Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tétényi Éva nyilatkozata az Amerikai Népszavának 2011. április 9. szombat 13:43 | AN-Rafael Balázs

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tétényi Éva nyilatkozata az Amerikai Népszavának

Budapest – Tétényi Éva, Esztergom polgármestere a zarándoklat és a nyílt levél átadása után adott rövid interjút helyszíni tudósítónknak, Rafael Balázsnak.

Tizenöt órás gyalogút után beszélgetünk Tétényi Évával, miután átadta a nyílt levelet az Országház előtt. Mi másról, mint erről a rendkívüli napról.

Hogyan érzi magát?

– Ezt is szokni kell – mondja szokott higgadt módján, mosolyogva. – Amikor mi úgy döntöttünk, hogy a tiltakozásnak, a megkeresésnek más módját választjuk, ilyesmire is gondoltunk. Az amerikai olvasók talán kevesen tudják, hogy nemrég nyílt meg az Esztergom–Máriagyűd Zarándokút, más néven a Magyar Zarándokút. Ennek egyfajta aktuálpolitikai, civil változata ez. Miről van szó? Mi nem megyünk szembe a kormánnyal.

– A kétharmados Fidesz-kormánnyal…

– Igen. Mi Esztergomban szeretnénk megértetni az ott ellenünk dolgozó kétharmados Fidesz-frakcióval, hogy működjenek együtt a kétharmaddal megválasztott polgármesterrel, és ez nagyon fontos: független polgármesterrel. Mert egy város életében nem pártpolitika, hanem az élet mint olyan a főszereplő. Sajnos, ez nem megy. Éppen ezért fél év elteltével azokhoz az eszközökhöz kívánok nyúlni, amelyek értelmében az Országgyűlés feloszlathatja a testületet – éppen a város érdekében.

– És éppen Orbán Viktor lesz erre képes?

– Ő Esztergom díszpolgára. Megígérte, ha kell, segít. Most itt az ideje: ez így nem mehet tovább. Jöjjön el, nézze meg, hogyan működünk, és segítsen minket abban, hogy demokratikus módon új helyi választásokat írhassunk ki.

– És Esztergom előző vezetése?

– Éppen az a gond, hogy a volt polgármester képtelen belátni, hogy már nem övé a hatalom. Neki kellene engednie, neki kellene leginkább tudnia, mit tegyen. Mi nem megyünk szembe a nemzeti egyetértéssel, sőt. Annak szellemében akarunk élni, de elegünk van elődöm durva erőszakosságából. Álljon fel a testület, állítsák fel a képviselőket, és legyenek új választások. Én bátran állok a megmérettetés elé. És nem rólam van szó: ezt gondolják azok az esztergomiak, akik engem kétharmaddal ebbe a megtisztelő pozícióba emeltek. S akik közül olyan sokan vállalták, hogy velünk tartanak. Nemcsak ezen az úton. De ezen is.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +24 ( 26 szavazatból)
Tétényi Éva nyilatkozata az Amerikai Népszavának, 5.0 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. Amennyiben orbánviktor “segít”, az nem a testület feloszlatása lesz, hanem az összetétel konzerválása. Arra fog hivatkozni, hogy a választópolgárok döntését tiszteletben illik tartani. És a tiszteletben tartást a polgármesternek kell példamutatással demonstrálni. Ha nem képes együttműködésre bírni a képviselőket, akkor nyilván alkalmatlan a feladatára.
    Hivatkozik majd mindenféle fidszes hablatyra, még Meggyesék “hűségesküjét” is meglobogtatja…
    Szerintem azt fogják kommunikálni, hogy Tétényi Éva összeférhetetlen, fejébe szállt a dicsőség, túlhatalma tudatában a szegény védtelen fideszeseket akarja ellehetetleníteni, satöbbi, satöbbi…
    A háttérben meg paktumot köt Meggyesékkel, ráveszi őket, hogy ne látványosan tegyenek keresztbe, hanem sokkal nagyobb rafinériával.
    Bár tévednék!!! …
    … de az úton megerősödött bennem az érzés: az ország jelenleg legbátrabb, legtisztességesebb embere vezetett bennünket, amit o.v. nem tűrhet. Mindenáron el kell áztatnia, lehetetlenné kell tennie, mert ez a hölgy jelenti számára a legnagyobb veszélyt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (49 szavazatból)
  2. Sajnos a narancsagyúak ezt úgy látják, hogy tisztán fidesznyik közgyűlést választottak a fülkeforradalmárok, igazodjon hát ehhez a már nem is 2/3-os hanem 3/4-es, 4/5-ös vagy mittudománhányhányados többséghez a polgármester! :-(
    A nemkívánatos viselkedés, a polgári ellenállás írmagját rögtön megjelenésekor ki kell írtani! Még el talál terjedni! Hogy a magyar Guernica lehet Esztergomból? Szerintem ezzel nem foglalkoznak. :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  3. Ha Orbán mindezek ellenére nyakas marad, ha van neki még egyáltalán, azt a maradék emberi értékét is elveszíti!

    Viktór ne merd megtenni, hogy ennek ellenéri is, a közgyűlésen a középső ujját mutogató városromboló ripacsért állsz ki!
    Ha ezt megteszed, minden tekintetben azonosulsz vele és mindazon pártkatonáiddal, akiktől egyáltalán nem áll távol az ilyen és dajtstomis alpári stílus!

    Gondolkodom korábban volt-e olyan Fideszes ellenzéki demonstráció, ahol galambokat engedtek felszállni??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  4. Rigli!
    Ha te a zarándokokkal voltál, akkor megkérdem ,miért mentél, ha már is temeted a halottat?!
    Kívánom, hogy egy pozitív érzés erősödjön benned, és ezt oszd meg másokkal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  5. Minden tiszteletem Tétényi Éva Polgármester asszonyé!! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  6. Kedves GusztávNagy!
    Szó sincs a “halott” temetéséről!
    Én az orbáni reakcióról írtam. (Próbálom megjósolni.) Ennek a HÖLGYnek olyan kisugárzása van, olyan TISZTA, a mai világban annyira ritka jelenségű BÁTOR, ŐSZINTE, MAGÁVALRAGADÓ, TISZTÁNLÁTÓ, a megtestesült TISZTESSÉG, ami az orbánviktorokra a létező legnagyobb veszélyt jelentik.
    Egyetlen fegyvere az igazság és egyetlen lehetősége ebben az orbánterrorban a nyilvánosság. A TÉTÉNYI ÉVA szelleme képes lángralobbantani az egész országot.
    Hallottál már olyan diktátorról, aki életben hagyta egyetlen tényleges riválisát?
    A legkevesebb, hogy egzisztenciálisan likvidálni akarják innentől kezdve. És a fidesztől minden kitelik, mert veszélyezteti a szabad rablásukat.
    Szívem legmélyének őszinteségével féltem Esztergom polgármesterét. Ezt a bátorságot, amit hölgy létére példának adott nekünk, évtizedek múlva is oktatni fogják tisztességesebb helyeken.
    Sajnos nem látok Hozzá hasonló karizmatikus jellemeket, pedig az elkövetkező napokban százával kellene követni az ő példáját. A demonstrációk “kismiskák” jelentőségében, világvisszhangjában az ő tettéhez képest.
    Sose tudok eléggé hálás lenni a sorsnak, amiért ott lehettem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (37 szavazatból)
  7. Riglitől szép volt. És igaza van a folytatást követően. Ez nagy valószínűséggel így fog történni, és még akkor is, ha 50.000-en kísérték volna Tétényit. Mert orbán maga az ördög, nem tud másként gondolkodni, mint ahogy teszi.
    Én mindig Hitlrhez hasonlítom. Teljesen olyan, ugyanazt a stratégiát alkalmazza, csak hát a kor más.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  8. gusztavnagy,
    most hogy említed, az a “mutatós” kép jól jöhet még egy internetes ill. médiakampányban.
    Fel lehet tenni a netre minél többször és minél több helyre valami olyan szöveggel, hogy “Orbán Viktor ökle” vagy “Orbán-ököl, vasököl”, sőt lehetne hetente újítani a szlogent, más, még szellemesebb, gondolatébresztő formában variálva.
    Valamitől majd csak leesik az embereknek, hogy “anyám, én nem ilyen lovat akartam” (hogy finoman fejezzem ki magam).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  9. rigli:
    Ugyanezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem. Sok Tétényi Évára lenne szükség az országban. Figyelemmel kísértem kezdettől a kálváriáját.
    Férfi legyen a talpán, aki erre képes. De nem a rangért teszi. Nem a pénzért.
    Nem a kormánnyal megy szembe, ez pont fordítva van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  10. bonhomme! Ezt már pont ajánlottam egy korábbi cikknél!
    Az uj választásokra, azzal az aláírással, hogy “Ezt Akarod Esztergom?!”

    Rigli!

    Megértelek, és neked is köszönöm hogy ott voltál!
    Én abban szeretnélek biztatni, hogy a cél dicsőségét lássuk, és abban bízzunk, arról beszéljünk!

    Nem lehet úgy csatába menni, hogy úgyis belehalunk!
    De lehet úgy hogy győzni fogunk, még ha meg is kell halni érte!
    Na erre bíztatok mindenkit!

    Ja és higgyétek sok Tétényi Éva fog életre kelni!
    Csak erről kell beszélni, hogy ez lehetséges!

    az összes többibe egyetértek veletek!
    Tudod ez is olyan mint az Izrael 12 kémjének esete Mózes idejében!
    Tízen a kettő ellenében nem hittek a győzelemben, ezért 40 év pusztai vándorlás volt a büntetés, na meg az hogy ez alatt meg kellett minden felnőtt korúnak halnia a pusztában, a kettő kivételével!
    Jozsué és Kálebről beszélek!

    Én hiszem hogy Tétényi Éva győzelemre vitte az ügyét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  11. Ha valaki megtalálja ezt az Meggyes fotót tegye már közzé hogy hol található!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  12. Egyre nevetségesebbekké válunk mi, demokrata értékeket képviselő AN oldalait látogató hozzászólók.
    Az idő múltával beágyazódott,megszokott és lassan már unalmassá váló hozzáállásunkkal hozzászólásainkkal válunk azzá.
    Nem érzitek,hogy mennyire erőtlen,kényelmes és hatástalan,hogy egy fórum adta keretek között ,íróasztal mellől “bátran” elpufogtatott okosságainkkal váltjuk meg elnyomott hazánkat? Eljött az idő,amikor ennél már sokkal többet kellene hogy tegyünk!Kellene egy igazi vezető egyéniség,akinek zászlaja alatt mi is kivehetnénk részünket a forradalomból,urambocsá, az ellenforradalomból.
    Meg kell védjük Magyarországot az elnyomó hatalomtól,és annak legfőbb birtoklójától,aki sátáni módon napról -napra rombolja szét hazánkat erkölcsileg,gazdaságilag és nem utolsó sorban mentálisan,mintegy büntetésül az elszenvedett,egykori kétszeres választási vereségéért.
    A rút gonosz pszichopata törpe tisztában van azzal,hogy ha most bukik,soha többé nem áll talpra.Emiatt élethalálharcként éli meg hatalma megtartását.
    Minden áron ,minden eszközzel,érzések és tisztelet nélkül teszi ezt úgy,hogy a lakosság zöme lassan embertelen körülmények között kell hogy éljen, az országot pedig Európa perifériájára sodorja.Végzetes hiba nem összefognunk.Az sem lenne rossz,ha legalább mi,tudhatnánk egymásról,valamilyen lehetőséget találva a közös kapcsolattartásra,hogy ne legyünk egyedenként elszeparált sejtek,hanem álljunk össze,mi sejtek sokan,hogy szervezet legyen a sejttömegből.Ehhez várnék javaslatokat,vagy szerkesztői segítséget.
    Éljen Magyarország és éljen az ellenforradalom!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  13. Nem tudom mik a lehetőségek, de én nyílt sisakos vagyok,
    bárhol bármikor vállalom az arcom, és mindazt ami leírtam leírok!
    Nekem is nagy Öröm volna találkozni valahol,akár egy demonstráción is,
    Sok értékes ember kezét szeretném megszorítani!
    Emerenc,Hanna,Kolibri, gonoszka, Gejza….és még sokan mások!
    Én kirakom az azonosító jelvényemet, mert megtanultam félelem nélkül élni!
    Abban egyet tudok érteni, hogy meg kell találni a módját az összefogásnak!
    Kezdettől fogva ezt hangoztatom!
    Orbánnak és kormányának buknia kell, a Jobbiknak el kell tűnnie a porondról, nincs helye civilizált társadalomba!
    Ha ezt a célt nagy összefogással el tudjuk érni, akkor ráérünk meghatározni az erőviszonyokat, a berendezkedés módját!
    De akkor ehhez gyökerestől szakítani kell a nemzetmegosztó gyűlölet politizálással!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  14. OV ezen döntése, a sorsát is eldönti!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  15. Admin!

    Esetleg kaphatnánk segítséget abban hogy hol találjuk meg Meggyesnek ez az ujjat mutogatós fotóját!
    Az egyik Esztergomi cikk előtt volt, de úgy látom le lett cserélve, vagy rosszul látom?

    megköszönöm ha tudsz segíteni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  16. Gondolom ezen az oldalon nem kell sokat bizonygatni a mai honi helyzetet.A teljes valóságot sokan,köztük Ti is nagyon jól látjátok és a jövőt is nagyon hitelesen vizionáljátok.Talán Rossmodorban-nak , Gugyerák-nak és a hasonló szellemben kommentelőknek van igaza, amikor azt mondják ki,hogy ezt az embert nem lehet érvekkel és ejnye-bejnyékkel kiírni a hatalomból.Én a békésebb megoldásokat ajánlanám,bár sajnos én is meg vagyok győződve azok teljes kudarcáról.Valahová eljutni be kell járni az utat.Való igaz eljutni lehet gyalog, járművekkel és más eszközökkel is a célhoz.A gyalogmenet lassan kifárad..Én átéltem a II. VH. utáni éveket és az ‘56 eseményeit is.Rengeteg tapasztalatot szereztem,tanultam,ami alapján én is azt gondolom,csak egy teljesen összehangolt polgári mozgalom lehet a megoldás.Nem tudom hogyan lehetne összefogni..Nekem a beírt véleményeim alapján már két esetben törték fel a gépemet.Sokra nem mehettek vele, mert semmit nem tárolok abban.Tehát mi a kis figurák is már veszélyesek vagyunk a számukra.Én sem félek,de óvatosságra intek mindenkit,mert a patkány beszorítva támad.Egyenlőre a békés gyalogmenetet járjuk végig…Tüntetni,tüntetni,tüntetni,hogy fáradjon..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. Mikor először hallgattam Tétényi Évát, az volt az első benyomásom, Ő a mi Jean D’Arc-unk, de ezt a gondolatot inkább elhessegettem. Gondolom, értitek, mért.
    Mindenesetre tisztasága, következetessége, kitartása, hite, ereje kétségtelenül kimagaslik a mo.-i közéletből. Amit Ő csinált , azt úgy hívják lágy harcművészet, gratulálok a profizmusához, amit sose tanult, csak szép lelkéből következik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  18. http://szeretgom.hu/content/67304-tetenyi-vege-az-esztergomi-komedianak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  19. Gratulálok Tétényi Évának és az eszergomi zarándokoknak !

    http://szeretgom.hu/content/67412-tetenyi-eva-levele-orban-viktorhoz;jsessionid=1bndorbcfxm7k13spv8v56o2h8

    Kiváncsian várom a választ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. Szerintem ilyen köztársasági elnök kellene, mint Tétényi Éva. (Bár úgy tudom, ott követelmény a sportolói múlt, valamint a helyesírása nem lehet jobb mint egy 8 évesé.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. Kedveseim,Gusztavnagy, Rossmodorban és még sokan mások,
    sajnos “a nemzetmegosztó gyűlölet politizálás” éppen az agymosott fityisz oldalról árad felénk. Persze, hogy rengetegen készek lennénk békejobbot nyújtani, de mára a képmutató, pofátlan aljasság már olyan mértéket öltött a törpehitler által uralt politikai életben, hogy nincs kinek. Amikor ők cinikusan lesöpörnek minden ésszerű javaslatot, hülyének nézik a “zembereket” és lassan már Orwell is forog a sirjában, akkor már nem lehet kiegyezni. Ezt a velejéig romlott bagázst elmebeteg vezérével együtt el kell söpörni. TÜNTETNI, TÜNTETNI, TÜNTETNI!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. Kedveseim,Gusztavnagy, Rossmodorban és még sokan mások,
    sajnos “a nemzetmegosztó gyűlölet politizálás” éppen az agymosott fityisz oldalról árad felénk. Persze, hogy rengetegen készek lennénk békejobbot nyújtani, de mára a képmutató, pofátlan aljasság már olyan mértéket öltött a törpehitler által uralt politikai életben, hogy nincs kinek. Amikor ők cinikusan lesöpörnek minden ésszerű javaslatot, hülyének nézik a “zembereket” és lassan már Orwell is forog a sirjában, akkor már nem lehet kiegyezni. Ezt a velejéig romlott bagázst elmebeteg vezérével együtt el kell söpörni. TÜNTETNI, TÜNTETNI, TÜNTETNI!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Kedves Csaba Alföldi,
    Szeretném,ha tudnád,hogy én is teljes szívemmel,személyiségemmel a BÉKE híve vagyok,hiszem hogy ez az,ami nélkül nincsen tartós társadalmi és gazdasági fejlődés ,felemelkedés.Ami most történik hazánkban ,az úgy gondolom,nem oldható meg békés úton.Bár ne lenne igazam!!!!!Ez a hatalombeteg diktátor nem hinném,hogy valaha is elő tudná venni mélyre süllyedt és lehet,hogy már nyomokban sem fellelhető emberi arcát.Olyan,mintha a sátán szállta volna meg,bármit tesz,mond,az pusztulást eredményez.Ötletei vérlázítóak ,gonoszak,emberellenesek.Ez tény.Örülhet,mert bekerül majd a történelemkönyvbe,de annak a fekete oldalaira.Nem lehetünk rá büszkék.Szégyent és nemzetpusztulást hozott ránk,és remélem hogy eljön majd a nap mikor vele együtt az aljasai,lefizetett hazug bérencei is az igazságszolgáltatás kezére kerülnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  24. Kedves Rigli !

    Örülök hogy ott voltál a zarándoklaton és részese lehettél ennek a csodának.
    Első beirsod sajnos reális a mai pilanatnyi !!! politikai valósag szerint .
    De ne feledd :
    ” az idő eldönti mi igaz és mi a gaz ! ”
    ( Petőfi )
    Gusztavnagy !
    A nagy célok csak kis részcélok egymasra épülésélvel érhetők el és
    bizony ez csak összefogással, a szeretet kovászával sikerülhet.
    Pontosan nem tudom milyen fotót keresel…….talán ezt ?
    http://szeretgom.hu/rovat/politika

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Kata,
    sokunkban megvan még az a bizonyos kovász ezen a fórumon – még ha nem is úgy tűnik – de tudod, nagyon nehéz a “szeressétek ellenségeiteket” parancsának engedelmeskedni. Minden tiszteletem Tétényi Éváé és az őt támogató esztergomiaké.
    Egyébiránt Karhágót el kell pusztitani (na tessék, már én is olyan vagyok mint Móricka: mindenről az jut eszmbe)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Én voltam a mai Szakszervezeti Tüntetésen.
    Ez már kicsit más volt mint a márc. 15.-i Szabadsajtó-tüntetés.
    Itt bizony -igaz gyéren- de már voltak bekiabálások. ( Rosszmodorban :D )
    Jaa..és a biztosítást adó rendőrök mind mosolyogtak.
    ( Megjegyzem nagyon útálom mikor a mindenféle rádiós betelefonálgatós műsorocskákban csak úgy emlegetik a zsarukat hogy ” a sünök “. Azok az emberek ott az életükért harcoltak a rohatt csőcselékkel szemben . Védték a FIDESZ-szócsövet.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. Rossmodorban felhívását a keringőre én is szívesen fogadnám.
    Ha összefogásról van szó, ki ne hagyjatok! Bár gondolom zömében Bp-iek vagytok, én pedig Bmáriáról klimpírozok, azért 16-án a Battyány-mécsest kerülgetni szeretném. De az ifjúi lendülettel vigyázni kellene! Számoljatok! Hányan lennénk?
    Koromnál fogva rendelkezem már némi bölcsességgel, ha talán nem is elegendővel. Ezesetben a tapasztalatom azt súgja, hogy az erős ellenfelet felesleges hergelni, inkább várni kell a megfelelő pillanatra és akkor derékon kell rúgni!
    Ezzel nem azt akarom mondani, hogy maradjunk csak a kommentnél! Nem. A kommentelés felkészülés, egymás segítése a tisztánlátáshoz.
    Felkészülés a tüntetés is. Tüntetni kell! A tüntetés erődemonstráció kifelé, de egyben a saját erő felmérése is. Meg lelkesítés is. Márpedig ezt a hitlerutánzatot csak erővel lehet MÁR félreállítani. Ehhez úgy elsáncolta mára magát, hogy csak a tömeges lerohanás győzhet rajta.
    Tárgyalással, választással csak demokráciában lehet változtatni. De itt demokrácia lenne?! Ha egyszer eleink kitalálták azt a baromságot, hogy a kétharmad mindent visz, és ide jutottunk, akkor itt megszűnt a demokrácia. Gyakorlatilag megszűnt! Hogy az ellenzék mért jár még a parlamentbe, nem is tudom. Teljesen feleslegesen beszélnek. A firnyák meghallgatja, bólint, ki nem mondja csak gondolja, hogy „beszélj seggem, beszélj”!
    A forradalmak (itt ellenfülkeforradalom) mindig tüntetéssel indultak, amelyek egyszer csak átcsaptak erőszakba. Ez történt 2006-ban is. Vagy ez lesz (még az araboknál is így volt, van), vagy kivárhatjuk a választást 2014-ben. Az is egy esély. Talán marad még a demokráciából annyi, hogy szavazhatunk.
    Szerintem ma még nem látható a választás a kettő közül. Ma a kommentelés a tűz fenntartása, amely tovább éleszthető. Itt kaphatunk egymástól olyan elemeket, amelyek segítségünkre lehetnek a megtévesztett emberek meggyőzésére. Ma ez a munka!
    Ha pedig bekövetkezne az erőszak, akkor csak derékon felül!
    Szóltam!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Sok sikert Tétényi Éva küldetéséhez,de az a gyanúm,hogy előbb vonják meg Orbán Viktor díszpolgári címét,minthogy rendet tegyen fülketársai között…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Kedves Rossmodorban!
    Sajnálom,hogy nem személyesen ismerlek.Lenne miről beszélgetnünk.Minden szavaddal mélységesen egyetértek és tisztelem az álláspontodat is.Mi ebben a témában egyek vagyunk.A hozzávezető utat látjuk kicsit eltérőbben,a cél azonos.Jobb lenne mielőbb ez is igaz!! A cefrének is idő kell mire kifőzik,hogy nemes és ütős legyen.Ha már a nagy pálinkafőzéstengedő taktikáját követem..Nyolc évi tüntetéseiből és hazugságaiból, beszólásaiból,megosztásaiból tanulva saját fegyverével kell megdolgozni.Ölel:Cs.A.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Köszi a linket “kismadár”!!!
    http://szeretgom.hu/content/67304-tetenyi-vege-az-esztergomi-komedianak
    Remélem, Meggyesnek ez a beintése örök mementó marad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Latyapatya,
    én a fityisz elleni erőszakot éppenhogy derékon alul kezdeném. Bocs, ebből nyilván kitűnik, hogy nevem ellenére lányból vagyok…
    A nem budapestiek számára valóban nehéz ott lenni valamennyi tüntetésen, de aki tud jöjjön ápr. 15-én pénteken IS! Szakszervezet, sajtószabadság, Demokratikus Charta, mindegy hogy hivják. A mostani helyzetben tegyünk félre mindent ami elválaszthat, csak összefogással érhetünk el valamit.
    ormányviktormonggyonle – mielőtt végleg Grazba száműzik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Kedves Caverman !
    A “szeressétek ellenségeiteket ” biztosan nem sikerül földi embernek.
    Jo lenne ha a magyar politikában nem ellenségnek hanem ellenfélek
    tekintenék egymást a pártok, főként a magukat keresztyénnek hirdetők,
    járhatnának jó példával, és az ellenfél már szerethetőbb, ellenségnél
    az együttmüködés is könnyebben menne a nemzet érdekében.
    Visszataszitó és lélekromboló az évek óta taró egymásnak feszülés,
    mar nencsak a nemzet, hanem családok , baráti kapcsolatok esnek áldozatául több mint 20 éve.
    Ezert irtam előző beirasomban hogy, a magyar nemzet összefogásához
    a szeretet kovaszára lenne szükség.
    Ma az Országygülésben napirend előtti felszólalásban idézte ( kijelentette )
    KE csodas költőnt tömör mondatat : ” A haza mindenekelőtt ” !

    De hogyan ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Esztergom helyett a megye dönthet 2011. április 21. csütörtök

Tétényi Éva for President! 2011. április 19. kedd

Az LMP az Orbán-kormány gyors bukásáról 2011. április 17. vasárnap

Orbán ne legyen Esztergom díszpolgára! 2011. április 14. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos