Ronai and Ronai
AMERIKAI

Röhög az osztály 2011. április 28. csütörtök 11:55 | Az MTI mai híreiből válogatva: AN/TJ

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Röhög az osztály

Székesfehérvár – Mint az MTI legfrissebb híradásából kiderül, Schmitt Pál szerint az emberek békességre, nyugalomra és igazságosságra vágynak, legyen szó akár az új alaptörvényről, akár a helyi önkormányzat működéséről.

Mindebben magam is biztos voltam, de azért jólesett ez a tényszerű megerősítés. Megtudtam azt is, hogy bármily meglepő, de a köztársasági elnök csütörtökön, Székesfehérváron – év elején kezdett országjárása negyedik állomásán – a városi közgyűlés előtt felszólalva hangsúlyozta: az ország minden pontján hatalmas gondot jelent a munkanélküliség, az ipar nélkül maradt régiók felzárkóztatása. Ezért korábban arra számított, sok panasszal találkozik majd a figyelem felkeltésére és a tapasztalatok kibeszélésére szolgáló látogatásai során, ehelyett azonban – mint mondta – többségében józanságot, a nehézségek leküzdéséhez szükséges tetterőt tapasztalt.

Hát még, ha nem havonta egyszer, hanem mondjuk kétszer ment – ó, bocs: látogatott – volna el valamelyik nemvár megyénkbe, akkor mennyi tetterőt tapasztalt volna – belegondolni is tereh. Na de ne szakítsuk mán minduntalan félbe az állami tömegtájékoztatás vezérhajóját! Lám:

Schmitt Pál az általa húsvéthétfőn aláírt új alaptörvényre kitérve megjegyezte, az alkotmányozással a jövő alapjait rakta le az ország. Úgy fogalmazott: rajtunk áll, milyen sorsot építünk magunknak, ehhez azonban mindenekelőtt küldetéstudatra van szükség. (A küldetéstudatos emberektől ments meg uram, minket. Szerencsére tudatról, hm, nemigen lehet szó ezúttal.)

Az államfőt reggel Cser-Palkovics András (Fidesz) polgármester, Dorkota Lajos kormánymegbízott és Vargha Tamás (Fidesz-KDNP), a megyei közgyűlés elnöke fogadta Székesfehérváron. Schmitt Pál [Fidesz] a városi közgyűlésen elmondott beszéde után díjakat adott át, a nap folyamán pedig több egészségügyi intézményt és egy patikát is felkeres, valamint rendhagyó osztályfőnöki órát is tart. Az államfőt útjára felesége, Schmittné Makray Katalin is elkísérte.

Szóval Kati néni elkísérte Pali bácsit az orvoshoz meg a patikába, ez szép. És már megint szegény gyerekek jártak nemjól.

A köztársasági elnök januárban elkezdett és havonta folytatódó körútja során valamennyi megyét fel kívánja keresni, elsőként Borsod-Abaúj-Zemplén megyében tett látogatást, majd Veszprém és Jász-Nagykun-Szolnok megyébe utazott. (Gyöngyöspatát a végére hagyja.)

A köztársasági elnök csütörtökön, Székesfehérváron folytatódó országjárása alkalmából tartott rendhagyó osztályfőnöki órát a Belvárosi I. István Középiskola Bugát Pál egészségügyi tagintézményében.

Schmitt Pál szerint az ágazatban dolgozók erkölcsi és anyagi megbecsülésével kell vonzóvá tenni az egészségügyi szakmát. Az államfő beszédében elismerését fejezte ki az intézmény tanulóinak, amiért az emberek egészségének védelmét jelölték ki hivatásukként. (Talán jelölték meg, bár az is rendkívül hülyén hangzik. Hogyan bírták ezek visszatartani a röhögésüket?)

Schmitt Pál arra biztatta az iskola tanulóit, hogy a nagy csábítás ellenére se hagyják el hazájukat, és Magyarországon válasszanak munkahelyet.

Azt is a tudomásukra hozta, hogy nem olyan nagy baj, ha a helyesírás alapjait nem sajátítják el, anélkül is igen szép karrierre nyílhat lehetőségük az államigazgatás területén. Ezt saját tapasztalatból mondja – tette még hozzá az államfő.

Mint mondta, az egészségügy számos területén hiány van megfelelő szakemberekből, ezért számukra biztosan nem lesz gond az elhelyezkedés az ország határain belül sem.

Az államfő emellett arra kérte diákokat, legalább egyszer olvassák el Magyarország új alaptörvényét, amelyben saját életükre és hivatásukra vonatkozó mondatokat is találnak.

Ezen kívül mást már nem mondott Schmitt Pál. (Off-record megjegyezte azért, hogy az Ezüsthajó annak idején filmezte is Orbán különböző kiruccanásait, nem mintha ez neki hiányozna, de többektől is hallotta már, hogy ő – mármint ő – rendkívül fotogén.)

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +7 ( 13 szavazatból)
Röhög az osztály, 5.0 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. Emlékszünk ugye, mikor a “nemzet csótánya” (Nagy Feró) is beszállt a KE. választásba?
    Akkor azt mondtuk, h talán mégse kéne idáig süllyedni!
    Hát bebizonyosodott, h sokkal lejjebb is van!! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  2. Nemröhögök….komolyan mondommmm !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  3. Nagyferó okosságokat mondott Tegnap a Klubrádióban..értelmeseket.
    Dehogy mi vóóót az…már egy gondolatára sem emlékszem. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  4. Én is hallgattam, de én sem emlékszem belőle semmire!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  5. Ez nagyon kész! Már nem szégyen, ha egy diplomás funkcionális analfabéta, mert ha jól helyezkedik, akkor sokra viheti.
    Kijelentem, hogy szégyellem Schmitt Pált, hogy országunk köztársasági elnöke lehet. Szégyellem, hogy az a párt irányítja az országot, aki ezt az embert ebbe a pozícióba ültette. Továbbá szégellem, hogy ezt a pártot sokak bizalmával megválasztották, és a mai napig sem fordult el tőlük az egész szavazótáboruk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  6. OV facebook oldalán olvastam:
    “Jó hír érkezett a gazdaságból. Idén az első negyedévben 3 millió 732 ezer 500 ember dolgozott, vagyis 13 200-zal több, mint tavaly ilyenkor. Hajrá!”
    Miközben folyamatosan elbocsájtásokról lehet hallani, elég nehéz ezt elhinni, de vannak akik imazsámolyukat a vezér felé fordítva tapsolnak, és örvendeznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  7. Meg a szemem is konnybe labadt, ennyi hulyeseg!
    Nagyon varom, hogy a kedves polgarok megkapjak a kinyomtatott alkotmanyukat. Az osszes ismerosomtol el fogom kerni, jo lesz gyujtosnak a kandalloba.
    Kar, hogy senki nem kerdezte meg a gojostollat, miert is kellene netto 70ezerert itt maradni beteget apolni ejjel-nappal,mert ha hivatasrol beszelunk, akkor o miert nem pusziert dolgozik?? Azt is megkivanna a haza erdeke am!
    A magam reszerol felajanlok neki egy csomag vanilias karikat, premium egy pilota keksz, aztan kandikaljon mar ki rajta a nagyvilagba, mert nagyon el van tevedve az oreg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  8. ez most komoly???????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  9. Kedves társaim, nagyon el vagyok maradva. Ki az a nagyfero ?
    Ne hagyjatok már tudatlanságban! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  10. mer’ a youtube-on mindig csak a cigánylányokat nézegeted! Úgy kell Neked :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  11. Nagyon tudok
    nézni. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Szépek is! És a cigányzene is jobb, mint nagy feró.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  13. Ezzel a képpel van a palikáról egy dal a youtube-on. Schmitt-dal.
    Nem tudom ide beilleszteni mert béna vagyok.

    Székesfehérváron van a megyés Püspökség is, gondolom a püspök atya csak behívta egy kávéra vagy nem?? Lehet nem szivesen mutogatta volna körbe a püspöki puccot, nehogy a palika elpakoljon ezt-azt belőle:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. Kedves Tímea!Ettől az irománytól még a kandalló is összedől vagy felrobban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  15. Ez volna az ?
    http://www.youtube.com/watch?v=zZThsyk9Ads

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. Igen, ez az Gonoszka!
    Nem egy lágy melódia, de vannak ennél rosszabb slágerek manapság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Avagy erre gondoltál?
    http://www.youtube.com/watch?v=6RZXSZJiEDM&NR=1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Nagyferó igenis egy nagy magyar idol !!
    És naon szégelllemm magamat , hogy egyetlen értelmesen előadott aranyveretű gondolattyára sem emlékszem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Ha meglátok egy majommá avanzsált fideszes rablóvezért, olyan undor fog el, hogy éjjel egy ideig nem tudok elaludni a méregtől.
    Sitt palika meg egy idióta s.ggnyaló, az volt az átkosban is, nem tagadta meg önmagát. Ezek az aljas paraziták hazudnak folyamatosan és gátlástalanul, szemrebbenés nélkül. Ilyen ocsmány politikai alakzatot a rákosi rezsim óta nem láttam!
    A szomorú az, hogy az a sok birka még mindig elhiszi a meséjüket.
    Nem tudom, mi lesz ezzel az országgal, de nagyon rossz előérzetem van a jövőt illetően.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. Jaj, Gonoszka, hagyjuk szegény Bangó Margitot!:)
    Egyébként jut eszembe, lehet megérjük, hogy a bőrfehérítést az OEP támogatni fogja? üdülési csekkes variációban vagy cafetériásan??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Gyerekek,
    javasoltam itt valahol, (Betegek büntiben)ill, kérdeztem, hogy mit csináljak, ha kiküldik a tákolmányt. Két opciós a dolog:
    -vagy vissza kellene küldeni (szemetet nem gyűjtök, meg, hogy teljen az a Kubatov lista)
    -vagy nyilvánosan elégetni a Kossuth téren, ehhez viszont kellene minimum tizezer ember. Ugyis ott vannak a tűzoltók, majd vigyázzák a tüzet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Ha visszaküldöd, letagadják, az égetést megakadályozzák.
    Osztrák postán keresztül az EU-nak kell küldeni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Megismétlem véleményemet!
    ” Volt nekünk egy Árpi bácsink, Mádl Ferencünk, Sólyom Lászlónk! Bocsánatot kérek tőlük, hogy egy napon említem velük, van “ő”!
    Szerintem, fogalma sincs róla, hogy tulajdonképpen hová jutott, egy párt milyen magasságba emelte! Amatőrként, a hegycsúcs tetején csak pislog! Segítség nélkül mozdulni sem bír! A felelősség részben az övé, hisz nem mondta a kijelölésénél, ezt már NEM! Biztos tudatába van, ha ezek a kezek “elengedik”, hatalmasat zuhan! Kiszolgáltatott helyzetbe van! Önálló gondolatként itt már nem elég, “és sportolsz valamit”?! Esténkén a kispárnáján a sötét szobába szoronghat kicsit! Részben felelősek vagyunk mi is, mert nem láttuk a veszélyt az urnák előtt! Teljes felelőssége viszont annak van aki ide “felvitte”! Így gondolom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Csak úgy mellékesen felmerül a kérdés: A helyesírás alapjait nem általános iskolában kellene elsajátítani?? Valahogy középfokú oktatási szinten ez már nem a megszokott. Vagy én vagyok maradi??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Kogito !

    Azért a majmokat nem kéne bántani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Gonoszka! Nagy Feró az pálya társa Pataki Attilának, csak Ferót sokkal többen ismerik, szerintem rajtad kívül mindenki, pedig van közös vonásotok is, Ő is szereti a Sört!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Komolyra fordítva szót!
    Van egy ötletem az alkotmánnyal!
    Most mi csináljunk belőle egy nemzeti konzultációt!
    Szervezzük meg, most már tudjuk mi van benne, nem csak tippmixelni lehet, írja meg mindenki a véleményét, és küldjük vissza mint a konzultációs íveket, szervezzük meg hogy sokkal több menjen vissza mit 920 ezer!
    A népnek megkérdezés nélkül is joga van elmondani a véleményét, nem?!
    Ezt követően oda kell figyelni, pártjuk és kormányunk mit fog csinálni!?
    direkt nem pártunkat írtam, mert ettől elhatárolódnék!
    valakik kezdjék ezt felkarolni!
    igaz mindenkinek kellene a posta költséget vállalni mert valószínű hogy az önkéntes vélemény nyilvánításra nem volna forrás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. szerintem simán lehetne az interneten is csinálni valami konzultációs oldal félét.
    még azt sem mondhatnák, hogy nem szabályos, hiszen ha van bérkommandós e-feljelentősdi akkor nyugodtan lehetne konzultálgatni is nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Mucus, remelem jofajta papirra nyomtatjak, mert nem szeretem, ha nagyon fustol. Optimista vagyok, bizom benne, hogy megadjak majd a modjat!:D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Aha! szereti a sört! Meg a Pataki Attilának. Mondtam én, hogy szeretem a sört?
    Ilyet soha nem állítottam. A finomfőzeléket sem, csak megeszem, jobb híjján
    Ki az a Pataki Atilla? A postásunk Józsi volt, az utcaseprő a Feri bácsi. Feró? Attila? Nem, ilyen nem volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. A Főstempli szerintem a megfelelő ember a megfelelő helyen, hiszen az államfő feladata az ország reprezentálása. No, ezt a szerencsétlen országot jelen állapotában igen jól reprezentálja.
    Bölcs meglátásáról – Kishon után szabadon – :”Mit nem moncc, Pali bá’!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. “Hogyan bírták ezek visszatartani a röhögésüket?”

    EZEK??? Hát a cikk írója se sokkal jobb nyelvtanból! Talán ők! Nem vagyunk tárgyak! Én végig ültem ezt az órát,és csak azért fogtam vissza a röhögést,meg az indulataimat,mert nem akartam,hogy esetleg kirúgjanak… Nekem fontos ez a szakma,az is lesz. Bár az igen “nagybecsű” elnök úrral nem értek egyet. Ócska kamukkal próbálta ámítani a népet. A beszédéből megtudhattuk,hogy az új pénznem a “nagyságrend”,hiszen azt mondta,hogy az egészségügy egy egész nagyságrenddel több pénzt fog kapni. És azt is megtudtuk,hogy buta parasztok vagyunk,amiért nem tudunk 30 verset fejből, nem tudunk rögtön eldúdolni egy Liszt Ferenc művet,nem zongorázunk és nem tanulunk még 2 nyelvet iskola mellett. Lehet,hogy így van,de azért megnéztem volna,ő hogyan ad számot anatómiából,kórtanból,hogyan katéterez,vagy éppen hogyan vesz vért…Ez egy igazi idióta…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán titokban járja az országot 2014. március 27. csütörtök

Gyurcsány: a miniszterelnök snassz, ciki 2014. március 21. péntek

Antiszemita történelemhamisítás állami szinten 2012. november 24. szombat | AN

Schmitt mégse doktorál 2012. szeptember 21. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos