Hol lehet látni a Szabad Magyar Televízió műsorát? 2010. december 24. péntek 3:57 | AN

 • Share/Bookmark
Hol lehet látni a Szabad Magyar Televízió műsorát?

New York – A Szabad Magyar Televízió egy internetes tévé, amelynek egyes műsorait internetes videólejátszóról lehet megtekinteni. A Szabad Magyar Televíziót az Amerikai Népszava hivatalos budapesti tudósítói készítik, a televízió vezetője Salamon András filmrendező. Az egyes műsorok az Amerikai Népszava website-ján érhetők el.

Olvasóink közül sokan kerestek meg bennünket, hogy hol láthatják a Szabad Magyar Televízió műsorát. A válasz: erre linkre kattintva Önök az Amerikai Népszava website videógalériájához jutnak el. Látnak maguk előtt egy videólejátszót (képernyőt), és mellette egy ablakot, ahol az egyes videók láthatók. Efölött két csatorna (két kis fül) található: az egyikre az van írva, hogy Amerikai Népszava (ezen találhatók az Amerikai Népszava New York-i forgatócsoportjának felvételei), a másik fülre az van írva, hogy Szabad Magyar Televízió. Erre kell Önöknek kattintaniuk, és akkor akis függöleges ablakban láthatók a Szabad Magyar Televízió adásainak egyes felvételei. Jelenleg az első adás négy részét láthatják. Ha ráklikkelnek a kis képekre, akkor a lejátszóban elindul a tévéműsor.

Néhány szót a Szabad Magyar Telvízióról. A Szabad Magyar Televízió, mint az Amerikai Népszava budapesti forgatócsoportja, olyan felvételek, műsorokat készít, amelyeket a magyarországi televíziókban már nem lehet látni. Beszámol olyan eseményekről, amelyekről a hazai televíziók nem adnak tudósítást, bemutat olyasmit, amit az új magyar médiatörvény a magyarországi televízióknak nem tesz lehetővé.  Megszólaltat olyan közszereplőket, akik ma már Magyarországon nem kapnak televíziós nyilvánosságot.  Kibeszélnek olyan összefüggéseket, amelyek máshol nem hallhatók.

Kéréseikkel, kérdéseikkel, téma javaslataikkal fordulhatnak közvetlenül a tévé vezetőjéhez, Salamon Andráshoz az szmt@nepszava.com emailen. Ha Önnek tudomása van olyasmiről, ami a nyilvánosságra tartozna, de ott nem jelenik meg, keresse a Szabad Magyar Televíziót bizalommal.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (10 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 19 szavazatból)
Hol lehet látni a Szabad Magyar Televízió műsorát?, 4.6 out of 5 based on 10 ratings

Címkék:,

 • Share/Bookmark

5 Reader’s Comments

 1. Miért nem közlik le a hozzászólásaimat?????

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +1 (3 szavazatból)
 2. Kedves Szerkesztők, WebGazdák, jó lenne, ha még több módon lehetne a világba teríteni a nepszava.com híreit, linkjeit, ezért jó lennének megosztó gombok a postoknál (faceboook, twitter, stb.), hogy ezt könnyebben lehessen megtenni.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 3. Bocsánat, közben észrevettem a gombot, előző szövegem storno.

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: 0 (2 szavazatból)
 4. A lap 1/A minőségű szerintem. Remélhetőleg – és sajnálatos módon – olyasféle szerepet fog betölteni, mint anno a SZER. Sok sikert!

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: +2 (2 szavazatból)
 5. “szabad”" magyar televizio. ez alatt ertendo, hogy mindent “szabad” amit a szerkeszto jonak vel, vagy intellektualisan ide valonak tart. ugy latszik az en hozzaszolasom nem tartozik ezek koze. marmint az intellektualisak koze. egy evtizeden keresztul voltam a kurir cimu napilap new york-i tudositoja

  VA:F [1.9.3_1094]
  Értékelés: -2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

ARTE: az Orbán-kormány a kultúra ellensége 2011. március 7. hétfő | AN


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szavazzon!
Loading ... Loading ...
RSS e-Vitae
RSS rasputyn
RSS nagydiofa
RSS torokmonika
RSS leharblog
RSS szendamondja
Videók

Blogok