Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lángolt a kábeltolvaj az oszlop tetején 2010. december 21. kedd 13:35 | MTI

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Budapest – Balul sült el az éjszaka Budapesten az illegális színesfém-kereskedelemben utazók számára. Két társaság is gyors haszonra vágyva vetette magát a híresen forró budapesti éjszakába, de a hozzá nem értésnek köszönhetően tervük füstbe ment.

Fényesen, de sikertelenül zárta az estét az a négytagú társaság, akik rendőrségi vallomásuk szerint azzal a céllal vették a nyakukba Budapest utcáit a hétfő éjjeli órákban, hogy egy zuglói vasúti telepről kábelt tulajdonítsanak el. Látható eredménye erőfeszítéseiknek csak egyikük számára volt, ő a kábelt tartó oszlop tetején olyannyira szerencsétlenül kezdett hozzá a vágáshoz, hogy a vezetékekben futó áramtól lángra lobbant.

Egyik társa szedte le az oszlopról, aki, miután eloltotta a tüzet, mentőt hívott. A mentőszolgálat kiérkező munkatársai ellátták sérüléseit, majd kórházba szállították a szerencsétlenül járt illetőt.

A feszült hangulatot a rendőrség embereinek megjelenése oldotta fel, akik lakossági bejelentésre érkeztek a helyszínre és előállították a társaságot.

Ezzel egy időben az Erzsébet híd budai hídfőjénél is kábeltolvajokat fogtak a rendőrök, akiket a bejelentő a helyszínen arról tájékoztatott, hogy a hídszerkezet alatt található járatrendszer felől hangokat hallott és ott mozgást észlelt.

A helyszín tüzetesebb átvizsgálása során észlelték, hogy több kábel hiányzik és az állványok közt egy férfi próbál menekülni.

A férfi üldözése közben a rendőrök további három személyre lettek figyelmesek, akik a híd oszlopai mögé próbáltak elrejtőzni. A BRFK I. kerületi Rendőrkapitányságának dolgozói őket is előállították.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Lángolt a kábeltolvaj az oszlop tetején, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Tolvaj az ország miniszterelnök-helyettese 2012. december 8. szombat | AN

Fónagy szerint túl jó dolguk van az utasoknak 2012. május 10. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos