Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesz nem vitaképes 2014. március 13. csütörtök 1:41 Forrás: AN

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesz nem vitaképes

Budapest – Nem vitatkozik a Fidesz senkivel. Semmilyen szinten nem vállalja a vélemények ütközését, ennek megfelelően Orbán Viktor sem fog a televízióban vitázni kihívójával, Mesterházy Attilával.

Alacsonyabb szinten sem lesznek viták, mert igen magas helyen mindenkinek  megtiltották a vitát. A Fidesznek nem érdeke, hogy kockáztasson, megnyugtatónak látszik az előny, lejt a pálya, velük van a bíró, meg a Jóisten.

Meg aztán, miről is vitatkozna Orbán Viktor Mesterházy Attilával? Vagy, mint az alábbi levélváltásból látjuk, Fónagy János, a kormánypárt Deutsch Tamáshoz szellemi magasságaiban mozgó nagyágyúja a DK egyik legfelkészültebb politikusával, Bauer Tamással.

Bauer Tamás levele Fónagy Jánosnak

Tisztelt Államtitkár Úr!

A mai napon a Budapest 3. sz. választókerület választási bizottsága nyilvántartásba vett, mint képviselőjelöltet. A Magyar Szocialista Párt, az Együtt, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd Magyarországért és a Liberálisok közös képviselőjelöltjeként kezdeményezem, hogy nyilvános vitán beszéljük meg: mit gondol Ön, és mit gondolok én az elmúlt négy év kormányzásáról, és mit gondolunk a következő négy év teendőiről. Ön a jelenlegi kormánypárt képviselőjelöltje, én pedig, annak a pártszövetségnek vagyok jelöltje, amely – a közvélemény-kutatások és a választói ajánlások száma szerint – a kormánypárt kihívója. Ez indokolja, hogy mi ketten vitatkozzunk a nyilvánosság előtt. Megerősít ebben, hogy mindketten elsősorban gazdaságpolitikával foglalkozunk.

Javaslom, hogy vitánknak legyen tárgya annak megbeszélése, hogy valóban jobban teljesít-e a magyar gazdaság az Önök intézkedései nyomán, mint korábban. Beszéljünk emellett arról is – hiszen Ön államtitkárként foglalkozott vele –, hogy milyen célokat szolgált az ún. trafiktörvény, és mit eredményezett a megvalósítása. Aligha kerülhetjük meg a Paks bővítéséről szóló Orbán–Putyin megállapodás kérdését. Kész vagyok olyan további témák megvitatására is, amelyeket Ön javasol.

Minthogy Ön jelenleg is magas kormányzati tisztséget tölt be, s alighanem sok a hivatali elfoglaltsága, a vita időpontját illetően kész vagyok az Ön javaslatát elfogadni. Nekem a választásig minden időpont megfelel, de ezen belül minél korábbi időpontot javasolok.

Tisztelettel várom mielőbbi válaszát.

Bauer Tamás

A Demokratikus Koalíció alelnöke,

A Magyar Szocialista Párt, az Együtt, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd Magyarországért és a Liberálisok képviselőjelöltje

Fónagy János válasza

Tisztelt Alelnök Úr!

A megkeresést köszönöm, a nyilvános vitában nem kívánok részt venni.

Üdvözlettel

Fónagy János

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (31 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +44 ( 48 szavazatból)
A Fidesz nem vitaképes , 5.0 out of 5 based on 31 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

58 Reader’s Comments

  1. Vicsi!

    Te egy alpári bunkó vagy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  2. Ezzel az MSZMP-ssel minek levelezni. Ez egy bunkó ózdi melós, aki a “munkásokat az egyetemre” akcióban (fizetés mellett) rövidebb idő alatt szerezte meg a diplomát. Ja és érettségi sem kellet neki hozzá, mert az gyorsan “adtak neki”. MSZMP alapszervi titkár az Ózdi Kohászati Üzemekben, majd “hirtelen” váltott. Közreműködött a kohászat tönkretételében, persze jól megszedte magát majd 1993-ban hirtelen “megvilágosodott”, hogy a megszűnt MSZMP helyett egy másik kommunista pártban kellene “szocialista kapcsolat”-okat építeni.
    “Csak a fidesz!” Naná!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  3. EdCrping!
    Ez a sztereotipia diktátum amt az Ún. szocializmusról kfejteni igyekszel, hogy Ott nem voltak viták…
    Egyrészt, amit itt “emfore” kommenttársunk is kifejt, más részről annyi fórum és különböző lehetősg sorakozott a hetvenes, nyolcvanas évek közéletében az ifjúági kluboktól a kf. kultúr-körök és rendezvények felüetein, túl televizió képernyőkig, ahol igenis vitáztak, vtáztunk, kifejthettük a véleméyünket nyílt vitákban… Aztán ott van a kabaré őszinte hangja, ami maga s a vita egy bznyosfajtáját képviselte akkor…
    Ez a mai hatalom ki is utálta Hofi Gézát ebből az életből…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  4. Ha visszatekintünk a történelemben egyetlen önkényuralmi rendszer és annak a feje a Diktátor sem volt soha és ma sem vitaképes Caesartól ,XIV.Lajos,Hitler Brezsnyev, Csaucseszkuig egyik sem volt vitaképes .
    Az autoriter/önkényuralmi rendszerek ismertetőjele az ,hogy nem képesek a vitára mert nem tudják elviselni a cáfolatot csak az erőszakot ismerik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  5. “Ha egy skót hülye,akkor nagyon hülye!”
    (Idézet egy kabaréjelenetből)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  6. Persze hogy nem vitázik, ő az aki ovi feleségével éjjelenként gyűjti az aláírásokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  7. Fónagynak a 2×2 talán megy,
    de hogy gazdaságpolitika!
    Majd a főnök megmondja,
    mikor mit kell csinálni!
    A szakértelem az olyan kommunista huncutság,
    mondta anno a korpulens drámaíró.
    Át is verte Putyin a szotyis focistát 3000 milliárdos szerződéssel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  8. A TURULL MEGTOROL
    ˙
    Tegnap Bauer Tamás [DK] – a Megbeszéljük-ben – elmondta, hogy a választókörzetében, a “hegyvidékiben”, ahol ez a fidSS öleb a vele konkurrens jelölt, a Pokorny által, pillanatnyilag polgármesteri szerepében megszövegezett kerületi etikai kódexet akartak vele aláíratni annak fejében, hogy . c s a k akkor kaphat a XII.kerületben azokból az ócska (pozdorja) plakát-felületekből is ha ezt aláírja… [Megjegyzendő, hogy ők bezzeg óriásplakátokon virítanak bármerre is jár az ember.]
    Miután elolvasta ezt a diktátumot, és rengeteg kifogása volt ellene, nem volt hajlandó azt aláírni… Ennek okán a sokak által is joggal, az á j t a t o s . m a n ó . nevezetű rovarhoz hasonlított fidSS Pokorny ekkor megszavaztatta a jelenlévő, vagy 30 – jórészt kamu – párt képviselőjét, hogy ezek után kaphat e részt Bauer a “rendelkezésre álló” hirdetési felületből ? Azt hiszem, mindenki számára a legtermészetesebb dolog, hogy ennek a nyíltan antidemokratikus szavazásnak a NEM lett a kimenete, minek okán a Demokratikus Koaliciónak az amúgy is jelentős jobboldali túlsúllyal küszködő turullos és Orbános kerületben szinte semmi esélye nem maradt a valódi megmérettetésre.
    Neszeneked, a “fiatal demokraták (bűn)szövetségének” demokrácia felfogásából egy kis ízelítő…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos