Ronai and Ronai
AMERIKAI

Késsel támadtak az MSZP aktivistájára 2014. március 29. szombat 13:22 Forrás: AN, ma.hu

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Késsel támadtak az MSZP aktivistájára

Budapest – Késsel támadtak egy MSZP-s aktivistára szombaton reggel a Bosnyák téren – értesült a ma.hu.  A támadók megpróbáltak elmenekülni, egy fideszes aktivista is segített nekik ebben, végül azonban sikerült feltartóztatni őket.

A kampányoló szocialista pártaktivistákhoz két férfi lépett oda, szóváltás alakult ki, majd az egyik férfi kést rántott, s azt mondta: „kibelezlek”. Az aktivisták fellépése nyomán a két férfi megpróbált elmenekülni, de két pártaktivista utánuk eredt.

Bár az egyikük útját egy közelben kampányoló fideszes aktivista elállta, a késsel fenyegető férfit végül sikerült megállítani, sikerült rendőrt hívni, aki a helyszínen intézkedett, a férfit elvezette.

Egyetlen támadásból nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Ez a mostani akció azonban túlmutat önmagán, mert szervesen illeszkedik a nagy egészbe. Abba, hogy bárhol járjanak az ellenzék politikusai, mindig akad néhány, egy tucatnál nem több, odavezényelt szerencsétlen, akik táblákkal a kezükben álldogálnak, sokszor maguk sem tudják, hogy mit jelent, ami kiabálnak.

Ebből a légkörből szökken szárba az, ami Magyarországot jellemzi: a buta, parttalan gyűlölködés.

Az MSZP vizsgálatot követel. Ne legyenek kétségeink: Pintér Sándor rendőrsége az eddigi ügyekhez hasonlóan ezúttal is a pártatlanság jegyében,, valamint a törvényesség szellemében jár el. Mármint úgy, ahogyan ők értelmezik a törvényességet és a pártatlanságot.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (30 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +38 ( 48 szavazatból)
Késsel támadtak az MSZP aktivistájára, 4.6 out of 5 based on 30 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. Ma vizsgálatot követelnek, Pintér semmit nem tesz, így holnap az emberek kezükbe veszik a rendcsinálást és a törvényt az emberek és önhatalmúlag fognak ítélkezni.
    .
    Kikényszerített problémamegoldás. Nincs más választásuk ha élni akarnak.
    .
    Holnap után megtanulják és megszokják, és már nem csak azokat ölik akiket Pintér és a kormányzat is jóváhagy, hanem mindenki mindenkit. Az irányítás kicsúszik Pintér, a kormányzat és az indirekt felbújtok kezéből. Orbán fegyveres szükségállapot bevezetésével próbál rendet tenni, üt és rúg ahogy szokta mint az általa ismert egyetlen problémamegoldás. Ettől elszabadul a pokol és a roncsolás teljes lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (49 szavazatból)
  2. Külföldön csak francául vagy oroszul szólalok meg.
    A magyar nem menő, hála kormányunk vezető jellemtoprongya pávatáncainak!

    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (55 szavazatból)
  3. “SZEP, UJ MAGYARORSZAG?!”
    Bravo !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  4. Gyilkosok és cinkosaik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  5. Peka36: Nyugodtan megszólalhatsz magyarul. Nem jönnek rá, hogy a teljesen érthetetlen nyelv az pont a magyar. Én nem titkolom az identitásomat, és igyekszem megbecsülni magam, hogy az emberek tévedésből azt gondolják, ilyenek a magyarok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  6. Történt, hogy a Mátyás templomba szerettünk volna bemenni. A pénztár előtt előszedtem a hitelkártyám, mire kiszólt a pénztáros:
    - Only cash.
    Odaléptünk az ablakhoz, és folytattam a beszélgetést:
    - Please give me two ticket!
    - 2000 Forints. Where are you from?
    - From Budapest, sorrow.
    - Ohh, you are Hungarian?
    - Yes we are.
    - Azt hittem külföldiek.
    - Sajnos nem. Good bye!
    - Good bye!
    .
    Volt egy jó napunk. Külföldinek néztek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  7. “- Please give me two ticket!”

    Ebből rögtön rá lehet jönni, hogy Ön Magyar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  8. Külföldön nem szégyellem a magyarságomat azt kell mondani magyar vagyok nem Fideszes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  9. >> “- Please give me two ticket!”
    Ebből rögtön rá lehet jönni, hogy Ön Magyar.<<
    Abból nem.
    Abból, amit te írtál, viszont igen. És nem azért, mert magyarul írtad.
    Magyarok előtt én se szívesen beszélek angolul, mert miközben a lakosság fele funkcionális anafabéta, és a 80% nem beszél idegen nyelven, mégis az első apró hibába vagy kiejtésbe belekötnek. Örülnek, ha hibáztál, "hogy te se tudsz jól angolul."
    Vannak országok, ahol az érdekli az embereket, hogy mit mondasz. 4-5 nyelvet használnak, és annak örülnek, ha szót értenek, és nem basztatják egymást apró hibákkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (45 szavazatból)
  10. És még van bőr a képükön a békemenet szervezőinek azt sulykolni mindenhol, hogy tartanak a baloldali provokátoroktól. Azt mondják, hogy nem fognak felülni az ellenzék ilyen törekvéseinek, amit látunk is, mert megelőzésként mindenkit késsel fenyegetnek, aki nem velük fúj egy követ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  11. Ne légy tájékozatlan! Nézd egyenesben a Fidesz és a CÖF Békemenetéről készült képsorokat!
    https://www.youtube.com/watch?v=__Vd1i10FqU#t=15

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  12. http://propeller.hu/itthon/2899442-elindult-hatodik-bekemenet#v1066148

    http://propeller.hu/itthon/2899480-bekemenet-eltetok-ellentuntetok#v1066141

    Mit lehet erre mondani? Hol van az a sok elkeseredett ember aki különböző fórumokon megnyilvánul?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  13. http://propeller.hu/itthon/2899456-vezess-viktorunk-veled-indulunk-ez#v1066162

    Vagy erre?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  14. Sarah: “Vannak országok, ahol az érdekli az embereket, hogy mit mondasz. 4-5 nyelvet használnak, és annak örülnek, ha szót értenek…”
    Nekem is ez volt a tapasztalatom. Akár Francia-, Német- vagy Olaszországban iparkodtam az adott ország nyelvén megértetni magamat, úgy láttam, kifejezetten tetszett az embereknek ebbéli erőfeszítésem. Legtöbbször türelmesen, mosolyogva hallgattak és igyekeztek szépen, lassan válaszolni, hogy a lehető legtöbbet megértsek belőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  15. Olvastam a 400 busszal szállított békemenetesekről:
    “Belenéztem az Echo tv élő műsorába,ahol a vonulókat interjúvolta meg a riporter hölgy ,tudakolván milyen indíttatásból jöttek.Idősebb úr mondta: “hát ,hogy mert meg kell ezeket dönteni..”majd helyesbített,hogy”nagyon utálom ezeket a kommunistákat,s el kell mind pusztítani”Hát ennyit a béke jegyében”
    -
    “Megkezdődött a nagy beszéd.Remegő hangon kér még OV 4 évet.Hát én adnék neki…Szánalmas,ahogy fél mondatonként belenéz a papírjába.Még azt is úgy olvassa h.”öszíntén, a szívemből köszönöm,h. a miniszterelnökük lehettem”
    -
    “Nem gondolják, hogy rajtunk röhög az egész világ? Ahogyan én ezt tettem Észak Korea esetén, amikor az ottani előző vezér meghalt, két napig bőgött az egész nép, szerintem parancsszóra. Tudom cirkusz az egész világ, meg a népnek is állítólag ennyi elég a kenyér mellett, de ez állítólag a XXI. század.”
    -
    Én a fentiekhez még hozzáteszem: itt Európában, az EU egyik tagállamában, szánalmas ez az öntömjénezés!
    De azok sem különbek, akiket ez elkápráztat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  16. Kedves Kuksi,
    A görögök tanítanak is, ha látják, hogy szeretnél néhány szót gagyogni. Csodálkoznak, hogy ilyen magyar is van, mert amúgy az a jellemző, hogy oda megy a magyar, ahol magyarul beszélnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  17. Kedves Sarah,
    sajnálom, de nem érthetek egyet Magával. Aki a “two” után egyes számot használ, az csak Magyar lehet, mert az általam többé-kevésbé gagyogott négy-öt nyelv közül ez egyikben sincs így,csak a magyarban. Pl. az olaszok nagyon élvezik, ha olaszul kínlódok, mert azt bizony nem beszélem valami jól. Sokszor kijavítanak, tanítgatnak. Ezen viszont nem szoktam megsértődni, inkább igyekszem tanulni belőle. Mert az, hogy “minek az a sok heje-huja, jó az úgy is”, az megint csak egy kifejezetten Magyaros jellemvonás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  18. Szerintem nem érdemes vitatkozni azon, hogy ki mit mond helyesen és mit nem. Már csak azért sem, mert sokan az anyanyelvüket sem beszélik/írják helyesen. Pesti Gúnár pl. a “magyaros jellemvonás”-t mondaton belül nagy M-mel írja, pedig kicsivel kéne. Mások az egyes szám harmadik személyű “ő”-t írják naggyal, ki tudja, miért.
    De tényleg nem ez a fontos. Sokkal fontosabb, hogy arra figyeljünk, mit akar mondani. Jó lenne, ha mindig a belbecset néznénk és nem a külcsínen kötözködnénk (ha mégoly jogosan is). Belekötni sokkal könnyebb, mint elgondolkodni rajta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  19. Ego: a nagy magyart szoktam egyszerűen Magyarnak rövidíteni, ez amolyan modorosság a részemről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  20. A mai hakni margója.
    http://endresy.blogspot.com/2014/03/orbanikus-dikta-demo-tura.html

    Amúgy tényleg jellemző az országra Csau követése.
    Fúj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Hány éve mondom, hogy Orbán egy fasiszta diktatúra első embere, egy primitív, sunyi, műveletlen paraszt. Ezekből 49-ben ÁVO-sok lettek, 56 után erőszakos TSZ-”szervezők”, ma pedig fekete ruhás és -bakancsos gyilkolásra váró gárdisták….Ezek Orbán emberei, már 2006-ban is ők voltak a TV-székháznál és a Kossuth téren, valamint az ott táborozó HÍR-Tv-forgatócsoportjánál, Császár Attila volt “kommunista”, most már fasiszta riporter mellett….Orbán és csürhéje az érveket nem ismerik, mert tanulatlan analfabéta barmok, csak erőben tudnak gondolkodni, azt hiszik, aki fizikailag erősebb, annak van igaza. Egyenként gyáva szarok, csak csordában bátrak. Hányingerem van tőlük……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  22. 1 m2= 2 ember. Több nem fér el. Gondoljatok bele , a saját otthoni helyiségeiteket
    figyelembevéve. Ha például az egyik ,mondjuk nappali szobátok 16 m2 ,akkor ott biztosan nem férnének el többen 32 főnél.
    Ha az Andrássy út kb 30 méter széles és az Operától a Hősök teréig kb 2000 méter , akkor az 60.000 m2 , ami 120.000 embert jelent . Mondjuk 30.000 fő
    ( fő ???) várta őket a Hősök terén ,az maximum 150.000 ember. NAGYON JÓINDULATÚAN számolva.
    Nem értem ,hogy ez a b……..sz ellenzék miért nem mutatja be ezeket a számításokat , rajzokkal ,ábrákkal alátámasztva . Ez ALSÓTAGOZATOS mértan!!!!. Mint mindenben ,ebben is azt hazudnak ,amit csak akarnak : NEM ÉRTEM!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  23. Ja és az előbb leírtakban benne vannak a napidíjas bértüntetők, a határon túli testvérkéink, az import ( lengyel ,litván ) izék, a lungo dromos dísz romák, ki tudja hány közmunkás ( ahogy kell) a megfélemlített alkalmazottak A szekta hivók, ja és a degeszre tömött zsebű csókosok ,azok pereputtya, mindez irdatlan közpénzzel megtámogatva. Ez egyáltalán nem sok, sőt figyelembevéve a körülményeket és azt ,hogy ezek az idióták tényleg egy milkát vártak , ez kifejezetten kínos pofáraesés-.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  24. Egy újabb számítás.
    http://jovaros.blog.hu/2014/03/29/bekemenet_light
    Nem kell turbózni a számokat, a látvány maga is gyalázatos volt. Legalábbis nekem.
    Ennyi megvezetett egy rakáson.
    Napi szinten el vagyunk látva velük. Holnap fojt. köv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  25. bumburi

    Na látod , én a max: 150 ezres becsléssel tényleg nagyon gáláns voltam!!!
    Mondhat bárki bármit a mértan az mértan. Ez viszont bukta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  26. Kedves Bumburi ! Vitába szállok , ezek nem megvezetettek , ezek ilyen sötétek , buták kinek melyik a szimpatikusabb ! Vagy egyszerűen a KÖTELESSÉGÜK , mert tartoznak valamiért ! Ifjabb koromban igen sok kettős rangadót láttam a Népstadionban . Ha a lelátókat kiterítenénk szerintem van akkora mint a Hősök tere -sőt- ezért úgy gondolom hogy a mások által becsült 80-90 ezer birka talán megvolt ! Pénzért csak ennyit tudtak összehozni ez BIZTATÓ hatodikára !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  27. Történelmi tapasztalat, hogy az ilyen jellegű tettlegességet mindig a gyűlöletre uszítók szavai, mondatai előzik meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  28. “Hatalmas lelkesedés fogadta Bergoglio pápát a Szent Péter téren, amely ezen a szerdán is teljesen megtelt több mint százezer hívővel. Pontosan egy évvel ezelőtt március 19-én, Szent József ünnepén kezdte meg péteri szolgálatát Ferenc pápa a Szent Péter téren bemutatott szentmisével, amelyen közel 200 ezren vettek részt és több mint 130 ország képviseltette magát küldöttséggel. Számos csoport köszöntötte jókívánságokkal az első évfordulón a pápát, aki bár késéssel érkezett a térre, szokásának megfelelően körbe járt pápamobilján és üdvözölte a zarándokokat.”
    -
    Tehát amikor a pápát látjuk a Szent Péter téren, akkor a becslések szerint 100-200 ezer ember lehet jelen a zsúfolásig megtelt téren, ha esik, ha fúj!
    Rákay Philipkét kellene delegálni a Szent Péter térre – ő pontosabban tudná felmérni a tömeget, akkor akár milliónyi emberről is tudósíthatnának!))))
    -
    A békemenet pedig az ország megosztottságának példája, külföldiekkel feltupírozva, ez szégyen és gyalázat! – aki nincs velük, az nincs vagy tesznek róla, hogy majd ne is legyen, oszt jó napot!
    Ennyit az ő békés lelkületükről!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  29. Ide is beteszem!
    .
    KORMÁNYVÁLTÓK!
    Eljött hát a nap, amit annyira vártatok.
    Érdemes volt elhalasztani a március 15.-ei nagy ünneplést, mert azóta okosabb lett mindenki, hiszen Orbán tegnap bejelentette, hogy ALKOTMÁNYOS FORRADALMAT hajtott végre!
    .
    Ezért ma már a demokraták nem gyűlhetnek össze egy jövőbeni kormányváltásra, hanem érvényt kell szerezniük az ALKOTMÁNY azonnali visszaállításának, és a NER azonnali eltörlésének!
    Az ALKOTMÁNYOS FORRADALOM a magyarokra nézve PUCCS volt az ALKOTMÁNY ellen!
    Kormányváltók!
    A világ szeme rajtatok van!
    Vagytok e annyira bátrak, hogy nem hagyjátok tettek nélkül a demokrácia felszámolását, és az ALKOTMÁNYOS FORRADALOM eredményének szárba szökkenését?
    Ha igen, akkor ideje lenne ennek érvényt szerezni, és nem megvárni az Orbán és hívei által kreált választási törvénnyel megcsúfolni a szabad,demokratikus elveken alapuló választás eszményét.
    .
    Itt az idő! Ébredjen hát minden szabad ellenzéki, és tegyen róla, hogy a CÖF-ös szégyenteleneknek ráfagyjon az arcukra a bárgyú vigyor!
    Most kell megmutatni, hogy a demokratáknak a NYUGAT a cél, és nem egy KELETI despotikus rendszer!
    .
    Nem szabad megvárni, hogy egy eleve csalásra rendszeresített választási törvénnyel elvegyék tőlünk a szabad élet reményét!
    .
    Nem kormányt kell szavazással leváltani,hanem le kell verni az ALKOTMÁNYOS FORRADALMAT, a vezérével, és csahosaival együtt!Diktatúrát nem lehet demokratikus módon leváltani,ne hazudjátok ezt az embereknek! Ideje volna felnőttnek tekinteni az embereket, és nevén nevezni a dolgokat!
    Tudom hogy ehhez bátorság kell, mutassátok hát meg, milyen bátrak vagytok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  30. Sósavval fenyegető lény már volt, most már késsel fenyegető is van – holpolt, holnempolt emberei pedig nem találják meg!
    Talán alkalmatlanok lennének?!
    Most már kéthétsándornak is lépnie kellene, ha másként nem, hát lelépnie!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  31. “Atrocitás érte Csókakőn Herczog Edit EP-képviselőt – közölte az MSZP.
    A párt tájékoztatása szerint négy, feketébe öltözött fiatalember támadt rá a kormányváltó erő Fejér megyei képviselőjelöltjére és az őt kísérőkre. Az egyik támadó kitépte a kezükből a Nők a változásért feliratú molinót, majd magával vitte.”
    -
    A biztos győzteseknek miért kell átmenni vak komondorba?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Ez a nagy nemzeti egység újabb megnyilvánulása.
    Azt azért egyesek tudni vélik, hogy a Szent Péter Bazilika előtti téren kevesebben férnek el, mint nálunk a Kossuth téren. Itt a szeretett kormánypártunk hívei több, mint milliónyian is voltak. Aki nem hiszi, járjon utána. mert ha nem hiszi utána járnak. /Remélem már csak 5 napig./ Mert Magyarország jobban teljesít! Főként a mindig igazat mondó szeretett vezetőnk szerint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos