Ronai and Ronai
AMERIKAI

Washington legalizálja az online szerencsejátékot 2011. április 14. csütörtök 14:30 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Washington legalizálja az online szerencsejátékot

Washington – Az Associated Press hírügynökség beszámolója szerint Washington DC lett az Egyesült Államok első joghatósága, amely legalizálta az internetes szerencsejátékokat.

A Washington Városi Tanács döntése a 2011-es költségvetés részét képezi, s bár a Kongresszusnak 30 napos vétójoga volt, végül nem élt vele.

“Valójában nincs olyan törvény, amely egyértelműen kimondaná, hogy nem lehet megvalósítani”, indokolt a múlt héten Michael A. Brown tanácstag, hozzátéve: a legalizálás anyagilag mindenképp kedvező hatású lesz a városra nézve.

Az online szerencsejátékokat – beleértve a pókert és az egyéb sportfogadásokat – a szerencsejáték-ipar egyik meghatározó szereplője, az Intralot fogja működtetni a helyi lakosok számára, a külföldön és más területen élő amerikaiak azonban nem játszhatnak.

Egy 2006-os szövetségi törvény ugyan tiltja az internetes szerencsejátékot az USA-ban – a bankok és hitelkártya-társaságok nem hajthatnak végre be-és kifizetéseket szerencsejáték weboldalakhoz -, ám a szakértők szerint a rendelkezés olyan zavaros és bizonytalan (kiskapukkal teli), hogy az nem állhatja útját a szerencsejáték-ipar terjeszkedésének.

A pénzügyi elemzők becsült felmérése alapján a legalizáció körülbelül 14 millió dollárt generálhat a fővárosnak a következő években, mely összeggel ellensúlyozható a költségvetési hiány egy része.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

“Magyarország a nácizmus kapujában” 2013. június 5. szerda | AN

Orbán megvásárolja az amerikai sajtót 2012. december 6. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos