Ronai and Ronai
AMERIKAI

A közbiztonságot kérik számon Orbánékon 2011. április 22. péntek 5:44 Forrás: atv.hu

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A közbiztonságot kérik számon Orbánékon

Szikszó – Látszólag “csupán” egy újabb brutális gyilkossági ügy, egy a sok közül. Valójában azonban többről van szó, mint egy idős házaspár kegyetlen megöléséről. A szikszói polgármester az Orbán-kormány ígéreteit kéri számon a kormányfőn, a többi között azt, hogy két hét alatt javuló közbiztonságot ígértek. Egy év után látható: a helyzet nem javult, hanem romlott.

Meggyilkoltak egy idős házaspárt Szikszón: a 79 éves nő és a 83 éves férfi holttestére a szomszédjuk talált rá tegnap este, miután több napig nem látták őket. A rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva nem nyilatkozik, így azt sem tudni, a tettesek elvittek-e valamit a házból. Csak annyit tudni, hogy sorra érkeztek a rendőrautók…

Az utcát délelőtt kordonnal zárták le, a rendőrök még napközben is a nyomokat rögzítették. Az utcabeliek úgy tudják, a házaspárt összeverték, és megkötözték. A férfira a fészerben találtak rá. Az utcában délelőtt mindenki a gyilkosságról beszélt. A környéken élőket megdöbbentette az eset. A helyiek azt találgatták, ki és miért ölhetett. Volt, aki látott idegeneket a környéken az elmúlt napokban.

A polgármester közbiztonsági fórumot hívott össze a bűncselekmény miatt, és közleményt adott ki, amelyben azt írja: a kormány tavaly megfogalmazott ígéretei a rendőrség és a közbiztonság megerősítésére nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, ezért arra kéri Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy gondolja újra a rendőrség anyagi, szakmai és erkölcsi támogatásának lehetőségeit.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 3 szavazatból)
A közbiztonságot kérik számon Orbánékon, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

19 Reader’s Comments

  1. Sajnos a választók egy jelentős része elhitte a fidesz politikusok és Orbán igéreteit. Ezért sikerült nyerniük. A megtévesztettek döntése most mindenkire hatással van. Most viselheti az egész népesség Orbán ámokfutását. Ugye Orbán mintha,a maffiózok szervezési módszeréhez hasonlóan épitette ki politikai bűnszövetkezetét. Politikus társai egyenként felkeresve esküt tettek a keresztapára, gondolom én naiv. Egyetlen egy támadható felületet sem hagy. Ahol kritizálják és Orbán azt veszélyesnek tartja rögtön törvényt alkot a kritika elfolytására. Lásd alkotmánybirósági döntések, indoklás nélküli kirugások, jogos lehalgatások, kormányhivatalok felállitása, média törvény, ügyészség szerepe, most a túlkoros birók menesztése, az önkormányzatok jogainak csorbitása, stb. Kábulatából még csak az értelmiség egy része ébredezik. A nép meg nem érti mi folyik itt, örül, h egyáltalán békén hagyják és , ha még kevesebb pénzért , de egyáltalán dolgozhat. Közben a fideszes propaganda gépezet ámitja 100 -al tovább az embereket. A magyar diplomácia rózsaszin festékkel probálja szinesiteni Orbán vezér képét. Eddig sikerrel. Mert bizony az unió vezetői nem sokat tettek Orbán megfékezésére. Eljönnek jól belakmároznak a finom liba májból, aztán haza mennek. Fontos nekik a vállalataik profitja biztositva legyen. A többi meg majd csak kialakul. Nyugtatják magukat, miért szavazta meg a nép Orbánt, most már mit tegyenek ők, a demokrata nyugat. Ezért egyedül Amerikából remélhet a magyar nép segitséget. Remélem felismeri ezt az Amerikai Elnök és segit majd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  2. Én nem fűztem reményeket Orbán Viktorhoz. Ellenkezőleg.Így jár mindenki aki” kancsalul, festett egekbe néz”.Kutyából nem lesz szalonna. Amilyenek voltak ellenzékben, olyanok most kormányon.Ez maffiózó politika, mindenki függésben a keresztapától, a hatalom tisztességtelenül , aljas módszerekkel megszerzett.Ezt nem lehet tisztességesen fenntartani. A maffiózónak egész életében maffiózónak kell maradnia. Nincs olyan, hogy keresztapa leszek a maffiában, majd ha ezt elérem,utána erkölcsös életet élek.Maffiózónak kell maradni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  3. Méghogy két hét alatt…nevetséges…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. Elég balga emberek azok, akik elhitték, hogy két hét alatt meg lehet Magyarországon szüntetni a bűnözést. Mózes nagyon régen vette át az egyes bűnöket tiltó kőtáblákat, de több ezer év sem volt elegendő arra, hogy az azon szereplő bűnök bármelyike eltűnt volna a Földről. Amig aljas indokok által vezérelt és indulatuknon uralkodni emberek is élnek a bőlygonkon, addig sajnos mindig lesz bűnözés.
    Ennek ellenére naponta kell számonkérni Orbán úron a felelőtlen igéreinak teljesítését, mert Ő az emberi hiszékenységre és butaságra appellálva csalta meg teljesíthetetlen ígéreivel az emberek nagy részét, önös érdekből, ami szintén bűn.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. Amíg a fejétől bűzlik az ország, addig száguld a példájuk után a nép.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. Ebből látszik micsoda ostoba nép a magyar.
    Ezt a sok gagyi hazugságot mind megette, amit a választásokon előadtak program helyett.
    Ez kell a magyarnak: majd én megoldom helyetted, neked semmit nem kell tenned!
    Minden szavuk, minden ígéretük hazugság.
    És hogy mekkora lúzer nép vagyunk bizonyítja, hogy még mindig mekkora támogatottságot élveznek.
    Ha nem itt élnék nem hinném el hogy ennyi hülye van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  7. Es a bunozes meg csak most kezdodik igazan! Aki ehes, mindenre kepes…meg lehet majd figyelni a szegenyebb teruleteken, hogy ugrasszeruen megno a lopas, a rablotamadas, 200 forintokert fognak olni az emberek. Igaz, csak haromszor kell lebukni, utana hosszu evekig ingyen koszt, kvartely. Majd kifizetik azt is az adobol a polgarok, telik ra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  8. Felhívnám a figyelmeteket arra, hogy a jobbiknak semmi sem drága. És mindenre képesek a céljaik elérése végett.
    Ezért simán el tudom róluk képzelni, hogy magyar (szörnyű! már én is így különböztetném meg a romát és a nem romát! Így eszi belénk magát a rasszizmus, ha nem vigyázunk!), szóval nagyon is elképzelhető, hogy nem romákat öljenek meg, csak hogy a romák ellen felkorbácsolják a közvéleményt, s alapot teremtsenek a csendőrségüknek. No, meg a fidesz leváltásának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  9. Kedves Tímea, a fél ország nem lehet börtönben! Ezért majd kitalálják a végső megoldást…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  10. Valoban Hanna, egymas ellen hangoljak azt a bizonyos ket csoportot es/vagy letrejonnek fasiszta szervezetek, akik majd levadasszak azt, akit eppen kell, eltussolni konnyu lesz, ugyan ki fog a kormukre nezni? Megindul az etnikai tisztogatas..borszintol fuggetlenul, sosem fogy el az ellenseg, mert mindig lesz kire lesujtani, vegtere is, elobb-utobb elfogynak a nyomorgok, meghalnak, ongyilkosok lesznek vagy levadasszak oket, esetleg jon nemsokara a tenyleges halalbuntetes, es akkor lesz hely a dutyiban.
    Meg kell buntetni a nep ellensegeit, hadd oruljenek a zemberek! Ime a bunosok, ezek miatt a nyomor! Ok tehetnek rola, nem a kormany, akik ellopjak azt is, ami nincs, ugye?
    Csak azt nem art szem elott tartani, hogy a bika nem csak a voros posztot tamadja, hanem mindent, ami mozog..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. Hol is tarunk?? Hát ott hogy ma úgy köszönt rám a munka helyen egy igazi “Nemzeti” hogy szebb jövőt!
    Hozzá kell tennem hogy még csak nem is provokálni akart hanem egyszerűen ő egy ama “nagy merítésből” a nemzet színe java.
    No meg ott hogy Gyöngyös patáról nőket gyerekeket kell ki menekíteni a hét végére mert tobzódnak a nácik!!! Hát ez Orbán és a kormánya!! Ha ez nem elég ébresztő a világnak hogy mivé vált magyar országunk akkor mi az?? Ez is igazolható a tyúk lopással,”cigány bűnözéssel”?
    Mikor lesz elég “bizonyíték” mikor lesz elég a rovásuk ón ahhoz hogy határozott lépéseket tegyen a világ ez ellen a törvénytelen,gyáva szemét bagázs ellen??
    Majd ha “be indulnak a vonatok”,majd ha táborok nyílnak? Tényleg fel kéne gyújtsam magam a parlament előtt tiltakozásul,az elég figyelem felkeltő lenne!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. Hiába “kutyából nem lesz szalonna”,akkár ki se kéne raknom az idéző jelet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  13. Sly, soha ne tedd meg! Ezekért nem éri meg!
    Ha nagyon gyújtogatni akarsz, inkább mást, ne magad!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. Tisztelt Hanna!

    Ugye nem gondolja komolyan,hogy a két szerencsétlen öreget a Magyar Gárda emberei verték agyon csak azért,hogy a szegény cigányokra tereljék a gyanut.Ez már minden határon felül menő elvakultság.Másfajta előjellel Bayer Zsoltnál lehet ilyen jellegü megalapozatlan,gyülölködő,az elhunytak emlékét is megsértő álláspontot olvasni.Az AN mértéktartó,a bizonyiték nélküli vádaskodást elutasitó portál,ahonnan a multkor admin megtagadta annak a kommentelőnek a hozzászolásának közzétételét-nagyon helyesen-aki Rákosit Gyurcsánnyal kivánta összemosni.Véleményem szerint nekünk -régebbi kommentelőknek-sem kellene a megalapozott,ugyanakkor kulturált vélemény kifejtése helyett vádaskodásba,gyülölködésbe átcsapni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  15. Hanna
    Köszönöm szavaid,illetve ami mögötte van. El keserítő a helyzet s nincs remény hogy pozitív irányban változhatna bár mi.I Viktor sosem fog tudni és nem is akar felül emelkedni önmagán,saját kisstílű pitiáner korlátain.
    Az volt minden álma ennek a Felcsúti csere játékosnak hogy be írja magát a történelembe,hát sikerült. Ki törölhetetlen lesz ő és a pártja csak nem azzal az elő jellel mint szeretné.
    Tulajdon kép most volt az “igazi” rendszer váltás 2010.ben s nem 1999-ben. Most mutatta ki a magyar “nemzet” a foga fehérjét 1945 után először.99 ben még nem merték,mivel akkor “ismerkedtek” a Világgal s nem tudták mire számíthatnak. Azóta el telt húsz év, s rá jöttek hogy a Európa ép oly cinikus mint volt. Látták hogyan nézik tétlenül a XX.század végén a “szomszédban” az oda vissza nép irtást,hogyan mészárolnak le szerbek albánokat,albán civileket Holland béke fenntartok előtt anélkül hogy azok egy szóval is meg próbálnának közbe avatkozni.
    Orbán tetteiből 2002 től mostanáig egyenesen következik a mostani helyzet de butaság lenne s ön ámítás csak is a Fideszt felelőssé tenni.Hisz “könnyű Katát tánca vinni…”
    Ahhoz kellett ez az ön sajnáló a hibát mindig másban kereső a felelősséggel szembe nézni gyáva és még is rá tarti saját erényeit egekig magasztaló lusta nép is a Magyar.
    Nézd meg majd Hanna hányan fognak mínusz ól ni ahelyett hogy egy pillanatig is el gondolkodnának,ez is jól fogja példázni miről is beszélek.
    De hogy ne tűnjön úgy hogy fel mentést adok bár kinek is, helyettesítse be mindenki óda hogy cigány bűnözés szépen magában azt hogy Zsidó,azt ami most a cigány emberekkel történik képzelje el magára!Na? Vajon akkor is ilyen vissza fogott lenne az UsA vagy Európa értelmesebbik fele reakciója az itteni történésekre?
    Ne legyen senkinek illúzió ja a “nemzeti” turbó Magyarokkal szemben, most még csak “puhatolóznak”.Mivel senki nem szol rájuk,meg sem kísérelik tovább is mennek ők.Egyszerüen azért mert a cigányságnak nincs pénze,nem lehet tőlük be szedni a “jogos” jussát a népnek a sok hányattatásért,s mert az antiszemitizmus mindig is jelen volt van és lesz és csak jól tudjuk miért fogják vissza magukat….még!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. Hanna ,kedves.
    “(szörnyű! már én is így különböztetném meg a romát és a nem romát! Így eszi belénk magát a rasszizmus, ha nem vigyázunk!),”
    milyen igaz!! Én pedig el jutottam oda hogy csak kívül állóként tudok együtt élni az Orbán s Vona fél e magyar országgal,el jutottam oda hogy kívül állóként beszélek!!
    A fenti komment benn úgy tűnhet én is az “általánosítás” bűnébe estem,ezért szeretnék el nézést is kérni.Az általánosítás hiba sőt bűn,de azt be kell vallani hogy bizonyos társadalmak kollektív öröksége nem túl dicső,amiért persze még nem hibáztatható ám azért ahogyan evvel szembe néz ha ugyan meg teszi az inkább fel róható.”

    Ha “magyarosan” akarnám el intézni azt mondanám tudom hogy vannak rendes magyar emberek is,s nem minden magyar olyan mint említettem.
    De mivel nem akarok s nem is tudók íj “bölcs és elfogulatlan” lenni mint a “nemzeti” oldal írásom nyugodtan fogják fel kemény szavú társadalom kritika ként.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. Emberek ez a fotó ez nem semmi!

    Ilyen fotókat meghitt családi albumokba lehet látni!
    Ezek ketten nagyon egymásra kattantak!

    Ezek kérem gőzerővel vágják a fát maguk alatt!
    Nem sokat kell várni hogy leszakadjon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. Valószínűleg ez lesz a valóság:
    Orbán számon kéri Pintért,Pintér beszámol Orbánnak,hogy minden rendben van,Orbán szól Szijjártónak: mesélje el a “zembereknek”,hogy jó a közbiztonság..Oszt’ jó napot….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Hirtelen, első ránézés a képre: OV előrehajol, és a szája és az orra között egy kis sötét folt látható: elrémültem. HITLER – BAJUSZT IDÉZETT számomra. Vagy ez már hagymázas álom a részemről? Talán nem is olyan hagymázas…. Nem kellene hapcihológushoz mennem, hiszen már ott is látok valamit, ahol “nincs”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos