Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szijjártó rejtélyes vagyongyarapodása 2014. február 12. szerda 14:32 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szijjártó rejtélyes vagyongyarapodása

Budapest – Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkárral szemben a baloldali összefogás a parlamentben – közölte Budai Bernadett MSZP-szóvivő és Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője szerdán sajtótájékoztatón. Szijjártó tavaqly többet spórolt, mint amennyit keresett.

Budai Bernadett azt mondta: Szijjártó Péter nem tud elszámolni tavalyi 16 millió forintos vagyongyarapodásával. Az államtitkár bruttó 14,7 millió forintot keresett, nagyjából nettó tízmillió forintot, vagyis megtakarítása többel nőtt, mint amekkora bevétele volt.

A szóvivő szerint ez akkor is megmagyarázhatatlan, ha Szijjártó Péter remetéket megszégyenítő életmódot folytat. Szavai szerint a számok akkor sem stimmelnek, ha az államtitkárt a felesége tartja el.

Budai Bernadett azt mondta: a vagyongyarapodás csak úgy állhatott elő, ha az államtitkár összes befektetése csaknem 30 százalékos hozamot ért el, ami szerinte nem életszerű. Ha mégis ez történt, akkor Szijjártó Péter pályát tévesztett, inkább brókernek kellett volna mennie. Mint mondta, azért kezdeményeznek vagyonnyilakozati eljárást, hogy tisztázzák Szijjártó Péter gazdagodásának valós okait.

Gréczy Zsolt arról beszélt: reméli, hogy Orbán Viktor miniszterelnök berendeli magához Szijjártó Pétert, rákérdez vagyongyarapodásának körülményeire. Abban is bízik – mondta a DK szóvivője -, hogy a Fideszhez közel álló orgánumok a Simon Gábor ügyében tapasztalt lelkesedéssel fogják üldözni Szijjártó Pétert, hogy rákérdezzenek a megtakarítás forrására.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +39 ( 43 szavazatból)
Szijjártó rejtélyes vagyongyarapodása, 4.7 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

41 Reader’s Comments

  1. Óh! Ő egy talpig becsületes ember, de a talpa fölött már nem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  2. Orbánnal szemben miért nem?????????
    .
    Így lehet megtölteni az államkasszát.
    Majd mindegyikük Stabilitás Megtakarítási Számlát nyit.
    Lehet, hogy ezt a konstrukciót igazából a Fidesz saját magának találta ki?
    http://nol.hu/gazdasag/fidesz-amnesztiaval_menekulhet_meg_simon

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  3. Ugyan már! Petya biztosan örökölt, lehet, hogy kilenc nagybácsija van. A neje valószínüleg GYES-en van, onnan is dől a lé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  4. Van egy pénzfájuk.
    Csak össze kell gereblézni este a napközben lehullott leve…bankókat. Persze utána ügyesen ollóval le kell csípni a levél..izé..bankjegy sarkán a szárát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  5. Fideszeseknel ez teljesen normalis , mindenki gyarapszik a csalad apraja nagyja meg jobban, a stromanokrol nem is beszelve az uj STROMANNNNN KIRALY GARANCSI PISTIROL A VIDEOTON TULAJDONOSAROL AKI TELJESEN EGYERTELMUEN ORBAN STROMANJA A PENZ IS AMI OFFshore SZAMLAKON CSUCSUL NYILVANVALOAN ORBANE ! Hiaba politikusnak menni lenni nagyon jol jovedelmezo , meg a Szijjas szintjen is .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  6. Mindekozben osszeno, ami osszetartozik: a politikai maffia mindket oldala:

    http://nol.hu/gazdasag/fidesz-amnesztiaval_menekulhet_meg_simon

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  7. A Zushlag történet idején Szíjjártó pubi 200 millát tüntetett el, de a baloldalnak fel sem tűnt!
    Különböző egyesületek, meg programok szervezésére vette fel ezt a pár Ft-ot, de egyesület meg program nem született.
    Annak idején az Egyenlítő Tv utána járt, és azt állapították meg, hogy a cél kamu volt, de a pénz felvétele az valós esemény.
    Senki nem szólt egy szót sem.
    Hát persze hogy elszemtelenedtek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  8. Vissza vitte az üres üvegeket. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  9. jön a választás – egymást mocskolják, inkább a néppel foglalkoznának, valamint amit még egyik győztes párt sem csinált: együttműködni választás után még vesztesként is, hogy előbbre vigyenek mindent – de ez nálunk soha a büdös életben nem lesz megvalósítva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  10. Kinyilt a bicska a zsebemben Gréczi Zs.naivitásán,amikor azt irja,hogy “Abban bizik,hogy O.V.miniszterelnök magához rendeli Szjjártót” és,hogy a “Fideszhez közel álló orgánumok ….lelkesedéssel fogják üldözni Szijjártó P.-rt.”
    Nem értem a baloldal naivitását.Hogy lehet ilyt leirni.Még,hogy O.V.magához rendeli a hüséges társát,mneg hogy a jobboldali sajtó,majd piszkálgatni fogja a jövedelem gyarapodást.Az ilyen jobboldali piszkálkodást csak az ellennék felé nyilvánitja ki,a fideszeseket védi és magasztolja inkább.Ugy,hogy azt mondom G.Zs. urnak,ne reménykedjen ilyen dolgokba.Ez nem fog bekövetkezni.Azon a oldaalon mindent szabad, az is,ami az ellenzék részéröl tilos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  11. Nincs már kedvem kommentelni se.
    Felkelek reggel, kezembe veszem a telefont, hogy megnézzem, mi újság a forinttal. Beírom, hogy hvg.hu. Betöltődik az oldal. Félig még kómában véletlenül rányomok egy linkre.
    “Jacuzzijával borította ki a szomszédját Simon Gábor”
    Mi van?
    Elolvasom még egyszer. Nem hiszek a szememnek. Ébren vagyok? Biztos, mert ilyen rettenetet az agyam sose produkálna nekem álmomban. Annál jobb viszonyban vagyunk.
    Elolvasom: Simon Gábor állítólag leengedte a vizet a jacuzziból a szomszéd támfalára, amitől az egyik kő majdnem elmozdult, amiből majdnem per lett.
    Úristen.
    Hol vagyok?
    Eszembe jut, hogy gyerekkoromban a szüleim mindenen spóroltak – volt rá okuk -, és mi is kiengedtük a kertbe a kádból a vizet. Az is ráfolyt az alsó szomszéd falára. Abból is balhé volt.
    A felső szomszéddal meg azon balhézott apám, hogy nem épít rendes kerítést, és az eső egyenesen a mi falunkra zúdul rá, amikor lefolyik a kertjéből.
    Nem is Magyarországon él az, aki nem balhézik a szomszédokkal, hogy kinek melyik falára mikor folyik víz. “Péter és Pál (tudjuk) nyárban. Összeférnek a naptárban”. Ez már ezer éve így van. Tényleg erről írt a hvg?
    Vagy nekik is ki van adva, hogy mindent, de az égvilágon mindent lehozzanak Simonról?
    Félreértés ne essék, nincsenek nagy elvárásaim a hvg-vel szembeen. Csakhát a többi magyarországi oldal nagyrészt már le van tiltva.
    Nyomok egy back gombot, elolvasom a főoldalt.
    “Lívia, Lídia és Simon Gábor lemondásának a napja van.”
    Oké.
    Elég volt.
    Ezt nem lehet kibírni.
    Gandhi szerint egy nép erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogy az állatokkal bánik. Egy barátom szerint abban tükröződik, ahogy a melegekkel bánik.
    Anélkül, hogy bármelyikükkel vitatkoznék, szerintem abból is tükröződik, hogy milyen újságai és hírportáljai vannak.
    2014-re eljutottam oda Magyarország, hogy nincs egyetlen egy írott médiuma, amelyet jó érzésű ember nagyon örömmel olvas, mint amilyennel a pöcegödörben kotorászik.
    Tegyük fel, hogy nem akarok trágár szavakat, emberi ürüléket se ébredés után, se napközben a pofámba vágatni. Az index ez alapján nálam 6 éve van tiltón, a 444 egy hónapja. Nem mintha ez lenne az egyetlen indok.
    Tegyük fel, hogy a fidesz propaganda gépezete és a mocsok bulvár sem érdekel: atv.hu kilőve, hvg.hu kilőve. Az atv.hu olvasása közben eleve látom magam előtt azokat, akik ezt az oldalt abban a hitben olvassák, hogy ellenzéki, és elkap az undor, hogy akár látszólag közösséget vállaljak velük. Újabban Heller Ágnes feje láttán is kiver a veríték, ha már itt tartunk.
    A nol.hu hitelességben az mno.hu szintjén áll.
    Ennyi.
    Kihagytam valamit?
    Az ÉS fizetős, de, sajnálom, újabban nem éri meg az árát.
    A galamus.hu-ra már csak sírva röhögve megyek fel, ha a vérnyomásom akarom feltolni.
    Ja, még vannak olyan noname site-ok, ahol magukat okosnak képzelő emberek arról írnak, hogy “mindkét oldal folyton kijátssza az antiszemita kártyát”, a szokásos “akkor vagyok mérsékelt, ha egyet jobbra, egyet balra ütök”, és ezeket a cikkeket agyalágyult zsidó barátiam megosztják a facebookon. Főleg olyanok, akik közben valamiért mégis kiköltöztek Londonba vagy Berlinbe. Tudnám, hogy miért.
    Simon Gáborozik az egész magyarországi média.
    Paks2 ellen kellene élőláncban tüntetni, de senki nem fog, mert nyakig benne van az összes.
    255 a frank, decemberben 242 volt, nem baj. Simon Gábor a jacuzziban szétáztatja a szappant. Így pazarol, hogy ilyen nagy lábon él. Közben a “kisemberekkel ki törődik?”
    Undorító az egész.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  12. Pont a pitiáner Szíjártó pitiáner 16 milliója? Mindenki tudja, hogy korrupt, de hát ez csak a nagy zabálás asztaláról lehullott morzsa!!
    Nincs jobb dolga Budai Bernadettnek, Gréczy Zsoltnak? Közben az évi 1700 milliárdos ÁFA ügy senkit nem érdekel? Az igazi nagykutyák vagyonosodát senki nem meri rendesen megpiszkálni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  13. gret49.

    Sajnos ez a helyzet.”Az igazi nagykutyák vagyonosodását senki nem meri rendesen megpiszkálni.Sajnos erre még az ellenzéki politikusok sem mernek válalkozni.Eddig erre csak egy ebernek volt bátorsága,aki az adohatóságban előfordult disznoságokat merte nyilvánoságra hozni.Meg is kapta a magáét.Szépen elhallgatták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  14. tapis32
    Hát igen, szégyellhetik magukat mind. Ellenzéki politikusok!
    Van néhány becsületes ember, Horváth András, Ferenczi Krisztina, nem sokan, egy kézen megszámolhatnánk. De hát ők annál többet nem tehetnek, mint hogy az egzisztenciájukat, sőt a fizikai létüket kockáztatva bizonyítékokat ásnak elő. Utána a Budai Bernadettek és Gréczy Zsoltok kötelessége lenne, hogy megragadják azokat, és mint a bulldog, el ne engedjék, amíg eredményt nem érnek el.
    .
    Talán, majd egyszer, ha demokrácia lesz ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  15. Miért csak a Szíjártó gyarapodott? Persze, azt a gazdagodást kivizsgálni, amivel a Fityisz gazdagította nem csak a strómanjait, – kevés a Feri. Ahhoz már talán az ÁSZ, a NAV is kevés. Létre kell hozni egy új hivatalt, mondjuk Nemzeti Vagyonosodási Mutyikat Vizsgáló Minisztérium, /Államtitkárság/ néven. Oszt még ez is javítana a munkát vállalók statisztikáján. Annál is inkább, mivel ott biztos, hogy nem közmunkások dolgoznának, hanem jó protekcióval bíró köztisztviselők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. Ne legyenek már ilyen naivak! A Szíjjártó papa már régen be van ágyazva a Győr Sopron megyei vasútépítéseknél, mint fővállalkozó. Korábban nem egy cikkben írtak arról, hogy milyen csodás véletlenek folytán nyer erősen túlárazott milliárdos megrendeléseket a kedves papa. Na és akkor mitől indult be annyira ez a nagy kínai – magyar vasútépítési láz vajon? És kinek lesz ebből sok 100 milliárdos haszon? Ha valaki még nem tudja a választ, akkor megmondom. Simicska Lajosnak, és a Szíjjártó Peti papájának. Mit sem számít itt 16 millió forint, Itt már régen 100 milliárdokban mérik a pénzt ezek a brigantik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  17. gret49: “Közben az évi 1700 milliárdos ÁFA ügy senkit nem érdekel? Az igazi nagykutyák vagyonosodát senki nem meri rendesen megpiszkálni?”
    Nem akarja, mert azokban mindenki benne van.
    Egy-két tehetséges üzletembert, illetve zsenit leszámítva Magyarországon minden milliárdos az állami, önkormányzati pénzek lenyúlásából és ingatlanok sefteléséből gazdagodott meg.
    A fent nevezett kivételeket onnan lehet felismerni, hogy semmi közül a politikához.
    Paks2 ugyanaz, mint a rádiófrekvencia nagyban. A rádióügyben is volt néhány halk kiáltás, mert el kellett játszani, hogy a “baloldalt” a jogtiprás felháborítja.
    Aki nem állt élőláncot Paks2 ellen, és nem is szirénázott a szavazáson, az egytől-egyig érdekelt benne.
    A világ egyszerűbb, mint gondolnánk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  18. A magyar politikus lop, csal hazudik.
    Következménye nincsen.
    Éppen Szijjártó ne tenné?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  19. http://www.60lap.hu/hirek/velemeny/694-a-bohocrol.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. Szerintem most a fidesssesek röhögőgörcsöt kaptak. Ebből látszik, hogy ez az összefogás nem is akarja a felelősségrevonást. Ezt csak úgy lehet, mint az USA-ban, Sammy “a bika” Gravvano alvezérrel tették. Itt is valamelyik bennfentesnek szabad elvonulást adnak a vallomása fejében. Ehhez azonban egy tökös ügyész és rengeteg meló szükségeltetik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. Szijjártónak minden évben több a megtakarítása, mint a keresete. Most tűnt fel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  22. Miről beszélünk, írunk ?!
    Tegnap este ellenzékinek kikiáltott csatornán / ATV/ avas elvtárs – ilyetén mondattal fűszerezte mondandóját : szarban lehetne önök !
    Ezen kedves szavakat a legnagyobb ellenzéki párt, legokosabb asszonyának vágta a szemébe .
    Csak annyit fűzők ehhez: Ildikó Asszonyt mindig nagyra tartottam. . .és most ?
    az atv-t valamire tartottam… és most ?
    Mit lehet ebben az országban tenni ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. Sajnos ezekből az eseményekből egyre jobban látszik, hogy a baloldalon rengeteg balfék van. Nem vagyok híve a korrupciónak, fogalmam sincs, hogy Simonnak honnan lett 240 milliója, ki tudja lehet nőt neki, de ha már így történt, hogyan lehetett valaki ennyire balek? A választás előtt teljesen kivérezteti a baloldalt, pedig mindenki tudja, hogy a jobboldalon sokkal nagyobb a korrupció, legfeljebb fejenként egy nullával több az összeg. Ha valaki ennyire élhetetlen, hogy a szomszédba viszi a pénzét, akkor már az is jobb lett volna, ha a cihába dugja otthon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. amikor kirabolják a nemzeti bankot, nyugdíjmilliárdokat tüntetnek el, megpuccsolják az alkotmányt, visszahozzák az oroszokat, tönkreteszik a forintot, milliókat taszítanak kilátástalan szegénységbe, stb, stb, stb akkor kit érdekel egy kiskaliberü, falusi pöcs néhány milliója. hadd legyek én is dzsentri és mondjam azt, hogy ez rangon aluli. olvasni, hallani, követni. egyébként egyre kevesebbet teszem. és nem vettem repjegyet az áprilisi “választásokra”. nem érdekel. nincs ellenzéke orbánnak, akitöl elhányom magam. csak a fideszhez, különbözö mértékben lojális pártok indulnak a”választáson”. a kicsit lojális mszp-együtt-dk valamint a jobbik nekem ugyanannyira nem felel meg, mint a nagyon lojális fidesz, kdnp, lmp. nem látok ezek a pártok között különbséget. annyit tudok róluk, hogy olyan országban nem szeretnék élni, ahol ilyen pártok akár csak az ellenzékben is felbukkanhatnak. márpedig magyarországon ök gyakorolják a hatalmat. egy igazi ellenzéknek tengernyi mondanivalója van magyarországon, mégis néma és láthatatan az ellenzék. sajnos azért, mert nincs olyan. a magyar nép nem képes kitermelni orbán ellenzékét. ez a magyar lakosságtól legalább akkora tett, mint amikor aktívan összegyüjtötték e németeknek a zsidókat 44-ben. ugyanaz a nép akkor azt csinálta, most meg ezt. kutyából nem lesz szalonna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  25. Geyza, olyan pénfát én is szeretnék! Nem tudod, melyik faiskolában lehet kapni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. pénzfát – bocsánat, siettem, nem olvastam el, amit írtam, mielőtt elküldtem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. ,, azért kezdeményeznek vagyonnyilakozati eljárást, hogy tisztázzák Szijjártó Péter gazdagodásának valós okait.”
    Mi ez dedo, vagyonnyilatkozatnak nincsenek szancioja, forduljanak a NAV-hoz meg a birosaghoz. Kampanyoljanak az üggyel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. huh, Geyza,
    de régen olvastam ezt a novellát!
    Clifford D. Simak: A pénztermő fa (Apostol András) Galaktika 7.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. A Stop.hu hasonló tárgyú cikke mellékelt egy fényképet is, gondolom egy külföldi “fellépése” során készült, ott egy Peter Siyarto névkártya mögött ül. Ez a köcsög már a saját nevét se vállalja? :- )))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  30. Az meg senkinek nem jutott eszebe, hogy a 16millio nem a Szajtato Piti penze, hanem a Fidesze?…DDD!!!…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. várható volt, hogy ilyen hülyeségekkel fognak kampányolni, a lényeg helyett. Rendes magyar embert nem érdekli, hogy a politikus lop, amíg ő is jogosnak érzi, hogy ami a cégé, az az övé is. Volt is erről egy nagyon jó kis Bartus cikk, ha emlékeim nem csalnak, egy emailben terjedő cikkel kapcsolatban, amiért eredetileg fizetni kellett volna, de a magyar szerint azzal nincs baj, ha emailben ingyé terjed.
    A barátnőm is nagyon rendes csaj, egy tünemény, de csak hazahord ezt-azt a kórházból, meg sem fordul a fejében, hogy ő most éppen lop. A politika meg el sem éri az ingerküszöbét. Ha talán elmegy szavazni, akkor csak azért fog esetleg a fidesz ellen, mert a szüleitől megvonták a rokkant nyugdíjat. Ilyen a 80 % sajnos. Azt se tudja ki az a Simon, meg Szíjjártó, meg mennyi az a 240 millió, meg 50 mrd??, wtf? annyi pénz nem is létezik, meg mi az az MVM?Haggyál már, figyu, hozok neked holnap fájdalomcsillapítót, meg steril gézt, jó?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. Havas mehet a p…csába. A szocikkal milyen nagyképű, modortalan fasz, a fideszes amőba hoppáréval milyen nyuszi volt. Az ATV aztért bekeményíthetne kicsit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Szijjgyarto eves bruttoja 14 700 000 szamomra teljesen elkepszto , hiszen semmit nem csinal igaz ez elmondhato a tobbi munkakerulo tetu politikusrol is. Komolyan mondom egy ROOSWELT IDEZETET MINDEN MAGYARNAK ISMERNI KENE! Kotelezove tennem az iskolakban !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. “A demokracia szabadsaga nincs biztonsagban,ha az emberek elturik hogy egy maganhatalom akkorara nohessen ,hogy erosebb legyen mint a demokracia”
    Ez lenyegeben a fasizmus: a kormany hatalmanak birtoklasa 1 szemely 1csoport vagy barmilyen magan hatalom altal”( Franklin Delano Roosevelt).

    Valoszinu ezert csereltek le ROGAN ANTIKA KERULETEBEN SZECHENYIRE A TERET .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  35. Szijjártó rosszul védekezett, mert élhetett a befektetésekkor bennfentes infóval.
    A kérdés az lehet, hogy az ellenzék tudja-e használni azt, hogy jó sínre vitte őket Gyurcsány
    http://endresy.blogspot.hu/2014/02/a-vagyon-sakk-uj-lepesei.html
    Szkeptikus vagyok. Gyanítom, hogy van annyi vaj sokak füle mögött, hogy nemmernek következetesen végigmenni ezen az úton. Pedig lehetne keresnivaló a hatalommal visszaélő gazdagodás terén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Geo Cracker
    2014. február 13. csütörtök
    08:41

    Akinek meg vaj van a füle mögött, arról derüljön ki és felelősségrevonás. Tőlem lehet akármilyen oldalú – egyébként megőrülök ettől az oldalazástól – gömbölyű és szögletes is, FELELŐSSÉGREVONÁST követelek. 1990-től vagyonosodási vizsgálatot!!!!! Naná, hogy bőszen elkerülik a nagyonnagyonnagy törvényhozók a témát, mivel mindegyiknek van mitől rettegni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    ˙
    Hölgyeim és Uraim !
    ˙
    Amig ebben az országban nem derül fény az égbekiáltó, halottakkal is megspékelt >olajszőkítési óriás panama< résztvevőinek, még pontosabban haszonélvezőinek legalább a teljes spektrumára, addig itt nincs az az igazságtalan jövedelem, amely annak erkölcstelenségét felülírhatja… Mert erkölcs kédésében magyarországon ez a mérce és nem a Biblia …
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    ˙
    Az előbbihez még:
    Az Internet adottsága, és lehetősége a múlt ügyei elfektetésének megakadályozása. Ehhez aznban olyan aktivitás szükségeltetik, amely nem hagyja suba alá rejteni az igazságot és, aki tudja, mindig újra és újra napvilágra csempészi a “döglött aktákat”, nem hagyja azokat elporladni.
    Rajta, mindenki !!!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Olaj ugyben szo szerint mindenkit sittre kene vagni a teljes akkori politikai paletta reszt vett az oriasi buncselekmenyben , KEHELY UR IS tobbek kozott , iradtlan penzeket kesrestek pont ok alkottak a kijatszhato jogszabalyokat !
    Holnaptol szinte senki nem maradhatna politikus , vagy foooorendorovics.
    Emberek total hulyere veveseben nagyon nagy mesterek ,pedig csak a kozpenzek miatt politizalnak semmi masert !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. kicsiroli
    2014. február 13. csütörtök
    09:50

    Perszehogy derüljön ki. Eszembe sincs, hogy védjem azt, aki hatalommal visszaélve, korrupciósan kapart.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Simos Gábor menjen a pokolba a hozzá hasonló tulajdonságokkal rendelkező politikusokkal együtt.Az ilyen szocik utálták ki Gyurcsány Ferencet, aki véget akart vetni az efféle doisznoságoknak.Ha megértették volna az un.”öszödi besszédet” most nem lenne Simon ügy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos