Ronai and Ronai
AMERIKAI

Aszfaltoznak a mi uccánkba’ 2014. március 28. péntek 9:33 Forrás: AN

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Aszfaltoznak a mi uccánkba’

Budapest – Két évvel ezelőtt Zsiga Marcell miskolci fideszes képviselő utcájában találtak hirtelen aszfaltozni valót az erre szakosodott munkaerők. Tiszta véletlenségből az aszfaltozás éppen Zsiga Marcell házáig vált szükségessé. Utána már rohadhatott tovább az út, virulhattak a kátyúk, ha a közeli autógumisok és karosszériások örömére.

Most a fő-rezsicsökkentő, Németh Szilárd csepeli házikójánál jelentek meg a munkagépek – annak ellenére, hogy az eredeti tervekben ez nem szerepelt. Németh szilárd a közpénzek eltapsolásában is jobban teljesít.

A kormányváltó összefogás csepeli jelöltje, Szabó Szabolcs elmondta, hogy a XXI. kerületben körülbelül száz utcában nincs megoldva az esővíz elvezetése, ezért a városvezetés megkezdte az elvezetőrendszer kiépítését és az utcák leaszfaltozását.

A felújítás első ütemében 19 utcát jelöltek ki, ezek között azonban nem szerepelt a polgármester utcája. Ennek ellenére Németh Szilárd háza előtt is folyik az építkezés.

A rezsicsökkentésért felelős fideszes politikus nem kívánt reagálni a kérdésre, nem tartja szükségesnek, hogy a közvéleményt minden pitiáner ügyben tájékoztassa. Még csak az kellene, hogy a sok, Németh úr és társai által fölöslegesnek ítélt kérdés elvegye az emberek tisztánlátását. Tessék örülni a rezsicsökkentésnek, oszt jó napot!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +23 ( 23 szavazatból)
Aszfaltoznak a mi uccánkba’, 5.0 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

12 Reader’s Comments

  1. Ezt biztosan a fizetéséből fedezi !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  2. A naccságos úr a kiváltságosok közé tartozik.
    Pofázni ugyanúgy tud, mint a pénzcsapot megnyitni saját hasznára.
    Ha Orbán járdát csináltathatott a menyasszony lánya talpa alá, és a bekötőutat a lakodalom helyszínéig, akkor ez a pincsi is megengedhet magának a rezsicsökkentés hozadékából ennyi kiváltságot a maga számára.
    Nézzünk már szét!
    Rendszerváltás óta ez folyik! Kacsalábon forgó “vityillók” színesítik az ország minden területét a kiváltságosoknak köszönhetően!
    A különbség annyi a ciklust nyerők között, hogy az egyik szemtelenebb mint a másik.
    Némelyek meg egyenesen gátlástalanok, mint azt tapasztalhattuk Orbán regnálása alatt, mint a cikkben szereplő talpnyaló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  3. Úgy van, ahogy bumburi írta: “pincsi.” Jövője bizonytalan, mert nem tartozik a kollégiumi szobatársak közé. Ha nem lesz rá szüksége a kollégista maffiának, elzavarják.

    Nem fogjuk megsiratni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  4. http://www.istenkeramikusa.eu/hu/uj-munkaim
    Kedves Kommentelő társaim!
    Szeretettel ajánlom Nektek új munkáimat, ha van időtök. És nézzétek meg a “””gonosz Magyarországon””” c. munkámat. És amennyire csekély írástudásomból tellett megpróbáltam elmondani a véleményemet.arról amit ma Magyarországon tapasztalok, látok. És azt , hogy NE FÉLJ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  5. Ezek pont olyanok, mint az “átkos”-beli elődeik. Pitiánerek.
    .
    A 70-es években a II. kerületi Trombitás utcában volt “divat” hogy a hókotró csak az utca egy bizonyos részéig ment el. Amikor rákérdeztem erre az egyik ott lakó ismerősömnél elmondta, hogy addig a házig megy a hókotró, amelyikben Gáspár Sándor, a szakszervezetek akkori főtikára lakott.
    .
    Nem változott semmi (vagy visszatért). Ez a banda bebizonyította, gogy bele lehet lépni ugyanabba folyóba nem kétszer, többször is. Csak azt nem veszik észre, ez már nem folyó, csak poshadt pocsolya. Ez viszont kedves nekik, boldogan tapicskolnak benne.
    .
    Kiegészítés: soha nem voltam egyik – akkoriban “divatos” – társadalmi szervezetnek, pártnak, így a szakszervezetnek sem a tagja. Gáspár Sándorral sem volt semmi bajom, sőt. Ismeretlenül – némi közös ismerősök közbenjárására – egyszer még segített is rajtam. nem életbevágó dologban, de nekem fontos volt. Ettől függetlenül nem sírom vissza azt az időszakot (csak azért, mert akkor voltam huszonéves).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  6. steve roby: A 100 %-os korrupció a despotikusan berendezett országok ismertetőjegye. Én két típusát ismertem meg, az ázsiait és a balkánit. (Nyilván van afrikai és dél-amerikai válfaja is, de azt nem ismerem.) A balkáni típusban minden ügy elintézésének szabott ára van, amit a szemedbe mondanak. Ázsiában a dolog szívességi alapon megy, mindent csak összeköttetések alapján lehet elintézni (Mongóliában úgy mondták, hogy “ismerős” kell), és ha van is valaminek konkrét ára, azt nem mondják meg, ki kell találnod. A népek nagyon jól alkalmazkodtak valamelyik életmódhoz, kialakították a túlélési stratégiájukat. Magyarország a két világ határán található, egy sajátos és kiismerhetetlen egyvelege e két típusú korrupciós államberendezkedésnek. Legfontosabb jellemzője, hogy nem lehet helyes túlélési stratégiát találni benne, sőt az ellene való harc is egyre kilátástalanabb, mióta az egészről lehullott az egyébként a balkáni és az ázsiai válfajra egyaránt jellemző állami tilalom leple. A választások tétje a nyílt utcai útonállás, rablás és zsákmányszerzés jogának megváltása lett. Aszfaltozunk, közöd?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  7. Azer a csepelieket is minősíti ez a lény, valóban egy ilyen polgármesterre vágytak?!
    -
    2006-ban narancsba öltözött Magyarország – aztán ezt tetézte 2010-ben a 2/3 egy biankó-csekkre.
    Valahogy ez az ország nagyon rosszul van összerakva!
    -
    Nem látom ennek a gyógyszerét, talán ha nekünk is adnának narancsék abból az anyagból, amit ők szednek, talán szebbnek tűnne a helyzet!)))
    -
    emigrant:
    ” Aszfaltozunk, közöd?”
    -
    Vitázzunk a programról!
    Nincs vita! Közöd?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  8. Ez a rezsicsökkentő bohóc így csökkenti a saját rezsijét.
    Csak rá kell nézni erre a fejre, és süt róla az ostobaság, a szervilizmus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  9. Egy csepeli kis utcaban az EU-finanszirozas kereteben “felujitottak” a korabbi foldut-szeru burkolatot. Ez abban allt, hogy meghatarozhatatlan osszetetelu szurke anyagot teritettek le. Ezt a burkolatot az arra kozlekedo “gepereju jarmuvek” kb. 2 honap alatt elporlasztottak. Az ut szélén szegelykoveket kezdtek kiepiteni, de ez tevedesnek bizonyult es visszabontottak.. Vegleges eredmeny: a mindent beborito feher por helyett most szurke-fekete port lehet torolni a lakasokban..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  10. ˙˙
    Ez a barom beszéltette a tévében múltkor azt a rezsit köszönő nyugdíjast is a világ csúfjára… Nevetségesek voltak…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Ez a fazon valahogy emlékeztet egy nyóckerbéli házmesterre… azok voltak kábé ilyenek. A rezsicsökiről meg nemrég nyilatkozott egy szegény nyögdíjas (magam is az lennék), hogy aszondja: “A rezsicsökkentésből maradt annyi pénzem, hogy ezentúl egészséges élelmiszereket vehetek a családnak…” És ezt így, egy az egyben, leadta valamelyik tévé. Én meg elsírtam magam rajta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. Így ránézésre el tudom képzelni,hogy ennek a hájfejűnek is komondor a kedvenc kutyafajtája.
    Ez az “ember” soha nem téved,hanem csak hazudik.
    Ráadásul bele a képünkbe !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Megin’ báncsák a magyart 2014. január 27. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos