenni! Megtette! Gyurcsány Ferencet mindenképpen láncra verve akarja elvitetni! Európára ne számítsunk, cserben hagyott már sokszor bennünket. Beszélnek, de nem tesznek semmit. Orbán ebben az országban bármit megtehet következmények nélkül! Császy Zsolt is jelezte, hogy semmi már nem kértek tőle 3 hónap előzetesében, mint valljon Gyurcsány Ferencre. Nem tette meg, így kénytelenek voltak kiengedni. Most rátaláltak Schiffer 2009.évi feljelentésére, igaz, hogy annak a feljelentésnek tárgya az, hogy, a kormányrendeletet nem hozta azonnal Gy.F. Nyilvánosságra, ezzel jogot sértett. Viszont ez kevés ahhoz, hogy letartóztassák. Ismerjük a Fidesz aljasságát, képesek áldokumentumokkal is előállni! Gátlástalanságuk határtalan! Bűnözők, akik a maffiára jellemző tettektől sem riadnak vissza! Féltem Gy.F.-et, de reménykedem, hogy legalább most nyíltan szembe fog velük szállni.
    Tegye meg magáért és az országért is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos