Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán Lázárnak: Védd magad! 2011. március 21. hétfő 20:47 Forrás: FH

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán Lázárnak: Védd magad!

Budapest, Hódmezővásárhely – Orbán Viktor kormányfő szombaton felhívta Lázár Jánost, a Fidesz frakcióvezetőjét, miután nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen Lázár arról beszél, hogy “akinek semmije sincs, az annyit is ér”.

Egy, a beszélgetés részleteit ismerő fideszes szerint hosszabb beszélgetés zajlott köztük és a kormányfő megkérdezte Lázártól, miben lehet a segítségére, majd amikor a frakcióvezető elmondta a történteket, azt javasolta neki, hogy álljon ki saját maga mellett.

Hétfőn a parlamentben Navracsics Tibor igazságügyi miniszter vette védelmébe Lázárt.

Az Origó által hétfőn a parlamentben megkérdezett fideszes képviselők azt mondták, továbbra is töretlen a bizalom Lázárral szemben. Az egyik fideszes képviselő szerint szerencsétlen volt a mondat, de nem járt bizalomvesztéssel. Egy másik kormánypárti képviselő szerint viszont mivel szövegkörnyezetből kiragadott mondat volt, Lázárnak elnézést sem kellett volna kérnie.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -3 ( 3 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

19 Reader’s Comments

  1. Egy mindenkiért, mindenki egyért! Védjük a közös értékrendet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  2. Nagy az összefogás. Hasonlót a hasonlóval. Egymás tükörképei, az országos vajda és a cigánybáró megtalálta álmai munkahelyét. Nincs felettük hatalom (közvetlen), napi munka egymás mosdatása és rokonok helyzetbe hozása-vissza a gyökerekhez. Időnként egy kis árfolyam spekuláció , államadósságnak nem jó, no de a magánkassza….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  3. Körülbelül ez vár ránk akkor is, amikor majd nagyobb szemétséget csinálnak!Ők összezárnak, kisegítik a vétkezőt a slamasztikából, mi meg bűnhődni fogunk. Helyettük! Ne higgye senki,hogy retirálni fognak, náluk a védekezés a támadás lesz mindig.Nem számít az ár, amit fizetünk, úgy anyagilag, mint erkölcsileg. Ezek meghonosítanak egy új fajta gazemberséget az összefogásukkal,és veszteni minden esetben mi fogunk.
    Normális helyen lemondott volna önként, ha nem, akkor a főnöke szólította volna fel a lemondásra. Itt meg piedesztálra emelik a cinizmust, az arroganciát, és az emberek semmibevételét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  4. Holló a hollónak sose…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  5. Orbán András Lajos

    A pöffeszkedő csutiszemölcs fogja még lejjebb adni, mikor fejvesztve menekül Magyarországról a kompániájával egyetemben…………..A diktátorokat vagy elteszik láb alól, vagy elkergetik őket, erre a kártékony bandériumra is ez vár…………..Mikor kezdjük őket már kergetni????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  6. a gyujtogetes alatt gondolom,hogy lazar “ur” haracsolast gondol,amiben o mar elegge jartas.talan palyazhatna tapasztalatai tovabbadasara esetleg meg katedrat is kaphatna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  7. Biztos van olyan társadalom a világon, de nem sok, amelyre megközelítőleg igaz Lázár János mondata, de a többség nem ilyen. Magyarország sem ilyen.Ez a mondat az ítélőképesség zavara, a szolidaritás és empathia, a humanizmus, az igazságérzet hiánya.Lázár János egy nagy bunkó.A statuszát és az ő jólétének módját tekintve mondhatni tisztességtelen és pofátlan.Persze nem fog lemondani és nem fogják kirúgni vagy helyéről elmozdítani, mert a többi fideszes is hasonló, sőt Orbán Viktornak pont ilyen emberekre van szüksége. De ezt kimagyarázni..nem fog sikerülni, akár milyen nagy bűvészek is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  8. Azt azért nem tudom elhinni,hogy nincs néhány tisztességes a fidesz tagjai között ,akinek felfordul a gyomra ettől

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  9. Mivel egyformán harácsoltak a felcsútival ,természetes ,hogy védi ,és ennek következtében ,a birka nyáj behúzott nyakkal ugyan azt bégeti .

    Mucus Kedves ,ne légy optimista ,ne várj ilyet, a sok megélhetési ” politikustól ” !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. Lázár egy tőzsdecápa. Én bár a tudásom megvan hozzá erkölcsi okból nem keresek pénzt a tőzsdén. lázár a keresztyén viszont Krisztus példabeszédeit figyelmen kívül hagyva, elmondásából itélve forexen szaporítja amúgy sem kevés jövedelmét. Ezt a lázárt Krisztus nem élesztené fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  11. A Fidesz igaz emberek gyülekezete.
    Még egyszer mondom,
    a fideszi gazemberek gyülekezete.
    Ezek folyton ezt csinálják, mondanak valamit, aztán megmagyarázzák.
    Egyszer így, másszor úgy, ahogy épp tetszik nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  12. Várható reakció a cinikus hatalomtól!

    Ezt a beszédet semmiféle szöveg környezetből nem lehet úgy kiemelni, hogy másképp lehessen érteni!
    Itt több területet is érint Lázár, amiből világosan kirajzolódik erkölcsisége!
    A köré felsorakozott védelmi erők pedig azzal árulják el önmagukat, hogy hogy teljesen egyek vele, vagyis világnézetük, az emberekhez való viszonyuk, az előre jutásuk,érvényesülésük útja megegyezik!
    Szánalmas, de legalább lelepleződnek!
    Fideszes Honatyák!
    Hát nincs Önök között legalább egy tisztességes, humán gondolkodású ember, aki felállna és beleüvöltené az éterbe hogy EZ MÁR MÉGSE!!!
    Mos beillesztem előző ezen témához irt felszólításomat, azzal a megjegyzéssel, hogy ez már mindazoknak szól, akik egy lelkületen vannak Lázárral! “Akinek van füle, hallja!!!”…
    gusztavnagy
    2011. március 21. hétfő
    15:54
    Üzenem Lázárnak!
    Mene, Mene, Tekel Ufarszin!
    Te aki egy olyan párt vezérszónoka, frakció vezetője vagy, amely párt magáénak mondja a Keresztény értékeket, tudnod illik mit jelentenek ezek a szavak!
    Ha nem megy kérdezz meg frakció alattvalóid közül párat, tán meg fogják válaszolni! (bocs de én egybe gondollak benneteket FideszKdmp) Ül néhány hitét eláruló ex lelkész közöttetek, akik Istennek hátat fordítva, mert sose voltak felé fordulva, a világi hatalmat választották, Isten szolgálata helyett!
    Ti a keresztény értékeket az alkotmányba is rögzíteni kívánjátok! Nem kéne inkább a szívetekben eltökélni hogy Isten szerinti valódi keresztények lesztek?!
    Tudod Lázár az vigasztal hogy Isten számára sokkal értékesebb volt az Özvegy asszony a két fillérjével, mint a díszkísérettel csörömpölve adakozó dúsgazdag!
    Mivel kereszténynek valljátok magatokat csak Bibliát idézek!
    A Te szádból ítéllek meg!…
    Mid van amit ne úgy kaptál volna!
    Ő előtte ne dicsekedjen egy test se!
    Ti pedig megaláztátok a szegényt! Avagy nem a gazdagok hatalmaskodnak-é rajtatok! És nem ők hurcolnak-é titeket törvény elé? Jakab 2.6.
    Bolond! Az éjjel elkérik a Te lelkedet, amiket pedig készítettél, kié lesznek!?
    Végezetül: NE adjátok azt ami szent, az ebeknek, se gyöngyeiteket ne hányjátok a disznók elé, hogy meg ne tapossák azt lábaikkal,és néktek fordulván, szét ne szaggassanak titeket!
    Lázár! Én megpróbáltam, hátha nem vagytok ebek és disznók!
    Még életben vagy van esélyed a változásra!
    Ja majd elfelejtettem! A kezdő mondatom fordítása:
    Megmérettél és híjával találtattál!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  13. Egy demokráciában ilyen elszólás után a politikus (hacsak nem megélhetési politikusról van szó!!!) magyarázkodás helyett maga mond le.
    Ha ő nem mond le, akkor a frakciója szólítja fel arra.
    Ha a frakció sem szólítja fel, akkor a miniszterelnök menti fel.
    Ehelyett Navracsics is meg ifjú kegyelmes urunk, bölcs vezírünk s nemzet(meg)vezetőnk is messzemenően támogatja…
    Ez szégyen és gyalázat.
    Az egész fityiszes rabló hordát minősíti!
    Meg azokat, akik ezektől az intő jelektől sem ébrednek fel a fülkebódulatukból…
    :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  14. Bocsánat! Felindulásomban elfelejtettem közölni azokat a bizonyos területeket.
    1.A nincstelenségről alkotott állásfoglalás egyértelmű, nem igényel kommentárt!
    2.Az előrejutás útja…. Kapartam,kapartam ….kicsit parasztos de Ő nem szégyelli!
    Mindnyájan tudjuk hogy a közember nyelvén mit jelent a kaparni szó,..sajnálom hogy a nyelvét nem említi, pedig annak is nagy szerepe volt az előre jutásban!
    3. Pénzügyi manipulálások, jó időben jó információk alapján történő valuta tranzakciók!…Ez nem semmi! A tiszta erkölcs nevében szeretném felhívni a figyelmet, hogy pénz úgy termelődik, hogy vagy értéket termelek, vagy pedig másoknak akkora veszteséget okozok, ha nem nagyobbat, mint amekkorát gyarapodtam!!! Ugye Értik! Ezek után kajánul bele vigyorogni az emberek arcába?!!:::
    4. A beszéd meghallgatásával, tanúi lehetünk a legszánalmasabb ovis szintű, de sajnálatosan igenis emberi megnyilvánulásnak, a DICSEKEDÉSNEK!
    Lám mi mindenem van! mire jutottam, milyen ügyes, tehetséges vagyok!,
    Milyen szép jövőt biztosítottam gyermekemnek, aki majd húsz év múlva milyen nagyszerű parti lesz..
    Bravó Lázár! ez aztán életpálya!
    Hány embernek álltad útját, hogy idáig jutottál, hányan gázoltál át!?
    Vigyázz, mert mindezeket egyik pillanatról a másikra el veheti tőled Valaki!
    Próbálj meg, próbáljatok meg valami más értékeket beszerezni, hogy ne fájjon majd az elszámolás, mert az bizony el fog jönni, előbb mint gondolnátok!
    Csak egy jó tanács még: Amilyen mértékkel mértek, olyan mértékkel mérnek néktek!! higgyétek el, ez még a már rég nem létező 2/3-al sem tudjátok felülírni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  15. Sebaj, GusztavNagy, én is kifelejtettem egy lépcsőt: ha a tahó lézerjanó nem hajlandó elfogadni az arcvesztés nélküli visszavonulásra neki felajánlott “arany menekülő hidat”, akkor egy IGAZI (tehát nem olyan mint a mostani) ME az ilyen emberét FELMENTI, durvábban fogalmazva: LEVÁLTJA !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  16. Írjam meg a véleményemet? Alávaló, aljas rabló gazemberek, akik annyi kárt tettek ennek az országnak – anyagi és szellemi téren egyaránt – , mint előttük kevesen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. Természetes, hogy a FIDESZ képviselői kiállnak Lázár mellett, azonos az értékrendjük, közösen nézik le a kisembereket, közösen sarcolják meg a szegényeket, hogy ők maguk többet kaparhassanak, többre juthassanak. Ugyan ilyen célból próbálják kriminalizálni politikai ellenfeleiket, hogy több kaparni való, kincseket rejtő szemétdomb maradjon a saját híveiknek. Mindeszt a keresztény szellemiségre hivatkozva teszik, a a magyar egyházak lelkesen támogatják őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. Eszembe jutott egy új verzió.
    1.Elkezdték a KE. (az emberek embere) múltjának alaposabb vizsgálását.
    2.Lázár megszellőztette, hogy 2014-ben nem indul polgármesterségért
    3.Orbán Viktor egyre fáradtabb – néha aggasztóan beteg – ember benyomását kelti.

    EREDMÉNY: Schmitt Pál (kitöltve az élete végéig luxusra jogosító minimális hivatali időt) – lemond (lehet eü. ok is, vagy bármi más) —- O.V. legyen KE. (kisebb teher/nagyobb nyugalom/pici felelősség)—— Lázár pedig előlép Miniszterelnöknek!
    Akár jövőre!!! Vagy akár már az idén.
    Na erre varrjatok gombot barátaim!
    Üdv.
    Gábor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. Ezért is kérjen bocsánatot:

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=406809

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Fideszes szuperlézer 2011. március 22. kedd

Kósa nem emlékszik a Fidesz ígéreteire 2011. március 21. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos