Ronai and Ronai
AMERIKAI

Vita: kit kerülgetett “a frász”? 2011. január 21. péntek 7:25 | MTI

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Vita: kit kerülgetett "a frász"?

Budapest – Szijjártó Péter azt mondta Orbán Viktor miniszterelnök strasbourgi szerepléséről, hogy  magyar kormányfő megvédte Magyarországot a támadásoktól, “a szocialistákat ezért eszi a frász”. A szocialisták erre úgy reagáltak, hogy Magyarországot semmiféle támadás nem érte, csak Orbán Viktort, őt ette emiatt a frász. De mi az a frász?

Az MSZP szerint Szijjártó Péter totális képzavarban szenved, amikor azt gondolja, hogy a szocialistákat eszi a frász, amiért Orbán Viktor az Európai Parlamentben (EP) megvédte Magyarországot, kiállt a magyarok demokratikus elkötelezettsége mellett.

Szanyi Tibor országgyűlési képviselő közleményében azt írta, hogy “a magyar népet és annak polgárait az égvilágon senki nem támadta, csupán azt a tíz emberből álló bűnszövetséget, élén a diktatórikus hajlamokkal bíró Orbán Viktorral, aki az Európai Unió Fehéroroszországát készül faragni Magyarországból.”
Mint írta: “a frász pedig nem a szocialistákat, hanem szemmel láthatóan a miniszterelnököt kerülgette, aki tegnap azt is megtapasztalhatta, hogy az itthoni kétharmadával Európában semmire nem megy”.
Szijjártó Péter csütörtökön sajtótájékoztatón közölte: Orbán Viktor az Európai Parlamentben (EP) megvédte Magyarországot, kiállt a magyarok demokratikus elkötelezettsége mellett. A miniszterelnök szóvivője szerint az EP szerdai plenáris ülésén lelepleződött, hogy a médiatörvény ügyében pártalapú támadásról van szó. Úgy vélte: az európai “baloldalon, szélsőbaloldalon” nem tudják megemészteni, hogy a magyar választók kétharmados felhatalmazást adtak egy jobbközépen álló polgári, kereszténydemokrata politikai erőnek.
Azt mondta, hogy a vitában  baloldali és szélsőbaloldali képviselők kétségbe vonták a magyar kormány és a magyar emberek demokratikus elkötelezettségét. “Ha ilyet mondanak (…) azt a magyar miniszterelnök nem hagyhatja, meg kell védenie a hazáját és hazája polgárait. Orbán Viktor ennek megfelelően cselekedett” – fogalmazott.
A szóvivő hozzátette: “a szocialistákat azért eszi a frász”, mert Magyarországnak végre olyan vezetője van, aki ha bármilyen fórumon támadás éri, megvédi az országot és annak polgárait. A szocialistáknak nincs ilyen vezetőjük – fűzte hozzá.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 8 szavazatból)
Vita: kit kerülgetett "a frász"?, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. most mi a baj?
    szijjártó egy saját gondolat nélküli lakáj, azt mondja, amit mondania kell.
    hogy a strassbourgi balhénak mi köze a szocialisták vezetőjéhez, gondolom, elég fejtörést okozhat ennek a szijjártó pubinak, de hát, ez legyen az ő baja.
    a 2/3-ot meg kenheti a hajára, európában ez nem játszik. a magyar nép meg nem orbán.
    a kedves vezető küzdjön meg csak azzal, hogy magamagát megvédje. a támadások ugyanis ő érték. engem pl. nem. pedig, legjobb tudomásom szerint a magyarok közé tartozom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  2. Szegény Viktorunk! Nagyon elvan tévelyegve! Mit és kit véd ő meg! Mitől és kitől? Engem és a többi Magyar honfitársaimat nem kell senkitől megvédenie mert nem minket szégyenítettek meg hanem őt!
    Szijjártó uraság pedig mindig azt szajkózza amit a főnöke hallani akar!
    Egyébként Péterke úgy tud hazudni mintha könyvből olvasná!
    Ebben a tíztagú bűnbandában nincs egy épelméjű ember!
    A pszhiátrián lenne a helyük vezérestől együtt!
    Habár ez velük született rendellenesség ami valószínű nem gyógyítható! Ez az idétlen társulat még azt is sikernek könyvelte el amit ViktorBán fejére olvastak az EP-ben! Ehhez semmi köze az MSZP-nek! Gondolom jót nevettek Orbán leégéséhez.
    Szánalmasak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  3. Szijjártó Audi 4 Péter ,megint megdolgozott a pénzéért . Jó nagyot sikerült megint be, a főnökének .Annak a zagyvaságnak amit összehordott ,talán csak a legelvakultabb hívök között van valami ,csekély értelme . Az átlag ember már csak legyint, a sok lózung hallatán .Sajnos még most is képtelen felfogni ,hogy ez a fülke marhaság már itthon is elvesztette értelmét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  4. Az országot nem kellett megvédeni! Az EP képviselők hozzászólásaikban dícsérték Magyarországot, s senki nem marasztalta el a magyar népet. Védeni egyedül a védhetetlent, az antidemokratikus törvénykezést kell, illetve kellet volna, de ennek tényszerű védelme törvénytelenül elmaradt. Senki nem mondott, még csak negatív véleményt sem arról a politikai vakságban szenvedő, 2,5 milliónál valamivel több választópolgárról és a választásoktól távolmaradó szavazókról, akik jóvoltából a 100 %-os hatalomra törő popolizmták kerültek hatalomra. Nem tettlk ezt, mert ezek a demokraták egyrészt tiszelben tartották a magyar nép döntését, másrészt eszükben sincs bolsevista logikával a kormányt és annak első emberét a néppel azonosítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  5. Attól függetlenül, hogy igaza van, Szanyiék is elmehetnének már melegebb éghajlatra.Amikor a Gyurcsány kormányt kellett volna támogatniuk gyáva nyúlként lapult az egész szoci bagázs.Amit a népszavazás előtt és után műveltek az már igencsak nevetséges volt.Remekül kampányoltak a Fidesznek, nagyban hozzájárultak a kétharmadhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  6. Az én fogalmaim szerint a frász egy hatalmas pofont jelent!
    Ez igen hatásos többnyire…mert aki kapja az gyorsan magához tér!
    Az EU konferenciatermében ez nem szokásos eljárás.De nyugtával dícsérjék a napot…mert úgy kezdődött nálunk is,hogy a pofonok elöször a mosdóban csattantak el, és még hol van a vége?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  7. Szanyi szerint Orbán „… az itthoni kétharmadával Európában semmire sem megy.”
    Sajnos, ez elég nagy tévedés.
    Kihasználva a melledöngetésének lehetőségét, leöntve egy kis 56-os szósszal, nagyon is el tudta vele hallgattatni az EP képviselőit.
    Még tapsot is kapott…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  8. Balogh Lajos,
    Sztem azok nagyrésze a Néppárból került ki, valahol irtam is már, hogy feltűnően a bal oldalon tapsoltak többen Persze ettől függetlenül 56 felemlegetése mindig behozza a tapsot – akár csak a Kaaaaaa-linka. Nem akarok senkit semmilyen hazafias ill. 56-os érzésében megbántani, de végül is ha orbánviktor annyira keresztény és annyira kényes a keresztényi érzületre meg erkölcsre, akkor ugyan már nézze meg az értelmező kéziszótárban a “keresztényi szeretet és megbocsátás” cimszavakat. Léccci léccci léccci

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  9. A magyar nép arcon csapása az, amit Szíjjártó művel, naponta többször is.Hogy hogy nincs a fideszben egy épelméjű sem, hogy leállítsa azt az ámokfutást, amit most már határainkon kívül is űznek?Eltűrik, hogy Orbánnal egy kalap alá vegyék őket?Ilyen sehol máshol a világon nincs!Ember így lejáratni az országát, mint Orbán, lassan nincs rá szó…
    Ami meg ezt a Szanyi urat illeti! Szégyellje magát ő is a pártjával együtt, hogy ez megtörténhetett!!! Szépen a nullával egyenlővé tették a pártjukat,mert amit a választásokon elértek, az nem eredmény!Ha neki lennék, szerényebbre venném a figurát, mert őt is a pártja tette azzá ami, és most már illene virítani valamit, a nagy baloldali értékekből!!!Gyurcsányt fúrták, faragták a sajátjai, élén Szanyi úrral, legalábbis ez jött le az újságokból.Nem látom az értelmét! A Gyurcsány távozásával, impotenssé váltak!Sehol egy valamirevaló elképzelés, tiszta viccé váltak! Marakodnak a koncon, ami még maradt, de vissza nem vonulnak. Sütkéreznek a nyilvánosságban, tenni meg nem tesznek semmit.
    Nem Szerettem Gyurcsányt, de legalább volt ráció az elképzeléseiben! Egyként kellett volna mögé állni, amit nem tettek meg! Hiszen elég ezeknek a harmadvonalbeli percembereknek az is, ha néha megkérdezik őket az újságírók! Ennyivel megelégszik az egójuk..
    Szégyen…Szerintem még fel sem fogták, hogy milyen felelősség terheli őket a kialakult helyzetért!Szanyi boy! Ébresztő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  10. Most kezdek el félni! Miért? Mit jelent a védelem újmagyarul?
    Szenátor asszony a nyugdíjvédelmet úgy oldotta meg, hogy 3 millió szavazópolgár 3.000. 000 forintját állami védelem alá vonta.
    Az alkotmánybíróság hatáskörét úgy oldották meg, hogy szűkítették.
    A költségvetési tanácstól elvonták a költségvetésüket.
    OV Magyarországot kívánja megvédeni!
    Kitől? Tőlünk magyaroktól?
    A 2/3-os többség ismeretem szerint a szavazásra elmentek 53 %-át, a szavazásra jogosultak közel 37 %-át jelenti.
    Ha lehet, nem kérek abból a védelemből, amit a mai kormány kínál.
    Szeretnék nyugodtan utazgatni kis hazánk körüli országokban és Európában. Ne kelljen szégyellnem, hogy magyar vagyok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  11. Elnézést a 3.000.000 forint az 3.000.0000.0000.0000. De ez olyan sok, hogy először kevés nullát írtam. Helyesen- háromezer milliárd forint-., (bár az nem helyes, hogy a Fidesz-KDNP kormány feléli a jövőt!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  12. Láttam a riportot,szánalmas volt olga mellett Szijj ártó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  13. Bokros után fokozottan szánalmas.(Tudatos szerkesztési elv? :D )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  14. Bumburinak:
    Emlékezz rá, kik voltak azok, akik hajlandók voltak demokratikus látszatot keltő “ellenjelölt” biodísztetet játszani ifjú kegyelmes urunk, bölcs vezírünk s nemzet(meg)vezetőnk ellen.
    Wachman Tamás (egykori honvédelmi államtitkár (vagy micsoda) eltünt a süllyesztőben. (Lehet, hogy beton csizmában nézegeti a dunai halakat?)
    Áder János (egykori alelnök, házelnök) minusz nulla nyelvtudással Brüsszelbe deportálva… (Nézd meg a youtube videót, miként kezelte az angol nyelven riportot kérő újságírók telefonjait! Sírni lehet rajta!)
    Sikerült előállítaniuk az egerek lázadása c. orosz mesében leírt helyzetet. Azoknak: akik nem tanulták az iskolában, vagy már elfelejtették: A macska keményen tizedelte az egereket. Az egerek gyorsan felfogták, hogy ha nem tesznek valamit, akkor ez addig fog menni, míg nem mindanyian le nem csusszannak a macsek torkán. Kemény és hathatós ellenintézkedésként el is határozták, hogy csengőt kell kötni a nyakába, hogy időben értesüljenek róla, ha közelg. Csak hát senki nem vállalta, hogy a macska nyakába kösse a csengőt… Így aztán minden ment tovább a megszokott módon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  15. Tisztelt Anonyme!
    A szerkesztési elv véleményem szerint nem tudatos. Az ATV törekedett a kiegyensúlyozottság január 1-től hatályos követelményének eleget tenni. Egyébként mindkét EP képviselő hozta a formáját. Midkettőjük bemutatta, hogy mit tud, miért képviselő és mit, kit, kiket, miket képvisel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. Én is azt mondom,nem a Fidesz nyerte meg a választásokat!!
    Az MSzP veszítette el.
    Mert gyávák,mert korruptak,mert azt hiszik,ha úgy csinálnak,mint Orbán,azzal nyerni lehet!
    Hát nem lehet.Volt egy valamire való emberük,akitől Vikesz úgy rettegett,hogy
    feledtetni akarván szégyenét és tehetetlen dühét,most mindenáron börtönben akarja látni.
    Ehhez még le kell váltani az igazságszolg. nagy részét,de a szent cél eléréséhez semmi sem drága!!!
    Szóval Szanyi Úr,meg Mesterházy stb.Toljátok vissza az élre Gyurcsányt,talán még nem késő,de lehet ,hogy igen.Mert ha elszánja magát és új pártot alakít,nektek végetek,de a baloldal újra magára találhat!Kellene nagyon….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  17. Gugyerák
    Igazad van. Még nem kötik a csengőt a nyakába, mert arra álmukban sem gondolnak, hogy a szolgálataikért eltávolítás a fizetség. Mondhatnám azt is, hogy a mór megtette a kötelességét, a mór mehet.Szolgalelkűségükben nélkülözhetetlennek hiszik magukat. De szerintem ez nem tarthat sokáig. Addig kell ordibálnunk, míg páran felébrednek közülük, a többi megy magától.
    Ma este Deutsch Tamás arra következtetésre jutott Kálmán Olgánál, hogy aki a fideszt kritizálja, az uszít. A mostani sajtótörvény értelmében, nem kell mondanom ez mit jelent. Az idősebbek így is értik. Most akkor lehet azt mondani, hogy apa! kezdődik!
    Félelmetes, ha belegondolsz.ÉN NEM AKAROM EZT! FÉLELEM NÉLKÜL AKAROK ÉLNI!!! Elég hangos voltam???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  18. frász, fráz….

    különböző eredetű csecsemő- és gyermekkori (ritkán felnőttkori, rángó) görcsös állapotok: epilepsziák, eklampszia (→ nyavalya), néha szélgörcs elnevezése a → népi gyógyászatban. → Ijedtségtől, → rontástól, fogzástól származtatják.
    Magyar Néprajzi Lexikon

    na már mostan a fent le irt tünetek : igen csak szeretett
    vezérünk tüneteinek felelnek meg…..oszt jónapot

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  19. “Az Egyesült Államok EBESZ-nagykövete, Ian Kelly felszólította Magyarországot, hogy biztosítsa a média szabadságát határain belül és a régióban egyaránt.
    Ian Kelly amerikai EBESZ-nagykövet a tegnapi nap során szólalt fel az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet állandó bécsi székhelyén. „Az Egyesült Államok aggodalmát fejezi ki a magyar médiatörvénnyel kapcsolatban fogalmazott a politikus. Magyarország barátjaként és közeli szövetségeseként felszólítjuk a vezetést, hogy biztosítsa a média szabadságát az ország határain belül és a régióban egyaránt, figyelembevéve EBESZ-tagságát és jelenlegi Európai Uniós elnökségét. Kelly szerint a médiatörvény elfogadása jelentős nemzetközi aggodalmat váltott ki a magyar szólásszabadság jövőjét illetően.
    Felhívjuk a figyelmet Dunja Mijatovics, az EBESZ szabadságjogokkal foglalkozó képviselőjének korábbi budapesti látogatására, illetve az általa megfogalmazott aggodalmakra a médiapluralizmussal, illetve a sajtót érintő lehetséges pénzügyi, politikai és szakmai kockázatokkal kapcsolatban, amelyek az új törvényből fakadnak” – folytatta felszólalásában Kelly. „Az Egyesült Államok számára rendkívül fontos a szólás szabadsága, ezen belül a sajtószabadság, mint a demokrácia szempontjából központi alapjog. Ezért nyomatékosan megkérjük a magyar döntéshozókat, hogy vegyék figyelembe a médiatörvény által keltett – és Dunja Mijatovics által idézett – aggodalmakat és biztosítsák, hogy a szólás szabadsága és a sajtószabadság nem sérül Magyarországon – egy olyan országban, amelyet régóta a totalitarianizmus elleni küzdelem egyik élharcosaként ismernek.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  20. Uraim!
    Ismét görény ólálkodik a “lájkoló” környékén!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Nekem csak egy kérdésem van: mikor állítja már meg őket valaki? Itt nálunk az alsóbb rétegek tudatos, törvénymódosításokkal, megszorításokkal eszközölt népirtása folyik (betegek, idősek, alacsonyan iskolázottak). Hát a világ tényleg végignézi, amint ez a minihitler a nyugdíjasokat, rokkantakat és a legszegényebb rétegeket tovább sarcolja? Folyik a magyarok kirablása, nyíltan, arrogánsan, emberek ezreit fenyegeti kilakoltatás a megszorítások miatt és ezt a fejlett nyugat szó nélkül tűri? Senki nem emlékszik, már, hogyan kezdődött a fasizmus Németországban? Egyetlen embertő, akire a jelen kormányfő és vezérkara kísértetiesen hasonlít mint mentalitásban, mint őrületben. Valaki segítsen már ennek a szerencsétlen, elátkozott országnak? Sírjuk vissza az MSZP-t, a és sokan rájöttek már a kétharmadból is, mennyire elvakították őket a lózungok, és csinálnák vissza, de késő. Milyen reményünk van még??????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. Tegnap szjj ártó párttársa,tompika volt Olgánál.Van még lejjebb?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Kedves Neduddki!

    Gyurcsány Ferenc volt az egyetlen őszinte magyar politikus hosszú évtizedek óta. Ezért kellett “fizetnie”, mert nem hazudozott, hanem beismerte, hogy elrontották, amit csináltak. Nem mondom, hogy az MSZP bűntelen volt, de itt és a közeli jövőben a magyarok egy része gyakorlatilag lassú halálra lesz ítélve. Bérlakásban élek, 86%-os rokkant vagyok. 52800 Ft a nyugdíjam, ebből 50 ezer a rezsi, gyógyszerre havonta minimum tízezer forint, és akkor még nem ettem. Szeretnék dolgozni, de az egészségeseknek sincs munka, nemhogy a fogyatékosnak, pedig hasonlóan a magyar többséghez (hangsúly a magyaron), igenis nagyon szeretnék hasznos tagja lenni a társadalomnak. A rezsi, amit leírtam, szinte általános. Mégis, a minimál nyugdíj összege ma Magyarországon 28 500 Ft per hónap… Ember az, aki ezt megállapítja?
    A valóban hatásos, mellékhatások nélküli gyógyszerekről sorra veszi le a TB a támogatást, ás kínál helyettük silány minőségű generikumokat, amelyeknek több a mellékhatása, mint a valódi. A jelenlegi kormány – miután teljesen nyíltan és szankció nélkül kirabolta a magánnyugdíjpénztár-tagokat – most a szociális szféra ellen fordul, ott dúl. Azért bármilyen volt az MSZP, a szociális hálót fenntartotta (ezzel itt ebben az országban több millió ember életét védve, köztük gyerekekét és kiszolgáltatott betegekét és öregekét). Őket most ki védi meg?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  24. Szocialista, SzDSz szavazo voltam, vagyok de valoban ugy van, hogy a szocialistak hoztak nyakunkra ezt a kormanyt borzalmasan buta gusztustalan
    belso civodasuk eredmenyekent.
    Gyurcsany kell es sok sok fiatal ertelmes ember, uj parttal!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. Ducse Tomika tegnap este igen leégette magát Olgánál!
    Össze-vissza hablatyolt értelmetlenségeket csak arra nem válaszolt amit kérdeztek tőle. Egyszerűen megkerülte a kérdést!
    Aki látta tudja miről beszélek.
    Szánalmas egy figura volt!
    Egyet nem értek! A szonda ipszosz (csak így magyarul!)felmérése szerint nem csökkent a fidesz szimpatizánsok száma.
    Ennyire nem fogják fel az emberek hogy mi folyik ebben az országban? Hogy ez a társaság a hírünket,életterünket teszi tönkre? Fel nyithatná már a szemüket valaki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. “Female”! Kérdezed: “….mikor állítja már meg őket valaki”
    Nem akarlak elkeseríteni, de “valaki” nem fogja őket megállítani! Más országok meg pláne nem! Én is bíztam eddig, hogy az EU drasztikusan közbelép, de látom,hogy nem! Tehát, ha mi nem állítjuk meg, akkor senki sem állítja meg!
    Hogy hogyan? Nem tudom, ha tudnám, akkor már az élén állnék a csapatnak!
    Én sem szerettem Gyurcsányt, de, ha nincs más, akkor ő kell! Ehhez viszont először ki kell takarítani az MSZP-t, mert új párt alapítására és felfuttatására most nincs elég időnk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Borzasztó nagy kár, hogy a rendszerváltás után először G.Nagyné asszonyság,
    aztán Kapolyi úr teljesen lejáratták a szociáldemokrata jelzőt, és jelentéktelenné tették a szocdem pártot. Mert a baloldalon magára a szocdem eszmékre igenis nagy a vevőkészség, csak nem ezekkel a vezetőkkel. Az MSZP gyűjtőpárt ugyan, de az elmúlt évek egy valamit bebizonyítottak: két dudás nem fér meg egy csárdában, azaz a kisember képviselő szocialisták és a kapitalista világrendszerbe illeszkedéssel előre haladást akaró szoc.demek nem képesek hatékonyan együtt kormányozni, a kétfelé húzás miatt általában mozgásképtelenek. Bajnai tisztán neoliberális válságkezelést kényszerített rájuk, amivel ugyan használt az országnak – de zuhanórepülésbe vitte az MSZP támogatottságát. Hát ki a fene szereti, ha szorongatják – és ezt még egyenesen a pofájába is vágják? Nem csoda, ha a nép arra szavazott,
    aki azt állította, hogy erre az egészre nem lett volna szükség, ha nem lopnak,
    és mindenkinek jobb lesz, ha ő kerül hatalomra?!
    A baloldalon meg végre el kellene dönteni: egyben, vagy külön? Mert a mostani tesze-toszaság még a maradék híveiket is eltávolítja.
    Az meg még az elmúlt évek hazugságait is übereli, hogy a megosztott, egymással foglalkozó, belterjes pártcsatározásokban elsüllyedő MSZP képes lett volna egy egész világra kiterjedő kommunikációs rohamot megszervezni.
    Hiszen még a saját választási kampányukat sem sikerült hatékonyra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbánhoz képest Haider egy ministráns fiú volt 2011. január 25. kedd | Die Presse

Újabb tüntetések a sajtószabadságért 2011. január 25. kedd | AN

A kormány, a levél, és Kroes 2011. január 25. kedd | Népszava online

Gyurcsány: Európa már a lengyelekre vár 2011. január 25. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos