Ronai and Ronai
AMERIKAI

Március 30-án rendezik az ellenzéki nagygyűlést 2014. március 15. szombat 17:19 Forrás: AN

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Március 30-án rendezik az ellenzéki nagygyűlést

Budapest – Mesterházy Attila, a kormányváltó ellenzék miniszterelnök-jelöltje a budapesti Petpfi szobornál jelentette be, hogy a március 15-én a rossz időjárási viszonyok miatt elmaradt gyűlést március 30-án vasárnap pótolják. A helyszínről még nem lehet biztosat tudni, ám valószínű, hogy az eredeti helyen, a Szabad sajtó útján találkoznak Orbán Viktor rezsimjének ellenfelei.

A március 15-i rendezvény elmaradása megosztotta az ellenzéki szimpatizánsokat. Többen csalódottságuknak adtak hangot a közösségi portálokon, a Fidesz praktikáját sejtették mögötte, de voltak olyanok is, amik bölcsnek tartották a döntést.

Mindenesetre, bár a rendezvény elmaradt, Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc megjelentek a Szabad sajtó útján, ahol egymással és az ott lévő mintegy 100 szimpatizánssal beszélgettek.

Időközben Budapestre tényleg megérkezett a rossz idő, szél és némi eső formájában, kérdés, hogy mennyit ártott volna az időjárás a technikának.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +12 ( 20 szavazatból)
Március 30-án rendezik az ellenzéki nagygyűlést, 4.3 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

19 Reader’s Comments

  1. Engem meglepetésként ért a rendezvény lemondása, főként azért, mert annak megtartása előtt két órával jelentették be. A meteorológia minimum egy héttel korábban jelezte a viharos időjárást és lehűlést szombat délutánra. Ha csak a rossz idő lenne az ok, akkor már tegnap délután, este, vagy ma reggel szóltak volna, hogy az a sok ember ne induljon útnak.
    Már azért sem hiszek az időjárásban, mint okban, mert január 25-én is megtartotta a nagygyűlését az MSZP a cudar, hófúvásos időjárás ellenére. Igaz, a beszédek elkezdése – emlékezetem szerint – másfél órát csúszott, mert megvárták az összes vidéki busz megérkezését, amelyek az útviszonyok miatt késtek. Tehát más, komoly ok is állhat a háttérben és az időjárásra való hivatkozás inkább ürügy. Bármi legyen is a valódi ok, feltételezem, hogy bölcs döntés született.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (26 szavazatból)
  2. Egyetlen Szerelem!

    Szeretlek, imádlak, lehoznám a csillagokat is az égröl neked!
    Ölel, csókol:
    Szerelmed

    P.s.
    Ha vasárnap nem esik az esö, jövök.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (33 szavazatból)
  3. Köszönet a “műsor” összeállítóinak!
    Amikor az utolsó fellépő,az MSZP táncos-komikusa
    a színpadra perdül,én elindulhatok szeretett otthonom felé!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (38 szavazatból)
  4. Hajrá hívő tagozat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (34 szavazatból)
  5. Kérem szépen, a Sztálingrádi csata a rossz időjárásra való tekintettel elmarad. DDDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (31 szavazatból)
  6. A jobbikot nem zavarta.több ezren ott voltak..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (25 szavazatból)
  7. Lehet, hogy az elmaradtról átmentek. Ha már egyszer kimentek a lakásból, DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (18 szavazatból)
  8. lehet, hogy csak megtartották a választási föpróbát, ahol a részvételt urnanyitás elött 2 órával mondják le? remélhetöleg a szimpatizánsok hasonlóan rugalmasak lesznek akkor is. egy utolsó pillanatban bejelentett bojkott javítaná a megítélésüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (20 szavazatból)
  9. Értesítjük a lakosságot, hogy az idei március 15. november 22-én lesz megtartva. A megváltott belépők az új időpontra változatlanul érvényesek, vagy a vásárlás helyén visszaválthatók. Minden külön értesítés helyett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (18 szavazatból)
  10. Két eset lehetséges. Vagy eleve nem érdekel senkit ez az ellenzék, vagy pedig olyan tökély a kommunikációjuk, hogy ilyen frappánsan tudják a támogatóik és szimpatizánsaik óriási tömegét pillanatok alatt egyik irányból a másikba átirányítani, és híven követik is az utasításaikat.
    .
    Akármelyik is igaz a két lehetőség közül, mindegyik azt BIZONYÍTJA, hogy az a LEGHELYESEBB STRATÉGIA, amit itt az AN már a kezdetektől fogva képvisel, hogy bojkottálni kell ezt a választást. Mégpedig azért bizonyítja, mert az egyik esetben arra az eredményre juthatunk, hogy úgysem érdekel az ellenzék senkit, akkor pedig az ellenzék is akkor teszi a legjobban, ha csatlakozik a választástól eleve távolmaradókhoz, a másik esetben pedig arra, hogy ha az utolsó pillanatban az ellenzék bojkottot hirdet, azzal meglepetésszerű csapást képes mérni Orbán rendszerére.
    .
    Egy eddig az ellenzék szavazásra bíztató támogatói által hirdetett eshetőséget viszont egyértelműen kizárhatunk: azt, hogy az ellenzék olyan mértékű tömeget tud nagy valószínűséggel mozgósítani, amely a választáson való részvétellel képes megdönteni Orbán rendszerét. Azt azért megnézem, hogy a történtek alapján hogyan tudja valaki még mindig ennek az ellenkezőjét kikövetkeztetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (19 szavazatból)
  11. 1848 március 15-én csak szimpla eső volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  12. Már a hét elején a március 15-i rosszidőt böfögte a média, fügetlenül attól, hogy fidSS, vagy úgynvezett ellenzéki lenne… Egy biztos, hogy ez a szél is az MTI Hírcentrumának a centrális erőteréből fújdogált.
    Így kell ezt kérem csinálni, így kell az ellenfélből rettegő hülyét fabrikálni. Addig, addig mondom, míg teljesen be nem zsong a szövegemtől, míg végül be nem dobja a törölközőt egy vész-munkatervvel… Egy végső és végzetes dönéssel azt nem mondja, hogy a rendezvény elmarad, miközben én meg röhögve megtartom a magam naggyűlését, naggyűléseit – mert ugyebár a szintén jobboldali Jobbik is megtartotta…
    Ezt a módszert még biztosan tanítani fogják a kommunikációs tananyagokban, a hatékony és tartós bolondítás címszó alatt…
    Ebbe az egészbe nem kicsit belejátszott az a gyászos 2006-os augusztus 20-i tüzijáték melynek t e r m é s z e t i . katasztrófából úgyszintén a fidSS – akkor ellenzéki ütegállásából – c s i n á l t . nemzeti tragédia, amely még ma is kihat a baloldal lelkiismeretére, persze kijelenthetjük, hogy n e m . j o g o s . lelkiismeretfurdalás formájában.
    Borzasztó, hogy a tehetségtelenség ide fajulhat, amikor az ellenség tökéletesen képes egy tábornoki kart az orránál fogva vezetve tematizálni.
    Abba belegondolni is szörnyű, hogy még milyen trükköket tartogat az SS, bocs, a fidSS a tarsolyában, hogy ezt a gyáva tásaságot végül teljes visszavonulásra kényszerítse…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  13. Tehetségtelenség és középszer ugyanazt a mentalitást takarja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  14. Tegnap túl szűkszavúnak bizonyultam.
    Táncos-komikus,operettbonviván,dzsigoló,parkett-táncos.
    Kis hülyék,soroljam még?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (22 szavazatból)
  15. Jol tettek, hogy lemondtak, mar sikerult rajuk huzni egy augusztus huszadikat, akkor is hiaba jelezte a meterologia a viharos idot nem hitte el senki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  16. A mai “ellenzék”, és a Brian életéből ismert Júdea Népe Front közt az az egyetlen különbség, hogy a Monty Python tagja tehetséges és szellemes emberek voltak, akik hülyéskedtek, az Együtt Kormányváltás tagjai pedig egy rakás fogalmatlan balfék, akik megpróbálnak okoskodni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  17. Kedves Nörsz, felőlem sorolhatod, csak senkit nem érdekel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  18. Siralmas olvasni egyesek szánalmas megjegyzéseit. Én vidékről utaztam fel, mivel nem volt tudomásom a rendezvény elmaradásáról. Azért jöttek Mesterházyék a szoborhoz, mert gondolták, hogy nem mindenkihez jut el az információ. Ennyi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Vezéráldozatot hozott a ifjúbaloldali maffia 2014. május 29. csütörtök | AN

Magyarországon nincs ellenzék 2014. május 8. csütörtök | AN

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos