Ronai and Ronai
AMERIKAI

Éljen és virágozzék Gaskó elvtárs külön majálisa! 2011. április 25. hétfő 20:41 Forrás: Független hírügynökség

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Éljen és virágozzék Gaskó elvtárs külön majálisa!

Budapest – Az idén sem lesz közös szakszervezeti majális a munka ünnepén. A Liga Szakszervezetek nem vesznek részt a városligeti május elsejei rendezvényen, közölte Gaskó István, a konföderáció elnöke.

Bár az elmúlt hónapokban Gaskó István többször is keményen bírálta az Orbán-kormány egyéves ámokfutását, a miniszterelnökkel folytatott múlt heti megbeszélése után úgy tűnik, visszatért a rendes kerékvágásába. Orbán ugyanis azt mondta Gaskónak, hogy egyetért a vasutasok követeléseivel, és ennyi elég is volt a szakszervezeti vezérnek ahhoz, hogy  ismét a “jó oldalra” álljon. Gaskó István szerint azért nem ünnepelnek közösen más szakszervezetekkel, mert azok kiszolgálták az előző kormányt.

Gaskó István hozzátette: az április 9-i demonstráción azért vettek részt, mert azt az Európai Szakszervezeti Szövetség szervezte. Gaskó a közös majálisról való távolmaradást azzal indokolta, hogy “nem szívesen jelennek meg azokkal az emberekkel, akik az előző kormányzatot minden tekintetben kiszolgálták, feladták a saját tagságuk érdekeit a kormánnyal való személyes jó kapcsolatok érdekében, most pedig beindulnak, mint a buldózer, miközben a tagságuk nem tudja, hogy mi történik.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 1.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -8 ( 14 szavazatból)
Éljen és virágozzék Gaskó elvtárs külön majálisa!, 1.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

40 Reader’s Comments

  1. Orbán András Lajos

    A csutiszemölcs nyilván beígért neki valamit, ami a hájfejű Gaskónak tetszett………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  2. Lehet, hogy az előző kormányok emberszámba vették őket és tárgyaltak velük?
    Ezért nem lázadtak feleslegesen, nem úgy mint a megélhetési gaskó elvtárs?
    Pedig orbántól sem kapták meg a fejenkénti negyedmilliót, ami nekik a jussuk (szerintük).
    És nem is fogják. Soha.
    Csak addig is megy az időhúzás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (38 szavazatból)
  3. Hányinger…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (43 szavazatból)
  4. sajnos kinyitottam a tévét, amikor Kálmán Olga egyenesen beszélt gaskóval. A szakszervezet felkent vezetőjének arca jobban sugárzott, mint egy aktív atomerőművi üzemanyagrúd, mert találkozott az isteni vezérrel. Hát az volt az érzésem, amiről Geyza szólt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  5. Gaskó szerintem még autogramot is kapott Vitykától. Szép dolog a szerelem… :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  6. Gaskó egy kétszínű megvásárolható szarember , egy erkölcsi TOPRONGY!!
    Volt idő,mikor az ilyen és ehhez hasonló férgeket meglincselték.
    Gyomorfogató szélkakas.Remélem valaki majd jól pofán vágja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  7. Gaskó ezzel magát minősítette, és végleg nyilvánvalóvá tette melyik oldalon áll, amit jó alappal eddig is vélni lehetett. Amiben megítéli a többi szakszervezeteket, pontosan ő jár ugyanabban a cipőben. Ő tényleg összejátszik a jelenlegi kormánnyal. Orbán megvette kilóra! Ilyen sunyi, aljas és korrupt sok magyar, hát ezért tudja Orbán véghezvinni 8 év alatt előkészített diktatórikus terveit, amellyel RÁRONTOTT AZ ORSZÁGRA !!! – mert körül van véve vazallusok garmadájával, “kiknek drágább rongy élete, mint a haza becsülete!” Ez sajnos nem új, a költő sorai igazolják, hogy régen is sok ilyen gerinctelen magyar töltött be hatalmi pozíciót hazánkban. Ebből a bűnös jellemtelenségből kellene végre “megtérni” – vagyis ezen változtatni ! Ennek hiányában sosem fogunk megszabadulni a magyar “balsors”-tól, ami “régen tép” bennünket, mert a megszabadulásnak belül kell elkezdődni, a lélekben, a szívben, ami a jellemet meghatározza, ugyanis ennek hiányában a külső szabadság lehetőségével nem tudjuk a javunkra fordítani, csak visszaélünk vele! Ezt bizonyítja az elmúlt 21 év tapasztalata is. Sajnos ! Legalábbis szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  8. OOOOOh!!!! Fel tetszett ebredni? mert eddig en is ugy tudtam, hogy Orban kiraly parancsara tuntettek azelott, biztos reflexbol tuntetett veletlenul de most felebredt, es rajott,ez mar nem a Gyurcsany kormany igaz????? kedves uram!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  9. Bocs az elírásért, javítás : a külső szabadság lehetőségét nem tudjuk a javunkra fordítani, csak visszaélünk vele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  10. bocs. Gyurcsany-kormany

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  11. Gaskó úrra ismér hatott a fülkeforradalom vezérével való találkozó. Nem neki, hanem a többieknek kellene elhatárolódni tőle és a szakszervezetétől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  12. A szakszervezeti tagok lehet hogy nem tudják mi történik,de érzik. Minden hónapban megérzik, amikor megkapják a fizetésükről szóló igazolást. Lehet, hogy gaskó nem érzi, mert az ő nettója jelentősen megemelkedett a 16 százalékkal. Gaskó eddig is orbán szolgája volt, az is mardt. Most nyiltan elárulja sját szakszervezete tagjainak érdekeit. Meddig lehet egy ilyen munkásáruló szakszervezeti elnök?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  13. Nagyon kíváncsi lennék arra mit szólnak gaskó viselkedéséhez a szakszervezeti tagok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  14. Gaskó elvtárs igényes elvtárs.
    Jó kiskutyushoz illően, igényt tart egy kis Orbán simogatásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  15. Hát Gaskó!

    Az teljesen világos volt akkor is hogy te hűséggel szolgáltad a fidesz minden provokációját, és boldogan nyaltad kigyelmes lábait, Viktorunknak, hát most tiéd a jutalom!
    Még visszahozzátok a régi jelmondatot is: A Párt és Szakszervezet egyet akar!…
    Ugye nem felejtetted el még ezt a szöveget, most szükséged lesz rá!
    Egyébként hálásak lehetünk, hogy nem becsteleníted meg az ünnepet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  16. Tettre késztetett! Irány a fürdőszoba! Köpni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  17. Én, ha ligás lennék, mennék a többiekkel! Április 9-én jók voltak? A Gaskótól ennyit lehet várni! Én a tüntetésen is mondtam a környezetemben állóknak – Gaskó beszéde alatt – hogy neki fütty jár, nem taps, mert egy szemétláda! Nem tévedtem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  18. Kedves Hazafi! Te tudsz valamit? Én igen!
    Gaskó valóban egy gerinctelen csúszó-mászó! Nem véletlen, hogy a vasutasok körében a más szakszervezetekhez tartozó vezetők nem ülnek le vele egy asztalhoz, vagyis igen, hiszen a jómodor és a dolgozók érdeke megkívánja, de sosem fújtak egy követ. A Gyurcsány kormányzás idején szított szrájkok nem szóltak semmi másról, csak Orbán kiszolgálásáról.
    Azok a követelések, amelyekkel az országot megbánította irreálisak voltak. Nem számított neki az, hogy a dolgozók ezzel egyértelműen rosszabbul járnak, csak az volt a fontos, hogy az országot lebénítsa és segítse az akkori ellenzéket.
    A vasutasok (MÁV Zrt) és a gépészek (Trakció Zrt) megkapták a kért béremelést, őket nem a Gaskó képviselte. A személyszállításnál dolgozók (MÁV-START Zrt) nem, mert Gaskó nem volt hajlandó aláírni a kiivívott béremelést, az a rohadt 250 ezer miatt. Ez volt az indok, mert orbánunk megígérte neki, ha segít megdönteni a gyurcsány-kormányt, és őt hatalomra segíti, akkor megkapják ezt az összeget. Még ígérete volt egy bársonyos székre is.
    Csak azt azért tudni kell, hogy Gaskó bent van és bent volt a MÁV Zrt felügyelő bizottságában, amelyik dönt a vasút sorsáról és a leányvállalatai sorsáról. Tehát tudta, hogy nincs rá mód és nincs rá jogi alap, hogy kifizessenek olyan pénzt, ami nem illeti meg a dolgozókat.
    Most igért a nagyvezér, de sosem volt olyan szegény, hogy ígérni ne tudjon.
    Ha betartja akkor az adófifzetőktől veszi el. Na bumm, vett már többet is, egy-egy célcsoport szájának befogására. Lásd magánnyugdíj, vagy a 16 %-os adó!
    Szegény Viktor azt hiszi, hogy Gaskó olyan nagy hatalommal bír a munkavállalók, és a vasutasok körében, hogy vele be tudja fogni a nép száját! Téved!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  19. Minden a helyére került, az “anyagok” elváltak egymástól!
    -Csak tudnám, hogy mi volt ez a kis pattogás együtt a többi szakszervezettel összefogva?
    Ennyi elég volt becsapni a tagságot és most elhiszik, hogy Gaskót érdekli az ő érdekük?
    Ha így van, ez az ország menthetetlen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  20. Azért elgondolkodtat, hogy a Május elseje az egyetlen amikor a munkásság a világon mindenütt együtt ünnepel felülemelkedve a politikán és a napi gondokon!
    -Ebbe belerondítani….?!
    Nem találok szavakat Gaskóra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  21. megint látszik, hogy a munkás és a dolgozó nem ugyanaz. Itt csak a kormány és a képviselők dolgoznak! Ezt már régóta tudni kellene

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  22. Egyszer már leírtam itt, most is csak ismételni tudom . Gaskó elvtárs az “átkosban” amikor a Rákosrendező Körzeti Üzemfőnök gazdasági helyetteseként regnált, udvariasan fogalmazva sem mondható volt róla, hogy a munkavállalói jogok lelkes védelmezője lett volna.
    Amikor felbomlott az a formáció és felrémlett előtte az a rémség, hogy esetleg még dolgoznia is kellene, gyorsan szakszervezetet alapított, mert tudta, hogy abból ragyogóan meg lehet élni. Arra azért kínosan ügyelt, hogy a tagságra kiszemelt célcsoport ne a magasan kvalifikált vasutasokból álljon. Így lényegesen könyebb dolga volt, mert tisztelet a kivételnek, de a tagság többsége nem látta és látja át szeretett elnökük öncélú tevékenységét. Ez az ember tökéletesen megfelel Orbánnak! Anno Orbánék mondták Gyurcsányékra, hogy összenő, ami összetartozik. No, ez az eset tipikusan ebbe a kategóriába tartozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  23. Nincs abban a Liga szakszervezetben egy ember sem, aki beleverné a Gaskó orrát saját maga alkotta árulásba? Hisz őket árulja el, ha lefekszik Orbánnak! Ennyire buták nem lehetnek! Ahogy megválasztották ezt a himpellért, úgy le is lehet váltani, ha nem a tagság érdekeit védi!
    Márpedig látható, hogy csak és kizárólagosan saját maga felé hajlik a keze!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  24. Ilyen kemény szakszervezeti vezetők voltak a Kárár renszerben is. Ha majd mindegyik szakszervezet a pártvezetésnek teljes mértékben megfelel, akkor majd lehet vonulgatni együtt május 1-én, és lengetni a zászlókat.
    Éljen a párt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  25. Ma tallózgatásaim közben akadtam a következő linkre,melyet megszeretnék osztani Veletek.
    http://nekrolog.blog.hu/2010/09/17/elhunyt_gasko_istvan

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  26. Megvilágosodott…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. Nem rossz, Rossmodorban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. nemigaz ,hogy ebben az országban nincs egy olyan ember aki átlát ennek a behódolónak az eszén! megint kaphatott igéretet és máris meg van győzve. lepaktál a viktorral. viktornak szüksége van megint a tömegre.ez pedig kiszolgálja neki. el kellene menni mégis ő nélküle. ne tudja a többséget kiárusitani a saját érdekei érdekében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. Érdekel jelened, jövőd! Ime!
    http://echotv.hu/videotar.html?mm_id=85&v_id=7561
    Mindjárt érthető lesz “barna nyelvű” hozzá állása!
    Megint a fürdő, de a hívó szóra majd az utcán IS!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. biborka: teljesen egyetértek a mondókáddal, és csak szeretném tudni van helyette olyan ember aki a többi szervezettel összefogva kisöpri a parlamentet.mielött a most épitett diktatúrát teljesen életbe léptetik.mert idő már nincs!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Gaskó példaértékű. Nem írnám, hogy ember, mert ekkora sértést bizonyára az
    emberek nem viselnének el. De az aljasság, butaság és a seggnyalás példája bizonnyal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. Ja kérem, könnyen veri a mellét ez is. A magánnyugdíjakból ki lett fizetve a MÁV sara meg az ő szara is. Lehet újratermelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Egy átlagos politikai köpönyegforgatónak két-három hónap is kell az átálláshoz.
    Gaskó efftas viszont 2-3 nap alatt képes erre..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Gáspár-Gaskó… hm érdekes hangzásbéli egybeesés.
    Mutassátok meg nekem azt a politikai vezetőt, akivel én nem értek egyet! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Ha pszichológus lennék, érdekelne, hogy van az, hogy az orbánizmus minden híve a saját gazságaival azt vádolja meg, aki ellen elkövette vagy elkövetni tervezi (Lásd “ráront nemzetére”). Elég figyelni, mivel vádolják ellenségnek tekintett ellenfeleiket, és máris tudható, hogy ők maguk mit terveznek elkövetni.
    Átlátszó, infantilis, sötét, hazug banda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Gördülő Május 1 a la Gaskó :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Gaskó okozza a legtöbb kárt a szakszervezeteknek! Miért nem váltják le, vagy veszik semmibe. Kőbányába vele!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Gaskó et . ! Tehát van az a pénz ,amiért eladnád anyádat – apádat !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Noskó Istvánné

    Szellemesek a NEKROLÓGOK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Viki-bá megint dobott egy csontot a kutyusnak… én csak azokat a szegény tagdíj fizetőket sajnálom, akik még ma is vakon hiszik, hogy Pistánk valamit majd cseppent nekik is a pízecskéből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos