Homodolphinus: szülés delfinekkel (videóval!) 2011. February 18. Friday 16:42 | AN

Homodolphinus: szülés delfinekkel (videóval!)

Igor Charkovsky, egy orosz bába több mint 20 000 víz alatti szülésnél segédkezett, majd 1979-ben delfinekkel és gyermekekkel kapcsolatos kísérletbe fogott. A lánya, aki maga is egyike az első víz alatt szülőknek, húszas évei végén járt, mikor a következő incidens történt.

Charkovsky és csapata éppen egy állapotos asszonyt készített fel az izraeli Fekete-tengerben víz alatti szülésre. A mintegy 60 cm mély vízben egyszer csak három delfin közeledett és mindenkit félretolva az útból egyenesen a vajúdó nőhöz úsztak.

Végigvizsgálták a nő testét – feltételezhetően hang lokátorral -, mely valahogy megnyugtatta az anyát és gyermekét, és a szülés teljesen fájdalom- és félelemmentesen zajlott le. Ez indította el a ’Delfin bába’ gyakorlatot, mely furcsán hangzik, de ha figyelemmel követjük a felszín és tömegkommunikáció mögött meghúzódó tudományt és a legújabb felfedezéseket, ez teljesen összeegyeztethető az úgynevezett szuper-gyerekek, mint egy új vonal, megjelenésével.

Valamilyen oknál fogva a delfinek vonzódnak a várandós anyákhoz és a kisgyerekekhez, és amint már köztudott, a delfinek képesek gyógyítani mentális és pszichés betegségben szenvedő embereket.

Az orosz feljegyzések és dokumentációk szerint azok a gyerekek, akik delfin segítségével jöttek a világra, rendkívüli gyerekek. Többségük IQ-ja 150 felett van, ami a zseni kategória, valamint emocionálisan és fizikailag rendkívül erősek és stabilak. Ilyen tekintetben meghaladják az átlagos ember tulajdonságait.

Videókon is láthatók olyan csecsemők és legfeljebb három éves kisgyerekek, akik egy medence alján alszanak. Ők alvás közben felmennek a felszínre levegőért – még mindig alszanak – majd visszatérnek a medence aljára. Úgy látszik, hogy ez az ő természetes közegük.

Néhányan ‘Homodolphinus’-nak hívják őket, mert látszólag rendelkeznek mind az ember, mind a delfinek tulajdonságaival – olvasható az abovethesecret.com internetes oldalon és Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titka című könyvében.

Európában egyelőre csak Törökországban működik delfin-terápia központ. Víz alatti, delfinekkel való szülésre pedig Oroszországon kívül, többek között Hawaiion találhatunk lehetőséget.

Tags: ,

Kapcsolódó cikkek

Szüljetek a köpcösnek! 2013. September 19. Thursday

Diákok, szüljetek ma többet, mint tegnap! 2013. September 17. Tuesday


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók