Ronai and Ronai
AMERIKAI

Győrött is kikapott a Ferencváros 2011. március 19. szombat 20:03 | AN/MTI

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Győrött is kikapott a Ferencváros

Győr – A második mérkőzésén kispadon ülő Csertői Aurél vezetőedzővel először nyert a Győr, miután hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó Monicomp Liga 20. fordulójának szombati játéknapján. A forduló további mérkőzésein egyedül a Paks tudta begyűjteni a három pontot.

Rendkívül küzdelmes, jó iramú, ám közepes színvonalú első félidőben a hazai zöld-fehérek álltak közelebb a gólszerzéshez. Az ETO-nak három-négy nagyobb lehetősége is akadt, ám ezek kimaradtak, míg a Ferencváros komolyabb helyzet nélkül zárta az első 45 percet.

Szünet után egy remek akció végén gyorsan vezetéshez jutott a győri együttes: Koltai Tamás kapott remek labdát a jobb oldalon, majd középre adott, ahol az érkező Rati Alekszidze becsúszva továbbított a hálóba.  A gól után alaposan rákapcsolt a Ferencváros, mezőnyfölényben játszott, de nem tudta feltörni a győriek védelmét, így a hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot, 1-0.

A Paks vizes talaján leginkább a küzdelem dominált, a kapuk alig forogtak veszélyben. A Haladás Kenesei Krisztián okosan elvégzett szabadrúgásából szereztek vezetést, miután a veterán támadó beívelésére Halmosi Péter érkezett jó ütemben – ennyivel volt jobb a vendégcsapat.

A második félidőre alaposan feljavult a Paks játéka, és előbb Koltai Tamás volt eredményes egy pontrúgás után, majd a találatot előkészítő Vayer Gábor is gólt szerzett, négy méterről fejelt a hálóba.  A Paks két vereség után teljesen megérdemelten nyertek a Tolna megyeiek, akik idegenben továbbra is nyeretlenek, 2-1.

Pápán sok hibával tarkított első félidőt láthatott a közönség. A minimális hazai fölény így is egygólos előnyt eredményezett a szünetig: Goran Marics lőtt 16 méterről a vendégkapuba.  A második etapban egyetlen helyzetét értékesítette a Kaposvár, Hegedűs Dávid gólja után végül ponttal távozhatott Pápáról, 1-1.

Eseménytelen első félidőt hozott a Siófok-Vasas derbi, amely a balatoniak számára a bennmaradás szempontjából létfontosságú találkozó volt. A csapatok küzdöttek az elemekkel, az esővel, a széllel, a rossz talajjal, illetve egymással. A folytatásban támadóbb játékot mutattak be a hazaiak, de a Vasas kapuja, és így pontszerzése nem forgott veszélyben, 0-0.

A Honvéd-Szolnok találkozó egészében  jobbára a fővárosi csapat támadott, de a kispestiek csak kapufáig jutottak, így a Szolnok egy ponttal távozhatott a Bozsik Stadionból, 0-0.

Győri ETO FC-Ferencváros 1-0 (0-0)
gólszerző: Aleksidze (50.)

Paksi FC-Szombathelyi Haladás 2-1 (0-1)
gólszerzők: Kiss T. (49.), Vayer (84.), illetve Halmosi (29.)

Lombard Pápa-Kaposvári Rákóczi 1-1 (1-0)
gólszerzők: Marics (32.), illetve Hegedűs (67.)

BFC Siófok – Vasas-Híd 0-0

Budapest Honvéd-Szolnoki MÁV FC 0-0

Monicomp Liga, 20. forduló

1. Videoton 46
2. Ferencváros 34
3. Paks 34
4. Zalaegerszeg 33
5. Kaposvár 33
6. Debrecen 32
7. Pápa 28
8. Kecskemét 27
9. Győr 27
10. Vasas 25
11. Honvéd 24
12. Újpest 23
13. Szombathely 23
14. MTK 23
15. Siófok 19
16. Szolnok 13
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Euro-2012 – Még időben vannak az ukránok 2011. március 21. hétfő | AFP/MTI

Az MTV is élőben adja a magyar-hollandot 2011. március 21. hétfő | MTI

A Barca és a Real is hozta a kötelezőt 2011. március 19. szombat | AN

Tovább nőtt az MU előnye 2011. március 19. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos