Ronai and Ronai
AMERIKAI

Volt egyszer egy bohóc, arca Orbán, haja CÖF… 2014. február 15. szombat 8:48 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Volt egyszer egy bohóc, arca Orbán, haja CÖF...

Budapest – Az elmúlt pénteken Hatvanban egy bohócnak látszó élőlény támadt Bajnai Gordonra. A volt miniszterelnöknek nem esett bántódása, mert az egyik testőre, aki a csetepatéban könnyebben megsérült, megvédte őt. Azóta mélységes csönd honol az ügy körül, nem tudni, hogy történt-e valamilyen intézkedés az eset után.

Pedig történt, és csak azért nem hallhattunk róla, mert a sajtómunkások nem akarták megzavarni a magyar embereket az Orbán Viktor és rendszere iránt érzett töretlen illúzióban. Hiányt pótolunk tehát, amikor röviden összefoglaljuk, hogy mi történt a bohócnak látszó élőlény pénteki támadását követően.

A kiérkező rendőrök még aznap elfogták a bohócnak látszó élőlényt, s az adatfelvétel során megállapították, hogy az emberi fajhoz tartozik. Nevét is megtudták, lakóhelyét, és foglalkozását is rögzítették, majd őrizetbe vették.

Pintér Sándor belügyminiszter rendkívüli vizsgálatot rendelt el az ügyben, hogy kiderítse, miként történhetett meg ez a gyalázat, s hogy hol voltak a rendőrök, amikor a helyükön kellett volna lenniük. A vizsgálat gyorsan lezárult, kiderült, hogy a rendőrök nem ott voltak, ahol lenniük kellett volna, ezért fejek hullottak.

Közben, egy másik szálon, az ügyészség soron kívül nyomozásba kezdett. Azt vizsgálták, hogy van-e köze a CÖF plakátjairól ismert bohócnak a Bajnai fórumait rendre megzavaró bohócnak látszó élőlényekhez. A vizsgálatot az ügy kényes voltára való tekintettel – elvégre egy, a választáson induló ellenzéki párt egyik vezetőjét érte támadás – Polt Péter személyesen felügyelte. Nemcsak arra voltak kíváncsiak a nyomozók, hogy a CÖF milyen kapcsolatban állt a bohócnak látszó élőlénnyel, hanem arra is, hogy honnan voltak a CÖF-nek százmilliói arra, hogy méretes plakátokkal teleokádja az ország egész területét, oldalas hirdetéseket adjon fel a napilapokban, valamint, hogy kis füzetecskékkel szórja teli a polgárok postaládáját.

S ha már a CÖF képbe került, a nyomozóhatóság elszámoltatta őket a Békemenetek költségeivel, különös tekintettel a lengyel import-tüntetők, valamint a Nem leszünk gyarmat és hasonló magvas eszmeiségű molinók előállításának forrásaira.

Kiderült, hogy a szálak a Fideszhez vezetnek, tőlük került pénz a CÖF számlájára. A vizsgálat ettől kezdve a Fidesz irányában is folytatódott, Rogán Antal frakcióvezető – akárcsak néhány évvel korábban, a Magyar Vizsla című lejárató lap esetében – tagadta, hogy közük lenne a CÖF pénzeihez, ám később mégis elismerte, hogy tőlük származik a pénz, ők fizetik a CÖF költségeit, óriásplakátjait, újsághirdetéseit, bértüntetőit.

Orbán Viktor ezt követően bocsánatot kért Bajnai Gordontól. A közmédia szintén megkövette a magyar embereket az elmúlt négy évben tanúsított méltatlan munkásságáért, majd oknyomozó riportsorozatban leplezte le a CÖF homályos pénzügyeit, vezetőinek egykori állampárti kötődéseit.

Aztán szépen fölébredtünk, és rájöttünk, hogy már megint elbóbiskoltunk miközben felállva tapsoltunk Orbán Viktornak. Az is hamar kiderült, hogy a fentiekből csak az első bekezdés igaz, a többi csupán kitaláció, éppen olyan képtelenség, mint az azonnali és radikális adócsökkentés, az egymillió új munkahely, az unortodox gazdaságpolitikáról szóló bugyuta tündérmese, és a többi kapitális baromság.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (58 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +98 ( 104 szavazatból)
Volt egyszer egy bohóc, arca Orbán, haja CÖF..., 4.9 out of 5 based on 58 ratings

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

22 Reader’s Comments

  1. Azért néha jó szépeket álmodni, akkor is ha az ébredés kiábrándító.
    .
    Különben is, most egy hosszú Csipkerózsika álom vár ránk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  2. Ez egy jó cikk .

    Valóban ilyen most az ország mély tündérországi álmot alszik az akit eltudtak altatni .
    Viszont mi egyre többen vagyunk akik nem még vagy már nem alszunk s nem hiszünk a hazug fdss kdnp jobbik mesékben :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  3. "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    ˙

    Sajnos ez az egész egy rémálom, semiképp nem nevezhető tündérálomnak…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  4. "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    ˙
    A cikk címe, minden esetre zseniális, a Presser szám szövegével alliterál. Gratulálok !
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  5. Ilyen a magyar sajtószabadság. Vagy csak az újságírók ilyen gyávák?
    Soha semmilyen lényeges dologra nem kérdeznek (tek) rá.
    Pedig sokakat érdekelne a pénz eredete, és hogy személy szerint kinek van mersze ellopni mindannyiunk pénzét, hogy az mszmp maradvány tagjainak a CÖF-ös megmozdulásait pénzelje!
    .
    Engem nem csak ez érdekelne. Azt is kíváncsian figyelem, hogy a Felcsút gyarapodását elősegítő pénz milyen csatornákon át csörgedezik olyan gyorsasággal oda, hogy lassan világhírű településsé lép elő az a Mucsajfalva,csak azért, mert volt egy elmebeteg szülötte.
    .
    Ami a CÖF-öt illeti, meg a bohócot.
    A CÖF vezéregyéniségei olyan magabiztossággal nyilatkoznak minden esetben, mintha biztosak lennének abban, hogy sosem lesznek elszámoltatva. Sem a vidékről szállított békák utazási költségeivel, sem a lengyel,+ román békák vonulását elősegítő anyagi támogatással.Mert azért remélem azt mindenki tudja, hogy tőlünk lopták azt a pénzt, és nem a békavezetők személyes anyagi hozzájárulásából van fedezve ez a szégyenteljes menet.Hát amíg Orbán az egyeske, addig biztosan nem derül ki semmi sem.
    Aztán meg majd menekülnek mint a patkányok a süllyedő hajóról, és fellelhetetlen lesz mindennek az eredete.
    Főügyészünk változatlan intenzitással meg azon lesz, hogy örök homály fedje a tényeket.
    Az emberek megvetését azonban nem tudja befolyásolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (41 szavazatból)
  6. ja, és ami a bohócot illeti.
    Soha nem volt probléma, hogy aljas gazembereket találjanak aljas dolgokra.
    Példa 2006, amikor a Gyurcsány kormány ellen akartak puccsot végrehajtani.Akkor is összeterelték a szemetet, hogy felforgassák a főváros rendjét.
    Most ugyanaz a helyzet.Ez a bohóc csak előzetes, az ezután következő aljasságokból.Hülyét mindig találnak,meg aljas embert is. Választékuk az aztán van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (48 szavazatból)
  7. Ha rá gondolok, hogy netán nyer a fidesz a HIDEG kiráz. Nem hiszem el, hogy a nép még mindig nem fogja fel ez a banda hazudik, lop, csal, ere kell számítanunk még négy évig? Orbán és bandájának a handa-bandázását kell hallgatnunk, szinte mentálisan, és fizikálisan nyomasztó terhet jelent számomra. Legszívesebben elmennék ebből az országból, hogy ne kellene minden nap Orbán újabb és újabb sületlenségével szembesülnöm. Orbán úgy beszél mint aki nem a realitás talaján áll, mintha Magyarország földgáz, vagy olajmezők fölött létezne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  8. Ha jól emlékszem, nemrég Lomniczi Zoltán tette fel a kérdést az ATV -ben, amikor ezt a témát feszegették, hogy mi a baj a bohóc jelmezzel. Hiszen nem olyan régen Kerék-Bárczy Szabolcs is így jelent meg egy rendezvényen. És nem volt Róny Egon műsorában egy ember sem, aki visszakérdezett volna, hogy és ugyan kit támadott meg a DK -s politikus bohóc ruhában. Jellemző az ATV -re: meghívnak két kormánypárti értelmiségit “vitatkozni”, aztán nem tudnak, vagy nem akarnak szóhoz jutni az erőszakos hazudozásaik közepette. Pedig biztosan tudják: érvelő Fideszes nincs, csak önbizalomtól fűtött, pökhendi, a környezetén keresztülnéző van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  9. Elég profi módon járt el Bajnai testőre, gondolom egyetlen ütéssel kifektethette volna a bohócot amely esetben a rendőrség azonnal ott termett volna és letartóztatják bajnai testőrét. De egyenlőre csak a testőr sérült így természetesen az ügy letudva.
    .
    lehetséges, hogy valaki kedvet kap bohócruhába öltözve inzultálni Pintért vagy Orbánt vagy valamelyik fideszest? Érdekes lenne, mert pintér azonnal bemutatná, hogyan kell a bohócot elkapni, csak az a probléma, annyi orbánbohóc van, honnan fogja tudni melyik az?
    .
    Na csak nem adtam remek ötletet, hogy az ellenzék bohócruhában vegyüljön el a fideszes bohócok közé, mondván, hogy bohócarc felismerhetetlen és bohócruhában viszonozza a kedvességet? Micsoda zűrzavar támadna, mint amikor Ali Baba megjelölte mindenki ajtaját. Hmmm szegény Pintér, hogy kapkodna a fejéhez a sok bohóc között.
    .
    Apropó, a bohócok nem hivatásos rendőrtisztek?? Mert Orbán azzal kezdte az országlását, hogy az eléretlenkedő rendőröket bohócnak titulálta és bohócügyi minisztert nevezett ki?? Azóta biztos betörte az állományt és immár tényleg szolgálati bohócruhába is lehet öltöztetni őket és filléres havi fizetésért mennek bohóckodni ahogyan Orbán diktál.
    .
    Nem lepődnék meg rajta, mert ha egy fegyveres testület olyan mamlasz, hogy engedi magát lebohócozni egy felcsúti tahótól akkor meg is érdemli és valószínűleg engedelmes bohócokká szelídíthetőek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  10. Helyesbítés, eléretlenkedő = elégedetlenkedő, bocsánat elütés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  11. Nem értem miért kell ezzel foglalkozni ,hiszen itt van Simon Gábor ügye.
    Ugye? Namármost , engem csak és KIZÁRÓLAG Simon ügye érdekel . A többi egyáltalán nem . Nem fogok a piti 5-6 ezer milliárdos ügyekkel foglalkozni.
    A piszlicsáré Simicska sem érdekel 300-400 milliárd Mi az ? Semmi.. Mészáros Lőrinc pár tíz milliárdjára meg végképp nem, hiszen itt van nekünk Gébriel Szájmon.Ha a Garancsi féle évi 50 milliárdról akar nekem valaki beszélni ,akkor meg befogom a fülem . Ez az egész bagatell néhány ezer milliárd emlegetése meg egyéb ügyek ( Gíró -Szász cége, Borókai lánya,
    MNB 6 milliárdja és az összes stadion emlegetése csak a baloldal szánalmas kísérlete arra ,hogy eltereljék a figyelmet az egyetlen igazán fontos ügyről .: Simon Gáborról. Ami nem csak a legfontosabb ügy ,hanem maga AZ ÜGY: Több ügy nincs is. Csak ez . Simon Gábor ügye. A hír TV is megmondta. Az MTV is( Sőt ,a Duna World is meg!!!!!)De ha még ez sem elég , tessék elolvasni a magyarnemzetet vagy a magyarhírlapot, bár nyugodtan hagyatkozhatunk az ATV-re is , azok is reggeltől estig Simonoznak .
    Kérdezzük meg bátran Szakály Sándort , Fricz Tamást vagy magát Baldauf( szent) Lászlót.
    Na, a viccet félre téve . Én osztottam ,szoroztam és úgy döntöttem ,hogy a magam részéről sz……..ok a Simon ügyre: NEM ÉRDEKEL!!!!! A rossebb fogja rágni ezeknek a gumicsontját. Előbb tegyék le , azt a cca. 10 ezer!!!!!!!
    milliárd forintocskát ide az asztalra és majd akkor beszélhetünk újra .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  12. A bohóc jelmezt először a szolidarítás alkalmazta,azt utánozzák ezek az igazi bohócok.Fordított esetben minden magát baloldalinak tituláló újságíró azt szajkóznák,hogy a baloldal nem tud újat kitalálni.A jobboldalt nem merik kritizálni,meg kell nézni egy betelefonálós műsort,ha valaki mond valamit terhelőt a rablóbandára,mindjárt szabadkoznak,hogy nincs rá bizonyíték Érdekes a Simonnal kapcsolatban nem hiányolták a bizonyítékot.
    Ez a cikk akkor lehetne igaz,ha nem a bohóchoz hasonló lényekre lenne bízva az ügyek kivizsgálása,megítélése,hanem emberekre akiknek van igazságérzetük és nem a saját érdekeik szem előtt tartásával döntenének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  13. időnként még én is álmodom, de hogy mit, azt nem írom le ide!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  14. Ja és még egy……… Az rendben van ,hogy Simon Gábornak el kell számolni ,hogy honnan van ennyi pénze ( A garancsi -MVM biznisz ennek pontosan a KETTŐSZÁZSZOROSA!!!!!!!!!!!!!!! 1 ,azaz EGY év alatt)!, hiszen a jövedelme erre nem ad magyarázatot. Oké, számoltassuk el miszter szájmont, de akkor számoltassuk el az összes rokkant nyugdijast is , hiszen a jövedelmük alapján már rég éhen kellett volna halniuk ,vagy legalább is megfagyni, A jövedelmük alapján.Ezek meg itt vígan élnek.Hát ,hogy képzelik ezt???Miféle sumák ez?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  15. az álmokat félretéve: nincs remény, a helyzet napról napra csak egyre rosszabb. erre kell berendezkedniük azoknak, akik továbbra is Magyarország jelenlegi területén kívánják folytatni a hátralévő, nem sok jóval kecsegtető életét.
    .
    nekem sem volt egyszerű döntés, hogy ezentúl már legfeljebb turisa leszek Magyarországon. sok népet volt szerencsém megismerni életem során, és őszintén mondhatom, a magyarhoz hasonlatos néppel nem találkoztam. tény, hogy a magyar lélekben van valami különlegesség, és könnyen lehetünk hajlamosak e különlegességet akár pozitív, akár negatív irányba túldimenzionálni. miért is van ez? eddigi tapasztalataim serint azért, mert kétségtelen, hogy sok kiválóság nevelkedik ki a magyarok közül, vagy az ő környezetükben. akik a jót és kiemelkedőt akarják látni a magyarokban, azok ezt helyezik középpontba, annak ellenére, hogy a társadalomnak ez csupán elenyésző kisebbsége. a nagy többség, ugyanakkor, sajnos, tudatlan, műveletlen, idegen nyelveket nem ismerő, az idegenektől emiatt komplexusokkal küzdő, netán gyűlölködő, akár náci hajlamú is. e többség előszeretettel mutogat mindig másra saját hibái miatt, szeret falkába, nyájba verődni, kolomppal a nyakban a vezér után masírozni. nehezen viselik, ha valaki, akit ismernek, többre viszik náluk, de bármilyen hülyeséget képesek elhinni, és hagyják magukat tömegesen átverni, ezáltal másokat hagynak meggazdagodni. aki így gazdagszik rajtuk, azt tisztelik, mert azt nem hajlandók elismerni, hogy lóvá lettek téve, ilyenkor a konzekvens nyakas magatartás a hülyeség melletti hosszútávú kiállás, akár a saját kárukra is, csak ne kelljen beismerniük, hogy sikerült őket hülyére venni. visszatérve e nép igen értékes elenyésző kisebbségére: az ő igazi tragédiájuk az, hogy tisztán látják, hogy a falkatöbbség évszázadok óta építi a saját vesztőhelyét, de erre hiába is figyelmeztetik őket, jutalmuk a lehurrogás, kiatkozás, elüldözés.
    .
    a magyar nép legnagyobb baja, hogy nem képes a saját kiválóságait felismerni, azokat jó példának tekinteni, a szavukra hallgatni. ez a legfőbb oka e nép elkerülhetetlen vesztének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  16. A megalkuvó Klubrádióban egy árva szó sincs az Esztergomi Zsinagóga körülötti antifasiszta megmozdulásról.
    Garai Édler Eszter szervezésében kétszázan megpróbálták megakadályozni a Jobbik gyalázatos tettét , hogy a volt zsinagóga épületében tartsák meg az aktuális gyűlölet-kampányukat.
    Majdnem verekedéssé fajult a dolog.
    Állítólag ott volt a ” Betyársereg ” elnevezésű hazai Klu Klux Klan-szerű szerveződés egynehány bűnözője is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  17. A bohócfigura része a fidesz ellenkampányának. Szombathelyen is volt egy.
    http://czegledy.blogin.hu/2014/02/09/horvath-csaba-szombathely-bohoc-referense/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=horvath-csaba-szombathely-bohoc-referense

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. Dehogy tunt elott ul es bohockodik tovabb a magyar nemzeti bank elen !! Ott keressek a rendorok onnan kene elvinni de kenyszerzubbonyban!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  19. Plakátbohóc! A becsületsértő köpeted a kifestett pofádba fog visszahullani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. És pont a támadás pillanatában fényképezett valaki…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  21. A bohocok erdekvedelmi szervezetenek szovivöjekent kikerem magamnak, hogy minket sertegessenek, CÖFösnek nezzenek, vagy – ne adj Isten – leteperjenek a földre, mikor bekesen, johiszemuen Bajnaira tamadunk.

    A beigert összeget pedig kerem a svajci szamlamra, de gyorsan. Frankban, mert a forinrban valahogy mar nem bizom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. ezzel a bohóckodással az a legnagyobb baj, hogy megijeszti a gyerekeket. a bohóc a gyermekkor egyik különleges színfoltja, amely a gyermeki lélekkel az önfeledt szabadság zamatát ízlelteti meg. ennek helyébe állítja most oda Orbán és bandája az erőszaktevő bohóc imázsát. nem lennék meglepve, ha a McDonalds-zal való stratégiai szerződés hiánya állna eme ordas akció mögött, és így akarnák lejáratni szegény Ronald McDonald-ot. magyar gyerek ne egyen mekdit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos