Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szégyelli a Fidesz az Európai Uniót? 2011. április 6. szerda 8:06 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szégyelli a Fidesz az Európai Uniót?

Budapest – Nem kell különösebben jó megfigyelőnek lenni ahhoz, hogy  észrevegyük: a vezető politikusok – és ez különösen Orbán Viktor miniszterelnökre jellemző – mögül eltűnnek az uniós zászlók. Annak fényében, hogy még néhány hónapig mi adjuk az Unió soros elnökségét, különös üzenet ez Európának.

Zászlódemonstrációval kezdődött a Fővárosi Közgyűlés szerdai programja; az MSZP képviselői a szerdai ülés előtti percekben európai uniós, fővárosi, valamint magyar zászlót hoztak a díszterembe.

Szocialista képviselők az MTI kérdésére ezt azzal indokolták, hogy a teremben a városvezetői pulpitus mögött csak a magyar nemzeti lobogót lehet látni, az uniós és a fővárosi zászlót nem.

Horváth Csaba frakcióvezető elmondta: az uniós zászlók annak ellenére tűntek el az ülésteremből, hogy a közgyűlés szinte minden alkalommal több milliárd forintos brüsszeli támogatás felhasználásáról dönt.

Molnár Gyula szocialista képviselő utalt Tarlós István (Fidesz-KDNP) képviselő korábbi szavaira, amely szerint azért nem lehetett a budapesti hidakon a fővárosi piros-sárga-kék zászlókat látni, mert azok mosásban vannak. A három zászlót egy közös tartóban a szocialista frakció mögött állították fel.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +7 ( 7 szavazatból)
Szégyelli a Fidesz az Európai Uniót?, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

18 Reader’s Comments

  1. Megfordítanám : Az Unió szégyelli a Fideszt ! // Sajnos ,rajtuk keresztül hazánkat is . //

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  2. Én piros-fehér zászlókat láttam az egyik hídon (nem tudom, kié, de a színeivel eleve bajom van) meg zöld OTP-s zászlót.
    Ja, az fontos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  3. Persze, mosásban vannak, mint a Lenin szobor 1988. óta. Daruval vitték a mosodába.
    Ezeknek a szűkagyúaknak az a bajuk Budapest már több mint egy évszázados város-zászlajával, hogy a színösszetétele azonos a román nemzeti lobogóval. Igaz, hogy a közepén ott díszlik a városcímer is…, de mégis, így olyan cikis. Mit szól hozzá a nálunk is még szélsőbb jobb?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  4. Az nem újdonság, hogy szégyelik az Európai Uniót. Bölcs vezérünk, már anno, a belépés előtt is azzal fenyegetőzött, hogy “az Unión kívül is van élet”. És ezt ő már akkor így is gondolta. Ő nem euroszkeptikus, hanem eurofób. Minden szava, és sajnos nem csak a szavai, minden lépése ezt bizonyítja. Nem lesz ennek jó vége az ország számára sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  5. Hogy a Fidesz szégyellené az EU- t?
    Ugyan kérem!
    Szó sincs róla.
    Harcban áll vele!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  6. Hanna: a piros-fehér zászló az a Budapesti Tavaszi Fesztivál mintás zászlója, csak hát ilyenkor mindig oda szokott kerülni Bp zászlója is. de hát ha koszosak, akkor nincs mit tenni. Én azt sem értem, hogy a Tavaszi Fesztivál miatt miért került ki a hidakra a magyar zászló? azt nem csak nemzeti ünnepeken szokás kirakni? vagy ez egy nemzeti ünnep?
    egyébként nem is olyan régen a felcsúti sámán mögött voltak EU-s zászlók, alig hittem a szememnek, persze azóta újra eltűntek. biztos mosásban vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  7. Köszi XYZ,

    nem tehetek róla, de a reflexeim működnek. A fesztivállal semmi baj nincs, hacsak nem az, hogy elvileg van itt egy nagyobb “fesztivál”, az uniós elnökség…
    A zöld OTP-s zászló meg biztos azért került fel, mert egyezik a színvilággal… Olyan jó, hogy ennyire vigyáznak az esztétikai érzékünkre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  8. Ekkora szégyen még senkit nem ért Európában mint a kontároknak hála minket! Milyen tagjai vagyunk így az Uniónak? Így fejezzük ki hálánkat? 10 éve azt hittem, kezünket lábunkat törnénk az EU tagságért, most meg a zászlójukat is szégyelljük? Mi még csak kapunk az Uniótól, de nem adunk, az EU-s zászló szerepeltetése hálából ELSŐ kéne hogy legyen, majd utáni a többi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  9. szerintem az OTP-s zászló az oligarchák elleni harc jelképe :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  10. Tényleg elgondolkodtató, hogy valóban ki akar lépni a fidesz kormány az EU-ból? Mármint ki akarják léptetni Magyarországot? Szánalmas! Egész más lenne a helyzet, ha OV miniszterelnöksége alatt léphettünk volna be, akkor hatalmas sikerekről zengenének dicshimnuszokat. Így viszont bizonygatják, hogy van élet az Unión kívül is.
    (broáf!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. A szánalmas igaz, de annál sokkal de sokkal több: tragikus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  12. Mielőbb szét kell taposni a a Nemzeti Nacionalizmus,(Uram bocsá) Nemzeti szocializmus fertelmes fejét!

    Ezek tényleg Megőrültek!
    (Rákóczi Feri és Majka Fekete Pákóval jobbak voltak!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  13. ÚJ IRÁNY – olvasható a pulpitus feliratán. Az új irány csak kifelé vezethet az EU-ból, mert eddig befelé mentünk.

    A zászlókat néha tényleg mosatni kell, az elhasználódottakat pedig cserélni. Jobb családokban cserezászlók is vannak. Szerintem a Fővárosnak is vannak ilyen készlete.

    A fülkeforradalmárok mindenkit és mindent le kívánnak cserélni, s mindent át fognak nevezni, akit nem ők neveztek ki, aki nem ért egyet velük, s ez kitudódik, s amit nem ők találtak ki és amit nem ők neveztek el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  14. Egyszer csak azt vesszük észre, hogy kiadja a jelszót, hogy fel! támadunk!
    Kétszínű abnormális politikusok, akik iparkodnak megfelelni a vezérürünek, és nem veszik észre, hogy egy elkorcsosult szellemiségű, végtelenül ostoba birka a főnökük!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. Orbán András Lajos

    Nem a zászló a fontos, hanem az ember aki politikusnak áll, csak az a baj, hogy ezek a fityiszes ,, politikusok,, híján vannak minden emberi értékrendnek, nincs semmi tartásuk, hazudnak, csúsztatnak, a csitiszemölcs pedig mát kiírta magát az Uniós vezetők közül, senki nem kíván vele egy levegőt szívni……….Országunk nagy problémája, hogy ez a törpe Napóleon itt tobzódik a nyakunkon……………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  16. Nem hiszem, hogy kiléphetnek népszavazás nélkül az Euból, mivel népszavazás kellett a belépéshez is. Igaz nem értek hozzá.
    Azt tudom, hogy ha ez szóba kerül biztos megyek az utcára kb. egymilliomodiknak. Szerintem ezt már ők sem merik megtenni.
    A másik, ha kilépünk akkor vissza kell fizetni azt a rengeteg pénzt amit belénk pumpáltak. Miből fogják?
    Kezd az egész érdekes lenni. A katonaság nem áll melléjük (meg hát nincs is) a rendőrséget elvadították maguktól, a nép nagyrésze gyűlöli őket (szeretném ezt hinni). Ki fog melléjük állni? Eddig nem voltak tüntetések mert hideg volt. Mindenki tudja, hogy ennek tavasztól őszig van szezonja. Most beindulnak és ha így megy tovább, el is fognak durvulni. Amint lehet megyek én is.
    Úúúúúútálom ezeket a mocskokat!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. N em hogy örölnének hogy tagjai lehettünk az EU-nak.ez a meztelen király még kiir bennünket.Nemtudom mit tenne ha az több százezer magyar haza jönne aki kint kénytelen dolgozni hogy megéljen és a tartozását tudja fizetni.Az EU-nak csak hálával tartozzunk.Emberek mikor történik az ébredésettek!!!!Mikor mondjátok hogy elég!!!!!Magunkért,gyerekeinkért,unokáinkért!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. Minket szégyenlenek lassan már és nem fordítva.Amit az orbán művel nem csodálkoznék rajta ha kitennének bennünket az Unióból.Na akkor magyarázza majd meg a fanjainak mit tett.Akkor aztán lehet csókolgatni a kezét azt úgyis nagyon szereti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Tardos János: A legnagyobb magyar tér 2011. április 6. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos