Ronai and Ronai
AMERIKAI

A magyar külügy Egyiptomról 2011. január 31. hétfő 3:20 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A magyar külügy Egyiptomról

Budapest – Magyarország mindenekelőtt abban érdekelt, hogy mielőbb sikerüljön elejét venni Egyiptomban az erőszak és az utcai önkényeskedés terjedésének, a hatóságok békés eszközökkel helyre tudják állítani a közrendet, majd pedig kezdődjön a politikai partnerek között olyan párbeszéd, amely biztosíthatja a társadalmi elégedetlenség orvoslásának átfogó előkészítését – áll a Külügyminisztérium vasárnapi közleményében.

Kifejtik: a Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma megkülönböztetett figyelemmel követi a több arab ország után, immár a régió stabilitásában meghatározó szerepet játszó Egyiptomban is kirobbant szociális és politikai hátterű megmozdulásokat, elégedetlenségi hullámot.
Hangsúlyozzák, hogy a társadalmi elégedetlenség szociális és gazdasági reformokkal, valamint a demokratikus intézményrendszer  megerősítése révén orvosolható, az emberi jogok érvényesülése és a demokratikus politikai akaratnyilvánítás biztosítása mellett.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 3 szavazatból)
A magyar külügy Egyiptomról, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. Ezek eltévedtek?
    Uram, Atyám!Ha ez csak egy elégedetlenségből eredő megmozdulás lenne , mint ahogy a külügy magyarázza,akkor nem is lenne akkora a probléma!
    De!Demokratikus intézményrendszer?Emberi jogok érvényesülése?Demokratikus politikai akaratnyilvánítás?
    Orbán virítani akart, mert az EU tagállamaiban nem igazán szívesen látott vendég, így elment oda, ahol úgy érezte, rokonlelkekkel találkozik!
    És lőn!Kitört a forradalom, csak éppen hogy eljött onnan!
    Valami baljós érzés azt sugallja, hogy ha ilyen gyors egymásutánban haladnak a dolgok M.országon, Ő sem kerülheti el azokat a “kellemetlenségeket”, amit a meglátogatott Mubarak “barát” kénytelen elszenvedni!
    Valahogy olyan érzése van az embernek,mintha idehaza is kezdene Egyiptom lenni…Vagy ezt csak a korai időpont láttatja velem ilyen sötéten?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  2. óóóóóóóóóó, de szép két ember! Mintha a mosolyukban lenne valami hasonlóság, vagy csak én látom így? Hm. Eszembe jut egy közhely: az arc a lélek tükre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. Milyen jól ,megtudják mondani ,hogy mit kellene csinálni Egyiptomban ,de arra alkalmatlanok ,hogy normális, európai normáknak megfelelően, irányítsák az országot .Más szemébe a szálkát ,sajátban a gerendát sem !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos