Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem tüntethet a Kossuth téren a Charta 2011. március 31. csütörtök 15:37 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem tüntethet a Kossuth téren a Charta

Budapest – A Magyar Demokratikus Charta április 16-ára tüntetést szervez, mert elfogadhatatlannak tartja az új alkotmány kormánypárti tervezetét – jelentette be a szervezet képviseletében Bauer Tamás közgazdász és Vágó István televíziós műsorvezető. A helyszín még nem biztos, a Kossuth téren hónapokig fotókiállítás miatt nem szabad demonstrálni.

Vágó István csütörtökön sajtótájékoztatón elmondta: demonstrációjukkal azoknak szeretnének fórumot biztosítani, akik elégedetlenek az alkotmányozási folyamattal, “akik látják azt, hogy mire megy ki a játék”. Hozzátette: a nemzeti együttműködés rendszerében koránt sincs akkora egyetértés, mint amilyet a kormánytöbbség sugall.

Bauer Tamás, aki korábban az SZDSZ parlamenti képviselője volt, kifejtette: tiltakoznak az ellen, hogy Orbán Viktor kormánya meg akarja fosztani a magyarokat a jó húsz éve megszerzett szabadságtól, amelynek garanciáit a rendszerváltás köztársasági alkotmánya biztosította. Példaként hozta az Alkotmánybíróság hatáskörének korlátozását és az adatvédelmi biztos tisztségének tervezett megszüntetését.

A 2008 szeptemberében Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kezdeményezésére megalakult demokratikus charta szóvivője kiemelte: a határon túli magyar állampolgároknak biztosított szavazati joggal a kormánytöbbség el akarja venni a Magyarországon élő nyolcmillió választópolgár jogát, hogy maga határozza meg, mi történik vele a jövőben. Úgy fogalmazott: a választójog kiterjesztésével a Fidesz lehetővé akarja tenni, hogy a “szomszéd országokban élő magyarok egy a párthoz közel álló kisebbségét mozgósíthassanak a magyarországi választásokra”.

Bauer Tamás kitért arra is, hogy tüntetésük helyszínéül a Parlament előtti Kossuth teret szerették volna, de annak közepét a kormány egy “fényképkiállítás ürügyén” hónapokra lezárta. “Nem kordont vonnak, hanem egy kiállítás paravánjával zárják el a magyar demokraták elől a kormányellenes tüntetések hagyományos színhelyét” – jelentette ki, megjegyezve: demonstrációjuk helyszíne így a Batthyány-örökmécsesnél lesz.

Kérdésre válaszolva elmondta: meggyőződése, hogy az április 16. és 18., azaz az új alkotmány elfogadásának várható napján és az azt megelőző napokban egymást követő tüntetéseken – a demokratikus chartáén, az LMP és az MSZP demonstrációján, valamint a sajtószabadság-tüntetések szervezőinek rendezvényén – még annál is nagyobb tömeg tiltakozik majd a magyar alkotmányosság felszámolása ellen, mint ahányan március 15-én a médiatörvény ellen tüntettek az Erzsébet hídnál.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +17 ( 17 szavazatból)
Nem tüntethet a Kossuth téren a Charta, 5.0 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

58 Reader’s Comments

  1. Ezt nevezném ravaszparaszt lépésnek. Szembe állítja a parasztját oszt annyi. Lépj máshol ha tudsz…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  2. Lehetne demonstrálni a Szabadság-szobornál is !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  3. Ha akkora balfaszok, hogy nem merik vállalni a konfrontációt, akkor megérdemlik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  4. Meg kell fogni, el kell vinni a fényképeket, oszt jónapot. A kordonbontók példáját kell követni, pont ugyanúgy kell ezekkel bánni, ahogy ők bántak az előző kormánnyal. És ahogy egy ismerős kicsi gyereke ismételte: “kuva anyuka”!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  5. Szerintem hatalmas öngólt lő a fidesz a határon túliak szavazati jogával. Ők is gondolkozó emberek, és tudják mi a jó nekik, tudják, ki az, aki értük dolgozik. Nem hinném, hogy tömegesen fognak a fideszre szavazni!!!!!!! Tudják, hogy Orbán politikája a szlovák, román nacionalizmus táptalaja, ami ellen a gyógyír a baloldal mérsékelt, okos nemzetpolitikája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  6. Geyza,
    egyetértek, amig még van Szabadság szobor… merthogy SZABADSÁG az már azóta nics, hogy ezek az élősködő nyüves tetvek elszaporodtak…
    Anno volt egy nagyon hatékony,már betiltott DDt hatóanyagő szer. Ugy hivátk, hogy GESAROL….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  7. Caveman:
    Azért kellene legalább a jelképét megmenteni a szabadságnak, EZEKNEK a kezétől…mert még azt is lenyúlják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  8. De azért azt jó látni, hogy ennyire fél a zembereketől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  9. Ott leszek Charta-tüntetésen, és nagyon-nagyon sokan leszünk, akik felemeljük szavunkat a magyarországi Orbán-diktatúra és a hamis alaptörvény ellen. Ne féljen eljönni senki, mindenkire szüksége van a demokráciának, legyünk százezren vagy még többen, mert egységben az erő a diktatúra ellen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  10. Ki és mikor szervezte a Demokratikus Chartát. Honnan jött ez a 2008/Gyurcsány info?
    1991-92 Konrád György Vitányi iván, … alapította, Gyurcsány csak egy rendezvényt hívott össze, mintegy folytatásképpen, gondolom. Lásd: http://www.youtube.com/watch?v=4darfOlgkYM

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  11. Idézet egy színdarabból:”Szép szabad élet,zúgta a fater a dalt,és beverte az ablakot”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  12. Szállj el innen fürgeszarvas,fürgeszarvas,szállj el messze,többé ne gyere az én földemre,ez a föld az életé…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  13. furgeszarvas@ Bizony, bizony, jócskán benne volt ez a szimpatikus figura is az ország eladásában, tönkretételében. Csak nem kellene felejteni. De ha már cavinton kellene, akkor inkább a tényeknek jó volna utána járni, azt az időszakot újra elővenni, újságokat olvasni. Mindjárt lenne “Heuréka”!
    Itt senki nem akarja Amerikát követni, csak nem szeretnénk odaadni egy idiótának a saját, és gyerekeink szabadságát. Szeretnénk, ha az “élni, és élni hagyni” elve érvényesülne, és eltűnne minden diktátor az életünkből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  14. Emerenc,végre itt vagy..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  15. Most kell tudni élni az alkalommal és kenyértörésre vinni a dolgot.Most a
    rendfenntartók hócipője tele van, csak Orbán magánhadserege maradt.
    Az tüntetők tömegei lehetetlenné teszik a hatásos ellenakciót.
    1 000 embert szét lehet verni, 5 000 embert nehezebb. 50 000-t csaknem
    lehetetlen, 100 000 biztos győzelem. Ennyi már több helyen is támadhat egyszerre.
    Erre nincs felkészülve a TEK.. És a TEK-et is meg kehet verni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  16. fürgeszarvas!
    OV nem eladta,csak a maradékot osztogatta el.A lll.köztársaság l.jobboldali kormányának fő törekvése volt:vagyonhoz juttatni a középosztály prominenseit,akik nagytőkéssé fejlődve fogják a gazdaságot fellendíteni.Mi történt?A párttitkárok és a vezetés élelmesebb tagjai hitelre,olcsón vették meg a nagyvállalatokat,amelyek közül néhányat ügyes befektetők kivásároltak jó pénzért, megfelelő szintre felfejlesztettek és termelnek.Eladható árut.Amire van kereslet.Általában külföldi befektetői segítséggel.A párttitkár-privatizátorok meg a politika befolyásuk erősítésére,egyéb vadprivatizációk finanszírozására fordították pénzüket.Pl.:önkormányzati bér és szociális lakások olcsó felvásárlása majd a lakók kipenderítése után a telkek jó pénzért történő értékesítése,jelképes összegért átadott 12 állami gazdaság,a Kövér család majd az összes állami nyomdát jogutód nélkül bedöntötte.Josip Tot meg a többi csak vicc.ect.ect.
    Az hogy valaki felesküszik a jelenlegi alkotmányra és azt mondja hogy az az alkotmány illegitim és őrá nem tartozik………..HAZAÁRULÓ
    További szép napot kívánok mindenkinek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. Ügyes!
    (Mármint, hogy fotókiállítást rendeznek a Kossuth téren)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  18. Az egykori lelkes kordonbintók most bezárkóznak, s a Parlament közelébe se engednek senkit. Megjegyzem, a debreceni Rendőrség sem engedélyezte az MSZP, Wittner Mária kijelentései miatti tüntetést. Amit szabad Jupiternek, nem szabad az ökörnek. – mondja a mondás, alkalmazza FIDESZ, a gyülekezési szabadság legnagyobb boldogulására.
    A fotókiállítás biztosan jól szolgálja a demokrácia ügyét, egy olyan eszköz, amellyel az emberek egyik legafontosabb alapjogát, a gyülekezési szabadságot lehet gátolni. Jogkövető ember nem bont kordont, kultrúr ember nem söpör el kiállítási tablókat, bár a cselszővő ezt megérdemlné!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  19. Ha a fénykép kiállitást a tüntetők szépen, illedelmesen elbontanák mit csinálnának a rendőrök. Letartóztatnák őket? Feljelentenék őket? Milyen itéletet hozna a biróság? Olyat mint a kordonbontás esetén?
    Ezeken lehet elmélkedni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  20. Orbán András Lajos

    Mi van ha pl. 20000 egyszerre akarjuk megnézni a ,,kiállítást,,, talán nem tehetjük meg????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  21. Ott leszünk!

    tessék mondani Lehet fotó kiállítást bontani?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  22. A tény az tény. A Demokratikus Charta valóban már 1991-92-ben alakult. A kezdet kezdetén mindenki szóvivője volt, aki aláírta. 2008-ban, csak az újraélesztése fűződik GyF-hez és az idősebbek még emlékeznek.
    Engem viszont nem lepett meg a fotókiállítás. Hogy nézne ki, hogy az EU elnökséget adó Magyar Köztársaság Kormánya és szerett, mélyen tisztelt “nemzetvezetője” ellen tüntetések lennének a Kossuth téren, netán az EU-s küldöttségek naponta láthatnák a “nemzeti együttműködés” és konszenzus
    magyar valóságát.
    De azért sem újdonság, mert én még emlékszem CsL-re, az 1994-ben a Magyar Rádió teljes jogkörrel felruházott alelnökére, aki a rádiós munkatársak elbocsátása miatt meghirdetett ülősztrájkot sikeresen meghiúsította.
    Akkor ezt rögzítettem:
    “Az ülősztrájk elmaradt, illetve módosult. l994. március 10-én,hajnalban jótét lelkű, feltehetően NEMZETI médiát akaró illetékesek vastagon fellocsoltatták a Pollack Mihály teret. Hogy ne lehessen ülősztrájkolni. Igazuk van. Márciusban, vizes aszfalton nem lehet.
    Újabb csúcs a Csúcsmegoldások között.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  23. Gonoszka! Üdv!
    Már nagyon hiányoltalak, tán beteg voltál?
    Remélem jössz fotókiállításra a Kossuth térre?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  24. Csak egy kérdést: ki és miféle fotóanyagot állít ki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  25. Akár 30 000-en is megnézhetik egyszerre azt a kiállítást. Ha nem férnek be,
    egy Ft.-ért kihozzák. Csak ötösével,tessék!

    Már miért ne lehetne kiállítást bontani? Csak békésen. Nincs bontástilalom. :-) .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  26. Tekintettel a Kossuth tér kb 40.000 m2-es területére (ahol 2006-ban 2 millióan randalírozhattak előzetes engedély nélkül), hozzávetőleg 120-140 ezren szép kultúráltan megtekinthetjük a kiállítást – akár minden nap.
    Nem mondom egy-két ejnye, vagy nofene elhagyhatja az ajkunkat, szép disztingváltan. Esetleg, ha kórusban elénekeljük az “Anyám én nem ilyen lovat akartam” nótát, még az is beleférhet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  27. Szimbolikusan tarthatjuk a tüntetést a 0 kilométerkőnél is. Annak is van üzenet értéke.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  28. Alapvetően : kitalálták már a polgári engedetlenséget is . Tehát nem kell törni-zúzni kukát gyújtogatni , csak ott kell lenni sokunknak és békésen megfojtani a nem véletlen fotókiállítást . Semmit nem szabad tönkretenni : mi nem vagyunk barbárok !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  29. Drága MUCUS (azért írlak csupa nagybetűvel, mert nem akarlak csupa kisbetűvel), szép jóestét!
    Nem vág a témába, de megéri, ha vigyázó szemeteket némileg Esztergomra, az egykori fideszes mintavárosra vetitek!
    http://szeretgom.hu/content/67304-tetenyi-vege-az-esztergomi-komedianak;jsessionid=dqurquvzbd4l1augt3jgjfaux
    Vagy mégis témába vág?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  30. Gusztáv barátom, dolgozgatok, dolgozgatok.
    Elemzem a sakkjátékot, lehet, hogy igazad lesz.
    Az ellenfél hibájából közeledik a végjáték. (?) :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. Te gonoszka !
    Egy jó góré nem azt mondja hogy dogozzatok, dolgozzatok, hanem azt hogy gyertek velem dolgozni!

    Látni akarlak és kapsz tőlem egy marék csontot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Beata Toth "kivancsi"

    Ekkora aljassagot! Mikor volt honapokig tarto fotokiallitas Magyarorszagon?
    Nem kell osszetorni, csak mindig arrebb tenni. A kossuth ter nem mucsarnok!~
    Elo kordonok ( Marcius 15 ) helyett most fotokordon? Miert felsz viktorka?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  33. Végső soron jobb is ha az Örökmécsest tekintjük origónak.
    A Kossuth-tér sokáig-sokáig tartó agyament szövegekre és körbehugyozókra enged gondolni.
    . Márpedig mi nem olyanok vagyunk !

    Éljen a Köztársaság !

    Hajrá Magyarország, hajrá magyarok !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Szerintem mindenki elmehet megnézni a kiállítást, és annak hatására spontán tüntetés “robbanhat” ki a parlamentnél. Nem kell lebontani semmit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  35. Menjünk, és álljunk ki magunkért, ne higgye ez a b@rom, hogy csak tologatni való bábok vagyunk az ő ocsmány kis játékában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. A paravánok nem szemeteskukák, amelyeket fel kellene gyújtani!
    Nem is kordon, amelyet szét kell csavarozni!
    Elég két-három (tíz-húsz) ellenzéki országgyűlési képviselő, akik – mint anno a fideszesek – megfogják az útban levő táblákat, óvatosan odébb teszik, így helyet csinálnak a tüntetőknek. (Van bírói precedens arra, hogy ez nem hordoz magában társadalmi veszélyeztetettséget!)

    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  37. Csatlakozom az előttem szólókhoz! Át kell sétálni művelődni, oszt hadd lássák, milyen sok a kultúrára kíváncsi nép!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  38. Tényleg!

    Nem tippet akarok adni ennek az eszelősnek, de ha már mindent gyökeresen meg akar változtatni, nem jutott még eszébe leállítani az Örökmécsest!

    Mostanában túl sok ellene szóló kezdeményezés kiinduló pontja!
    Nem ártana megszervezni a polgári “tűz őrséget a mécses körül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Derüs napom van ennyi jó hozzászólástól, mennyire igazuk van, huszezer ember is megnézheti a fotókiálllitést, vagy, ha nekik szabad volt a kordonbontás, nekünk miért ne lehetne egy kissé odébb tólni az egész, falból létrehozott kiálllitást. Én is ott leszek és meghallgatom Fletót. Egyszer már valaki kiderithetné, hogy a kettészelt törpe miért fél, és utálja annyira őt. Nemrég a netten közreadtak egy fényképet, ahol derüs egyetértésben vitatkoztak, igaz nagyon fiatalok voltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Vigyazzatok Barataim!
    Biztos van mar egy uj most keszult szabaly ami tiltja es bunteti az o erdekeiket serto cselekedeteket!!!! Csak ovatosan! Annak utana lehet nezni? hogy ez a kiallitas mikor szuletett meg az o agyukban? a felhivasok elott? vagy mostanaban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. es……………… a kommando, mely most lett rengeteg penzen letrehozva! miutan nincs terrorcselekedet, raernek, bevethetoek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Nah! Kedves Bartus Laszlo! Most mi a teendo?
    a D.Charta most mashol probalkozik, de biztos vagyok benne, hogy addig- addig ugyeskedik a kormany, mig a vegen majd jo messze, a fovarostol tavol lesz csak szabad terulet, amin eppen nem lesz semmi fidesz altal kitalalt rendezveny

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Nem is rossz gondolat akár a ‘kiállitás” megtekintése, de talán a Szabadságszoborhoz még jobb lenne és akkor az egész hegyet ellepnénk mi a tüntetéssel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Kedves Oláh Zsuzsanna!
    Kérdésére válaszolva: én ragaszkodnék a Kossuth térhez. Ehhez ők megteremtették korábban az érvanyagot. Az emberek véleménynyilvánításhoz való joga erősebb, mint egy fotókiállítás megrendezéséhez fűződő jog vagy társadalmi érdek. Nem is kell, hogy kizárja egymást a kettő. Erre a napra szabaddá kellene tenni a teret, aztán visszamehet a kiállítás. Ebből önmagában skandallumot rendeznék, hogy nem lehet ott gyülekezni, ahol Orbán nemrég még a törvényesen felállított rendőri kordonokat is lebontotta. Üdvözlettel, Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  45. Részemről április 16-án “több tizezred” magammal fotókiállitást szeretnék megtekinteni a Kossuth téren, miután odaértem a remélhetően akkor még égő Örökmécsestől, ahol teljesen spontán baráti találkozó során elhangzott néhány szivből jövő ”orbántakarodj”!!! A Szabadságszobor nagyon jó szimbólum csak az oda fel- és lejutás macerásabb kissé – gondoljunk az idősebb korosztályra is, akik remélhetőleg eljönnek, ezzel kinyilvánitva, hogy soha többé nem akarnak diktatúrában élni. A fiatalokat is várjuk, azért, hogy ők pedig soha ne is ismerjék meg, milyen az: diktatúrában élni.
    Várunk minden jóérzésű, hazájáért felelősséget vállaló, igaz embert !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  46. Kedves Bartus László, kedves Admin!

    Az esztergomi hírek láthatók lesznek majd az Amerikai Népszavában is?

    http://www.google.com/hostednews/epa/article/ALeqM5hKmY7STPao6yGm67KkI2pndCHkNw?docId=20110401%3AMTI%3AB0106
    http://szeretgom.hu/content/67304-tetenyi-vege-az-esztergomi-komedianak;jsessionid=okxd9yz7o1041m2n371cy799l

    Nyilvánosság és szimpátia kell az esztergomiaknak, főleg Tétényi Évának!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  47. Az esztergomi hírek láthatók lesznek majd az Amerikai Népszavában is?

    http://www.google.com/hostednews/epa/article/ALeqM5hKmY7STPao6yGm67KkI2pndCHkNw?docId=20110401%3AMTI%3AB0106
    http://szeretgom.hu/content/67304-tetenyi-vege-az-esztergomi-komedianak;jsessionid=okxd9yz7o1041m2n371cy799l

    Nyilvánosság és szimpátia kell az esztergomiaknak, főleg Tétényi Évának!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. Kedves admin!
    Két hozzászólásom – két link volt benne – is moderálva lett.
    Megtisztelne azzal, hogy megírja, mi az oka?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. Jaj, bocsánat, bocsánat…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Malacokat visznek ma a Kossuth térre 2011. március 30. szerda

Megint tüntet a Demokratikus Charta 2011. március 26. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos