Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megszűnik a József Attila Színház 2011. február 24. csütörtök 16:03 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megszűnik a József Attila Színház

Budapest – 55 év után megszűnhet önálló intézményként működni a József Attila Színház, amelynek társulatát feloszlatják; a teátrum dolgozóival csütörtökön Méhes László igazgató ismertette Csomós Miklós főpolgármester-helyettes erről szóló levelét.

A főváros vezetése arra kérte fel az igazgatót, hogy a következő évadtól ne hosszabbítsa meg a munkavállalók és egyéb foglalkoztatottak szerződését – közölte a színház az MTI-vel.

Mint írták, ez azt jelenti, hogy az idén 55 éves József Attila színház nyáron megszűnhet önálló intézményként működni és a társulatot feloszlatják. Az épületre hamarosan hasznosítási pályázatot ír ki a tulajdonos önkormányzat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -3 ( 3 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

9 Reader’s Comments

  1. A kádári érában ez a “vidékre” száműzött színház még a megtűrt kategóriába esett. A mai szebb (?) jövőnk eredményeként átcsúszott a tiltottba. :-(
    Az így megtakarított pénzből legalább támogatni tudják majd az egri “Konzervatív Színházat”. (N.b. Gárdonyi Géza is mocskos, szoc-lib-judeo-bolsevik hazaáruló komenista volt, hogy a nevét a színház nem viselheti?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  2. Győztek a BARBÁROK!
    Visszavágnak azért, mert Angyalföld megmaradt ” vörösnek” ! Bosszút állnak azért, mert nem szavaztunk rájuk, mert kértünk abból, amit kínáltak.
    Munkások, értelmiségiek voltak a nézőtéren. Diákok, akiket itt nem csak oktattak, hanem neveltek a szépre, a jóra. Az angyalföldi kultúrának vágják el a nyakát.!
    Gyermekeink itt ismerték meg a színházba járás örömét…
    Unokáinknak most már csak mesélhetünk róla…
    Tarlós úrék meg üljenek ÖRÖMTORT, hiszen győztek! Aki nincs velük, az ellenük van, és az ellenséget megsemmisítik. Nem számít az érték, a szellem, – CSAK A ROMBOLÁS!
    HAJRÁ FIDESZ!
    HAJRÁ MAGYARORSZÁG ! HAJRÁ MAGYAROK !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  3. Orbán András Lajos

    Sarlós Isti most felköphet és aláállhat, nincs egy hónapja mikor megígérte, NEM SZŰNIK MEG A SZÍNHÁZ, akkor megint csak hazudott………………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  4. Racionalizálás, testvéreim, racionalizálás. Hisz úgysincs pénze a prolinak színházjegyre! Nézzék a központilag elrendelt cirkuszt a köztévén!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. Szemét banda! Úgy látszik a József Attilások nem hajlandóak OVishimnuszt előadni! Vagy inkább valakinek nagyon kellene a szinház épülete, és a “város vezetésének” a zsebbe csúszó lové! Hová jutottunk!

    Gugyerák! Nem is hallottam róla, hogy az egri Gárdonyi már nem Gárdonyi. Ez igaz? Megáll az ész és jobb, ha vissza sem néz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. A közTV-t meg nézze a Navracsics!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. A kötcsei beszédből lehetett erre is következtetni. És még mi mindenre!
    Nemzeti kultúra – sok intézkedést még nem hoztak meg. MIt nekik!!!Majd a Szamóca kaliberek adják a jobbnál jobb ötleteket.
    TISZTA SZÉGYEN!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. Neroka!
    http://www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=47900
    Egyenként elbeszélget mindenkivel…
    Ha igazodsz, pallérozol akkor maradhatsz, ha nem akkor repülsz!
    Egy másik cikk (

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. A kultúra elleni támadás folytatódik, a kurzusnak nem tetsző intézményeket eltörlik. Ilyen a forradalom természete, de van remény, mert egyszer minden forradalom véget ér.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a Facebookon oktatja Orbánt 2011. február 25. péntek

Shakira és Sting is fellép Budapesten 2011. február 22. kedd | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos