Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Orbán „alkotmányos forradalma” 2014. március 30. vasárnap 19:38

  • Hozzászólások(71)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Orbán „alkotmányos forradalma”

Orbán tudná, mit kellene tenni ebben a helyzetben, de az ellenzék nem tudja. Orbán már egy alkotmányos keretek között működő kormány idején is kivonult a parlamentből. A jogállami normákat tiszteletben tartó kormányt is illegitimnek nevezte. Már akkor puccsot kiáltott, amikor a baloldali kormány csak tárgyalni kezdett az oroszokkal, Bajnai Gordon egy videón éppen ezt „mondja el”, Orbán hangján.

Orbán azt is tudja, hogy puccsot követett el. Pontosan tudja, hogy illegális és illegitim az a rendszer, amelyet létrehozott. Amikor megpróbálta letagadni, hogy fülkeforradalom történt (annak ellenére, hogy parlamenti határozat rögzítette a fülkeforradalmat a NENYI szövegében), a nyomokat akarta eltüntetni. Amikor legutóbb „alkotmányos forradalomról” beszélt, akkor azt próbálta elhitetni, hogy a „forradalom” alkotmányos volt.

De „alkotmányos” forradalom nincs. Ezt bárki könnyen ellenőrizheti, ha az utolsó törvényes Alkotmányt elolvassa: abban nincs egy szó sem „forradalom” lehetőségéről. A „forradalom” nem része a demokratikus alkotmányos rendnek. A forradalom lényege éppen az, hogy az érvényben levő törvényes rend kereteit rombolja szét, mert magát a rendszert kívánja megváltoztatni. Az „alkotmányos forradalom” fából vaskarika, egymást kizáró fogalmak összetétele.

Minderre figyelmet sem fordít a magát „demokratikus” ellenzéknek nevező társaság, pedig a „forradalom” a demokratikus és jogállami rend felszámolását jelentette. A „demokraták” úgy tesznek, mintha mi sem történt volna. Átlépnek azon az apróságon, hogy Orbán „forradalomnak” minősített egy országgyűlési választást, és arra hivatkozva megváltoztatta az alkotmányos rendet. Ez nem alkotmányos, mert az Alkotmány meghatározza, hogy az országgyűlési választásnak mi a célja, és a választás eredménye mire jogosít fel. Nem forradalomra és nem is egy új rendszer létrehozására.

Az ellenzék nem veszi komolyan, hogy ez az ősbűn, mindennek ez az eredete, minden további baj ebből fakad. Nem értik meg, hogy egy demokrata számára a jog mindenek felett áll, ezért nem léphetnek túl egy alkotmányellenes puccson. Egy demokrata legalapvetőbb kötelessége az Alkotmány, az alkotmányos rend és a jogállam megvédése, mert ha ezt nem teszi, akkor a jogállam sem védi meg őt és senki mást.

Demokraták nem simulhatnak be egy törvénytelen rendszerbe, nem fogadhatják el annak játékszabályait. Ha elfogadják az „alkotmányos forradalomról” szóló hazugságot, akkor egy hazugságspirálba kerülnek, és ez a hazugságspirál nem ér véget. A rendszer részeivé és a jogállam árulóivá teszi őket. Magatartásukkal legitimációt adnak egy alkotmányellenes állapotnak, megszűnnek demokratának lenni.

Mivel a demokratikus érzelmű polgárok a folytonosság jegyében legitimnek fogadják el őket, és közülük sokan követik őket, beleviszik a demokratikus oldalt is ebbe a hazugságspirálba. Korrumpálják őket is, és kiszolgáltatják őket a diktatúrának. Beleviszik őket egy megsemmisítő erejű, biztos választási vereségbe, amely után csak az a reménytelen érzés marad, hogy nincs mit tenni.

Minimum felháborítónak lehet nevezni az ellenzék hivatkozásait a „választási csalásra”, amely nemcsak ízléstelen, hanem képmutató is. Az elején lehetett tudni, hogy csalnak, hiszen maga a választási törvény is csalások gyűjteménye. Csalást akkor kellett volna kiáltani, amikor a választási törvény megszületett, és a csalásban való részvételt meg kellett volna tagadni. Utólag ne mondjon csalást az, aki tudomásul vette a csalásokat „törvényesítő” választási törvényt.

Mi is lehetne a választási törvény, ha nem csalás? Hiszen az alaptörvény és az egész új rendszer is csalás. A választási csalás ennek a nagy csalásnak a része. Az ellenzék a puccsisták malmára hajtja a vizet, amikor azt a látszatot kelti, hogy csupán a választási csalás a csalás. A választási csalás a nagy csalás része és annak szerves folytatása. Az ellenzéknek nem kell bizonyítania egy katasztrofális vereséggel, hogy ezek csalnak, mert azt enélkül is tudni lehet. De a részvételükkel legitimálják a csalást, és csak a katasztrofális vereség marad.

Akik ebbe belemennek, többé nem hivatkozhatnak arra, hogy a NER nem legitim, az alaptörvény nem törvényes, az Orbán-rendszer alkotmányellenesen jött létre. Aki elfogadta az Orbán-rendszer alaptörvénye alapján kiírt választási csalás feltételeit, az elfogadta ennek a rendszernek a törvényes voltát. Ennek az lesz a szimbolikus csúcspontja, amikor a csaló rendszer csaló választásán bucira vert ellenzék vert serege bekullog Orbán parlamenti díszletei közé, és leteszi az esküt az „alkotmányos forradalom” alaptörvényére.

Akik ezt megteszik, azok az Alkotmány, az alkotmányos rend, a jogállam, a köztársaság és a demokrácia árulói. Amiképpen azok is, akik a szavazataikkal egy törvénytelen rendszer parlamentjébe küldik őket. Minden további szöveg csupán mellébeszélés és hazugság.

Ennek legfőbb bizonyítéka az alkotmányos rendet megdöntő bűnszervezet vezetőjének, Orbán Viktornak a tevékenysége, aki Ágnes asszony módjára mossa a lepedőt, de az alkotmányos rend törvénytelen megváltoztatását és az alkotmányos rend elleni puccsot nem tudja kimosni belőle. Orbán minden törekvése arra irányul, hogy az alkotmányos rend megdöntésének tényét elhomályosítsa, az elmúlt négy évben lezajlott antidemokratikus rendszerváltás nyomait eltüntesse.

Mivel a forradalmak mindig elnyomás alól szabadítanak fel népeket, és az elnyomó rendszereket cserélik demokratikus és jogállami rendszerekre, a NER létrehozása nem forradalom, hanem ellenforradalom volt. Az ellenforradalmi rendszer választási színjátékában való részvétel az ellenforradalmi rendszer elfogadását jelenti, szóljanak bármiről az ellenzék vezetőinek hazug beszédei. Akik egy ellenforradalmi rendszeren belül akarnak „kormányt váltani”, azok az ellenforradalmi rendszert elfogadták.

Az „alkotmányos forradalom” elkövetői az Alkotmány szerint bűnözők, akiket életfogytiglani börtönnel fenyeget a Btk.. Akik a bűnözőkkel együtt elrejtik a magyar nép elől az alkotmányos rend ellen elkövetett bűncselekményt, azok jogi értelemben társtettesek. Az ellenzék morális felelőssége önmagában is súlyos, de egy jogállamban felmerülne a büntetőjogi felelősségük is.

Az ellenzék nem demokratikus, és becsapja az embereket, bűnrészessé teszi valamennyiüket, amikor választásra buzdítja őket. Hazugság, hogy bármikor is volt esélyük Orbán demokratikus leváltására, vagy akár csak a kétharmados győzelmének megakadályozására. A győzelem arányának meghatározása Orbán személyes döntése. Arra pedig nagy valószínűséggel lehet számítani, hogy a 4-es metró , a „Seuso-kincsek”, a gáz nélküli gázvezetékek eufóriája után nem arra készülnek, hogy csalódottan egy minimális győzelmet jelentsenek be.

Ez a választás egyetlen célt szolgál, hogy nagyarányú választási győzelemmel törvényesítse és legitimálja az „alkotmányos forradalmat”, az alkotmányos rend megdöntését, és eltörölje az előző négy év valamennyi törvénytelenségét (Schmitt Pál aláírásaira még emlékszik valaki?). Ehhez nem elég kis győzelem, ehhez az kell, hogy a magyar nép óriási többsége nyilvánítsa ki a rendszert megerősítő akaratát, és utasítsa el az ellenzéket. Morálisan és a mandátumok számát tekintve is megsemmisítő és főleg megalázó vereséget kell szenvednie az ellenzéknek, és ezek a gátlástalan bűnözők ezt meg is teszik. Az ellenzéknek semmi erkölcsi alapja nem lesz, hogy csalásról beszéljen, mert ezt az egész nagy csalást ők legitimálják a működésükhöz szükséges pénzért, és néhány parlamenti helyért, ahol eljátszathatják a tapéta szerepét.

Mindez az „alkotmányos forradalomból” szervesen következik. Orbán azért váltott rendszert, hogy egy orbitális hazugságra hivatkozva (amely a nemzetet a horthysta politikai katolicizmussal azonosította, lásd: apostoli „keresztény” Magyarország), megszüntesse azt, hogy a „haza” valaha is ellenzékben legyen. A NER célja, hogy a nemzet kizárólagos képviselőinek jelmezébe öltözött bűnszervezetet ne lehessen soha többé leváltani.

Ezért a választók megtévesztése az ellenzék hazugsága, hogy Orbánt le lehet választáson győzni, sőt, hogy Orbánt választáson kell legyőzni. A hisztéria, amelyet keltenek, hogy „nem bírunk ki még négy ilyen évet”, hazug. Miközben ők azok, akik ebben a választási színjátékban való részvételükkel bebetonozzák Orbánt a hatalomba, konszolidálják a törvénytelen rendszerét, és az élettartamát évtizedekkel hosszabbítják meg. Ki fognak bírni még jó pár ilyenebb négy évet is.

Mivel az ellenzék nem tud kiszállni a hazugságspirálból, a veresége után sem ismeri be, hogy hazudtak, elárulták az Alkotmányt és a hazát, hanem továbbra is hazudozni lesznek kénytelenek, és hazudni is fognak. Szerencsétlen követőik pedig kénytelenek lesznek elszenvedni, hogy Orbán bűnszervezete porig alázza őket, és ez a választás minden reményt és kilátást szertefoszlasson.

Ők majd mozdulnak hisztérikusan az álellenzék további hazugságaira. Olyanok lesznek, mint a szamár, akinek répát kötnek az orra elé, soha nem érheti el, de mindig szalad az újabb répák után. Az újabb répák újabb hazugságok lesznek. Orbán megadja a szükséges pénzt, enged annyi pénzt csöpögni az álellenzéki médiába, hogy a propaganda jellegű tevékenységet, amely az Orbán-rendszer nyugalmát biztosítja, a baloldali média elvégezze. Majd hirdet a Közgép.

Az ATV eddig is Orbán médiabirodalmának legfontosabb és leghasznosabb része, mondhatnánk, zászlóshajója. Németh Sándornál és a Hit Gyülekezeténél senki nem tett többet az Orbán-diktatúra fenntartása érdekében. Igaz, senki nem is kaszálhatott érte többet, mint ők. Ebben közreműködtek a baloldal korrupt újságírói, a két diktátor talpnyaló kiszolgálói, akik közvetve Orbántól kapták a pénzt ezért.

Eufóriában végződik majd a választás, amely az elmúlt négy év törvénytelen ámokfutásának a koronája lesz. Minden legitimmé és törvényessé válik, papír lesz róla, hogy a „magyar” a klerikálfasiszta jobboldalisággal azonos, aki nem tartozik közéjük, az idegen és idegen érdekek kiszolgálója, akiket a magyar nép elvet. Az ellenzék gyakorlatilag megszűnik, a parlamenti álellenzék arra szolgál, hogy a bűnözők még felvehessék Európától a demokratikus és szabad országok polgárainak pénzét, amit az afrikai segélyekhez hasonlóan ellopnak.

Akik a rendszer igazi ellenzéke maradnak, azokat együtt ítéli majd el az Orbán pénzének pórázán tartott álellenzék és a baloldali lakájmédia, és egyre nagyobb veszély leselkedik rájuk, mint az ellenzék által is legitimált törvényes rendszer felforgató elemeire, terroristáira. Azt mondják majd róluk, hogy Magyarország ellen támadtak, összeesküvéseket szőttek, puccsista nézeteket és a jelenlegi rend megdöntésére irányuló elméleteket terjesztenek. Az álellenzék az igazi ellenzék ellen fordul, mint radikális és szélsőséges elemek ellen, akik ártanak Orbán leváltása szent ügyének, amelynek ők az élharcosai.

Az utolsó törvényes Alkotmányhoz, a jogállamhoz és a szabadsághoz való ragaszkodás bűncselekménynek minősül majd, mert a jelenlegi ellenzék szó nélkül hagyta a törvényes Alkotmány elleni bűncselekményt. Ezzel odadobják Orbán vérebei elé azokat, akik cseppet sem szélsőségesek, csupán demokraták, és ragaszkodnak az Alkotmány megvédéséhez, mint hű hazafiak. Ez a választás erről is szól, hogy a rendszer igazi ellenzéke és a „kormányváltók” elválnak egymástól. A jogállamhoz ragaszkodók mindkét oldal által megvetett szabad préda lesznek.

Továbbra is azt mondjuk, hogy senki ne menjen el szavazni, mert aki megteszi, legitimál egy államellenes bűncselekményt. Nem lehet választáson leváltani puccsista bűnözőket, de nem is szabad, mert bűnözőknek nem az ellenzékben, hanem a börtönben van a helyük. De a rendszerüket eleve azzal a céllal hozták létre, hogy „istentől” eredeztetett napkirályságukat soha ne lehessen leváltani.

Akik azt kérdezik, mi lesz akkor, Orbán minden ellenállás nélkül gyakorolhatja a hatalmát, azoknak azt üzenjük: Orbán eddig is ellenállás nélkül gyakorolta a hatalmát, de ebben a pillanatban még egy nyilvánvalóan illegitim, törvénytelen rendszert vezet. A választások után is ellenállás nélkül uralkodhat, csak immár a hamis törvényesség nyugalmából. Nem számít, hogy senki nem tudja, miért nem szavazok, ebben a rendszerben már semmi nem számít. Tessék tudomásul venni, hogy bevezettek egy fasiszta rendszert. Arról le tetszettek késni, hogy ezt demokratikus úton korlátozzák vagy leváltsák.

Az Alkotmányt eltörlő puccs befejezett tény, ezen már nem lehet változtatni. Amikor azt tetszettek hirdetni, hogy ez még mindig demokrácia, akkor volt az utolsó esély arra, hogy útját állják a diktatúrának. Ahogy a hozzánk hasonló „bérrettegők” ezt már akkor megmondták: „eljön az idő, amikor ez már késő lesz”. Már késő. Ne reménykedjenek, elszalasztották a pillanatot, ezt már nem lehet se megállítani, se fékezni.

Itt már nincs mit tenni, mint kivonulni belőle, és várni arra, aminek be kell következnie. Azon kell most már dolgozni, hogy halálos áldozatai ne legyenek az „alkotmányos forradalomnak”. Valódi ellenzéket kell létrehozni, amely magasra tartja az Alkotmányt, és nem hagyja feledésbe merülni a puccsot.

Ha mégis tudni akarják, mit lehetne tenni, akkor meg kell kérdezni Orbánt. Ő pontosan tudja, mi lenne a győztes stratégia. Azonnal kihirdetné, hogy puccs történt, bűncselekmény, bojkottot hirdetne, követelné az alkotmányos rend helyreállítását és a csaló választás eltörlését. Szaladna az Európai Unióba, hogy „alkotmányos forradalom” nincs, a rendszer legitimitása a „fülkeforradalommá” nyilvánított országgyűlési választás hamis talaján áll. Meg kell bénítani az életet, amíg a törvényes rend helyre nem áll.

Orbán tudja, hogy a választás bojkottja lett volna az utolsó esély, hogy őt megállítsák, és a rendszerét eltöröljék. Ezért felkészült a bojkottra is, emiatt kínált hatalmas pénzt kamupártok indulására. Látszik, hogy semmi nem volt fontosabb számára, hogy a legitim ellenzék elinduljon a választáson. Sikerült. Miben reménykednek még a naiv áldemokraták?

Lassan írjuk, hogy mindenki megértse: a NENYI semmis, az alaptörvény semmis, az Orbán-rendszer semmis, minden törvénytelen, ezért ennek része, az Orbánék által kiírt választás is semmis, annak az eredménye is semmis, a benne résztvevő pártok is semmisek. Demokrata így együtt utasítja el őket egy csomagban.

Orbán nagyon élvezné a rendszere romba döntését. Ha nem ő hozta volna létre.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (48 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +66 ( 82 szavazatból)
Bartus László: Orbán „alkotmányos forradalma”, 4.9 out of 5 based on 48 ratings

  • Hozzászólások(71)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

71 Reader’s Comments

  1. Valóban, bevégeztetett!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  2. “a parlamenti álellenzék arra szolgál, hogy a bűnözők még felvehessék Európától a demokratikus és szabad országok polgárainak pénzét, amit az afrikai segélyekhez hasonlóan ellopnak”
    - na ez itt a lényeg, és persze cserébe csurgatnak a léből némi alamizsnát a kollaboráns álellenzékieknek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (29 szavazatból)
  3. Amúgy a cikkhez: Ámen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  4. ” Kérem! Kérem szépen! Aki nem szavaz a kormányváltókra, az a fideszre szavaz”- mondta Mesterházy, és nem szégyellte magát.
    Mint ahogy a társai sem.
    Mindannyian a nem szavazókra zúdítják már most a felelősséget ahelyett, hogy őszintén, megragadva a lehetőséget hogy összefogtak,felvilágosítsák az összegyűlteket.
    Megmérettek, és könnyűnek találtattak. Levizsgáztak.

    Még a lehetőségét is eldobták a normális életnek, mert ezután csak a hazugságok jönnek.
    Gyávák, és árulók!
    Elárulták azt, amit eddig hirdettek. Mára kiderült, hogy csak szavakban voltak demokraták, a tetteik a megalkuvásról, és a pávatáncról szólnak.
    Mérhetetlenül elszomorít a nyomorultak árulása!
    Fel sem fogják, hogy mit tettek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (44 szavazatból)
  5. Úgy tűnik nekem, hogy az ellenzék olyan, mintha sület lenne. Azt, amiket ov mond, elintézik azzal, hogy agresszív, hogy nem mond semmit, stb. Talán oda kellene figyelniük arra, amiket – a sok katyvasz között – kibeszél. Pl. mint ez az “alkotmányos forradalom”. Amikor az ellenzék ilyeneket hall, nem kapja fel a fejét?
    A fülkeforradalom (a szóösszetétel) marhaság volt és nevetséges is, de az, hogy ov forradalomnak nevezte a választást, az hazugság és aljasság volt. Erre alapozva építette ki maffiadiktatúráját.
    *
    Engem is nagyon érdekelne, hogy – ha az ellenzék nyer netán április 6-án – felesküszik ov tákolmányára, illetve azok, akik bejutnak az országgyűlésbe, felesküsznek-e ov tákolmányára.
    Ha igen, akkor folytatják ov rendszerének legitimálását, amit a választási kampányban már elkezdtek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  6. Sokan, nagyon sokan bíznak abban, hogy a választás megdönti Orbán hatalmát.
    .
    Bizakodva hívják az ATV fórumát elkeseredetten, elmesélve szomorú életüket, a napi szintű kínlódásaikat, a kórházakban átélt horrorisztikus tapasztalataikat.
    Meséltetik őket a riporterek, majd mosolyogva elköszönnek, jöhet a következő….
    Sokan felháborodva “mesélik” a “tudatlan” riportereknek kinek is köszönhető a deviza árfolyam elszállása, azok meg játszák a hülyét, hogy nem egészen így történt.
    Nem tudok egy riportert sem mondani az ATV-től, akit érdemes hallgatni, borzalom! Hirdetik magukat, mint objektív hírforrást, és kérik az 1% támogatást a nézők adójából, a nézők pedig hiszik, hogy ez egy ellenzéki tv, röhej!
    Bocs, a Friderikusz, igen ő kitűnik a sok kollaboráns között!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  7. Lacinak igaza van, mint mindig.
    .
    Ha 1944 decemberében ilyen “ellenzéki” hazafiak lettek volna, sehol sem lennénk. Csak emlékeztetőül:
    .
    1944. december 21-én Debrecenben, a református kollégiumban ült össze az Ideiglenes Nemzetgyűlés. A debreceni Ideiglenes Nemzeti Kormány 1944. december 22-én Magyarország miniszterelnökévé választotta Dálnoki Miklós Bélát….
    .
    Közben Veszprémben vagy talán “gyepü 2″-őn működött a “törvényes” magyar kormány Szálasi Ferenc vezetésével. Gondolom az lett volna a “demokratikus”, ha megvárják a következő választást, és ott próbálják eltávolítani a “nemzetvezető”-t.
    .
    Na ne má’

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  8. Győzzetek és igazatok lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  9. Hát ez az! Arisztotelész és az ő logikája szerintem még érvényben van, és akkor Bartusnak van igaza. Persze, – ahogy kizárólag Magyarországon mondják – vannak más elméletek is. Csak azok nem működőképesek! – teszem én hozzá félénken. Igen, az orbáni puccs politikai és politológiai értelemben valódi ellenforradalom, nem egyszerű és egyszeri hatalomátvétel. A tisztánlátás végett ezt nem ártott kimondani. Aki felesküszik a Szánalmányra, maga is ellenforradalmár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  10. Magyarországon a legnagyobb kincs a buta ember. És ezért sokan sokat tesznek. Sötétség a fejekben , sötétség a lelkekben. És az ország hódol a sötétségnek. Ma beszélgettem egy pár emberrel. A fideszre fognak szavazni. Egy keresztény ismerősöm azt mondta, igen látja a problémákat ,és nem tetszik neki. “”De legalább keresztények”" mondta egy 4 nyelvet beszélő tolmács. Ekkor már menekülök. És már ott tartok, hogy elkerülöm ezeket az embereket. Sőt már dühöt, érzek irántuk. ördögi hatalom birtokosai. akik idáig juttatták az országot. Miért nem tudom letenni ezt az egész szörnyű elmebeteg helyzetet. Megpróbáltam, de mindig jön egy erősebb érzés. hogy tenni szólni kell ellene. Néha az a képtelen gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy teszek ellene. Hogy van értelme annak amit csinálok. De aztán mindig jön a furkósbot. A gonosz minden oldalról támad. Mi mozgatja magát kedves B. László? Olyan kevés ember törődik igazán a másik emberrel. Csak a felszines üres emberekre figyelnek, hallgatnak. Bocs a kifakadásért, de a tehetetlenség , hogy látom a gonosz munkáját, aki vigyorog, és bekebelezte az országot. Nem akarom megérni azt az időt, amikor így imádkozom. Uram ments meg engem a keresztény emberektől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  11. Köszi a cikket ! Kijózanító és igaz. Dühös vagyok az álellenzékre. Miért csak kormányváltást akarnak ? MIÉRT ???? Ezek ennyire hülyék ? – vagy ennyire korruptak ? – vagy mindkettő ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (20 szavazatból)
  12. Kegyelem, ezek az emberek, akikről írsz, nem keresztények. A keresztény ember, ha VALÓBAN az, nem akarja elpusztítani azt, akinek a véleménye nem egyezik az övével. A keresztény ember, ha VALÓBAN az, nem olvassa élvezettel és nem idézgeti örömmel az mn-t, meg a többi hasonlót.
    A fejekben uralkodó sötétség elborzasztó, olyan emberek is bedőlnek a kormány propagandájának, akikről azt hinné az ember, hogy tájékozódni, gondolkodni szoktak. Ha ezek az emberek ilyenek mondanak, akkor mit vársz azoktól, akik nem tudnak tájékozódni, mert nincs rá anyagi lehetőségük (internet, többféle újság, stb.).
    Mit vársz azoktól, akiknek a “sajtó” a metróújság, mert az ingyenes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  13. Amit most Bartus irt, szegenyem sokadszor, meg mindig vagy nem ertik, vagy nem akarjak erteni. En is sokszor kommentelek errol a demokrataknak. Azt valaszoljak, hogy ha ok nem szavaznak mert bojkottaljak, akkor mindenkepp a fidesz nyer. Itt tartunk a megertesben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  14. Nem követtem a mai gyűlést, de ebből a cikkból és a hozzászólásokból arra következtetek, hogy egyik szónok sem nevezte néven a lényeget. Kár, hogy ilyen kiszámíthatóak és lelki, szellemi, politikai értelemben máris halottakká váltak.
    Viszont bármikor jön új, a valódi Alkotmányra hivatkozó erő, éppen ettől és a jelenlegi elit korrupt pénzügyi hálózatának hiányában lesz hiteles.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  15. Gonoszka,
    “Győzzetek és igazatok lesz.”
    Akkor sem lesz igazuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  16. “A NER célja, hogy a nemzet kizárólagos képviselőinek jelmezébe öltözött bűnszervezetet ne lehessen soha többé leváltani.”

    átvágta a demokrácia gordiuszi csomóját

    semmiféle értelmiségi kultúr civilizációs fogalom őket nem gátolja köti
    ezek érvénytelenek

    a szegénységből örök időkre ki akarnak kerülni
    és ezért MINDENRE kaphatók
    bennünk miért nincs ilyen elementáris úthenger energia ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  17. Összefogtak a “baloldali” értékrendet valló pártok, mondván, választáson csak igy lesz elzavarható Orbán. Egy ilyen ötletnek azonban számtalan veszélye és hibalehetősége van, nos, ezek szinte mindegyikére “rátalált” a demokratikusnak mondott ellenzék. Fából vaskarika itt már minden, ráadásul a néppel még meg is etethető.
    Hogy melyek ezek?
    A mai tüntetésen is kiderült:
    - Egyetlen blokkba tömörültek mindazok, akikre a Fidesz 2010-ben végzetes csapást mért (2/3), őket igy együtt újra legyőzni a lehető legegyértelműbb választói akaratot tükrözi majd kül- és belföldön egyaránt (látszatdemokrácia)…
    - Ebben a diktatúrában még van egy szavazófülkényi hely, ahol szabadon, félelem nélkül és demokratikusan lehet szavazni (paradoxon, pláne a választási csalások tudatában)…
    - Diktatúrában ugyan hogyan lehetne a demokratikus rendszerben megszokott miniszterelnök-jelölti vitát megtartani? Orbán nem azért nem áll ki, mert gyáva, hanem azért, mert diktátor…
    - A Kormányváltó-demokraták ugyan miért nem rendszert váltanak akkor, mikor nyilvánvalóan fasisztoid a mára létrejött diktatúra? (ennek ismérveit viszont felsorolják, résztvétellel legitimálják)…
    - Nyilvánvaló politikai- és gazdasági bűncselekmények ellenére, mikor azokról könyvek is megjelentek már, miért viszonyulnak a hatalomhoz? (persze, hogy az emberek nem látnak tisztán)…
    - Hogy-hogy nem látják 2018 igazi veszélyét: a Jobbikot, hanem inkább még mindig kisérleteznek az ország bőrére, ahelyett, hogy már most bármi áron ragaszkodnának az európai demokratikus értékrendekhez, majd a kizárólag azokon alapuló társadalom működéshez, úgymint parlament, voksolás, stb.? (ennek kellene a legfontosabb szempontnak lennie, utána jöhetne minden más: munkahely, oktatás, nyugdij, egészségügy, stb.)…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  18. Bartus Laci!
    Egyetértek minden szavaddal.
    ++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  19. Én azt sem értem, hogy a három nagy hitelminősítőből kettő a napokban mi alapján javított oly hirtelen Mo.megítélésén?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  20. a végcél a hatalom elérése a korlátlan lehetőségek re való képesség megszerzése elfogadhatóvá tesz bármi eszközt a cél szentesíti az eszközt

    sajnos mi nem tudunk a lelkiismeretről megfeledkezni

    az ún. ellenzék rongy alakjai a leggyávábbak

    ma éjjel sokan úgy fekszenek le aludni hogy jobb lenne többé nem felébredni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Szeretek nyelvészkedni. Érvényben lévő Alkotmány alatt “alkotmányos forradalom” , ez nonszensz! Mi ellen? Alkotmány elleni vagy inkább alaptörvényes forradalom inkább a pontosabb meghatározás. De “ők” ugye kommunikációs megtévesztői az egyszerű embereknek, akik épp hogy csak tudnak valamit magyarul… Meddig marad “puha” a diktatúra? Ha “keményedik”, akkortól kezdenek majd az emberek felébredni… Tovább tart, ha “puha”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  22. Tökéletes cikk.
    Ezt vajon miért nem fogja fel a sok seggfej összefogásos, kormányváltós, baloldali?
    Mit nem lehet ezen érteni??
    Nem 10 deka párizsit lopott el tőlünk a fidesz B+, hanem az Alkotmányunkat!!
    Onnantól minden tettük illegitim, törvénytelen, bűncselekmény.
    Akik ebben részt vettek, azok bűnözők, és börtönben a helyük.
    Egy jogállamban legalábbis…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  23. @Lényegremagyar:
    A baj az, hogy amikor “keményedik” majd a diktatúra, akkor sem kezdenek az emberek felébredni, mert hamis vádak lesznek, ellenőrizhetetlen rágalmak, koncepciós eljárások. Azokkal szemben “keményedik” majd, akik kellemetlenek a kollaboránsoknak is, mert őket hazaárulónak és korruptnak nevezi, és akik erkölcsi támogatására, legjobb esetben hallgatására vagy részleges egyetértésére számíthat a diktatúra. A “keményedés” először csak a rendszer nyílt ellenfeleivel szemben történik, akik magukra maradnak, akiket félbolondnak és törvényen kívülinek titulálnak majd, terroristának, összeesküvőnek neveznek, aki a magyar emberek ellen szervezkedik és a törvényes rendet veszélyezteti. A törvényes rend ugyanis a törvénytelenség lesz.
    Ezzel a propagandagépezettel a kezükben bármit elhitetnek bárkiről, az ürgebőrbe varrt búvárokat is, “tanúk” pedig mindig lesznek. Hány embert húzkodtk meg az elmúlt négy évben ártatlanul, minden következmény és társadalmi ellenállás, vagy a megrágalmazottakkal való szimpátia nélkül? Az első jel az legyen, amikor a bíróságok jelenlegi függetlenségét elkezdik támadni, és megfélemlíteni az igazságszolgáltatást. Mert ma ez az egyetlen megmaradt pillér, ott még születnek független ítéletek. Ha megfélemlítik őket, azonnal bejelentkeznek szolgálatra azok, akik készek koncepciós pereket levezényelni, a tisztességes bírókat pedig ellehetetlenítik. Akkor lesz szabad a terep. És sok időnek el kell még telni, mire először elkezdenek felébredni az emberek, hogy a rendszer üldözöttei nem félbolond szélsőséges narchisták, nem terroristák, nem bűnözők és nem tolvajok, hanem tisztességes emberek, akik ragaszkodnak az Alkotmányhoz és az igazsághoz, akik nem adták el magukat, nem kollaborálnak, hanem legjobbjai ennek a hazának.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  24. Inkább gyávák , mint hülyék és inkább bűnpártolókká válnak, mint hogy bűntelen “kilépve” már meglévő nagy vagyonukból megéljenek. Többet és többet akarnak és hatalmat, mégha az csekély is. Ez vonatkozik az egész ellenzékre is. Ezért nincs számukra bocsánat se Földön se “Égben”!…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  25. Miért nem mondták ki a szónokok a nyilvánvalót?
    .
    “Lassan írjuk, hogy mindenki megértse: a NENYI semmis, az alaptörvény semmis, az Orbán-rendszer semmis, minden törvénytelen, ezért ennek része, az Orbánék által kiírt választás is semmis, annak az eredménye is semmis, a benne résztvevő pártok is semmisek. Demokrata így együtt utasítja el őket egy csomagban.”
    .
    Miért nem mondták ki a szónokok a nyilvánvalót?
    Miért?
    Ezt magyarázza meg nekem valaki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  26. Mert gyávák és-vagy hülyék. Könnyebb pár százezerért és még csekélyebb hatalomért ellenzékiként megélni, mint okosan és bátran hősökké válni, amiből teljes a bukás vagy teljes a győzelem. A tömeg hallgatot volna rájuk???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. @admin: Tisztelt Bartus László! Sajnos igaza van! Inkább úgy kellett volna írnom, hogy oly lassan fognak “bekeményíteni”, hogy alig lehet majd észrevenni? Nem! A nekik idegenekre “teljes joggal” fogják uszítani a “magyarokat”! Jobb esetben “csak” félbolondok lesznek az “idegenek”… Az igazi ellenzék fog majd “életjelet adni” és megerősődni… A keleti út mindenképpen “zsákutca”, mert a Nyugat újabb válsága, ami időről-időre jön és megoldják, nem indokolja, hogy 6 év krízis miatt itt feladják ezeréves múltunkat (a sok vért ezért), és egy mentalitásban többszáz (?) évvel lemaradt Oroszországhoz kössék Magyarországot! (Pld. orosz wc-k az Olimpián…) Azért, mert még nem adósította el a lakosságot Oroszország hitellel, majd fogja! Orbánék tudják ezt is, csak az önzésük miatt hazudnak, a hatalmukért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. Nincs ellenzék csak vetélytársak.
    .
    Nincsen semmiféle ellenzék csak kaparás a koncért, a túlélésért. Itt tart most az ország, nincs mit tenni. Sajnos nagyon elvadult a terep, eldurvult a játszma.

    That’s the spirit there.
    .
    Azzal együtt, csak remélni tudom a változást. Nem hiszek abban, hogyha bármi változás is történne az feltétlen tökéletes vagy akár kedvezőbb is lenne, de legalább változás, elmozdulás és lépésenként generációkon át talán kifejlődhet valami normális. Persze érzem túl optimista vagyok, de tapasztalatom szerint az az álláspont, hogy vannak lehetséges és lehetetlen dolgok, csak téves érzékelésből, téves koncepcióból és tapasztalatok hiányából ered.

    Én úgy vélem minden lehetséges. Legalábbis életemben annyi lehetetlen dolgot láttam valóra válni. Minden lehetséges, csak mi nem látjuk és nem tudjuk, hogyan valósítsuk meg. De ha elindulunk azaz megtesszük az első lépést ami változást hoz, azt követheti több is.
    .
    Ha egy ilyen, na hát hogy is mondjam finoman, vadbarmot mint a Fidesz fel tud ismerni a nép, helyesen képes értelmezni és képes elűzni, talán egy azt követő hasonló zsarnokkal vagy éppen álellenzékkel, vagy valós kormányzattal is képes lesz dűlőre jutni.

    Nagy próbatétel ez a magyar népnek, ilyen ocsmány kormányzattal és ilyen típusú ellenzékkel nemigen volt dolga. Nagy kihívás, elég veszélyes krízishelyzet, de talán képesek lesznek felébredni.
    .
    Azért akárhogyan is muzsikál a mostani ellenzék, most csak ők vannak akik aktívak, velük kell beérni, talán ők is képesek elmozdítani az eseményeket a holtpontról és elindítani egy teljesen más úton járó folytatást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  29. Gilice
    2014. március 31. hétfő
    00:29

    Kimondani tudják, csak azt nem tudják, hogyan tovább ha kimondták, és mit válaszoljanak azokra a kérdésekre amiket ezek után feltesznek nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  30. hogyan tovább ?történelmi felelősség ,
    az EMBER itt minden közösségi kapcsolattól megfosztott
    üldözött szabad préda
    a választásra agitálni hűségeskü feléjük
    minden elmuló perc elszalasztott lehetőség

    Bartus László eagle bumburi Kertész Ákos kegyelem oldred geyza és többi kedves EMBER itt

    isten segíts

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  31. itt- nyomorult hazánkban
    itt- virtuális közösségünkben

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  32. az álellenzék a homogén feudális uralkodó osztály szerves része

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  33. Az a baj, hogy csak annyi esély van, hogy a cikk ne legyen igaz, mint vakondnak a rotációs kapa ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  34. hamlet
    Van egy mondás: segíts magadon, és az Isten is megsegít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  35. http://nol.hu/belfold/egy-bekemenet-margojara-1453263
    -
    Ilyen történés is volt a bérmenetesek nagy tiltakozása, fanyalgása ellenére, az igazság igen fájdalmasan érintette a komcsizós menetelőket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. bumburi
    köszönöm megpróbálom
    legjobbakat üdv szeretettel
    Neked hogy megy ? Hogy vagy ?
    tavasz van

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. A magyar közállapotok tarthatatlanok!A magyar jövedelmek kicsik,nyugdíjam még az orvosaim által előírt gyógyszerek beszerzésére sem elég!
    t Szerkesztő úr!Önnek van javaslata,hogy kikre szavazzunk,akik kormányzó képesek ebben a helyzetben?Van jobb Miniszterelnök jelöltje Orbán Viktornál!Jobb alatt én azt értem hogy a magyar Nép Életviszonyait gyökeresen meg tudja változtatni!Az előző kormányzás hibáit én látom,de ezen hibák kijavítsára-melyeket leírtam az előző ciklus kományának-lát alkalmas személyeket?BÉKAMENETESEK nem jöhetnek szóba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  38. Kezdődik a következő kampány, ápr. 5-n:
    -
    http://nol.hu/belfold/egyik-kampany-a-masikra-1453305
    -
    Nagyon remélem, hogy egy turulban született, fél-ázsiai, piros pöttyös ülepű, EU-s zászlót égető, EU-s zászlókat Parlamentből kihajigáló sem kerül be a “látszólag fehér emberek közé”!
    Akiknek nem tetszik a nyugati világ, ahova 1000 éve igyekszünk, azok mit keresnének ebben a közösségben?
    Bomlasztani ott van Cameron, neki is laza egy deszkája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. hamlet
    Kösz.
    Igen, itt a tavasz, a megújulás.
    Az ország mégsem azt választja. A gazra lapátolják a trágyát.
    Pedig tudhatnák, hogy az a gazt is erősíti.
    Ezek nem csak a politikához, de mg-hoz sem értenek. Pedig a válasz előttük van.
    Trehány gazda módjára hagyják burjánozni a gazt.
    .
    Ami engem illet, jól vagyok. Tépem a szám, de teljesen fölöslegesen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  40. Kedves Máthé Pál!
    Ugye, nem sokat olvasgattál még itt az AN oldalain? Talán még ezt a cikket sem olvastad el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  41. bumburi (2014. március 31. hétfő 09:46)
    .
    Az írod: “Tépem a szám, de teljesen fölöslegesen.”
    .
    Nem fölöslegesen!!! Nem fölöslegesen!!!
    Engem és – biztos vagyok benne, hogy itt másokat is – tudatilag és érzelmileg erősít az amit gondolsz, mondasz, írsz. Erősebb vagyok általa különösen akkor, ha látom a sok-sok mínuszt.
    .
    Mindenféle poénkodás nélkül állítom, hogy néha irigylem a mínuszaidat. Többször is megírtam, hogy itt a legtöbb mínuszt azok kapják akik keresetlenül, tétovázás nélkül, (olykor nyersen, úgy igazán belülről fakadóan) bátran kimondják az igazat.
    .
    A mínuszolás: a gyávák hazugsága.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  42. Részt vettem az ellenzéki nagygyűlésen és szégyellem magam. Nem a részvétel miatt, hiszen elsősorban a kíváncsiság vitt oda. Mintha az “1984″-be csöppentem volna! Gyűlöletbeszéd és demagógia váltogatta egymást kétpercenként. Egy kicsit biztató, hogy az emberek azért nem őrjöngtek annyira, amennyire a beszédek alapján várható lett volna. Talán éreztek valamit, hogy ez még sincs egészen rendben? Mindenesetre reménykedem, hogy a mindkét csoportosulástól távolmaradók között talán ott munkálkodik valahol egy tehetséges, demokratikus mag.
    Mikor 2012 októberében Bajnai a színre lépett, azt mondta, hogy az elmúlt két évtized hibáival szembe kell nézni és nemcsak kormányt, hanem korszakot kell váltani. Ennek a gondolatnak a nyomát sem találni ma már. Tudom, hogy azok, akik ezt az oldalt látogatják, nem is nagyon számítottak másra, én sem. De éppen ott, az Operánál, ahol az Alaptörvény ellen tiltakoztunk, ezzel így szembesülni, nagyon lehangoló volt. Valami félelmetes szakadék tárult fel előttem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  43. bumburi (2014. március 31. hétfő 09:46)
    .
    Azt írod: “Tépem a szám, de teljesen fölöslegesen.”.
    .
    Nem, nem fölöslegesen!! Nem, nem fölöslegesen!!!
    .
    Amit gondolsz, mondasz, írsz az engem – és biztosan még itt sokan másokat is – értelmileg és érzelmileg erősít, hogy higgyünk a demokráciában, és bátran utasítsuk el a diktatúrát.
    Különösen akkor, ha sok a mínuszt kapsz. Ezért néha irigyellek.
    .
    Már többször írtam, hogy a legtöbb mínuszt a bátor és igaz szó kap. Az, amelyik többnyire spontán és belülről fakad, s azt adja ami a lényeged.
    .
    A mínuszok: a gyávák hazugsága.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  44. Bocsánat az ismétlésért. Technikai zavar volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  45. oldster
    Már nem tudom hogy sírjak, vagy nevessek ezeken a jeleken.Kétségbeejtő, hogy nem akarják látni, és érteni a leírt szavakat, és jelentésüket.
    Azért annak örülök hogy van aki úgy látja a dolgokat mint én.
    Biztató.
    A jelekre is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  46. .
    És elérkeztünk oda ahová csak a legszörnyűbb diktatúrák buta, lusta, gyáva népsége szokott eljutni azzal, hogy: “Megölte apámat, anyámat, de én akkor is rá szavazok.”.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  47. Örömhír: megtaláltam a valódi ellenzéket. Üröm az örömben, hogy nem párt, csak egy együttes, de ez az együttes kenterbe veri az egész “ellenzék”-et..
    http://cink.hu/mit-loptal-ma-kolbasz-viktor-1553525180

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  48. Máthé Pál
    2014. március 31. hétfő
    09:25
    .
    ” Van jobb Miniszterelnök jelöltje Orbán Viktornál!Jobb alatt én azt értem hogy a magyar Nép Életviszonyait gyökeresen meg tudja változtatni!”
    ————
    Orbán valóban megváltoztatta, de milyenre???
    .
    Talán azért lett megszavazva miniszterelnöknek, hogy eltörölje a köztársaságot, hogy kénye kedve szerint naponta átírja az alkotmányt, hogy elvegye a nyugdíjasok pénzét, hogy kifossza az országot és minden pénzt a baráti körének adjon, hogy visszafordítsa a történelem kerekét, hogy összevesszen az EU-val és mindenkivel, hogy baltás gyilkost adjon ki és ellenségeket szerezzen az országnak ahol tud, hogy meghazudtolja minden akkori szavát amikor még demokratának tüntette fel magát, hogy visszahozza az oroszokat, hogy eladósítsa az országot 1O milliárd euro-val magas kamattal, hogy titkos paktumokat kössön amibe azok nem nézhetnek bele akik fizetik, hogy kirúgja az IMF -et akik olcsó kamatra adtak pénzt csak azért mert az nem az ő zsebébe csurgott és az IMF cserébe tudni akarta mire költi, hogy felélessze a Horthy kultuszt és fasizálja az országot, hogy keletre vigye a magyar népet amikor ezer éve Európához akarunk tartozni, hogy a közel-keletre menjen és a világ egyik legveszélyesebbnek tartott terrorista államát üdvözölje a “forradalmuk” alkalmából?????
    .
    Ezért választották meg????? Ezt ígérte??? Ez volt a programja 2O1O ben amikor nem volt hajlandó sem nyílt vitára sem a programja ismertetésére???
    Ezért választották meg??? Ez kellett a magyar népnek??????? Erre vágytak?????????

    .
    Most én kérdezem meg:

    .
    Van ROSSZABB Miniszterelnök jelöltje Orbán Viktornál??????????

    Rosszabb alatt én azt értem, hogy volt-e egyetlen olyan kormányzat a Fideszen kívül az utóbbi évtizedekben aki magyar nép életviszonyait ilyen nemzetpusztító módon meg tudta változtatni????

    Volt még valaki, egyetlen politikus is az elmúlt évtizedekben aki ennyi visszafordíthatatlan gazdasági, társadalmi, és nemzetközi kapcsolatbeli roncsolást tudott okozni és ennyi sebet tudott ütni a magyar nép testén és ilyen pusztítást végezni a lelkekben, szívekben, elmékben, és képes volt annyi fiatalt és időst elűzni az országból????

    .
    Most én kérdezem volt ilyen??? És azt is, hogy van-e arra hiteles, elfogadható magyarázat, ha ennek az embernek és a pártjának valaki újabb négy évet akar adni?????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  49. Fidesz 70%, Jobbik 25%, a többiek marakodhatnak a maradékon. Bravó Kormányváltók!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  50. Mint oly sokszor, csatlakozom mindazokhoz, akik egyetértenek bumburival, és persze Bartus Lászlóval is. A többi már csak tautológia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos