Ronai and Ronai
AMERIKAI

Akkor hát legyen harc – Oszkó Péter felveszi a kesztyűt 2011. február 6. vasárnap 13:07 Forrás: MTI, Oszkó Péter blogja

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Akkor hát legyen harc – Oszkó Péter felveszi a kesztyűt

Budapest – Oszkó Péter volt pénzügyminiszter blogbejegyzésében közölte, a független nyilvánosságot és a jogot felhasználva mutatja be a következő napokban, hogy hiányosan és megvágottan közzétett dokumentumok alapján igyekeznek őt hamis gyanúba keverni a Sukoró-ügyben.

Oszkó Péter szombati blogbejegyzésében azt írta: mindig is vállalta a személyes felelősséget döntéseiért és tetteiért, “s lévén, hogy tisztességgel végeztem a munkámat, így aztán nem is tartok vagy tartottam semmiféle kérdőre vonástól”.

“De úgy gondolom, itt az ideje, hogy azok is vállalják és viseljék is a felelősséget a tetteikért és megnyilvánulásaikért, akik másokról rendszeresen hamis rágalmakat terjesztenek, illetve akik az elfogult, manipulatív és hatalompolitikai célokat szolgáló félretájékoztatást és mások befeketítését iparszerűen űzik” – tette hozzá.
A politikus azt írta: eszköze a független nyilvánosság és a jog, “illetve amennyi mára maradt belőle”.

“Ezeket felhasználva az elkövetkező napokban a nyilvánosság számomra elérhető csatornáin fogom bemutatni, milyen mértékben hamis, torz és félrevezető nyilatkozatokat tettek többen is személyemmel kapcsolatban, hogy hiányosan és megvágottan közzétett dokumentumok alapján hogyan igyekeztek még csak nem is először hamis gyanúba keverni, s a valós tények teljes körű bemutatásával és megismerésével milyen nevetségesnek is tűnnek a vádaskodások” – írta.

Hozzátette: szándékozik minden olyan lehetséges jogi eljárást is szándékozik megindítani, amelynek eredményeként “azoknak is személyes felelősséget kell vállalniuk tetteikért, akik ezt most csak rám nézve tekintenék elvárásnak”.

“Azok a hamis vádak és rágalmak, amiket az elmúlt napokban a Kehi jelenlegi elnöke, valamint az elszámoltatási kormánybiztos, illetve erre alapozva és láthatóan felettébb szervezett módon a kormánypárti sajtó terjesztett, végleg fel kellett, hogy rázzanak naív ábrándozásaimból” – írta Oszkó Péter.

„A jelzett közállapotok nem, hogy nem fognak konszolidálódni, hanem mára már láthatóan az állam aktív beavatkozásának eredményeként lesznek egyre torzabbak, vezetik félre a tömegtájékoztatásban még hívőket és teszik védtelenné és kiszolgáltatottá azokat, akik próbálják megtartani és megvédeni a szakmai önállóságukat és függetlenségüket” – fogalmazott a volt pénzügyminiszter.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 28 szavazatból)
Akkor hát legyen harc – Oszkó Péter felveszi a kesztyűt, 4.9 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. gratulalunk es sok sikert, kitartast

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  2. Nagyon helyes! Becsülöm Oszkó Pétert.Amit eddig ez az udvari bolond Budai elkövetett ellene,az felháborító!
    Nem mindenki tette volna meg. amit Bajnai, és Oszkó meg tett.Minden ellenkező híresztelés ellenére, tényleg pályára állították a gazdaságot, és ha ez az öntörvényű kormány nem tér le róla, simán tartani lehetett volna a 3,8-es hiánycélt.
    Ehelyett mi történt? A feje tetejére állítottak mindent,minden józan figyelmeztetés ellenére.Most mindenkibe belekötnek, hogy ne azzal foglalkozzanak az emberek, hogy a kormány csak ötletel,hanem gumicsontként eléjük vetik hol Sukorót, hol mást.
    Pedig az újságok megírták, (már amelyik) hogy Orbán sértettségében, mert őt kihagyták a tárgyalásokból indíttatta el ezt a tragikomikus vizsgálatot.Csak tudnám, hogy akkor mégis miért tárgyalt Lauder úrral 2x is???
    A lényeg mégis Oszkó Péter szempontjából, ő már akkor is kért mindenkit,-amikor kormánytag volt- hogy ha valakinek tudomása van büntetendő cselekményről, akkor köteles megtenni a feljelentést!
    Érdekes az is, hogy ki mindenkinél próbálkoznak be.
    A módszerük hogy besározzanak mindenkit! Ha mégis tiszta az illető,akkor majd tesznek egy nyúlfarknyi helyreigazítást egy olyan helyen, ahol senkinek sem tűnik fel.
    Ez a gumicsont meg csak arra jó, hogy a plebs ne azon mérgelődjön most fizetés tájékán hogy átverték.
    Igen átvertek mindenkit.Mégse tükörbe néznek, hanem szisztematikusan folytatják az “elszámoltatást”, amiből természetesen nem lesz semmi.
    Viszont a 8 osztályos fülkeforradalmárok vezetőjétől ezt várják, és ő úgy van vele, hogy mindent a zemberekért. Tisztesség? Az nem számít, mert régen nincs…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  3. T. moderátor! Miért jelenik meg már többedszer ez a Your comment is awaiting moderation?
    Megsértettem valamilyen szabályt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. Még egy kérdés a Moderátorhoz:
    Miért van egyes hozzászólók beceneve kék színnel? Ez milyen megkülönböztetést jelent?
    N.b. Egy hozzászólásom nekem is 2 napja vár jóváhagyásra. De csak az az egy. Az ezzel kapcsolatos kérdésemet lásd egyel följebb, Bumburinál!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. bumburi mivel ez nem a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap oldala, lehet,hogy az ő stílusukban mondtál valamiről véleményt.Elképesztő,hogy egy eredeti helyzetre visszaállított szerződésben mit vizsgál bugyutagyula? Vagy ennyire kell valakit v.valakiket találni,a felcsútinak.Gondolom már kezd kínos lenni,hogy semmilyen ok nincs koncepciós perre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  6. A kek szin szerintem a jobb attekinthetoseg miatt van, ugyanis ha megnezed kedves velemenyezotarsam mashol pl. minden 2. velemeny kek, tehat nincs megkulonboztetes /szerintem/ udv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. Nos,ezt a naiv ábrándozást ostorozom már hónapok óta magam is.
    Semmi eredménnyel.
    Nem is értem miért nem veszik,vesszük fel a kesztyűt,hiszen azok a nyilvánosságok még rendelkezésre állnak számunkra is ahol ezek a manipulációs támadások rendre egy fideszes forgatókönyvnek alapján megjelennek.Ezt megígérték emlékeim szerint és ők ezt be is tartják!
    A kívül állók,-úgy gondolják,hogy őket nem érheti bántás-,ezt sanda vádaskodást ,ezeket a rágalmakat hallgatják nap mint nap és mivel nincs kemény visszacsapás azt hiszik a boldogtalan lelkek,hogy minden igaz amit ezek a igen jól fizetett igazságkeresők mondanak.
    Nyolc éve ez folyik és bizony eredményesen folyik.Ráadásul néhány szorgalmas elvbarátunk is csalt és lopott.Érdekes,hogy az még nem tűnt fel szinte senkinek,hogy ellenük ma is eljárás folyik? Az sem tűnt fel senkinek,hogy a jobboldali elvbarátok mindig mindent megúsztak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  8. T. Moderátor!
    Választ nem kapok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  9. Kedves Oláh Zsuzsa!
    Elsőre magam is valami ilyesmire gyanakodtam. Ennek azonban több tény is ellentmond.
    1) Ehhez a témához eddig 4 hozzászólás született, de egyik sem kék.
    2) Fater59, Ige és még néhány társunk hozzászólása mindig kék.
    3) Van rá példa, hogy Fater59 egymás után egy alap és egy kiegészítő hozzászólást írt. Mégis mindkettő kék, noha a matematika törvényei szerint az egyik páratlan a másik páros sorszámú vélemény kellene legyen.
    Tehát valami más oka kell legyen.
    Majd Moderátorunk elmondja, ha elmondja.
    Bumburinak: Az Amerikai Népszava mindössze néhány fős gárda munkája. Gyanítom hogy hétvége lévén ma csak “tartalékon” működik a moderálás is. Majd amerikai idő szerint hétfőn d.e. már jogosan reklamálhatunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. bumburi én is ezt a jelzést kaptam,nem tudom mi nem tetszik,mivel ez azt jelenti,hogy a magyarázatod,vagy hozzászólásod kicsit mérsékeltebbnek kéne lennie.Most ugrott fel az itthoni Népszaván a Kiborult a bili.Bajnai,Oszkó válasza a rágalmakra.Igazuk van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. az előtem szólóknak, csak saját “kútfőből ”

    szerintem azért -kék- a hozzászólás, mert
    a hozzászóló, még be van jelentkezve, azaz
    -aktiv- az oldalon…..

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. pontositok…..nem a hozzászólás kék, hanem

    a -hozzászóló nickje-

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  13. Oszkó Úr!
    Tudom, egyenlőre nem elsöprő a támogatottsága, de ez nem sokáig tart. A szürke köd hamarosan felszáll a parasztvakított nép szeme elől és a kleptokratikus viktokrácia fasisztoid, hazug hívei a helyükre, a történelem szemétdombjára kerülnek! Az igazság mindig győz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  14. Gugyerák!
    Kösz az infót, de már máskor is jártam így, és bár nem sértettem senkit meg, mégsem mehetett még napok múlva sem a kommentem. Onnan tudom, hogy én láttam itt a gépemen, de a fórumozó társaim nem látták. Mint ahogyan most is ott van, mert én látom, de Te nemigen tudod mit írtam. Azért kösz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Kedves Bumburi,

    elnézést a késői válasz miatt. Próbáljuk megtalálni az okát, miért kezdett el olyan hozzászólókat is szűrni a rendszer, akik “szabad” jelzéssel rendelkeznek már hosszú ideje. Ezen mi nem változtattunk. Reméljük, ez kiderül, még inkább, hogy elmúlik, a kellemetlenség miatt elnézést kérünk. Ha ok nélkül moderációba kerül egy hozzászólás, igyekszünk mihamarabb kiszabadítani azt. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. Egy hsz. lehet tartalában vagy/és stilusában zavaró
    Modortalan nem, csak rosszmodorú, (mint én), de zavaró.
    Most látom a szép kék szint is.
    Nem izgat. Olyan leszek, mint voltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. Szerintem, meg ennyi a nagy titok egy html kód: tévednék? Mindjárt kiderül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. Köszönöm Admin! Már megijedtem, hogy nagyon elvetettem a sulykot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Szó nincs róla. :))

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. Oszkó Péter egy korrekt, egyenes ember, akinek sok sikert kívánok a rágalmazók elleni kűzdelmében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Naggyon jó! Most olvastam a Népszavában, hogy Bajnai, és Oszkó együttesen visszautasítják az őket ért vádakat, és indokolják is!
    Előbb kellett volna!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. Oszkó Péter egy más szín volt a veres után…
    –én eleinte gúnyoltam , csúfoltam…

    Oszkó Péter realista,
    a Matolcsy meg álmodozó…
    ha beindul , ha jön , ha hahhahhhah

    Tisztelem Oszkó Pétert .
    –a Bajnait megcsapta a liba szele’..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  23. tutticarlos!
    Ne libázz! A bíróság felmentette Bajnait ha nem tudnád. Vagy csak úgy teszel, mert könnyebb, mint tájékozódni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. bumburi,

    a bíróság érték-arány ,
    igazság és jog szolgáltatása nem egyenlő az igazsággal .

    a jog és az igazság nem mászkál egy cipőben .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  25. tutticarlos
    Ha kifejtenéd bővebben, hogy a Bajnai esetében ez mit jelent, megköszönném.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. tutticarlos

    Olyannyira felmentették, hogy a Magyar Nemzet c. újságot -az ítélet jogerőre emelkedése után, – bocsánatkérésre kötelezték. Hamisan és hamis adatokkal vádolt..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  27. nadizsu,
    megírtam válaszom…

    eltűnt a virtuális szólásszabadságban…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Orbán András Lajos

    Jól teszik, végre már ki kell borítani a bilit ,amit a csuti és óvodás csapata kavargat, a fityiszek fejére………..Az még kis időbe kerül mire, a lüke fülke forradalmárok rájönnek, hogy ismét palira vették őket, de az is eljön egyszer………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. tutticarlos:

    olyan rágalmaknak nem adunk helyt, amiről bíróság mondta ki, hogy nem igazak.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Kedves Admin, nem ment el a kommentem a Bibó cikkhez, azt írja, adjam meg nevem meg az emailem, dehát megadtam… Milyen listát csináltok ti ott ?:) Más adatom nem kéne?:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Kedves Hanna,

    semmifele adatot nem gyujtunk. Akit egyszer felengedunk, annak zavartalanul felmegy minden tovabbi hozzaszolasa. Nem tudjuk, ma miert akad el nemely hozzaszolas, mas pedig nem. Probalunk a rendszergazdaval hetfon a vegere jarni ennek. Addig is elnezest kerunk.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Kedves Hanna!
    Milyen listát emlegetsz? Hisz a nicknév, email cím minden komment előtt aut. ott van, nem? Gondolom nem csak nekem?
    Különben a a Bibó cikkhez az én kommentemhez is kiírta, hogy moderáció alatt, de pár perc múlva eltűnt , mármint a moderációt jelző szöveg.
    Hiába, ahogy mondani szokták: A technika csodája = kiszámíthatatlan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Jó lenne ha a tavalyi költségvetés ügyében is ugyan így a sarkukra állnának.
    Orbánusz bolseviktorék az összes megszorításukat az előző kormányokra fogják, pedig egy csontvázat sem találtak, hiába nyertek evvel a hazugsággal (is) választást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Néróka, a listával csak poénkodtam, viszont a Bibó cikkhez nem engedte át amit írtam, azt mondta adjam meg a nevem meg a mailem, holott ott volt természetesen automatikusan. Kitöröltem, megadtam neki újra, úgy sem volt jó. Nem én voltam a béna. De semmi gond, csak azért írtam le, mert ez nem a szokásos pirosbetűs a kommented moderálásra vár üzenet volt, hanem egy új hiba, s hátha segít nekik kideríteni a probléma okát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. T Admin !

    a “műszaki hiba ” oka nem lehet az , hogy az ellenség keze
    betette a lábát ?

    valami “TROJAI” formájában?

    néhány hozzászóló ugye jelezte,hogy eltünt a hozzászólása.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. De lehet, megnézzük. Nem az első eset lenne. Köszönjük a türelmet.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Most újra aktuális lett a Szózatnak ez a pár sora: …Az nem lehet, hogy ész, erő,
    És oly szent akarat Hiába sorvadozzanak Egy átoksúly alatt…
    Igen, Oszkó Úr, fel kell venni a “harcot”, már nem babra megy a játék, és ez nem játék! De Ön és Bajnai Úr képesek lesznek lerázni magukról az aljas rágalmakat, és élére állni azoknak, akik csak arra várnak, hogy valaki vezesse őket, és elkergessék ezt a hazug, álszent kormányt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Százmilliárdot veszíthet a magyar állam 2013. november 16. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos