Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tomcat átverte Szanyi Tibort 2011. március 13. vasárnap 23:17 | FH

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Budapest – Polgár Tamás, azaz a Tomcat néven ismertté vált blogger csapta be Szanyi Tibort, az MSZP országgyűlési képviselőjét az állítólagos gyöngyöspatai keresztégetéssel kapcsolatban.

Szanyi Tibor vasárnapi sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy információi szerint az éjjel kettős keresztet égettek “paramilitáris” szervezetek a gyöngyöspatai cigánysoron. Tomcat hírportálján, a Bombahir.hu-n a sajtótájékoztatót követően cikket jelentetett meg, amelyben hangfelvételekkel bizonyítja, ők telefonbetyárkodtak.

A Bombahir-hu írása szerint arra voltak kíváncsiak, hogy elég-e “néhány kamu telefonhívás” ahhoz, hogy “felelős politikusok országos sajtótájékoztatót hívjanak össze és bármilyen pánikkeltő rémhírt tényként közöljenek a lakossággal”. A telefonbetyárkodáshoz “megalkották” “Lákátos Márió” karakterét, aki Gyöngyöspatán a Jókai utcában lakik, munkanélküli és nagyon fél – írja a Bombahir.hu.

Az ő nevében hívták fel azután előbb az LMP-t, majd Szanyit. A Lehet Más a Politkáról kiderült, hogy nehezen mozdul az ilyen, s ehhez hasonló gyanús dolgokra. Utánuk a C-Press roma hírügynökséget hívták, ahol megadták a telefonbetyárnak Szanyi Tibor számát. A Bombahir.hu-n szereplő hangfelvételek szerint Szanyi Tibor elhitte a kettőskereszt égetésről szóló történetet a kétségbeesettnek vélt telefonálótól.

Közben a Jobbik is kommentálta a Szanyi Tibor sajtótájékoztatóján elhangzottakat. Vasárnap kora esti közleményükben az áll: “a Jobbik az a párt, amelyik állítja a kereszteket, de nem amelyik égeti. Az a párt – amelyre Szanyi gondol – még nincs jelen a magyar politikai életben.”

Szanyi Tibor a sajtótájékoztató után, vasárnap délután azt mondta a Független Hírügynökség kérdésére: a keresztégetéssel kapcsolatos információról kiderült, hogy provokátortól származott.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

6 Reader’s Comments

  1. Hát igen. Legközelebb talán próbálkozzanak azzal az álhírrel, hogy pártunk és kormányunk visszaállított elsinkófált demokratikus jogokat. Ugyan hány felelős politikus hívna össze sajtótájékoztatót a tényként való közlésre?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  2. Hát, az mszp-seket nem nehéz átverni. Csodálom is, hogy a szélsőjobbosok még nem csináltak belőlük nagyobb hülyéket. Mert ugye, még egy valamire való mezítlábas is utánanéz bármiféle fülesnek, amennyire lehet. És ha nem lel semmi egyéb biztos infót, ami alátámasztaná a fülest, akkor azzal a fülessel úgy bánik, mint a hímes tojással, legrosszabb esetben is, ha mégis publikusba viszi, el nem mulasztja hozzátenni, hogy meg nem erősített, nem ellenőrzött, informális forrásról van szó, ami nem biztos, hogy igaz. Ugyanakkor hozzátenném azt is, hogy a magyar politikai helyzet alakulása, az újfasizmus térnyerése miatt egy ilyen hír akár röptében is hihető: És már nem is számít az, hogy megtörtént-e vagy sem, mert önmagában már az is elég az aggodalomra, a riadóra, hogy Magyarországon már jó ideje ilyesmi MEGTÖRTÉNHET bármikor, bárhol.

    Istenem, a balf@sz mszp-sek! Pedig Szanyi még a kevés tökösebb egyike. Hogy legalább azt tanulnák meg, hogy a hátrányos szituból is ki lehet jól jönni, ha helyén van az eszünk. Minden puskát el lehet fordítva is sütni.

    Nem beszélve arról, hogy az adófizetők költségén semmibe se került volna, hogy leszaladjék Patára izibe, hogy saját szeműleg és fülűleg járjon utána, mielőtt szónokolni kiáll a reflektorfénybe. Ilyen esetben még jogosan is használná a pénzünket.
    Ez is bizonyítja, hogy az mszp-sek csak hivatalnokokként képesek funkcionálni, akik ülnek a kényelmes székeikben, asztalaiknál, és várják, hogy a hírek, infók magas személyük elé járuljanak. Az még véletlenül se jut eszükbe, hogy saját finom lábaikkal, kezeikkel meg is kéne dolgozni értük, netán helybe menni, meg ilyesmi.

    A neonáci és hivatásos provokatőr Tomcat ugyan nálam szóba se jöhet semmilyen minőségében. De az mszp-sek megérdemelnek ilyen átverést.
    Tk. adott egy jó ötletet: ahhoz, hogy az mszp-seket esély legyen a kómájukból kibillenteni, és munkára rávenni, ilyen átveréseket kell csinálni. Ezúton is köszönjük tomcatnek az ötletet, és ha helyettünk is átvállal e nemes feladatból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. Az sem ártana, ha lenne annyi kapcsolata a “nép”-pel Szanyinak, Gyöngyöspatán is, hogy leellenőríztetné, igaz-e a hír. Ez a sztori is igazolja, hogy “politikusain” (szerintem helyesebb lenne megélhetésibűnözőink-ként emlegetni őket) olyan messze vannak a tényleges problémáktól, hogy semmilyen kérdésben nincsen erkölcsi alapjuk megszólalni se.
    Mindegyik csak szórja a sületelenségeit, mintha manna lenne, oszt azt se tudják, miről van szó. Persze, a szekértábor meg benyalja, mint kecske a sót, minden kontroll nélkül. Igaz, ahhoz meg agyat kéne használni. De olyan országban, ahol föntről mondhatják csak a tutit, nem is csoda, hogy agyzsugoros lesz a nép.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  4. Én csak arra utaltam, hogy vannak könnyen hihető, és kevésbé hihető hírek, az előbbiekkel nyilván könnyebben lehet manipulálni (a Ku Klux Klan pl. előszeretettel égetett keresztet a feketék háza előtt – igaz, ők fehérben játszottak).
    Abban viszont teljesen igazatok van, hogy politikai nyilatkozatszinten a hiszékenység nem megengedhető, a kontroll nélküli “odanyilatkozás” hiteltelenné tesz. Elqrtad Szanyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. Stumpné Bekes Margit

    Elmennek a jó francba!!! Szórakozzon Tomcat is azzal a bizonypos szervével!(ha van neki!)Mert nem egy egyenes jellemre vall,ha valaki ilyen komoly dolgokkal szórakozik!
    Ettől függetlenül a Jobbiktól minden kitelik,nem nehéz elfogadni,hogy megtennék ezeket a dolgokat is!
    Inkább azzal kellene foglalkozni,hogy a magyar rendőrség mikor avatkozik be,e törvénytelenség megszüntetésére??!!!
    Senkinek nincs joga,nemzetiségi hovatartozása ellenére,megfélemliteni egyetlen egy magyar állampolgárt sem a saját hazájában!!!! Lassan eljutunk odáig,hogy lincselni fognak ezek az agyi zűrben szenvedők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  6. Valljuk be, hogy a baloldal, és annak tagjai PANCSEROK!!!
    Szanyi kapitánynak is az arca nagy csak, az esze meg sétálni jár olykor olykor…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Vita: kit kerülgetett “a frász”? 2011. január 21. péntek | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos