Ronai and Ronai
AMERIKAI

Simon Fuller lett Hamilton menedzsere 2011. március 14. hétfő 13:08 | AP/Reuters

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Simon Fuller lett Hamilton menedzsere

London – A Formula-1-ben szereplő McLaren-pilóta Lewis Hamilton követi a labdarúgó David Beckham, valamint a teniszező Andy Murray példáját, s hétfőn megállapodást kötött Simon Fullerrel.

“A pályafutásom szempontjából nagyon fontos döntés volt”, áll Hamilton közleményében. “Számos céggel beszéltem az elmúlt hónapokban, de úgy érzem, Simon Fuller és csapata (XIX Entertainment) nemcsak arra törekszik, hogy jobb versenyző legyek, hanem a hosszabb távú terveink is megegyeznek.”

Az American Idol szülőatyja a sport terén is rendkívül ismert, többek között David Beckham, Steve McManaman és Andy Murray érdekeit is képviselte, de a szintén F1-es Jenson Buttonnal és Rubens Barrichellóval is dolgozott már korábban.

“Régóta figyelem Lewis karrierjét, s mint minden brit rajongó, én is büszkén tekintek az eredményeire. Hihetetlen, hogy ilyen fiatalon megnyerte a világbajnokságot”, mondta Fuller, akinek feladata elsősorban az lesz, hogy a reklámpiacon is komoly nívót szerezzen ügyfelének.

Hamilton karrierjét a kezdetektől fogva édesapja, Anthony egyengette, ám a  kapcsolatnak általános megdöbbenésre bő egy éve vége szakadt.

A 25 éves versenyző ötödik szezonját kezdi meg a Formula-1-ben a március 27-én rajtoló ausztrál idénynyitón.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Schumacheré a hét legjobb időeredménye 2011. március 11. péntek | AN

Webberé a legjobb idő a zárótréningen 2011. március 8. kedd | AN

Webber nem örül Ecclestone “esőtervének” 2011. március 4. péntek | BBC

Ecclestone eláztatná a pályákat 2011. március 1. kedd | AN/BBC

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos