Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán a Felvidéken is megosztja a magyarokat 2011. április 3. vasárnap 13:09 Forrás: Nol, AN

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán a Felvidéken is megosztja a magyarokat

Pozsony, Budapest – Bugár Béla szerint Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke néha azt a látszatot kelti, mintha nyilatkozataival megpróbálná befolyásolni a szlovák parlament vitáját; lépéseivel pedig gyakran bonyolultabbá teszi a Híd magyar–szlovák párt helyzetét, amely igyekszik reális megoldásokat találni a szlovákiai nemzetiségi problémákra.

“A magam részéről nem kívánom, hogy Orbán Viktor ily módon beavatkozzon akár a Híd, akár a parlament törvényalkotói kezdeményezéseibe” – jelentette ki a Híd elnöke a TA3 pozsonyi hírtelevízió szombati vitaműsorában.

A “magyar téma” a szlovák televíziók és a közrádió hétvégi vitaműsorainak mindegyikében kiemelkedő teret kapott.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +8 ( 8 szavazatból)
Orbán a Felvidéken is megosztja a magyarokat, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

18 Reader’s Comments

  1. Egyelőre még megosztja a magyarokat, de már többen utálják, mint azt legrémesebb álmaiban gondolná az elfajzott törpenapcsi.
    Szerencse, hogy a szlovákoknak helyén van az esze, nem dőlnek be a sunyi célozgatásoknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  2. Ezek arrafelé rendes emberek, hamar meg is verhetik ezt a kis csucsoripofájú hülyét. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  3. Valaki bele nyomhatná már az arcát a saját okádásába!
    De látni fogjuk még hogyan roppan össze a nagy Magyar Bálvány!

    Csak a nép ne szenvedne tőle!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  4. Addig nem lesz béke sem nálunk, sem a szomszédos országokban, míg ezt a diktátort meg nem semmisítik. Mert fejétől bűzlik a hal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  5. annak fényében, hogy a határon túli magyar politikusok közül kikkel áll szóba, és kikkel nem, a miniszterelnök, hogy az uszító senki püspököt az asztalához ülteti, míg a koalícióban eredményes nemzetiségi politikát folytató Bugárt nem, az ugyancsak eredményes RMDSZ-re pedig rászabadítja paprika-jancsi inkvizítorát, igazi képet kaphatunk a hatalom “őszinte” szándékairól, az alkotmányban is deklarálni szándékolt “egységes magyar nemzetben” gondolkodásáról…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  6. Ez a szerencsétlen idegbeteg rázza-rázza a pofonfát, mig nem fog egy k..a nagyot csattanni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  7. Az orbánizmus várhatóan létrehozza az új alkotmánnyal az alkotmányos diktatúrát. Mivel sem az ország vezetéséhez, sem a gazdasághoz, sem a szervezés alapvető törvényeihez nem értenek, hatalmas károkat fognak okozni országunknak. Hazánk ugyanabban a helyzetben van, mint a nácizmus kezdetén Németország, aki azóta rendkívüli erőfeszítésekkel szembenézett önmagával.. Európa ugyanolyan tehetetlenül, gyengén és eredménytelenül szemléli a helyzetet, mint Európa vezetői, – mikor észbekaptak, akkor már késő volt. Hitler a nép egyrészét félrevezette, más részét megfélemlítette, az ellenállókat legyilkolta. Nálunk ez utóbbira nincs szüksége Orbán vezér és kancellárnak, – miután a feladatát vakon követik: – jöttek a jogászok, oszt jónapot. Az ellenállókat kreált bűnügyekkel vádolják meg, és mire a bíróság dönt, az illető már emberileg, idegileg teljesen tönkremegy. Kik a felelősek a Fidesz túlhatalmának létrejöttéhez? A felelet a Bibliában, Ezékiel Könyvének 33-as fejezetében olvasható, – a vezetők, benne különösképpen az egyházak őrállói, akik nem figyelmeztették a népet a veszélyre. A posztmodern társadalomban a nép többsége nincs tisztában azokkal az elvekkel, amivel egy kormányztanak rendelkeznie kell, gazdasági, szervezési, jogrendi stb szakmák alapelveit a nép többsége nem ismeri. Emiatt hozzá nem értő főként értelmiségiek tuddatosan, – lekorrumpálódva vezetik félre a népet – erkölcstelen politikai és gazdasági klikkek érdekében.
    Egy ateista gondolkodó, -Heidegger – halála után közzétett véleménye szerint:
    Nur noch ein Gott, kann uns retten!” (már csak egy Isten menthet meg bennünket!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  8. Ha cinikus lennék, azt mondanám, hogy megérdemli. Megérdemli, hogy a határon túli magyarok rájöttek, hogy kígyót melengettek a keblükön, és most eldobják, mert félnek tőle. Csak, hogy azért ez nem olyan egyszerű! Ez a kígyó él, és nem fogja hagyni, hogy félresöpörjék, hogy semmibe vegyék. Addig amíg a fejét le nem vágják, minden álnokságot kitalál, csak, hogy hatalmon maradhasson. Ez tekergőző sunyi kígyó, ami mindenhová befurakszik. Vigyázzunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  9. Bíborka
    milyen érdekes, a kígyó nekem is eszembe jutott az előbb, amikor a senki püspököt megidéztem magamnak. úgy látszik annak a kígyónak két feje is van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  10. Mi ebben az újság OV 1998 óta osztja meg a magyarokat. Arra fog ráfázni, hogy túl sok embert vezetett meg a demagóg hülyeségével a határ másik oldalán. Ezek az emberek csalódtak benne, kiismerték és jobban utálják most, mint azokat akik látszólag cserben hagyták őket. Én legalábbis így gondolom.
    A kinti magyarokban ki kellett alakulnia egy összetartozás érzésnek, mint a zsidóságban, mert különben bedarálták volna őket. Ez maga után vonja azt is, hogy érzékenyek a megosztási kisérletekre, és remélhetőleg zsigerből fordulnak mindenki ellen akin ilyen szándékot éreznek.
    Véleményem szerint a határon túli magyarok között is már csak azok a potyaleső, alja népek vannak Orbán mellett akik Chau ill. Fico szekerét is tolták.
    De ezeket ott kint simán eltapossák, azok akik a magyarságukat nem köpönyegként , hanem magukban értékként viselik.
    Én azt mondom jó iskola ez a szemétláda nekünk, végre rákényszerít bennünket, hogy összefogjunk.
    Ha meg most sem megy, akkor megérdemeljük amit kapunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  11. Tevekupec, bizony igazad van. Ez kellett a magyaroknak, hogy végre kiábránduljanak az imádott Orbánból, és megtanuljanak összefogni. Most már csak az összefogásnak kellene összefogni :-) Soha többé ne tudják megosztani az embereket. Jó példa a Hejőszalontai ellentüntetés. Csak az a baj, hogy a fertőzést bevitték oda is a szemét fasiszták. Mert ugyebár Orbán megigérte, hogy felszámolják a szélsőséges náci megmozdulásokat. Ennyi náci felvonulás, mint az elmúlt évben, még soha nem volt. Nem hogy felszámolta őket, meg is erősödtek, és még országgyűlési képviselők is részt vesznek benne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  12. Kedves spongya! Pont azt akartam én is írni, hogy nem csak az országot és a magyarságot osztotta meg a fidesz és vezetőik, élen Orbánnal, hanem most a jobbik és a fasiszta gárdái is. Én is láttam a helyőszalontai interjút és felháborodtam azon, hogy bármire képesek, csak legitimizálni tudják a szélsőséges nézeteiket. Nem számít semmi, ha nincs ellentét, akkor csinálunk, sőt!!! Pont arra gondoltam, hogy azokban a falvakban kezdik a lakossák felpiszkálását, ahol eddig békében élt a magyar a cigánnyal. Mert ez nekik nem jó, mert ha vannak települések ahol lehet egymás mellett élni magyarnak és romának, akkor talán ez lesz a minta. Csakhogy ha nincs etnikai viszály akkor csinálni kell, hogy lássa ország-világ, hogy rájuk milyen nagy szükség van! Ráadásul van ok a fegyverkezésre, és megerősíteni önmagukat. Most még a romák ellen, majd később azok ellen, akik nem hódolnak be nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. Valamit tisztáznunk kellene. I.Viktort nem ,illetve nem elsősorban azért érdekli a határon kívüli magyarság mert “egy nemzet” s tizenöt millió magyar miniszterelnöke meg pünty pürűty. Egyszerűen orrol van szó hogy szüksége volt,van a fityisznek egy “leghiora” ami ha szükséges (2008 ig míg a gazdasági válság által okozott károk, a korrupciós botrányok a hatalmas élet színvonal romlás nem nyerte nekik meg a választásokat úgy nézett ki hogy szükségük lesz rá)a honos “nemzet” akarata ellenére meg nyeri neki a trónt.Nem akarok meg bántani egy erdélyi vagy fel illetve dél vidéki magyart sem de Orbán csak azért erőltette hogy állampolgárok lehessenek mert tudta jól hogy abból az alap vetésből hogy nincs másodrendű magyar állampolgár (törvény előtt s elvi szinten)következik hogy szavazati jogot is kapnak.Reményeik szerint a sok üres ígéret a csalfa revizionista remény keltés no meg persze a “biankó útlevél” elegendőek lesznek a külhoni magyarok szemében a hála eljövendő voks formájában való kifejezésre juttatására.

    “Keddi” nem is tudja milyen közel is járt a valósághoz mikor a 30′ évek Németországának drámájával s a nácik nép hülyítésével állította párhuzamba Orbán tetteit.Anyira nyilván valóak a hasonlóságok hogy meg merem kockáztatni hogy I.Viktor “tan anyag” ként tekint a történelem e gyászos korszakára. “Az” is “Ez” is az emberi természet legsötétebb oldalára alapozott, meg lovagolván a gazdasági válság természetes uszályát,velejároját a nacionalizmust s idegen gyűlöletet.Ez részben megmagyarázza hogyan nyerhetett teret egy “jobbik” fél le söpredék és annak “fél katonai” jellegű el korcsosulásai.Az egyébként is kisebbségi érzésekkel küszködő gyengébb jellemű honfitársainkból a nehézségek először az irigységet majd az aljasságot hozták elő.
    Az nyissa fel a határon kívüliek szemét hogy Orbán le sza…rja hogy megnyilvánulásaival nacionalista hőzöngésével éppenséggel ront a helyzeten,meg keseríti a mindennapi együttélést.Valamit tisztáznunk kellene. I.Viktort nem ,illetve nem elsősorban azért érdekli a határon kívüli magyarság mert “egy nemzet” s tizenöt millió magyar miniszterelnöke meg pünty pürűty. Egyszerűen orrol van szó hogy szüksége volt,van a fityisznek egy “leghiora” ami ha szükséges (2008 ig míg a gazdasági válság által okozott károk, a korrupciós botrányok a hatalmas élet színvonal romlás nem nyerte nekik meg a választásokat úgy nézett ki hogy szükségük lesz rá)a honos “nemzet” akarata ellenére meg nyeri neki a trónt.Nem akarok meg bántani egy erdélyi vagy fel illetve dél vidéki magyart sem de Orbán csak azért erőltette hogy állampolgárok lehessenek mert tudta jól hogy abból az alap vetésből hogy nincs másodrendű magyar állampolgár (törvény előtt s elvi szinten)következik hogy szavazati jogot is kapnak.Reményeik szerint a sok üres ígéret a csalfa revizionista remény keltés no meg persze a “biankó útlevél” elegendőek lesznek a külhoni magyarok szemében a hála eljövendő voks formájában való kifejezésre juttatására.”Keddi” nem is tudja milyen közel is járt a valósághoz mikor a 30′ évek Németországának drámájával s a nácik nép hülyítésével állította párhuzamba Orbán tetteit.Anyira nyilván valóak a hasonlóságok hogy meg merem kockáztatni hogy I.Viktor “tan anyag” ként tekint a történelem e gyászos korszakára. “Az” is “Ez” is az emberi természet legsötétebb oldalára alapozott, meg lovagolván a gazdasági válság természetes uszályát,velejároját a nacionalizmust s idegen gyűlöletet.Ez részben megmagyarázza hogyan nyerhetett teret egy “jobbik” fél le söpredék és annak “fél katonai” jellegű el korcsosulásai.Az egyébként is kisebbségi érzésekkel küszködő gyengébb jellemű honfitársainkból a nehézségek először az irigységet majd az aljasságot hozták elő.
    Az nyissa fel a határon kivüliek szemét hogy Orbán le sza…rja hogy megnyilvánulásaival nacionalista hözöngésével éppenségel ront a helyzeten,meg keseriti a mindenapi együttélést.

    Valamit tisztáznunk kellene. I.Viktort nem ,illetve nem elsősorban azért érdekli a határon kívüli magyarság mert “egy nemzet” s tizenöt millió magyar miniszterelnöke meg pünty pürűty. Egyszerűen orrol van szó hogy szüksége volt,van a fityisznek egy “leghiora” ami ha szükséges (2008 ig míg a gazdasági válság által okozott károk, a korrupciós botrányok a hatalmas élet színvonal romlás nem nyerte nekik meg a választásokat úgy nézett ki hogy szükségük lesz rá)a honos “nemzet” akarata ellenére meg nyeri neki a trónt.Nem akarok meg bántani egy erdélyi vagy fel illetve dél vidéki magyart sem de Orbán csak azért erőltette hogy állampolgárok lehessenek mert tudta jól hogy abból az alap vetésből hogy nincs másodrendű magyar állampolgár (törvény előtt s elvi szinten)következik hogy szavazati jogot is kapnak.Reményeik szerint a sok üres ígéret a csalfa revizionista remény keltés no meg persze a “biankó útlevél” elegendőek lesznek a külhoni magyarok szemében a hála eljövendő voks formájában való kifejezésre juttatására.”Keddi” nem is tudja milyen közel is járt a valósághoz mikor a 30′ évek Németországának drámájával s a nácik nép hülyítésével állította párhuzamba Orbán tetteit.Anyira nyilván valóak a hasonlóságok hogy meg merem kockáztatni hogy I.Viktor “tan anyag” ként tekint a történelem e gyászos korszakára. “Az” is “Ez” is az emberi természet legsötétebb oldalára alapozott, meg lovagolván a gazdasági válság természetes uszályát,velejároját a nacionalizmust s idegen gyűlöletet.Ez részben megmagyarázza hogyan nyerhetett teret egy “jobbik” fél le söpredék és annak “fél katonai” jellegű el korcsosulásai.Az egyébként is kisebbségi érzésekkel küszködő gyengébb jellemű honfitársainkból a nehézségek először az irigységet majd az aljasságot hozták elő.
    Az nyissa fel a határon kivüliek szemét hogy Orbán le sza…rja hogy megnyilvánulásaival nacionalista hözöngésével éppenségel ront a helyzeten,meg keseriti a mindenapi együttélést.
    Konfluzio: Megosztás- az eredeti fidesz stratégia az hogy a külhoni magyarságot kijátssza az anya országban élők ellenében.
    Gondolja Orbán “úr” hogy el tűrjük hogy (ha magyar ha nem)máshol ,külföldön élö emberek döntsék el hogy ki ossza NEKÜNK a jövőben a lapokat?? Nagyon nagy baj lesz ebből Viktor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. EL NÉZÉST A Kettőzött hozzászólásért. HA MÓD VAN RÁ kérem MODERÁLJÁK az érthetőség okán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Ehhez nemtudok mit hozzáfűzni, egyszerűen felpontoztam az összes hozzászólást.
    ( kivéve persze Sly utolsó felesleges elnézéstkérését, látható volt a kis műszaki probléma :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Orbán mindehol mindenkit meg akar osztani. Az OSZD MEG ÉS URALKODJ elvet vallja, az egész Kárpát-medendében alkalmazni, mert Ő a nemzet (Nagy-Magyarország) miniszterelnökeként viselkedik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Nagyon sürgős, a határon kívülieknek, a szavazati jog .Nagyon helyes ,minél előbb, és lesz nagy pofára esés, fityiszéknél .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Orbán András Lajos

    HOL NEM AKARJA MEGOSZTANI AZ EMBEREKET, EZ A POJÁCA!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos