Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány a kormányzati szintű gyurcsányozásról 2011. április 10. vasárnap 9:40 Forrás: Klubrádió

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány a kormányzati szintű gyurcsányozásról
Budapest – Gyurcsány Ferenc jelképesen megemelte a kalapját a szombati szakszervezeti tüntetés résztvevői előtt.  A volt miniszterelnök Facebook-profilján azt írta, imponál neki az erő, amelyet a szakszervezetek felmutattak, és amelyről eddig csak kevesen hitték, hogy ekkora.

A szocialista politikus a megmozdulásra adott kormányzati reakcióról pedig azt írta, megpróbáltak hülyére venni minket, hiszen arról szólt, hogy a tüntetés a kormány politikájának támogatását jelenti, mert a kormány is elutasítja a megszorításokat.

“Végső soron tehát Gyurcsány ellen vonultak fel a szakszervezetek. Amikor először meghallottam ezt a blődséget, nem akartam hinni a fülemnek. Azt hittem, valami vicc az egész. De aztán kiderült, hogy tényleg ezt gondolják, szóvivőstől, miniszterelnököstől. Van a politikai abszurdnak egy szintje, ami már nem felháborító, hanem szórakoztató. A mostani gyurcsányozás elérte és meghaladta ezt a szintet” – írja a Facebookon Gyurcsány Ferenc, aki szerint “a kormányzati abszurd igazi önleleplezés lett”, mert kiderült a kormányról, mennyire hisz a szómágiában és mennyire képtelen valódi kérdésekre valóságos választ adni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (35 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +55 ( 59 szavazatból)
Gyurcsány a kormányzati szintű gyurcsányozásról, 4.8 out of 5 based on 35 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

  1. A FIDESZ megint jó kis reklámot csinált Gyurcsány Ferinek.
    Nincs ezzel semmi baj…
    ( A Gyurcsány ellen tüntető felháborodott Norvég meg Francia szakszervezetek……..heheheheheeheheeeeheeheheheheheehehehhe )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +60 (64 szavazatból)
  2. Talán azt képzelte Orbán,hogy nem tudják a tüntető magyar és külföldi munkások,hogy már nem Gyurcsány a miniszterelnök?
    Vagy vitt valaki olyan táblát,hogy Gyurcsány monnyon le????????
    mókás….hehehehehehehehehehe…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (54 szavazatból)
  3. Az egész FIDESZ vezetésnek gyurcsányfóbiája van. Módszereikről egy nem is túl régi reklám jut eszembe: “Igyál még egy pohár kakaót és fogd rá a nyuszira!” Bármi rosszat tesznek, találnak valakit, akire ráfoghatják. Leginkább Gyurcsányt próbálják kinevezni nyuszinak. Nevetséges, de még mindig sokan vannak, akik beveszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (58 szavazatból)
  4. Orbán nem vicces, hanem veszélyes!! IGAZA VAN SCHIFFERNEK—-
    ORBÁNT BE KELL ZÁRNI A BOLONDOK HÁZÁBA!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (47 szavazatból)
  5. bocs Sciffet akartam írni …de akkor is bolond ez a Nemzeti gonosz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  6. Ez volt az első olyan baromsága mélyen szeretett (?) és tisztelt (?) kormányunknak amin igazán jót tudtam nevetni :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  7. Egyre inkább kibújik a szög a zsákból. Gyurcsány évek óta a Fidesz* elsőszámú közellensége. Semlyén e feladata elvégzését magára nézve eredményesnek kiáltotta világgá, azaz hogy neki kellett “amortizálnia” Őt, ami felért egy önvallomással, igaz neki semmi komolyabb surlódása nem volt korábban Gyucsánnyal, ellenben setét szövetségesének annál inkább. Különösen az ominózus TV-vita óta. – Orbán azóta nem mer nyílt vitába szállni senkivel(!).
    Node Semlyén hogyan csinálta, nem tudjuk konkrétan, csak sejtjük. Nagy a valószínüsége annak, hogy a klérusnál gyakorolt befolyását vetette a latba. Ez az koalició igazi titka. Minél több templomban prédikálnak ki valakit, csak egy két gúnyos mondat is elég minden vasárnap… Nekem erről Rossini Rágalom áriája jut erről eszembe. Úgy gondolom, hogy a “kereszténydemokrata egyház” is ezt a receptet követte, amikor GyF-t amortizálni próbálta. Bár ő ma is vitaképes, míg a választásokon győztes ellenfele erre képtelen, és a rossznyelvek szerint Graz-ban rendszeresen kezelik. Akkor hát kit is sikerült leamortizálni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (48 szavazatból)
  8. A szakszervezetek végre azt teszik, ami a dolguk. Éveken keresztül a pártok segédcsapataiként – néhányukat kivéve – elhanyagolták a dolgozó emberek érdekeinek védelmét. Az orbáni félfasiszta terror és a szegények kizsákmányolásának fokozása kellett ahoz, hogy végre felébredjenek. Bízom benne hogy az orbáni újabb nemmegszorítások ellen a továbbiakban is hasonló elszántsággal lépnek fel. Ne engedjék hogy a rablókormány büntetlenül folytassa, amit eddig művelt. Tiltakozzanak, szervezzenek demonstrációkat és sztrájkokat. Mutassák meg hogy nem lehet a dolgozó embereket (proletárok) hülyére venni. Mentsék meg a demokráciát !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  9. Ezek az idióták ha menekülnek az őket elkergető emberek elől akkor is képesek lennének azt állítani hogy azért voltak a tömeg előtt mert ők vezették a csapatot.
    Úgy belejöttek a hazudozásba,hogy túltesznek Háry Jánoson.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  10. Sokkal okosabban tette volna szargyártó, ha hallgatott volna. Máskor tudták, hogy mire nem kell reagálni, mert akkor magyarázkodás és hír lesz belőle. Csak nem kezdi kapkodás, pánik, zavarodottság felütni a fejét a fityisz “aljasságok végtelen tárháza” boszorkánykonyhájában? Csak nem csattog a kancsuka ezeknek az anusnedvesítőknek a hátán, mert ifjú kegyelmes urunk, bölcs vezírünk s szeretett (?) nemzet(meg)vezetőnk, ormány bolseviktor már nem bírja elviselni, hogy még mindig létezik ellenvélemény ebben a hazában?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  11. Valaki már igazán szólhatna, ennek a felcsúti jobbágy gyereknek ,hogy immár egy éve, ő a miniszter elnök . Ez a rögeszme, már tényleg kezd, ön és közveszélyes lenni !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (33 szavazatból)
  12. Dr Papp Lajos szívsebész véleménye,hogy Orbán PSZICHOPATA !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  13. Orbán András Lajos

    Amíg ez a töpörödött agyú gonosz törpe ördög garázdálkodik addig itt rend, béke nem lesz…………EL KELL ZAVARNI VÉGRE!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  14. Látszat mögé néző

    Noskóné: Szerintem is elmebeteg. Csak én egy kicsit hamarabb mondtam, úgy kilenc éve… Pedig doktor sem vagyok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  15. Jaaaj, ateista,
    ez nagyon tetszett. Könnyesre röhögtem magam :D :D :D
    Pontos definíciója volt a Göbbelsen nevelkedett FideSS-retorikának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  16. Egyébként van egy jó meg egy rossz hírem.
    A jó az, hogy Gyurcsány megint fején találta.
    A rossz meg az, hogy csak a szeget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  17. GYF már 2 éve nem miniszterelnök, valamint nem ő vette el a szakszervezetektől a sztrájkjogot, még a Gaskó féle gördülő sztrájk esetén sem, továbbá nem ő vezetett be az indoklás nélküli elbocsátást a közszférában, továbbá nem ő szüntette meg a kedvezményes nyugdíjkorhatárt ami a fegyveres, és a bányászok stb. dolgozóknak járt, és lehetne folytatni, amelyek mind-mind IGAZI MEGSZORÍTÁSOK a javából, és amit GYFnek tulajdonítanak, az kismiska ahhoz képest, amit ez a diktátor csinál és csináltat a bandájával, mert ehhez az egész banda kell, a frakció, aki mindent megszavaz, a köztársasági elnök, aki mindezt aláírja, az Alkotmánybíróság, amelyik a neki továbbított ügyekben mis-más ítéleteket hoz, a Főügyész, aki meg fog akadályozni minden vádemelést minden Fideszhez köthető bűnügyben, a Média Hatóság, amelyik leradíroz július után minden kritikát megfogalmazni merő média szereplőt. Tehát már egy új rendszer jött létre 11 hónap alatt. Ez az igazi RENDSZERVÁLTÁS, amit az úl alkotmány kőbe fog vésni !!! – mert ezt megváltoztatni legközelebb csak újabb 2/3-os parlament lenne képes, amelyre jelenleg semmi esély nem látható ! Csak ha 2014-ig rendszeressé válnak a tiltakozó megmozdulások, ha nem lesz lusta a magyar állampolgár arra, hogy kimenjen az utcára, ha kell rendszeresen, és újra képesek lennénk erőt demonstrálni, akkor talán 2014-ig a választásra jogosultak túlnyomó többsége talán felfogná, hogy ezt a hataloméhes, és hatalommal visszaélő bandát el kell zavarni ! – akkor talán lehetne egy olyan demokratikus 2/3-os többség, amely vissza tudná állítani a demokráciát hazánkban. Ha csak éppen leváltjuk a kormányt 2014-ben, az nem elég, mert ez az új álságos rendszerváltás egy másik kormánynak semmilyen mozgásteret nem ad, mert a Fidesz janicsárokkal 9 évre betöltött közhivatali vezetők minden kezdeményezést leblokkolnak majd.
    Most még a jelenlegi alkotmány van érvényben. Ennek alapján bűncselekmény az, amit Orbán és a cinkosai csinálnak, mert a jelenlegi alkotmány szerint, a demokratikus rendszer megdöntésére tett minden kísérlet bűncselekmény, amit a Btk. a legsúlyosabban, a hazaárulással egyezően rendeli büntetni ! Itt pedig nem csak kísérletről van szó, hanem ténylegesen meg lesz döntve ! Ezt nevezi a Fidesz hazug módon, álságosan alkotmányozásnak. Tehát, ami nálunk történik, az nem jogalkotás, hanem JOGTIPRÁS !!! – és persze mindezt büntetlenül, a “fülkeforradalomra” hivatkozással, annak hazudott felhatalmazással. Ez is oltári nagy hazugság, mert a választók kormányváltásra szavaztak, és adtak nekik 2/3-ot, és nem alkotmányozásra, (mert ez a választási programjukban nem szerepelt, tehát becsapták a választókat,) és főleg nem szavaztak a választók a köztársaság demokratikus rendjének megváltoztatására ! Ezeket kellene az utcai megmozdulásokon ordítani, kikiáltani, hogy a eljusson minél több ember tudatáig, hogy BE VAN CSAPVA !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  18. micsoda,jól olvasom?Hogy Gyurcsány ellen?Ezek gombát ettek?ki van kormányon jelenleg?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  19. Beata Toth "kivancsi"

    Huha Ateista, meg most is nevetek az irasodon….koszi hogy jobb kedvre deritettel.
    Tragedia amit muvelnek, de ezt a sok marhasagukat sajnos sokszor mar vicckent kell kezelnunk,
    Remelem hogy Fater 59 fohasza valora fog valni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  20. Igen, ez hasonló a Cohen Bendit- féle vitához. CB meglehetősen vehemensen kérte Orbánt, térjen magához, illetve 20 évvel ezelőtti önmagához, mire viktorka sértetten felállt, nem győzte gombolgatni a kabátját, meg gyűrögetni a nadrágját, húzogatni a nyakkendőjét, és kijelentette: az EU megsértette a magyar népet.
    Így működik az agyuk. Spéci elhárító vagy szűrő van beleépítve.
    Ki mindenki is mondta, hogy pszichopata?
    És már néhányszor leírtam, hogy ez az Orbán-féle “kiegyensúlyozott tájékoztatás”. Neki biztos tetszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  21. Mucus, kedves,
    az egész egyre jobban kezd hasonlítani valamiféle Anti-Zaches Hoffmann regényre. Ha olvastad, Rosabelverde tündér megfésüli a kis szörnyszülöttet, aki szebb nem lesz ugyan, de mindenki szépnek látja, és bárki okosat mond, vagy szépen szerepel a társaságában NEKI gratulálnak.
    (Ki fésülhette meg ovit, nem tudom…)
    A könyvben Zaches nem végzi jól, nem tanul a kegyből, a szeretetből, egyre gonoszabb és zsarnokibb lesz (miniszterségig viszi), de végül – miközben menekül a zemberek elől – beleesik és belefullad, hm…. hogy is mondjam… az éjjeliedénybe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  22. Azzé má szívesen látnám amint nagyjaink ” vezetik ” a tömeget és nemcsak megvezetik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  23. Háromfajta a magyar:

    1… Ezek kétfajták Bölcsvezér tekintetében :
    a..nők.Ezek szerelmesek bele, vakok és süketek
    b..a férfiak.Ezek felnéznek rá mint kisgyerek Conan-a-barbárra.Vakok és süketek.
    -
    2…Azok akik már kezdik látni hogy ször került a palacsintába.( nem írtam el . Direkt írtan így : ször. Depersze másra gondoltam. )
    -
    3…És végül akik kezdettől fogva tudják a ször mindig is benne volt a FIDESZ palacsintájában.
    ( Ezeknek tanítani kéne a második csoportot, hogy mihamarább megvilágosodhassanak . Az első csoport mindkét alcsoprtja reménytelen.Ők akkor is követnék ész nélkül , ha időközben itten kitörne a Kánaán, persze valamely más párt irányítása alatt. )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  24. Kedves Emerenc!Sajnos,nem olvastam,de el fogom.Vicces az egész Orbán -történet,de szerintem nem kell már 3 évet várni…Én azt gondolom,hogy ellopnak mindent,és mennek..Csak azt nem értem,hogyan mernek a zemberek szemébe nézni?!!Ezt sokáig nem lehet tűrni.Ez a legújabb arcátlanság,hogy mellettük,a hatalmon levők mellett tüntetnek…ez már gyalázat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  25. Kedves Mucus,
    E.T.A. Hoffman: A kis Zaches.
    Szeretem Hoffmant!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. Geyza Tökéletes meglátás.Ez igy van.Én is igy tapasztaltam. Az első csoport már annyira elvakult hogy reménytelen az ésszerü gondolkodás nálluk. Csak a vezir létezik és kész. Persze ha megnéznénk ez a csoport nagyrésze a holdudvar.Nekik hasznuk származik belőlle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  27. Valahogy engem megnyugtat, hogy ha már a kormány nem is, de Gyurcsány mindig jó választ ad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  28. Hazafi elég pontosan taxatíve felsorolta az orbáni megszorításokat, mégis nagyon sokan teljes meggyőződéssel állítják, hogy GYF baxszot ki a “zemberekkel”. Elképesztő ez az illogikus viszont nagyon indulatos jobbos viselkedés. Ahogy mondani szokás, őket nem zavarják a tények, csak mondják, csak mondják, csak mondják és végén már tökéletesen elhiszik maguk is. Pedig van amit saját maguk találtak ki.Ha GYF nem hibázott volna, akkor is így jár.
    Azt mondom, hogyha megérdemli, segítsünk visszakapnia az ellopot becsületét.
    Megérdemli? Szerintem igen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  29. Azért az mindenesetre vicces, hogy most az a Gaskó “vezeti a barikádra” a népet Orbán ellen, aki Gyurcsány alatt ki sem jött az akkor ellenzéki Kedves Vezető alfeléből, és minden alkalmat megragadott, hogy keresztbe tegyenek a Gyurcsány- kormánynak. Gondolom, a kormányváltás után valami hálafélét várt volna a csúti törpétől. Pedig az évekkel ezelőtt megmondta: a hála nem politikai kategória. Így most ellene tüntet. Ennyit Gaskó úrról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  30. Kedves Barátaim!
    Ti itt csak találgattok, de én PONTOSAN TUDOM, hogy mi az igazság!

    Az OVi-kormány azért reagált így (“tkp. Gyurcsány ellen tüntettek…” stb.) a szakszervezetek szombati megmozdulására, mert a közlemény-fogalmazó, -kiötlő PR-osok az EU-pénzügyérek gödöllői tanácskozásán voltak. Itt ui. lázas munkával kellett valamilyen éppkézláb szöveget “betölteni” Matolcsy gazdasági miniszter (apropó! mit keres a gazd. miniszter a pénzügyminiszterek gyűlésén? ja!, merthogy az Magyarországnank nincs!) agymaradványába, hogy legalább valamennyire meg tudja magyarázni azt, amit ő sem ért. Ez pedig az, hogy ugyan hogy a túróba szállt el az Ő Csodálatos és Varázslatos költségvetésük annyira, hogy a tervezett éves hiányt már a múlt hétre sikerült 108%-ra teljesíteni (felajánlásból! a kis sztahanovisták!), ráadásul a zárolt költségvetési tartalék 250 milliárdja is kirepült az ablakon?!
    Mivel tehát a kormányzati gondolkodást teljes mértékben helyettesítő PR-szakemberek Gödöllőn voltak, nem tudták Budapesten kicserélni Szíjjártó kormányszóvivő “úr”-ban a pendrive-ot! Ilyenkor pedig a Szíjjártóba töltött program “reboot”-ol, visszatér az alap-beállításhoz, azaz a Gyurcsány-szidáshoz.
    Szóval vihorászás, hehehézés és a “zOrszág gyalázása” helyet, tessék tudomásul venni, hogy pusztán technikai nehézségek léptek fel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. Jaj, de jó olvasni a kommenteket! A napomat ezzel kezdem, hogy egy kis reményt keltsen bennem: vannak még gondolkodó, és mégsem gyűlölködő emberek! Szellemesek, és jók a meglátások. Tapasztalható az egymás iránti tisztelet.
    Micsoda különbség a parlamenti stílussal szemben!!!!

    Már egész kis közösség alakult ki! Na így hajrá magyarok!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  32. Annak kellene már végra tudatosulnia minden itthon kínlódó magyar állampolgárnak, mennyire mgvezették őket.
    A jelenlegi kormány nem teszi a dolgát, mert nem ért hozzá.
    Amíg ezt nem értik és nem zavarják őketr oda, ahová valók oldaltól függetlenül, addig gyorsvonati sebességgel rohanunk a vesztünkbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  33. dr. dolmany ferenc

    Nagyon örülök a so lényeget éritő véleménynek. Én azt hiszem,hogy ami itt történik az nem melléfogás a gondolkodásban, megnyilatkozásokban – itt az összes írott és szóban elhangzottakra gondolok – ez tudatos ,és sajátos agymosás ! Nem másról van szó, mint “Vizet prédikálnak – nincsenek megszorítások ,…- és bort isznak ! Ez utóbbi sorba ki-ki saját maga már megtapasztalta,vagy majd még észreveheti az Őt érintő dolgokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  34. Amit tettek, véleményem szerint SZÓJÁTÉK, vallják: támadás a legjobb védekezés, most pedig a beleegyezést választották.

    Sakk-matt: patt ! – öngólt rugtak!
    Egy biztos, ritka gyalázatos kormánya lett kis hazánknak! – én szégyellem az ilyen Orbán-Szijjártó-Kósa triomvirátust!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos