Ronai and Ronai
AMERIKAI

Két pofon helyett: röhejes igazoltatások Hajdúhadházán 2011. április 15. péntek 1:52 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Két pofon helyett: röhejes igazoltatások Hajdúhadházán

Hajdúhadház – A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület maskarájába bújtatott náci, nyilas, fasiszta magyar gárdsiták tíz járőrét sorakoztatták fel a rendőrök a hajdúhadházi vasútállomás épülete előtt csütörtök este, majd az igazoltatásuk után a váróterembe kísérték őket, ahol egyenként átvizsgálták a ruházatukat, majd a rendőrök azzal tették még röhejesebbé magukat, hogy közleményt olvastak fel nekik.

A ruházati átvizsgálás előtt megérkezett a helyszínre Rubi Gergely (Jobbik) országgyűlési képviselő, s miután igazolta magát, megkérdezte a rendőrök parancsnokát, mi az oka annak, hogy a nap folyamán már tizedik alkalommal igazoltatják ugyanazokat a polgárőröket.

A válasz szerint bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint a járőrözők trágár szavakat használva “beszóltak” egy helyi roma férfinak, egyébiránt parancsnoki utasításra fokozott ellenőrzést tartanak a térségben.
A polgárőröket egyenként a falhoz állították, s teljes motozással vizsgálták át a ruházatukat és a náluk lévő tárgyakat. Amikor mindez befejeződött, az intézkedő rendőrök parancsnoka közölte, hogy fel kell olvasniuk egy közleményt.

Ebben tudatták a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjaival, hogy Hajdúhadházon és annak térségében fokozott ellenőrzést tartanak, s a jelzések alapján a járőrözők jelenléte félelmet kelt az állampolgárokban. “A rendőrség megfelelő létszámmal van jelen a területen, akadályozzák a fokozott ellenőrzés végrehajtását, erre tekintettel az önök jelenlétére nincs szükség. Szíveskedjenek a szolgálatot befejezni és a közterületet elhagyni” – fejezte be a közlemény ismertetését az egyik rendőr. Ezek után a nyilas félkatonai szervezet tagjaira bízták, hogy eleget tesznek-e a felszólításnak vagy nem. A rendőrség “szolgálatnak” és “járőrözésnek” tekintette a békés polgárok ellen irányuló rasszista megfélemlítést.

Ezután a rendőrök közölték, hogy az intézkedést befejezték, és elmentek. A két pofon elmaradt, az erőszak monopóliumával rendelkező állam képviselői kiröhögtetve és megalázva magukat és Pintér Sándor belügyminisztert, távoztak. A nyilasok zavartalanul tovább folytatták magyar állampolgárok rasszista megfélemlítését.

A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai az MTI tudósítójának arra a kérdésére, hogy ezek után folytatják-e a járőrözést, az felelték, természetesen, és elindultak a szolgálatba. Mint kiderült, egész éjszaka járőröznek, de nemcsak Hajdúhadházon, hanem a szomszédos Tégláson és Bocskaikerten is.

Késő este mindhárom település csendes volt, az utcákon alig jártak emberek, viszont több rendőrjárőrt és a Szebb Jövőért egyesület járőrcsoportját is lehetett látni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 4 szavazatból)
Két pofon helyett: röhejes igazoltatások Hajdúhadházán, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

13 Reader’s Comments

  1. Orbán András Lajos

    Impotens ME. impotens BM. mit várunk még ettől a gyalázatos hazudozós brigantiktól…….Szerintem a piszkos munka elvégzésére tartalékolják a szeretett gárdájukat, a csutiszemölcsnek tervei vannak ezzel a ,,szervezettel,, a lakosság ellen akarja majd bevetni, ha a tüntetések minden naposak lesznek az országban……….Ezért nem lépnek fel ellenük, így nyugodtan grasszálhatnak bárhol………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  2. Szerintem sem fognak lépni semmi érdemlegeset.
    Ez egy lezsírozott téma a jobbik, meg Orbán között. Mondani meg azt mond amit akar Orbán. Mindig is kettős beszédet mondott, azt hiszi, hogy nem lóg ki a lópata.
    Ennek az egyesületnek ha nem volna biztos háttere, akkor nem beszélnének úgy ahogy, és nem tennék azt, amit tesznek.
    Márpedig nagyon magabiztosak. És ennek oka van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  3. Az rendben van, hogy a többnyire újnyilas alakokkal feltöltött bandákat hatékonyan el kellene intézni… naná.
    De ugyanilyen hatékonyan el kellene intézni azt a jelenséget is, ami életre hívta ezt a mozgalmat – a tömeges cigánybűnözést az olyan településeken, mint pl. Hadház, vagy még rosdszabbak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  4. A téma komplexebb megitélése érdekében ajánlanám mindenkinek Ceglédi Zoltán:A miniszter hazudott,a kormány a helyén van..c.cikkét a Hirszerző.hu vélemény rovatában.Jó lenne,ha az AN is jelentkezne egy a témát alaposan kitaglaló szociológiai alapossággal megirt elemzéssel,ugyanis az alkalomszerüen bevágott nácizás,gárdázás stb mögött a magyar vidék folyamatos lecsuszása,ellehetetlenülése áll.Talán meglehetne kérni erre Frank Tibort,az AN részére rendszeresen publikáló ujságirót,aki a “Nemzeti együttlopás rendszere”c.blogjában,azért utalt az Észak-magyarországi kis települések etnikai és gazdasági helyzetére is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. Miért várjátok a rendőröktől hogy erélyesen lépjenek fel? Hogy egy újabb semmisségi törvénnyel ismét megalázzák őket. Amikor tették a dolgukat, és felléptek az orbáni fasiszta randalírozók ellen a kis csuti és bandája tiltakozott. Később még meg is sértette őket. Küldje oda a terrorelháritóit. A szebbjövőt tterrort folytat magyar állampolgárok ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  6. A Szebb Jövőért Polgárőr egyesület nem felel meg a “2006. évi LII. törvény a polgárőrségről” szabályzásának az abban foglaltakat megsértik.
    Pl: “3. § (1) A polgárőrség és a polgárőrök tevékenységük ellátása során hatósági jogkörrel nem rendelkeznek, kényszerítő eszközt nem alkalmazhatnak.
    (2) A polgárőr által tevékenysége során viselt formaruha a Magyar Honvédség, a rendvédelmi szervek vagy más hatóság tagjainak egyenruhájához való hasonlósága miatt megtévesztésre nem lehet alkalmas. A polgárőr hatósági jellegre utaló, megtévesztésre alkalmas egyéb jelzést vagy címet, rangjelzést nem használhat, illetve gépjárművén csak a polgárőrség feliratot helyezheti el.”
    Ezek szerint rabomobilokkal kellett volna értük menni, és elszállítani őket a helyszínről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  7. A téma valóban komplex. Ha valóban azok ellen akarnának fellépni, akik miatt cigány bűnözésről beszélünk, akkor tudnék javasolni olyan területeket, ahova ezek a panelrambók be se mernék tenni a lábukat. A “nyócker”-ben, Tatabánya mészégető gettójában, vagy még számos ezekhez hasonló helyen áthajtani sem mernének az autójukkal. Azaz nincs létjogosultsága a Szebb Jövőért Polgárőr egyesületnek, mivel inkább az egyszerű csóró romák riogatásában élik ki perverz, neonáci hajlamaikat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  8. A semmiségi törvénnyel kiherélték a rendőrséget.. Hülye igazoltatásokkal bohóckodnak.
    A fuxos, merdzsós strticit nem kérdezi a rendőr, /nem is meri/! hogy miből?
    Munkanélküli, segílykés, na gyere csak az örsre, majd megbeszéljük.
    Orbánt megölni? Um Gottes willen, egy nyomorúságos elmebeteget bántani?
    A maffia ezt a szerencsétlent a polcra tette és kisded játékait játsza az ő nevében.
    Látható a lázadás, a Jobbik eléáll a konfrontációnak: Megértem, hogy Pintér óvatos
    és tanácstalan. Patkánypofa képességeit a helyzet meghaladta.
    Közel a két pofon, csak Európa fogja kapni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  9. Javaslom Pintér Sándornak esetleg megfelelő személyek felkérésével átkok szórását, de voodo babák esetleges használatát is.
    Lemondása nyilván eszébe sem jut, hiszen az ígért két hét még nem járt le…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. Tibor kedves, Tbanya nem mészégető, mésztelep. Kopasz barátom a nyolc gyerekével elköltözött, meg még néhány ismerősöm, de ott aztán kemény az élet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. Gonoszka,
    Boccs, elírtam! Mésztelepi gettóra gondoltam. Azért abban egyetértünk, hogy oda ezek a fekete ruhás brigantik be sem mernék tenni a lábukat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. Egy településen nem tudunk rendet tartani, de alkotmányozunk. Hm. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos