Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Jobbik tévéje megemlékezett Hitler szülinapjáról 2011. április 21. csütörtök 6:26 | AN

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Jobbik tévéje megemlékezett Hitler szülinapjáról

Budapest – Botrányos felvétel látható a világhálón: a Jobbikhoz tartozó N1 televízió Híradója megemlékezett Adolf Hitler születésnapjáról. A világtörténelem legkegyetlenebb tömeggyilkosát “német politikusnak” nevezték, aki példátlan fellendülést hozott Németországnak, míg az angolszász és bolsevik szövetségesek a bukását nem okozták. A Jobbik tévéje szerint Hitler azóta is a győztes nagyhatalmak politikai boszorkányüldözésének első számú célpontja. A szülinapi megemlékezést nem rontották el azzal, hogy a Holokausztot és 6 millió ember meggyilkolását megemlítették volna.

A Jobbik nevű magyar náci párt televíziójának híradója kedves megemlékezést tartott Adolf Hitler születésnapján. A képeken ünneplő tömeg éljenzése közben látható a szeretett Führer, aki gyerekekkel fotózkodik, játszik, virágot tart a kezében. A híradó egyelőre nem “Heil Hitler”, hanem “Adjon az Isten jó estét” köszöntéssel zárult. Az alábbiakban szó szerint közöljük a születésnapi megemlékezés szövegét.

“122 évvel ezelőtt ezen a napon született Adolf Hitler német politikus. 1933-ban pártja elsöprő győzelmet aratott a demokratikus választásokon. Rövid idő alatt talpraállította a tönkretett, nyomorba döntött Németországot, ahol példátlan gazdasági, társadalmi, erkölcsi, kulturális fellendülés vette kezdetét. A II.  világháború következményeként az angolszász és bolsevik szövetségesek győzelme a német nép és vezérük bukását okozta. A történelem talán legismertebb politikusának emléke azóta is a győztes nagyhatalmak politikai boszorkányüldözésének első számú célpontja. Köszönjük megtisztelő figyelmüket, az N1 híradóját látták, nézzenek bennünket holnap is, addig is Adjon az Isten jó estét!”

A kommentár egyetlen szóval sem tesz említést a Holokausztról, 6 millió ember iparszerű körülmények között végrehajtott meggyilkolásáról. Ezzel szemben boszorkányüldözésnek titulálta a Hitlerrel szembeni fellépést. A náci vezért nemes egyszerűséggel “német politikusnak” nevezik.

E gyalázat után az a tiszteletteljes kérdésünk, hogy ezt a náci propagandát lehet-e büntetlenül elkövetni Magyarországon? A Fidesz által elfogadott törvény büntetni rendeli a fasiszta, náci és kommunista diktatúrák bűneinek tagadását. Ez a híradás kimeríti a holokauszttagadás fogalmát. Vajon indít-e hivatalból eljárást az ügyészség és Szalai Annamária médiahatósága?

A Hitler születésnapjáról szóló híradás a felvétel végén látható:

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -3 ( 15 szavazatból)
A Jobbik tévéje megemlékezett Hitler szülinapjáról, 4.0 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

48 Reader’s Comments

  1. Félelmetes! Megismétlődik? Mindenki azt mondja nem-nem lehet.
    Én mégis azt érzem erre tartunk.. :((
    Mikor mondjuk Elég, eddig és Ne Tovább!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (38 szavazatból)
  2. Na még egy minusz Magyarországra nézve az EU-ban!
    Csak így tovább!
    Tényleg ennyire idióta a magyar, hogy saját maga alatt vágja a fát????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (37 szavazatból)
  3. mindig azt hiszem, hogy nincsen lejjebb….de úgy tűnik van

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (34 szavazatból)
  4. Botrány ez megtörténhetett.
    Ebből az alkalomból két dologról meg kell emlékezni még:
    1. Magyarországon már Hitler politikai szerepvállalása előtt meghozták az első zsidó-törvényeket.
    2. Európában nem bátorítják és tűrik az újnácik fellépését és térnyerését, a magukat demokratikusnak tartó pártok mindenhol fellépnek az ilyen nézetek ellen.
    Megjegyzem továbbá, hogy 2/3-os hatalommal pillanatok alatt törvényen kívül lehetne helyezni az ájnáci pártot és minden képződményét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (36 szavazatból)
  5. Annamarcsi nem fog lépni, mert ez nincs káros hatással a fiatalok lelki fejlődésére mint a Való Világ.
    Ez hihetetlen…. Miért nem tiltják be már őket? Ki velük a Parlamentből!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (32 szavazatból)
  6. bruckenbacker kapitány

    Az a 2/3 sok mindenre jó, mint látható, de van amihez nem. Ha az embereket kell sanyargatni kiváló, ha egy szűk elitet kell kivételezettként felemelni akkor is jól jön, de ilyenkor nem.

    Jó reggelt Magyarország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  7. Trixi
    2011. április 21. csütörtök
    06:51

    A megismétlődésben nem hiszek, de ennek egyetlen oka Izrael állam léte! A már más kérdés, hogy az ilyen és hasonló “rendezvény”-nek milyen psychés hatása van.
    A nagyobb gondot – mint kívülről szemlélő – abban látom, hogy egy kormány szinten támogatott szélsőjobbos gyülekezet miatt az egész országot, minden állampolgárát negatívan ítél meg a külvilág.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  8. Hülyeség. Nincs semmi holokauszttagadás ebben, egyszerűen csak nem említi a tények egy részét. Tény, hogy Hitler a semmiből épített nagyhatalmat, a munkanélküliséget 0 százalékra redukálta. És szerintem erről is érdemes beszélni. Viszont tényleg durva, hogy a világtörténelem egyik legmeghatározóbb tettét még csak meg sem említik e mellett.

    Azt meg már csak zárójelben jegyzem meg, hogy a római jogtól, amire egész európai kultúránk épül, messze áll a holokauszt és a kommunista bűnök tagadásáról szóló törvény. Ezzel – még ha egy tényleg hülyeséget is próbálnak véka alá rejteni – korlátozzák a sajtó- de még a szólás szabadságát is. Ennyi erővel mondják azt, hogy törvénytelen tagadni, hogy 1+1=2. Ugyanúgy tény. De nekem emberi jogom hinni, hogy 1+1=3, ha akarom. A demokrácia válsága elkezdődött

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (19 szavazatból)
  9. Szerintem ha németországban nyomnának egy ilyen műsort, semmi perc alatt börtönben ülnének.
    Egyértelműen buták, primitívek, műveletlenek, stb.
    De vezetnek istentudja hány hozzájuk hasonló magyart. Ilyen ez az ország. Ilyenek vittek be minket két vesztes háborúba, és teszik még jobban tönkre a renoménkat.
    Az 1. és a 2. világháború elött azt kiabálták, hogy hazaáruló aki nem akar harcolni idegen érdekekért, de megkérdezném ebből a gyáva csürhéből hány halt meg a Donkanyarnál? Most csinálják a fesztivált, mutatják a hazug hazafiságukat, de mit tettek ezek le az asztalra a romboláson és a züllesztésen kívül?
    Nem tudom máshogy kifejezni magam: ez egy szemét, moslék, mocskos, rosszindulatú csürhe. A felháborodástól telement könnyel a szemem.
    Ha sikerülne az ilyen tetvelet az Orbán hordával együtt kiűzni innét, talán lehetne még normális hazánk.
    Qrvára elegem van már!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (31 szavazatból)
  10. A you tube-on érdemes megnézni, és elolvasni az ottani véleményeket! Hátborzongató.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  11. …Hát itt tartunk. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  12. Admin: , előbb elírtam a mailcimemet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  13. …Eljött ez is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  14. Hogy ez megtörténhet az a “demokrácia” mellékhatása…
    Sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  15. Az ugye mindenki számára világos, hogy az “N1 televízió” csak egy szüleivel élő zsebmagyar kézikamerával rögzített “híradója”, mely kizárólag a Youtube portálon érhető el? Az egy külön szégyen, hogy a fentebb említett zsebmagyar ehhez támogatást kap a zsebpártjától, de nem gondolom, hogy nagyobb hírverést érdemel az ügy, mint amekkora hírverést az “N1 televízió” kelteni képes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  16. Ébresztő emberek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  17. Itt az ideje, hogy feloszlassak a Jobbikot. Europaban nincs helye hitlerista partnak, takarodjanak a Parlamentbol!
    .
    Miniszterelnok Ur, elerkezett a cselekves ideje. Tegyen rola, hogy Magyarorszagot ne itelhessek meg a Jobbik tevekenysege alapjan, a sajat becsulete es hitele erdekeben tiltsa be ezt a nyiltan fasiszta partot.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (18 szavazatból)
  18. Hát igen!
    A Jobbik saját tévéje megemlékezett Adolf Hitler, a Harmadik Birodalom 1933-45 közötti kancellárjáról, Führeréről. És mi a csoda ebben a hír? Hát mi a csodának számít ez MA már Magyarországon botránynak?
    Már azon sem csodálkoznék, ha Tarlós bp.-i p.mester Roosewelt helyett Hitlerről, avagy Szálasiról neveztetné el azt a bizonyos pesti teret! Még szerencse, hogy Tarlósnak volt annyi önmérséklete, hogy MOST még csak Széchenyi nevére cserélje a volt Roosewelt-teret.
    Persze van még hová sűllyedni! (lásd: Tákolmány, “Nemzeti Hitvallás”!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  19. Erkölcsi fellendülés vette kezdetét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  20. Dehogy ismétlődik meg, mi a (moderálva) ez? Nyomorék lúzer emberek a jobbikosok. Elég csak ránézni, hogy kik szokták kommentelni a cikkeiket… vagy agyon alázott gyerekek akik 30 kilósak és a suliban mindenki őket basztatja, vagy rokkant nyugdíjas balfaszok, vagy egyedülálló lúzer tehetségtelen barmok akiknek 40 évesen sincs családjuk.

    Ez a jobbik, semmi erő nincs mögötte, csak hang és pofázás. És ha a zsidók komoly veszélyt látnának bennük akkor már nem ez lenne. Izrael az egész arab világot legyőzte egymás után 67, 70, 73 ban… amikor a szíreknek majdnem atomjuk volt megelőző csapást mérva megverték őket…

    nem kell izgulni. primitívség = antiszemitizmus = irigység és a társadalom alja mindig lesz, csak az arányok fognak változni! amúgy jó cikket ír a nepszava.com

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  21. Ha nem lennék visszafogott, azt mondanám, hogy “a kurva anyátok!”
    És szerintem a megölt rokonok is ezt mondanák, ha még élnének… de persze az ő nevükben nem nyilatkozhatok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  22. Kitűnő! Hitler-születésnap, csendőrség… És mindez az EU soros elnökénél!
    Egyébként: hol van ilyenkor a médiahatóság? Netán – Kövér úr elmés szófordulatával élve – lapítanak, mint fekália a gyep hűs takarásában?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  23. Csak egy kérdés. Mikor ünnepeljük Orbánét? Igazán megérdemelné a sok “jóért” , amit értünk tett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. Akkor most mar en is retteghetek, ugyanis a fiam meg kiskoraban egeszsegugyi okok miatt / pisiloke/ muteten esett at, tehat eljohet az az ido hamarosan amikor megint igy szurik ki, ki hova tartozik?
    Nalam hogy deritik ki, hogy van bennem zsido, cigany es keresztyen ver?
    vagy az en fajtam lesz a legrosszabb? mi lesz meg itt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  25. Hozzászólás: A Jobbik tv-je megemlékezett Hitler születésnapjáról c. cikkhez 2011-04-21

    Egy „tisztességes magyar embertől, médiumtól” elvárható, hogy egy olyan ember születésnapjára emlékezzen, akinek az „eszmeisége” úgy 50 millió ember halálát okozta.
    És akkor a további emberi közvetlen és közvetett szenvedésekről, anyagi károkról, országok fejlődésének visszavetéséről, a háború későbbi, egyéb következményeiről (jaltai egyezmény) még nem is tettem említést.
    Az a szomorú, és az a baj, hogy az emberek jó része nem tanul, nem akar tanulni, a történelemben korábban elkövetett hibákból, bűnökből…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  26. Nehéz eldönteni,hogy ki a bűnösebb: aki ünnepli ennek a tömeggyilkosnak a születésnapját,vagy az a hatalom amelyik ezt eltűri!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  27. Elmaradt kepalairas:
    .
    A fiumei fiu es a becsi burnyak kocsikazas kozbeni megbeszelesen egyhanguan elvetette az azonos nemuek kozotti hazassag lehetoseget, mert nem szuletett megegyezes abban, hogy melyikuk legyen a volegeny. Rohadtak volna egymasba meg idoben.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. Felhívnám a figyelmeteket arra, hogy ez nem egy eseti kísérleti műsor, hanem napi rendszerességgel jelentkező jobbikos agymosás. Hónapok óta látja és tűri az orbán-kormány.
    A cikkíró helyesen említi meg a “talán legismertebb politikus” nevéhez fűződő soha nem látott és megismételhetetlen rémtettet, de nem csak 6 millió ember haláláért felelős hitler, hisz a második világháborúban ennek majdnem kétszerese halt meg!
    S most orbán is a “legismertebb politikus”-ok körét célozta meg súlyos hatalom-függőségében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  29. A francba a sok önző öngyilkossal!
    Egynek sem jutna eszébe,hogy egy jobbikos gyűlésen öngyilkos merényletet kövessen el? Lehetőleg minél közelebb állva a nemzet mocskához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  30. Rossmodor, micsoda modor ez? S mért pont hozzá álljon közel? Mért nem ov-hoz? Hisz ő retteg, hogy elteszik láb alól. Mindenkinek legyen a saját félelme szerint!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  31. Kedves Hanna!
    Én nem írtam nevet….:-)
    Bár egy jó ötletnek sem vagyok elrontója…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  32. Mate, Ivan Tibor,
    Jó az alliteráció. :)
    Ám Hitler Braunau-ban született a német határ mellett. De úgy is alliterál. :)
    Tevekupec,
    Németországban abszolút nem lehet nácizni, ott ezt nagyon komolyan veszik. Még akkor se mondhatod valakire, hogy náci, ha biztosan tudod. Viszont jelezheted a megfelelő hatóságnak, az pedig a végére jár. Most is felszámoltak egy neonáci csoportot Brandenburgban, tán itt is volt róla cikk az AN-ben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. T. Hanna, nem “tűrik” ezek, hanem erőt és példát merítenek belőle!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  34. Bocsánat, szabad még demokratának lenni ebben az országban? Lehet még olyat mondani, hogy egyetértek a világ történészeivel, politikusaival, jogászaival, akik Hitlert háborús bűnösnek kiáltották ki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  35. Tartozom egy vallomással: én is kirekesztő lettem.
    Egy osztálytársamat, akivel együtt kezdtük az iskolát 6 évesen, és együtt is érettségiztünk, megtaláltam a facebookon. Megáttam, hogy kedvelt weblapjai, vagy cikkei be vannak linkelve az üzenőfalán, és szinte mind kurucinfós cikk, köztük pl “Egy csodálatos hétvége Firenzében a fürer és a duce kedvenc boraival” (lehet, hogy nem pontos az idézet). Nem jelöltem be ismerősnek, pedig sok szép közös emlékem van róla is. Kicsit furcsa érzés, hogy nem akarom ismerni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  36. Drága Lehár!
    Igen talán vigasz lehet az ottaniaknak a mi létünk, de a történelemből tudjuk, hogy mire mi innen lépni tudnánk, és mire magunk mögé tudnánk állítani úgy a nemzetközi közvéleményt, hogy az ténylegesen segítség legyen az ottaniaknak, addig azért sok víz folyik le a Dunán!
    Az biztos, hogy a kimenekítésükben gyorsan és jól tudunk segédkezni, de azt hiszem, hogy inkább úgy a magyar zsidóság, mint a magyar cigányság érdeke inkább a menekülés helyet, az ottani helyzet normalizálódása lenne. Ez pedig napról-napra egyre távolabb kerülő álom!
    benko01

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Thanatos, igazad van. Rosszul fogalmaztam. Túllicitálják egymást az antiszemitizmusban, a rasszizmusban, az agyamentségben és a fasizmusban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. “E gyalázat után az a tiszteletteljes kérdésünk, hogy ezt a náci propagandát lehet-e büntetlenül elkövetni Magyarországon?”

    Igen, lehet és eddig is lehetett.

    A liberálisok azt mondták, a szólásszabadság része. Az önmagát konzervatívnak mondó fideszes-keresztény jobboldal sunyin lapított, mert a szélsőjobb az ő kölke.

    Ma is bátran lehet terjeszteni olyan szövegeket, amikért már Ausztriában is bekaszliznák az embert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  39. Köszönöm ezt a tájékoztatást. Disznóság, hogy JOBBIK ezen újabb gazemberségéről itthon nem könnyen lehetett értesülni.

    A hatályos magyar békeszerződés (Párizs) alapján lehetne büntetőjogi eljárást indítani Hitler szóban forgó, nagy nyilvánosság előtt elkövetett magasztalásáért.

    És – szerintem – a tárgyban meg kellene vizsgálni, a talán szintén hatályos 1946:VII., a köztársaság védelméről rendelkező törvényből származtatható lehetőségeket is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  40. Hitler születésének 100. évfordulóján a szülőháza kerítésére ezt írták: “ITT SZÜLETETT A VILÁGTÖRTÉNELEM LEGNAGYOBB MÁZOLÓJA”. Vajon Vona Úr mivel fogja megtisztelni a történelmünk legnagyobb hóhérát?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  41. A párizsi békeszerződést a magyar jogba az 1947. évi XVIII. számú törvény cikkelyezte be. Ennek Politikai rendelkezései, a törvény II. részének I. címe alatt található 4. cikkébe foglalt nemzetközi kötelezettségvállalást is tartalmaznak. Idézem:
    “Magyarország, amely a Fegyverszüneti Egyezmény értelmében intézkedett magyar területen minden fasiszta jellegű politikai, katonai avagy katonai színezetű szervezetnek, valamint minden olyan szervezetnek feloszlatása iránt, amely az Egyesült Nemzetekkel szemben ellenséges propagandát, ideértve a revizionista propagandát, fejt ki, a jövőben nem engedi meg olyan e fajta szervezeteknek fennállását és működését, amelyeknek célja az, hogy megfossza a népet demokratikus jogaitól.”

    Ennek értelmében idomos volna azt a bizonyos politikai szervezetet feloszlatni… nemde?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  42. Éva Benay
    2011. április 21. csütörtök
    20:00

    Szia BenkoO1, jó “látni” Téged itt is.
    Tudom, hogy amit mondtam, az a legvégső megoldás és soha, senkit nem is buzdítanék alijára, különösen nem érettebb korban lévő embereket.
    Az is természetes, hogy mindenkinek joga van saját szülőföldjén emberként élni, de gondolom a magyarországi zsidóságnak Izrael léte biztos hátteret nyújt. Más a helyzet a cigánysággal és nem véletlen, hogy pillanatnyilag ők állnak a kirekesztés középpontjában.
    Üdv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Azt hiszem KDawid látja egyedül tán az itt hozzászólók közül normálisan a dolgokat.
    Mindenki mumust kiabál, meg ilyen eljön újra az üldöztetés butaságokat!
    Hol van erről szó? Sehol!
    Akinek nem tetszik, az ne nézze ezt a műsort, megmondom én sem néztem eddig soha. Mindemellett felháborít az is, hogy amíg itt azonnal egy ilyen dologra mindenki ráugrik, addig a pl a vörös csillag és Sztálin meg Lenin említése, róluk megemlékezés senkiben sem kavar ilyen indulatot? Ja az nem számít, hogy a kommunizmusban sokkal nagyobb holokauszt volt? Miért hiányos a holokauszt törvény? Ezt miért nem ítélik el azonnal? Azt hiszem ebben az országban sokkal több ember tudna mesélni erről a szörnyűségről mint a háború idején történt üldözésekről.
    A legrosszabb hogy, egyik sem lehetne megkülönböztetett bűncselekmény. Az emberirtás és a gyilkosság az egyik legszörnyűbb bűn és ennek elbírálását nem lenne szabad befolyásolja egy adott népcsoporthoz vagy vallási felekezethez való tartozás. Semmivel sem nagyobb bűn megölni egy romát, egy zsidót, egy magyart, … vagy akárkit.
    Csak erről egyesek hajlamosak megfeledkezni. Na ezt nevezem én rasszizmusnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  44. Történelemtanár

    A Holokauszt tanítását az új közoktatási törvényben AZONNAL KÖTELEZŐVÉ kell tenni és minél fiatalabb életkorban kell elkezdeni, mivel az előítéletek az első hét évben alakulnak ki, már három éves gyerekek is lehetnek előítéletesek! Már egészen kicsi, óvodás korú gyerekeknek léteznek jó oktatási anyagok. Szégyen, hogy a mai hivatalos általános- és középiskolai tankönyvekben mindössze pár oldal foglalkozik ezzel az emberi civilizáció történelmében egyedülállóan aljas korszakkal. Népirtás sajnálatosan több volt, de arra sehol és semmikor nem volt még példa, hogy a náci fajelmélet és Hitler mindenkit halálra ítélt volna, aki a nürnbergi törvények alapján zsidónak számított.
    Akik elhiszik, beveszik azt a mocsok-áradatot, amit a mai újnácik állítanak, azok tudatlanok, tanulatlanok, semmit sem tudnak a történelemről, és ezért is!!!vezethetőek birka módjára. Én azzal is tiltakozom ellenük, hogy a felsőoktatásban évek óta tanítom a Holokauszt korszakát, és még a tanultnak számító hallgatók nagy része is gyatra és hiányos történelmi tudással érkezik a középiskolából a nácizmussal kapcsolatban. Vallom, hogy a holokauszt nem csak a zsidók elleni törvényekkel kezdődött, hanem akkor, amikor hétköznapi emberek eltűrték ismerőseik, szomszédaik, EMBERTÁRSAIK oktalan megalázását. Tiltakozni KÖTELEZŐ MINDEN MAGÁT EMBERNEK NEVEZŐ lénynek ilyen elfogadhatatlan dolgok ellen, mint amiről ez a cikk szól, de nem szabad tűrni a zsidózást az utcán, villamoson, a hétköznapokban sem, mert a gondolat és szavak szintjén megnyilvánuló gyűlöletből IS!!! lehet gyilkosság. Primo Levi szavait idézve: ami egyszer megtörtént, bármikor megtörténhet újra.
    BÁRMIKOR, BÁRKIBŐL VÁLHAT ÁLDOZAT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  45. Giovanni
    2011. április 22. péntek
    07:55

    Nem hiszem, hogy az itt megszólalók közül bárki is vitatná a kommunizmus bűneit, sem azt, hogy minden kioltott életért kár.
    Ami a holocaust-ot mégis minden mástól megkülönbözteti és egyedivé teszi, az az IPARSZERŰ-ségében keresendő és abban, hogy ez nem mese, hanem jegyzőkönyvileg dokumentált tény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  46. Giovanni,
    Sem Leninről, sem Sztálinról nem emlékezünk meg tisztelettel, szeretettel. De folytathatnám, hogy Rákosiról, Szállasiról sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. eccer a vonaton +kérdeztem egy vaskeresztet viselö sráctól, hogy akkor ö most magyar náci vagy német náci. Mivel az egyik kizárja a másikat. Azt válaszolta tétova gondolkodást követöen, hogy ez nem is számít igazán, csak még nem vette le, mert úgy megszokta már a viselését. És télleg van egy cigány haverja is aki tök jó fej. Ez aztán tényleg szilárd ideológia.
    Talán nem is börtönbe, hanem csak ide Auswitzbe vagy Birkenauba kéne elvinni ezeket az alulképzett “elöítéleteseket”, egy szép hosszú tanulmányi kirándulásra, aminek a végén több esszét kéne írniuk arról, amit láttak és rról, hogy szerintük mit éreztek az itt lakók és vajon hogy alakulhatott ez ki. Különös tekintettel arra, hogy milyen fizikai különbségeket figyeltek meg a tábor bentlakói és örzöi között. Míg meg nem értik a születéskori egyenlöség fogalmát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  48. Undorító ez az N1 tévé, és leginkább a Jobbik az undorító. Van arcuk ilyen hangnemben megemlékezni Hitlerről, aki nem volt más, mint egy pszichopata tömeggyilkos. Több, mint 6 millió embert ölt meg iparszerűen, és további sok millió halt meg az általa indított háborúban. Erről az állatról így beszélni a XXI.században, elkeserítő. Egyébként sztem senkinek ne legyen illúziója, ha a Jobbik megtehetné, simán előjönne a “végső megoldás” ötletével, és végre is hajtaná. Csak rájuk kell nézni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos