Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nadal-Djokovics döntőt rendeznek Indian Wellsben 2011. március 20. vasárnap 0:02 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nadal-Djokovics döntőt rendeznek Indian Wellsben

Indian Wells, California – Az első helyen kiemelt Rafael Nadal, valamint a harmadik Novak Djokovics jutott be a döntőbe az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna 3,645 millió dollár összdíjazású férfi versenyében. A spanyol Juan Martin Del Potrót, a szerb Roger Federert búcsúztatta.

A világelső Nadal nehezen lendült bele a Del Potro elleni mérkőzésbe, a második játékban elrontott egy fontos tenyerest, az argentin így már 3-0-ás előnybe került, majd 4-1-nél is tartotta magát. Ezután viszont a spanyol pillanatai következtek, aki sorozatban öt játékot nyerve hozta le az első játszmát.

A második szettben 2-2-ig egymás mellett haladtak a felek, majd Del Potro rontásait kihasználva ismét a spanyol került brékelőnybe, aki végül 6:4, 6:4 arányban nyerte a találkozót.

“Ritmust kellett váltanom, ami elég jól sikerült”, mondta Nadal, aki harmadik Indian Wells-i tornagyőzelmére készülhet. “Volt néhány jó játékom, de Juan Martin is többet hibázott, mint szokott. Ez segített egy kicsit.”

A másik ágon Novak Djokovics és Roger Federer feszült egymásnak. A szerb idén bombaformában játszik, mostani ellenfelét ráadásul az Austral Open elődöntőjében, és a dubai torna fináléjában is szettveszteség nélkül győzte le.

A Grand Slam-rekorder ezúttal nyert egy játszmát, de nyerni most sem tudott riválisa ellen.

“A mostani egymást követő három győzelmem előtt neki volt hasonló sorozata ellenem, szóval ez változó”, nyilatkozta Djokovics a 6:3, 3:6, 6:2-re megnyert meccs után. “Úgy érzem, sokkal nagyobb önbizalommal lépek pályára ellene, mint a korábbi években, ami örömteli.”

Djokovics nemcsak a finálét harcolta ki svájci kollégájával szemben, hétfőn ugyanis helyet cserélnek a világranglistán, ahol immár a szerb teniszező lesz a második.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Djokovics Nadalt felülmúlva tornagyőztes 2011. március 21. hétfő | AN

Federer egyesben és párosban is továbjutott 2011. március 19. szombat | AN

Egy 12 éves kislány testesítheti meg McEnroe látomását 2011. március 11. péntek | New York Times

Szávay sikere Indian Wellsben 2011. március 11. péntek | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos