Ronai and Ronai
AMERIKAI

A rendőrautóban halt meg a Simon-ügy érintettje 2014. március 20. csütörtök 22:38 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(105)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A rendőrautóban halt meg a Simon-ügy érintettje

Budapest – Egyelőre még tisztázatlan körülmények között meghalt Welsz Tamás, a Simon-üggyel összefüggésbe hozott vállalkozó. A vállalkozót csütörtökön akarta kihallgatni a Központi Nyomozó Főügyészség.  Egy rendőrautó ment érte Logodi utcai irodájához, ahonnét bilincsben szállították el, menetközben azonban rosszul lett, a budai mentőállomásra vitték, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője közölte: „A Simon Gábor ügyében ismertté vált W. Tamás elhalálozott. Halálának okát az arra hivatott hatóságok vizsgálják.”

Simon Gábort március 10-én vették őrizetbe kihallgatása után, amikor újabb bűncselekmények elkövetésével gyanúsította meg őt a Központi Nyomozó Főügyészség.

Az akkor közölt megalapozott gyanú lényege szerint Simon Gábor egy saját személyi adatait tartalmazó hamis, egy dél-afrikai országban kiállított útlevelet szerzett, majd megkereste egy korábbi ismerősét, aki a hamis útlevél felhasználásával kérésére egy magyar banknál bankszámlát nyitott.

Az Index internetes portál ugyancsak március 10-én azt írta, hogy a rendőrség egy hete házkutatást tartott egy vállalkozó érdi lakásában. Az illető, aki a hányatott sorsú magyar légitársaság, a Sólyom Airways vevőjeként került pár hónapja a figyelem középpontjába, hosszabb ideje Simon Gábor pénzügyi bizalmasa volt.

A rajtaütés során kiderült, hogy a politikusnak a házban külön széfje volt, amelyben a nyomozók több, a volt politikusra nézve terhelő dokumentumra bukkantak. A széfből került elő az a Gabriel D. névre kiállított, de Simon Gábor fényképét és adatait tartalmazó bissau-guineai útlevél is, amelyet egy nagyobb összeget tartalmazó bankszámla nyitásánál használtak – írta az Index.

A portál úgy tudja, hogy olyan papírokat is találtak a nyomozók, amelyeket a 240 milliós osztrák számla fedősztorijának alátámasztásához készítettek: a pénzt uruguayi eredetű kezelt vagyonként akarták a hatóságok előtt bemutatni. A széfből állítólag több tíz millió forint készpénz is előkerült.

A Magyar Nemzet szerdán írt arról, hogy az MSZP politikusai közül nem csupán Simon Gábor szerezhetett magának bissau-guineai útlevelet. A lapban azt írták: “állítólag afrikai úti okmányokkal rendelkeznek más szocialista országgyűlési képviselők is”.

Az újság, ki tudja honnan származó értesülései szerint, a Simon-ügyben gyanúsított Welsz Tamás lakásában a nyomozók tucatnyi afrikai útlevélre bukkantak.

Az Index szerint ezek között volt kitöltött, de úgynevezett biankó okmány is. A Népszabadság információi szerint Welsz Tamás 500 magyarnak intézhetett afrikai útlevelet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (10 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 13 szavazatból)
A rendőrautóban halt meg a Simon-ügy érintettje, 4.6 out of 5 based on 10 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(105)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

105 Reader’s Comments

  1. A mai laza törvények szerint is csak akkor kell/lehet valakit megbilincselni, ha ellenáll.
    Ha már a lakásban halt meg, akkor nemigen tudott ellenállni.
    Egy magatehetetlen ájult/halott embert miért kellett megbilincselni???
    A STATUÁLÁS miatt? (Lsd. “Tanú”)
    Ha meg a kocsiban lett rosszul, akkor előtte sem tudott ellenállni.
    -
    Egy alkalommal (~2000 körül) tanúja voltam annak, hogy egy férfit két civil rendőr akart a munkahelyéről bekísérni kihallgatásra a rendőrségre. Az egyik szakálltalan rendőr egy szakállas igazolvánnyal igazolta magát, amit a férfi szóvá tett. Erre megbilincselték. Nem állt ellen, együttműködő volt, mégis.
    Itt tart a “jogállam”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  2. Matyi bácsi,
    “Voltak ilyen nagyságú botrányok az MSZP kormányzása alatt, az MDF kormányzása alatt?”
    Elfelejtették megvádolni, letartóztatni és megbüntetni a hatalmukkal visszaélő fideszes ügynököket. Polt Péterrel kezdődően, kordonbontókkal folytatódóan.
    Ez ugyanilyen nagy botrány, csak a másik irányban tér el a tisztviselőktől elvárt viselkedéstől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  3. A hvg egészen masképp latja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  4. Otthonában hunyt el Welsz Tamás, amikor, mint rendesen, fejére húzott zacskóval éppen szokásos esti kénsavfürdőjét vette.
    .
    A rendőrség idegenkezűségre utaló jelet nem talált. (MTI)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  5. girbegurba (2014. március 21. péntek 13:50)
    Elfelejtették megvádolni, letartóztatni és megbüntetni a hatalmukkal visszaélő fideszes ügynököket. Polt Péterrel kezdődően, kordonbontókkal folytatódóan.
    Ez ugyanilyen nagy botrány

    Így igaz. Az ember vagy elvszerű, vagy nem. Ha a “baloldal” elvszerű lett volna, 2006-ban azt tette volna, mit mondasz, és 2014-ben nem legitimálná ezt a rendszert. Ha nem elvszerű, akkor meg nincs erkölcsi alapja tisztességes eljárást kérni. Nem is fog kapni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  6. Az ürgebőrbe öltözött brekegő békaemberek megtámadták a magányosan álló békés csőszkunyhót. A kunyhó viszonozta a tüzet, majd visszagurult a város másik végébe.
    Idáig rendben. Na de Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  7. Gyanús mikor valaki épp akkor hal meg a rendőrök kezei között, mikor épp borítani készül…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  8. Segítség! Rendőr!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  9. nagy andrás, egy rendőr keze miért lenne idegen egy másik rendőrnek??
    Na ezért nemt találtak idegenkezűségre utaló jelet!

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  10. ” Akkor foglaljuk össze, hogy mit tudunk. Hát azt, ami az Ügyészségről kikerült, és a MN. több mocskolódó lejárató írásában megírt. Ez a Welsz Tamás egy bűnöző, akit az ellenzék mocskolására használtak fel. Miért írom, hogy felhasználtak? Mert hogyan lehet az, hogy akinek a nevére hamis útlevelet kiállított, és még találtak nála 8 kiállított, és számos kiállítatlan útlevelet, ehhez szükséges eszközöket, valamint Interpolos körözés alatt áll, szabadon van, a “megrendelőt” (Simon) viszont letartóztatják. Majd ez a Welsz, a rendőrautóban meghal. Mi jöhet ez után.? Bármi, amivel az ellenzéket le lehet járatni. Miért nem hozták nyilvánosságra a kiállított 8 útlevél “tulajdonosának” a nevét.? Hát, biztosan nem azért, hogy az ellenzéket védjék, hanem akkor vajon kiket védenek? A kitöltetlen útlevelekre azonak a nevét írják, akikét csak akárják, és azt mondhatják, övék volt az a 8. Tehát nagyon jól jött ennek az eddig hatóságilag “védett” bűnöző Welsznek a halála, mert nem mondhatja el, kiknek is állította ki azokat az útleveleket. Innentől ebben az ügyben semmit, de semmit nem szabad elhinni, csak mocskokat fognak hazudozni. Azért tanulságos lehet az össze-vissza érdekből hazudozó bűnözőknek Welsz esete. Emlékezzenek erre a közmondásra, mielőtt hagyják magukat lejárató kampányokba felhasználni: “A mór megtette kötelességét, a mór mehet.” “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  11. Kezdődik.
    Nekem csak két kérdésem van.
    1. Mi tartott ezen ilyen sokáig.
    2. Min csodálkozunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  12. tiszta columbia

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  13. Pintér elvtárs vajh hol fog meghalni? Csak nem egy Wartburgban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  14. Az okos ember előre látja, mi fog történni.
    A többi azután sem fogja fel, hogy megtörtént.
    Mondtuk épp elegen, hogy vér fog folyni.
    A zombik nem hitték el.
    Ez még csak a kezdet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  15. Ha már Afrika, ezt a milliárdossá lett Fürst Gyurit mikor tartóztatják már le végre? (ANDRÁSSY út 47, Centrum Parkolási Társaság = milliárdos tolvajbanda, Terézváros alpolágmestere, stb…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  16. alpolágmestere, = alpolgármestere

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  17. Újabb variáció a történethez:
    .
    Kovács Viktória rendőr alezredes, rendőrségi szóvivő péntek koraesti budapesti sajtótájékoztatóján.azt mondta: Welsz ellen kényszerítóőeszközt, bilincset nem használtak. Délután három után vették a rendőrautóban észre a rendőrök, hogy Welsznek akadozni kezdett a beszéde, majd elvesztette eszméletét. Az első kórházhoz hajtottak vele, ahol 15.55-kor elhunyt.
    .
    .
    Valaki koordinálja a hazudozásokat, vagy csak fidesz módra óránként mást hazudnak.
    .
    Eddig egy mentőállomásról szólt a történet, most meg már “kórházhoz hajtottak vele”. Kb 15-kor észlelték, hogy baj van és 15:55-kor hunyt el. És tessék mondani 3/4 óráig mi történt? Kocsikáztunk? Vagy még gyötörtük a pácienset?
    .
    Szemét gyilkos banda. Aki útban van azt elteszik a láb alól. Igaz, hogy Welsz bűnöző volt, de nem érdemelt ezért halálbüntetést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  18. András hozzászólásával tökéletesen egyetértek, és hozzátenném, nem nagyon életszerű, hogy a Pintér által kézivezérelt rendőrség kocsijában a szocik nyírták ki a delikvenst. Ergó: vajon ki tehette, mert kizárt, hogy nem idegenkezűség volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  19. ” Na…ez piszkosul érdekes:

    Az OLKT III (nem hivatalos) információi szerint Welsz Tamástól 16 útlevelet foglaltak le. Ebből 6 db MSZP-s (köztük a Simon Gáboré is) Két KDNP-s , 5 Fideszes és 3 más, pártoktól független személyét. További információkkal és adatokkal is rendelkezett Welsz Tamás. Ezért kellett meghalnia.
    Hogy miért készültek ezek az útlevelek, azt mindenki tudja…..igen…a lenyúlt pénzeket külföldi számlákra rakni, fialtatni, tisztára mosni.
    Várhatóan most a Fidesz kicsit visszavesz a Simon Gáborozásból és félő, hogy Simon Gábor is elkezd beszélni.
    Egy bizonyos szinten túl már nem számít a párthovatartozás, hiszen a pénz nem vörös és nem is narancssárga.
    Welsz “borítani” akart, de már nem sikerült neki. Az persze talány, hogy miért a “borítás” előtt lett “öngyilkos”, ha az lett. Mert az útlevelek olyan személyek tulajdonai voltak, hogy jobb, ha nem tudja meg a magyar nép, mert igencsak megdöbbennének sokan. És épp választás előtt.
    Hogy választásig kiderül-e az útlevelek tulajdonosainak neve az kétséges, hiszen, a titkosszolgálat, az ügyészség és minden , az ügyben kompetens hivatal a Fidesz kezében van.
    Meglátjuk.
    De ez át tudja rendezni az egész választást is, mert akkora súllyal bír. “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  20. Azt hiszem, Welsz sok lehetőségre felkészült, de egy maffia stílusú gyilkosságra nem. Különben Simon elfogásakor azonnal eljuttatta volna jó helyre, amit tud (“halálom esetén bontandó fel”).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  21. Ego: nem ő volt az első, aki ki akart pakolni a Fideszről, és másnap elpatkolt.
    Az egyetlen ember, aki megúszta, Juszt László. Ő simán csak nem mondott semmit, ellentétben az ígéretével.
    Volt is egy topic az Indexen, hogy “Mit tud Juszt László Deutsch-ról?”
    Soha nem derült ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  22. Sarah: mindenesetre ez valószínűleg intő példa azoknak, akik még borítani akarnának: adatokat kivinni (lehetőleg külföldi médiához eljuttatni) és villámgyorsan nagyon messzire lelécelni. Aki itthon akar borítani, azt láthatólag még a borítás előtt fatális esemény éri. Persze mindez a véletlen műve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  23. Igen, ez átírja egy kicsit a választásokat. Szegény Welszi Hercegnek a szocialisták szobrot állítanak majd. Sokan,akik eddig érvénytelen sok-ikszes Verziót terveztek,most már baloldalra szavaznak majd. Ennek ellenére a dolog úgy van “borítékolva” /hehe/, hogy mégis megnyeri a Figyusz. De nem lesz kétharmad, sőt. Hajszál lesz a csalások ellenére… És Orbánnak a haverjai ezt az öngólt nem fogják megbocsátani. Azt csak ők tudják,hogy, s mint, de majd értesülünk, hogy a Kedves Vezető a nyugdíj mellett döntött és fel is csút, le is csút, netán gól-tan professzor lesz a Puskás Akadémián, vagy ilyesmi. Esetleg felrakják elnöknek és Áder menedzseli a kármentést. Mióta a világ világ mindig merénylet-legendák mozdították el a patthelyzeteket. Az emberek veszélyt éreznek és ez ellentétes a alapmegbízással, amit a Figyusz beváltott:a szorongás oldásával. Amiért cserébe minden unortodox áramvonalasítást lenyeltünk. NA…de ha csak így megy…!! Azt nem fogják – ők sem – elfogadni már… Ezt a focinyelven, amit ők is értenek,úgy hívják:öngól. És teljesen mindegy,hogy valójában mi történt, a titkosítás volt az a pillanat,amikor a dolog a nyakukba ömlött. Aki ezt nem gondolta át, az bukik és viszi magával a főnökeit,akik ezt hagyták neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  24. Ego: már csak azt kellene átlátnia mindenkinek, hogy:
    * Bajnai, Mesterházy, Gyurcsány nem akar borítani a Fideszről
    * Vagy azért nem, mert kényszer-szövetségben vannak
    * Vagy azért nem, mert félnek
    Ebből következik, hogy Orbánt soha nem fogják nevén nevezni, soha nem lesznek valódi kihívói.
    Ha gyávák, azért nem. Ha sárosak, akkor meg azért nem.
    Ha valami csoda folytán egyszer hatalomra kerülnek, a fentiekből kifolyólag akkor sem lehet tőlük tiszta (tisztább) közéletet várni.
    Tény, hogy a baloldal abban is jobb, hogy nem takarít el embereket. Legalábbis egyikükről sem feltételezem. Nem úgy néznek ki.
    Ez vajon elég érdem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  25. Gyula Bognar, Jr.

    Egy jogállamban sem a vallomása, sem az állítólagosan átadott dokumentumokat nem használhatja az ügyészség vádemelésre, mert a bíró kidobná azokat, mondván, hogy nem bizonyítható, hogy akár a vallomás, akár a dokumentumok hiánytalanok és azokból nem lettek kivéve más terhelő adatok, amik az ügyészség érdekeit szolgálják a vádlottal szemben.

    Éppen ezért, vallomást és dokumentumok átadását, kizárólag az illető ügyvédjének jelenlétében, annak aktív részvételével és hitelesítésével tehetik meg egy jogállamban.

    Magyarország azonban nem jogállam, hanem egy Fidesztáni magán hercegség és maffia rablóbanda önkényuralma, egy aljas jogtipró diktatúra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  26. Sarah (2014. március 22. szombat 01:12)
    Ha egy Összefogás-pártit megszorongatsz, a végső érve az lesz, hogy “még mindig jobb, ha mi kormányzunk, mint ha a Fidesz”. Ez az az érv, amitől kiütést kapok, mert azt állítja, hogy csak egy nagyon korrupt és egy kicsit kevésbé korrupt rendszer közül lehet választani. Ez a szemlélet maga a totális elvtelenség, és lényegét tekintve csak mennyiségileg különbözik Orbánétól, minőségileg nem. Sőt, Orbán bizonyos szempontból tisztességesebb: ő felvállalta, hogy “úgy döntöttem, hogy gazember leszek”, míg a “baloldal” tisztességesnek állítja magát, holott nem az. Ha lenne valódi ellenzék, az távolabb lenne ettől a “baloldaltól”, mint amilyen távol ez képzeli magát Orbántól.
    Talán majd egy generáció múlva… Talán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  27. Olvastam:
    “Orbán apparátusában vannak olyan különleges szakemberek, akik a halottakat is nyilatkozatra tudják bírni.
    Lásd a dinnyezabáló Budai ügyész-ügyvéd zsenit. Az ilyenek tökéletesen hozzák az adatokat, mit is vitt sírba a hirtelen elhunyt delikvens.”
    -
    A minden sarkon álltak már párt tetszik a narancsos ködben leledzőknek, Yosiptól, Kayán át, + a b középen(Szőke és a savas ember), a volt MSZMP-tagokon át egészen a 3xbóvlisig.
    Valóban, jól összehordta őket a szél – egymásra találtak rendesen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  28. Ego,
    “…azt állítja, hogy csak egy nagyon korrupt és egy kicsit kevésbé korrupt rendszer közül lehet választani. Ez a szemlélet maga a totális elvtelenség,”
    Igaz. Csak sajnos az is igaz, amit ők mondanak: “még mindig jobb”, meg az is, amit tagadsz: MOST ez a kínálat, csak ebből lehetne választani (ha lehetne).
    Pontosabban: nem is csak ők mondják, hogy “mi vagy a Fidesz”, hanem más is mondja, hogy “ők vagy a Fidesz”. Vagyis hogy nagyon jó lenne egy tiszta, demokrata stb. erő, de ha nincs, akkor szavazatával inkább ezeket támogatja a Fidesszel szemben.
    Nem is ez az igazi baj, mert ha valóban lehetne választani, akkor taktikai szempontból igazuk is lenne, Akkor nem is lenne ilyen kétségbeejtő a helyzet..
    Az az igazi baj, hogy nem lehet választani (mert sunyi diktatúra ült ránk), és az a még nagyobb baj, hogy nincs, nem látszik a vágyott demokrata erő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  29. Tehetséges, és igen őszinte polgárbarát rendőrségünk hamarosan egy újabb sajtótájékoztatón jelenti majd be, hogy Welsz Tamás szervezetét egy eddig hazánkban ismeretlen afrikai eredetű vírusfertőzés támadta meg, és ez okozta váratlan halálát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. Szombati Magyar Nemzetben megjelent, hogy Weisz Tamas szerint
    .
    termeszetes halallal halt meg, a boncolas szerint nem volt rajta kulserelmi nyom.A kulserulmenyi nyom bonconelkul is megallapithato.Ha pl szivinfartusban halt meg az nem termeszetes.Ha megmergezte magat nem lehet csak ugy egy boncolassal megallapitani.Teljesen hulyenek nezik az embereket.Nagyon sok mindent tudhatott, hogy el kellett halgattani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  31. Újabb variáció:
    .
    Welsz az I. kerületi Logodi utcában lévő irodájában várta a nyomozókat, ahol különféle adathordozókat és iratokat adott át nekik. Majd közölte, hogy vannak még bizonyítékai az érdi házában is. A nyomozók autóba ültették, kivitték Érdre, ahol további iratokat és adathordozókat foglaltak le tőle………
    .
    A hírek szerint 5 KDNP-s és 7 FIDESZ-es útlevele is köztük volt.
    .
    Szóval autókáznak hazafelé és egyszer csak “rosszul lesz” Welsz és már a rendőrautóban meghall. A halottat elviszik a Sportkórház melletti mentőállomásra, hogy “mentsék meg”.
    .
    NA DE HOL VANNAK A KDNP-S ÉS FIDESZES ÚTLEVELEK, A LEFOGLALT EGYÉB IRATOK?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  32. Én mezei szívinfarktusról hallottam már tegnap kora este (megjegyzem, hogy annyi verzió elhangzott már akkor is, amikor még hivatalosan azt sem erősítették meg, hogy ki halt meg, hogy az ember csak kapkodta a fejét).
    Na igen. Mostanában nagyon rájár a rúd a negyvenesekre. Itt volt minap Komáromi András is (akinek a programja oly nagyon megtetszett az államnak)…
    De nincs ebben semmi különös, hiszen – mint tudjuk – a leggyakoribb halálok nálunk a szív- és érrendeszeri betegség. Igaz, hogy Magyarország jobban teljesít az egészségügyben is, de van még mit tenni, elvtársak! Ezért ha Orbán folytathatja, egyik első intézkedése lesz, hogy az alaptörvényben tiltja be a szívinfarktust.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  33. Egy forintos kérdés!
    .
    Lehet hogy nem is halt meg?
    Ennyi útlevél mellett valahol valamire még jó lehet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. girbegurba (2014. március 22. szombat 08:49)
    MOST ez a kínálat, csak ebből lehetne választani
    Akkor köszönöm, egyiket sem választom. Kivárom, amíg lesz olyan, amelyiket szívesen látnám hatalmon.
    Erre az szokott lenni a reagálás, hogy ezzel a Fideszt támogatom. Ez nem igaz, hiszen nem szavazok a Fideszre (sem). Ha az “ellenzék” méltóztatott volna ellenzékként viselkedni, akkor rájuk szavaznék. De nem méltóztatott. Az nem úgy van, hogy jó nincs, csak rossz és még rosszabb, ezért a rosszat mostantól tekintsük jónak. Hát nem. Ez az “ellenzék” ne próbálja magát ellenzékként eladni, mert nem az. Hogy mennyire nem az, azt az e heti nevük is mutatja: kormányváltók. Tehát nem rendszert, hanem csak kormányt akarnak váltani (tud valaki olyan választást, ahol ne ez lenne a cél?!). A rendszerrel tehát semmi bajuk. Nekem csak azzal van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (12 szavazatból)
  35. Amíg ilyen ellenzékre szavaznak az emberek, addig ilyen marad az ellenzék.
    Nem az ő hibájuk, hogy ilyenek.
    Hanem azoké, akik szavaznak rájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (13 szavazatból)
  36. Minden esetben a szavazók a vétkesek.
    Nem merik számon kérni az ígéreteket,inkább hallgatnak, és beállnak a politikus háta mögé, lesz ami lesz alapon.Képviseljen az bármit.
    Ez ma Magyarország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  37. A találgatások miatt legalább nem esik szó:
    -
    A két hét múlva történő választásról, ahol a külföldi szagértők szerint is kissé jobbra lejt a pálya.
    -
    A NAV 1000 milliárdos nem vizsgálódásáról és Polt nyilatkozatáról, mely szerint valami lehet.
    -
    Garancsi 50 milliárdos offshore gázüzletéről.
    -
    És persze Paks-mutyiról is elfeledkezhetünk, még azt sem tudjuk meg, amit nem titkosítottak.
    -
    Na és arról sem beszélünk, hogy továbbra is ilyen sikerrel kívánják folytatni az ország vezetését, ahol a szint: csak, ha a vakondok is érdeklődik (Hofi)!
    -
    Orbaltanisztán, ahol a vezetés milliárdokat fektet abba, hogy az általuk lerombolt országimázst helyreállítsa!
    Kész röhej lenne, ha nem itt élnék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  38. Ego
    2014. március 22. szombat
    12:05
    ++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Én inkább valalmi pintérkezűséget érzek a dologban, mint egy egy régi történet analógiája gyanánt…
    .
    Anno, még a szép olajszőkítő világban egy vállalkozó (szellemű ember) látta amint Pintzér Alexander rendőrfőnök egy nagy táska pénzt tesz el a szőkítéssel összefüggésben… A kocsija motorházán nyitja ki a táskát ami színültig van tele bankegyekkel.
    Hát, mitadisten, ezt a bátor pasast, a rendőrség megállapítása szerint a fia – aki véletlenül úgyszintén látta azt a rahedli pénzt – hát nem agyoncsapja és bedobja egy elhagyott tanyán lévő kútba ?! Csak úgy…, hogy milyen indítékból az mellékes.
    Természetesen kiváló igazságszolgáltatásunk a gonosz apagyilkost szinte azonnal el is ítéli, aki talán még azóta is a megérdemelt büntetését üli(?) és hallgat.
    Mert szőkített olajok márpedig nincsenek, de azóta sem voltak.
    Aki nem hiszi, járjon utána !
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  40. Bocs’
    Aki emlékezne még a meggyilkolt apa és a fia vezeték nevére, azt kérem, írja ide nekünk. Kösz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Welsz Tamás egy pitiáner bűnöző volt, és sokáig azt hitte, hogy befolyásos kuncsaftjai okán nem érheti baj. Tévedett. Amikor a Simon ügy kapcsán (is) látókörbe került, a Nagy Maffia rögtön ellenőrzést tartott a Fideszen belül: szépen végigkérdezték a narancsos haramiákat, ki mindenki volt közülük Welsz ügyfele. A kisrablók persze rögtön “énekeltek” (tudják ők jól, hogy aki a Cégen belül hazudozik, az rögtön lófejet kap az ágyába). Sok név került a listára, túl sok. talán még a Szent Család és közvetlen környezet is érintett lehet. Gyorsan kellett hát lépni. Megkeresték Welszet, és alkut ajánlottak neki: Welsz kiadja az ügyféllistát, és tanúvédelemben részesítik. Megrendezik a halálát (kap valami olyasféle szert, amit Romeó Juliskája is bevett), az NNI nyomozói hívják a mentőket, akik meg is érkeznek megállapítják a halált, és elviszik a korpuszt. Természetesen nem igazi mentősök, hanem a titkosszolgálat álcázott emberei csinálják mindezt. A megállapodás szerint hősünk felébred, megkapja az “új” személyazonosságát, majd illa berek, nádak erek – eltávozik az országból. Azonban becsúszott egy apró “hiba”: az újjáélesztés elmaradt… Erről azonban a derék Welsz már nem szerezhetett tudomást, ugyanis időközben sajnálatos módon végérvényesen elhalálozott. A Fidesz kezében pedig ott van a kb. 600 nevet tartalmazó lista a “Bissau-Guineai állampolgárokról”. Az első dolguk, hogy a sajátjaikat eltűntetik a listáról. A maradékot pedig használni fogják. Természetesen csupa-csupa baloldalhoz kötődő név kerül majd nyilvánosságra. Mesterházy, Bajnai, Gyurcsány: mehettek legelni!
    .
    Utóirat: a fenti történet a képzelet szüleménye. Az egyezés valóságos személyekkel és eseményekkel csupán véletlen lehet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  42. @dubois
    Nógrádi Zsolt (a koronatanú) és Ádám volt a két testvér, József az apa.
    De emlékeim szerint kicsit másként zajlott ez a dolog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. Kuksi, köszi…
    ˙
    …Az már mindegy, a lényeg, hogy József látta a táska pénzt az akkor éppen magasrangú rendőr, majd őrzővédő oligarcha, majd aztán bm. kezében, amit ország és világ előtt is megszellőztetett…, oszt neki onnan má annyi lett.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  44. Ego,
    Ebben egyetértünk.
    Viszont: Hogyan lehet megdönteni (nem a rendszert, hanem) a beírt szöveget?
    Kösz szépen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. Nekem az volt a gyanús ebben az ügyben ,hogy az MSZMP páncélszekrényében őrizték azokat az útleveleket amelyeken még Kádár János ujjlenyomatát is megtalálták . Welsz tudta nagyon jól azt ,hogy egyszer majd kérni fognak tőle valamit .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. Az első hírekben még Logodi utcai iroda – Budai Mentőállomás (Novotel Hotel szomszédságában) útvonalról volt szó. Mára ez érdi kirándulássá alakult át, amelynek a vége egy „legközelebbi rendelőintézet” lett a mai ORFK tájékoztató szerint.
    .
    Alighanem rájöttek, hogy 3 perc alatt megmenthető lett volna Welsz, ezért kénytelenek voltak beiktatni a mesébe egy érdi kirándulást. A Pintér Művek úgy hazudik, mint a vízfolyás – és az ellenzék csak hallgat, hallgat, hallgat. Ekkora baki miatt (politikai gyilkosság) választásokat lehet nyerni egy normális országban…
    .
    Teljesen hülye az egész „Összefogás”, még akkor is, ha a 2014-es „választások” mindössze egy cirkusz. Egy ilyen botrányt évekre rá lehet égetni a Fideszre, ebből Pintér Rendőrsége, Pintér és Orbán sohasem jönne ki jól.
    .
    De ha egy párt hülye, azon segíteni nem lehet …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  47. @dubois
    Szívesen.
    Én nem emlékszem olyasmire, hogy az apa látott volna valamit, pontosabban hogy erről beszélt volna. Ő 1998-ban eltűnt, aztán 2000-ben Zsolt lett a “főállású pereskedő”, az olajbizottság koronatanúja. Azt mondta, azért pakol ki, hogy a rendőrség végre valóban nyomozni kezdjen, és megtalálja apja gyilkosát.
    De mindez valóban nem érdekes most. Rég volt, még a múlt évezredben. Ki emlékszik már? (Ahogy Kaya Ibrahimra vagy akár a vagonnyi eltűnt bankjegypapírra.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  48. A Facebookról egy jegyzet részlete:



    Több évtizedes védői praxisomból tudom, hogy a terhelő bizonyítékok átadásában nem szoktak a tanúk, vagy a gyanúsítottak belehalni, különösen akkor nem, ha eleve ők „szeretnének” bizonyítékot átadni a hatóságnak. Azt is a gyakorlatból tudom,hogy a Magyar Nemzet mai fenti információi törvényes úton nem juthattak a lap birtokába.

    Természetesen én senkit nem gyanúsítok semmivel. Mindkét személy természetes halált halt.

    Csak rosszkor.

    Viszont felmerül a kérdés: Ha Önnek, kedves választópolgár, dolga akad a jelenleg regnáló hatalommal, vajon vesz tartós tejet, belekezd-e egy könyv olvasásába, vagy inkább megnézi még utoljára a gyerekeit, mert lehet, hogy holnap egyszer csak rosszul lesz?

    Nem kellene olyan országban élnünk, ahol nem halnak meg gyanús körülmények között a hatalomnak útban lévő személyek?

    Nyíregyháza,2014. március 21.

    Dr. Helmeczy László”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  49. A hatalom ilyen mértékű önkényes túlburjánzása az emberek lenézése ami 2010 óta tapasztalható az 50-es évek első felére a Rákosi korszakra volt jellemző aminek a következménye 1956 lett !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. Pintér Sándor mikor szólal meg ez ügyben? Vagy inkább mikor mond le ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos