Ronai and Ronai
AMERIKAI

Segítségre várnak a vörösiszap károsultjai 2011. április 10. vasárnap 11:49

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Segítségre várnak a vörösiszap károsultjai

Devecser, Kolontár – Tíz nap alatt több mint ezren írták alá azt a petíciót, amelyet az Esélyt az Életre a Vörösiszap Után nevű egyesület fogalmazott meg.

A Schmitt Pál köztársasági elnöknek, Orbán Viktor miniszterelnöknek és Kövér László házelnöknek címzett levélben a többi közt segítséget kérnek az elköltözéshez, illetve a katasztrófa által érintett települések vállalkozásainak.

A petíciót és az összegyűjtött aláírásokat személyesen Kövér Lászlónak szeretnék átadni a szervezők. Ha ez nem sikerül, Orbán Viktornál is próbálkoznak. Az egyesület képviselője hétfőn délelőtt a Kossuth téren ismerteti a szöveget az érdeklődőkkel.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Segítségre várnak a vörösiszap károsultjai, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

8 Reader’s Comments

  1. Ja hát igen az ellopott 1,7 mrd és kamatai megoldották volna ezt a problémát, de hát a fidesztől ilyet ne várjanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  2. Sajnos a köz által önzetlenül összeadott 1,7 Mrd.-ra a rászorultak “keresztet vethetnek”
    Ez a kormány mindent ellop az emberektől!
    Különösen aljas dolog, hogy a legrászorultabb, legkisemmizettebb, földönfutóvá vált emberek nem kapják meg a nekik adományból összegyűlt pénzt! :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  3. De tényleg, hol a fenében van a pénz?????? Én is adakoztam, kérem, számoljanak el vele….Ezek után még mernek számlát nyitni az államadósság csökkentésére? Ki az a marha, aki ezek után pénzt fog adni? Lehet, hogy a kormány új autóinak itt az ára? Pofátlan mindenüket. Ekkora mocskosságot, azért még ezektől sem feltételeztem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  4. Alávaló dolog történt. Ellopták a bajba jutott szerencsétlenül járt embereknek összeadott adományokat! Még a Soros is adott egy szép összeget. Szégyen és gyalázat. Sajnos oda jutottunk, hogy már ilyen módon nem lehet adományozni, mivel a pénz úgysem jut el oda, hová szánták a jószivű emberek. Ez égbekiáltó kegyetlenség és akkor finoman fogalmaztam.
    Nem tudom miért nem tiltakoznak az érintettek? Van e egyáltalán valaki aki fellép az érdekükben?
    Lehet,hogy most abból veszik majd az új Audi autókat és még ki tudja mi mindent ? Ebben az országban a legelesettebb embereken csapnak! Gyalázat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  5. Miért?
    Mit hittek ?
    A Bölcsvezér nemazért reklámozta magát a Köztévékben naponta többször is amikor a katasztrófa történt, hogy aztán a szép kerek summácskát kiadják !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  6. Orbán András Lajos

    A mértéktelen kapzsiságuk, a hihetetlen pénzsóvárságuk, a teljesen alkalmatlanságuk az ország vezetésére, okozta azt hogy azok az emberek a mai napig nem kaptak hathatós segítséget, pedig a lakosság, sőt az a külföldön élő magyar származásúak, meg azok is akik nem is magyarok összeadtak 1.7 milliárd ft., ők viszont pofátlanul lenyelték az adományok nagy részét……….Akiknek a javait az iszapár elvitte nem voltak okozói a bajnak, akkor odavonult a paprikajancsi sóderolt egy keveset megígért sok mindent aztán téma kipipálva az ott élők lesza@va…………Hát ebben ez a szőrnyű, hogy ez megtörténhetett…………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  7. Hiszen arról szóltak a hírek,hogy elosztották a pénzt…de hát Toldi Tamás is fideszes.Amikor hallottam a hírt,meg a kiosztott pézek arányát,gondoltam,hogy nem segítésről,hanem lenyúlásról szól a történet.Ki garázdálkodik itt?Ali baba és a negyven rabló?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. #
    Myledon

    Ne legyél naiv.
    A nyitott számlával azt érték el, hogy pintér legálisan tudjon pénzt mosni.
    15 éve még a magyar maffiavezér volt, most meg ott virít a törpe mellett.
    De ez volt a cél. Utána ha meg van töltve a számla, ugyanúgy eltűnik, mint a kolontári adományok. Majd az orbahnführer “szponzorainak” számláján kell keresni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos