Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány: Orbán hazug, áruló és esküszegő 2014. február 2. vasárnap 21:32 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(119)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány: Orbán hazug, áruló és esküszegő

Budapest – A baloldali összefogás pártjai szerint az április 6-i választás népszavazás lesz. A tömörülés képviselői vasárnap a budapesti Alkotmány utcában tartottak demonstrációt.

A Paksról döntsön a nép! című megmozdulást a MSZP, a DK, az Együtt-PM, valamint a Magyar Liberális Párt szervezte azt követően, hogy a Nemzeti Választási Bizottság elutasította a Paksi Atomerőmű tervezett bővítéséről szóló népszavazási kezdeményezést.

A rendezvény első szónoka, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke úgy fogalmazott: “házat és hazát nem adunk, nem leszünk albérlők sem a saját házunkban, sem saját hazánkban. Nem fogadjuk el, hogy a miniszterelnök főúrként viselkedjen velünk és döntsön életünkről.”

A kormányfőt “hazugnak, árulónak és esküszegőnek” nevező Gyurcsány Ferenc a tervezett paksi bővítésről szóló megegyezés kapcsán azt mondta: “tíz őszödi beszéd drámája nem ér fel azzal a hazaárulással, amit Orbán Viktor elkövetett”.

Gyurcsány Ferenc azzal folytatta: a miniszterelnök szóvivője a moszkvai látogatás előtt azt mondta, a kormányfő megbeszéli, hogy mi történt az elmúlt egy évben az orosz-magyar gazdasági kapcsolatokban. Hazudott, miközben “ennél kevesebbért szocialisták és szabadelvűek kormányát lámpavasra húzták volna” – jelentette ki. A miniszterelnök, aki azt állítja magáról, hogy soha nem hazudott, “szemmel láthatólag hazudik reggel, hazudik délben, hazudik este” – tette hozzá.

A kormánynak üzenve kijelentette: “harminc ezüstért Júdások vagytok nem egy Júdás, hanem talán egytucatnyi”.

Szabó Imre MSZP-s parlamenti képviselő arról beszélt: ha marad az Orbán-kormány, nem rezsicsökkentés, hanem -emelés jön. Valótlannak és tarthatatlannak nevezte a további ármérséklést. Bírálta, hogy a Paksról szóló paktumot, amelyet rabláncnak nevezett, előzetes egyeztetés vagy hatástanulmányok nélkül, “mindnyájunkat, még a fideszeseket is átverve” kötötte meg a kormány. “Április 6-án Orbán és Paks ellen szavazunk” – mondta.

Fodor Gábor, a Liberálisok vezetője Orbán Viktor azon beszédére emlékeztette a jelenlévőket, amelyet 1989-ben, Nagy Imre újratemetésén mondott. A mai miniszterelnök akkor elküldte az oroszokat, most visszahívja őket – fogalmazott Fodor Gábor, hozzátéve: ma a megszállás veszélye nem fenyeget ugyan, de ha nem jól sikerül a beruházás,”gyermekeink következő évtizedei kerülhetnek koporsóba”. Szerinte ha Orbán Viktor ismét nyer, kivezetheti az országot az unióból, és “megpróbálja elhitetni velünk, mint Kádár, hogy választani kell szabadság és demokrácia, valamint a jólét között”.

Jávor Benedek, az Együtt-PM társelnöke bűnnek nevezte, hogy az ország évtizedekre Oroszországhoz láncolja magát. Szerinte a beruházás soha nem fog megtérülni, hacsak hatalmas áremelés nem terheli majd az áramdíjat. Mint mondta, biztonsági szempontból is rossz választásnak tartja a paksi bővítést, az atomenergia ideje pedig lejárt, inkább a megújuló energiaforrásokra kellene támaszkodni.

Úgy fogalmazott: bár a mostani ellenzék számos kérdésben nem ért egyet, abban igen, hogy a paksi paktum a rövid távú haszonlesésnek, a gátlástalan “zsákmányolásnak”, a demokratikus véleménynyilvánítás és a szuverenitás eltiprásának, valamint a hazaárulásnak a szimbóluma.

Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője szerint április 6-án jövőt választ az ország. “Választhatjuk azt, hogy a mi hazánk egy szovjet utódállam legyen, Orbánisztán, vagy választhatjuk azt, amit Í89-ben, 90-ben egyszer már választottunk, egy független, demokratikus európai jogállamot, egy normális Magyarországot” – mondta.

A volt kormányfő, aki utolsóként szólalt fel, úgy fogalmazott: ennek a kormányzatnak az emlékműve egy atomerőmű, mindent szimbolizál, ami miatt a jelenlegi a hatalomnak mennie kell Magyarország éléről.

A politikus Orbán Viktor kormányfőre utalva azt mondta, hogy “az államadósság elleni háború hadvezére, vezénylő tábornoka most Moszkváig utazott, hogy aláírja a kapitulációt”. A magyaroknak viszont évszázados tapasztalatuk van arról, hogy nagyon nem mindegy, kinek tartoznak.

Bajnai Gordon szerint a magyarok 25 évvel ezelőtt közös akarattal ráléptek egy európai útra, amelyen azóta is haladnak, vissza akarnak érni Európába, ahová elődeik egy évezrede mindig is vágytak. Orbán Viktor, aki “fontos szerepet játszott abban, hogy elindulhattunk ezen az úton”, most döntő személyes felelősséget visel azért, hogy Magyarországot erről az útról le akarja téríteni. A miniszterelnöki irodában már tudják, “a rezsihazugság tartalékai kifogyóban vannak”, csak akkor vannak rá források, ha kívülről szerzik meg. Orbán Viktor azért ment el Moszkvába, hogy egy héttel a választások előtt be lehessen jelenteni a harmadik rezsicsökkentést, hogy majd “hatvan évig fizessük az árát” – hangoztatta.

Bajnai Gordon a tavaszi parlamenti választásra utalva arról beszélt: ahhoz, hogy Paksról, illetve egy új, mindenkit magában foglaló alkotmányról referendumot lehessen tartani, először április 6-án kell megnyerni egy népszavazást.

Orbán-ország vagy normális európai ország. Ez a kérdés, válasszatok! Ezért hát, talpra magyar, hí a haza, fejezte be beszédét Bajnai Gordon.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (41 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +61 ( 71 szavazatból)
Gyurcsány: Orbán hazug, áruló és esküszegő, 4.7 out of 5 based on 41 ratings

,

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(119)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

119 Reader’s Comments

  1. neska. akkor most mi is a véleményed? mert csak az nem derült ki. ez itt nem a dedó, ahol “szeressük egymást gyerekek” működik, hanem az értelem otthona. nem szerelemből beszélgetünk egymással, hanem azért, mert értékeljük egymás gondolatait. azok, akik marakodásra hajlamosak, ki lesznek innen takarítva.
    nos. megtisztelsz bennünket a véleményeddel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  2. Tudod, csinszka, az AN azt magyarázza három éve, hogy nem Orbánt kell eltakarítani, hanem a rendszerét.
    Szerintem még úgy 50-80 cikk kell a témában, hogy nyugodtan és biztosan kijelenthessük, hogy aki elsőre nem értette, az ebben az életben már nem is fogja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (11 szavazatból)
  3. Sarah
    Szívemből szóltál!
    .
    vikmeki
    Ha itt vagy meg ne rój érte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  4. Sarah. aki az első néhány cikk meg Kertész Ákos után sem volt képes felfogni a lényeget, az soha nem is fogja. írhatsz nekik akár ötszázezer cikket is. BL-nek is azt írtam néhány hete, hogy már ne pocsékolja a drága idejét újabb cikkek írására, inkább ismételgesse a már megírtakat, és fejezze be végre a könyvét, mert már nagyon várom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  5. Öreg Titán: igazad van.
    Annyiban mindenképp jól tette Bartus László, hogy újra és újra írt, hogy lefutotta magában a köröket Gyurcsány Ferenccel és Bajnaival.
    Miközben az országról és rendszerről alkotott képe elentronmikroszkópikus pontosságú volt a kezdetektől fogva, ettől a két embertől többet várt, mint ami bennük van. Erre is mondtam azt, hogy a remény, és annak kivetítése olyan, amit tisztelek és megértek. A remény egyfajta kábítószer. Olvastad Szerb Antaltól a Pendragon legendát? Az Earl okos és bölcs ember volt. Jó emberismerő. A remény és az elfogultság mégis kifogott rajta egy személlyel kapcsolatban.
    Szerintem jó, hogy kiírta magából.
    Az írás, mint a sírás, a belső megtisztulás egy formája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  6. Titán Köszönöm,hogy elolvastál. Jól látod a marakodás az ami nagyon nem tettszik, abból jut máshonnan is. Ha dedó lenne a lap honnan próbálhatnám megérteni amit egyedül nem mindig látok tisztán. Nekem -máshol irtam Bartus a villanykörte.Nekem pont az értelem hiányzik a marakodások miatt . Azt gondolom,ha a gazdaságunk erősebb lenne nem lennénk időnként zagyvák. Ideges feszült ,nem kontrolált vélemények vannak ami nagyon összezavarja a tisztánlátást.
    Én belülről élek, részt kapok a mindennapokból nem keveset családommal együtt.
    A nem tisztességes jogrendszer nélküli kishazánk nem engedi meg ,hogy normális munkát végezzünk,ez persze nagyon negativan hat mindannyiunkra.És igen van véleményem is , bármit el tudok fogadni ami nem folytatása a mostaninak. és mindegy milyen áron.. Nincs jobb ,és ennek a helyzetnek akármerről is nézzük mi vagyunk az okozói. Szavaztunk- vagy nem, értettük vagy nem. elcsábultunk e az igéreteknek? Jelentem én nem Ja és van kedvelt politikusom is több is Bokros,Gyurcsány Békesi.,ragyogó közgazdáink vannak,sokan. .Egyszerübb lenne egy bőröndöt kinyitni ,kicsi időm még van..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  7. bumburi

    Itt vagyok ,csak ehhez nem szólok hozzá,ahogy más se nagyon.Tudod jól ,hogy bizonyos dolgokról és személyekről megvan a vélaményem, legfeljebb megtartom magamnak. jobb a békesség , nem akarok eldurvulni.
    Engem az előző rendszer se tudott palira venni, bár az is igaz ,hogy jó sok időnek kellett eltelni ,mire kiderült ,hogy igazam van. De végülis kiderült. üdv. vikmeki

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  8. Bumburi, Oreg Titan – nagyon nem tetszik ahogy szinte megalazva valaszolgattok mas ember hozzaszolasara. Kedves Bumburi, olvasom irasaidat, de ugy erzem mindenkit megsertesz ha nem ert egyet veled, szinte egy vezeto szerepet vettel fel. Serto tudsz lenni, nem hiszem hogy ez helyes. Ne hidd hogy csak a Te velemenyed a tuti. Ez egy kozossegi oldal.
    Oreg Titan, miert gondolod hogy Csinszkat az admin (ilyen csunya kifejezeseddel )kiteszi a szuret.
    Jobbnak latom, ha soha nem irok velemenyt az AN-ben. Kimelem magam.
    Tovabbi jo munkat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  9. Kedves Öreg Titán!
    .
    Ahhoz képest, hogy csak turistáskodik itt nálunk (ezt kérdeztem másutt, hogy csinálja, mert én is szeretnék turista lenni, de azt sem tudom, hogyan kezdjek hozzá, így maradt a belső emigrációba fordulás lehetősége, bár ezt még tanulmányozni kell, hogy mennyiben azonos a léleknek a társadalomból való kivonulásával), szóval ahhoz képest, hogy csak turistáskodik, igen szigorúan ítél meg egyik-másik véleményt.
    .
    Ez a határozottság persze nem baj. Csak, hát régebben (mivel véleményére mindig megkülönböztetett érdeklődéssel figyeltem és figyelek), mintha megértőbb lett volna a kisebb-nagyobb botladozások, mellényúlások miatt.
    Mert lehet, hogy ez a vélemény is ilyen.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  10. Beata: adott egy házibuli, ahol a házigazda mindenkit nyomatékosan megkért, hogy ne dohányozzon, mert ez nemdohányzó összejövetel. Aki dohányozni szeretne, menjen le az utcára, vagy menjen haza. Keressen magának dohányzó társaságot.
    Ezt számos alkalommal, normális, de határozott hangon kérte minden jelenlévőtől.
    Egyes vendégek, mintha süketek lennének, szívják tovább a cigarettát, pipáznak, és a füstöt belefújják a többiek arcába. Mindezt a házigazda lakásában, a nemdohányzó buliban magától értetődő természetességgel teszik.
    A házigazda, türelmes ember lévén, valamiért nem hajítja ki őket. Ami az ő dolga, hiszen az ő lakása. Időnként újra elmondja türelmesen a fő szabályt.
    Amikor a nemdohányzó vendégek megemlítik, hogy ez nemdohányzó buli, és nem kíváncsiak a cigarettafüstre, mert azért jöttek ide, hogy ne kelljen szívniuk, és van elég hely a világban, ahol lehet füstölni, olyankor füstölgők a jogaikról magyaráznak, megsértődnek, csodálkoznak egyszerre. És a véleményszabadságra hivatkoznak.
    Az AN fórumán mind az eldurvuló viták és a sértődések 99%-ban a szavazás pártiak (illetve Gyurcsány Ferenc rajongók), és a választásokat bojkottálók között történnek.
    (Hint: Az előbbiek a többszöri kérés ellenére tovább dohányzó és sértődött, az utóbbiak a nemdohányzó vendégek.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  11. HMM…
    Mennyi eddig rejtett politikustehetség bukkant fel itt az utóbbi időben, admin jól tűri. :)
    Azért arra kíváncsi lennék, hogy élesben milyen eredménnyel próbálkoznának?!?!
    :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  12. Sarah, a Gyurcsany Ferenc rajongok es a valasztasokat bojkottalni akarok nem zarjak ki egymast….az tortenik, hogy latjuk, hogy valami miatt nem fog megvalosulni a bojkott, ha annyira okos lennek, hogy tudnam miert, akar en is lehetnek a kovetkezo miniszterelnok-jelolt…ami a verseket illeti, nah azokhoz talan lehet, hogy tobb kozom van, mint neked…mar csak hivatalbol is! amugy talalkoztam mar ezzel az altalatok kepviselt stilussal eleg sok helyen, miszerint ha nem egy az egyben gondolja a masik azt, amit ti, akkor az biztos naci, antiszemita, fideszes, jobbikos, de a versekhez bizonyosan nem ert!?:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  13. csinszka, nem azt mondtam, hogy nem értesz a versekhez, hanem azt, hogy a nagy szerelmed verseit, úgy tűnik, nem olvastad.
    Ha ugyanis olvastad volna, tudnád, hogy nemigen van remény. Ő ezt már száz évvel ezelőtt életműbe foglalta.
    (Szerencsére írt másról is.)
    Biztos értesz a versekhez, csak ez most pont nem jött át.
    Eredetileg viccnek szántam, fel se tételeztem, hogy félreérted.
    (Mit is írtam nemrég arról, amikor valaki azzal érvel, hogy neki ez vagy az a hivatása, tehát jobban tudja?)
    bumburi pont azok közé tartozik, akik nem kategorizálnak be másokat egy-két komment alapján, legalábbis én még sosem láttam ilyet tőle.
    Számtalanszor láttam őt revidiálni az álláspontját.
    Kifejezetten türelmes. Hozzám képest pedig nagyságrendekkel.
    Bár most épp én is annak érzem magam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  14. Hovatovább meg sem merek szólalni ennyi okos ember között. Kezd kisebbségi érzésem lenni.
    Én látnám rosszul,és csak pofázok, meg pofázok, mindenkit elnyomva?
    Még türelmes is voltam meg nőies úgy érzem, ha a Gyurcsány imádattal együtt az összefogás, meg a fölösleges linkek ellen szóltam…
    Ezután azt sem fogom.
    Mimózák!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  15. Kedves oldster! Igen, jól látod, az álláspontomat markánsabban fejezem ki turistaként. Ennek az az oka, hogy egy turista a saját szemszögéből tisztábban lát rá egy társadalomra, nem befolyásolják emóciók, hiú remények és elfogultságok, ellenszenvek sem. Amit viszont lát, azt határozottan meg is fogalmazza. Egyébként jelen esetben még csak erről sincs szó, hanem sokkal inkább arról, amit Sarah nagyon jó hasonlattal közelített meg, hogy ez itt a NEMDOHÁNYZÓ körlet, amelyet maga a házigazda nevezett ki azzá. Ezek után pofátlanság nekiállni itt füstölni. Csinszka pedig szándékos provokátor, ez turistaként is nyilvánvaló. Nem beszél egyértelműen, szándékosan füstbe burkolja a mondanivalóját. Az egyetlen, ami egyértelműen kirajzolódik a megfogalmazásaiból az az, hogy odavan Gyurcsányért, Békesiért stb. Elfogult az irányukban és ezt nem is tagadja. Gondoljunk bele: az AN lehet elfogult emberek szócsöve? Kinek hiányzik ez?
    csinszka most legutóbb is ezt írja: “az tortenik, hogy latjuk, hogy valami miatt nem fog megvalosulni a bojkott”
    valóban EZ TÖRTÉNIK? dehogy. ez pont, hogy nem történik, hanem ez egy kép, ami az ő fejében van. és képes erről azt írni, hogy ez az, ami TÖRTÉNIK. szörnyű. trükkös, nyomulós, manipuláló propagandát folytat csinszka. ez az igazság. és ez biztos, hogy nem ide való az AN-re. és éntőlem sírhat, hogy el van itt fojtva. nézd meg, hogy hogy rúg-kapál, ha szorul körülötte a hurok: “amugy talalkoztam mar ezzel az ÁLTALATOK KÉPVISELT stilussal eleg sok helyen, miszerint ha nem egy az egyben gondolja a masik azt, amit ti, akkor az biztos naci, antiszemita, fideszes, jobbikos”
    ha valóban ez a véleménye rólunk, akkor mi a fenét keres itt közöttünk, hacsak nem a szándékos kavarást ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. érdemes figyelni a minuszolókat is. sokat elárul arról, hogy miért vannak itt néhányan. hiszen a minuszolók őket támogatják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  17. Sarah 00:52 például teljesen elfogulatlan, realista hozzászólás. szinte tényközlés.
    ehhez képest 8-ból -2 az eredmény. önmagáért beszél, hogy kik minuszolnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  18. HOGYAN KELL MEGAKADÁLYOZNI, HOGY A KÜLFÖLDÖN DOLGOZÓK SZAVAZZANAK.

    IDÉZET KEZDETE

    „Tisztelt Választásra Jogosult Magyar Állampolgárok!

    Nagykövetségünk a következőkről szeretné tájékoztatni a 2014. évi április 6-ra kiírt országgyűlési választásokon szavazási jogukat gyakorolni kívánó magyar
    állampolgárokat.

    A választások során a szavazás módja a magyarországi állandó (bejelentett) lakcímmel rendelkezők (lakcím kártyájukon magyarországi cím szerepel), és nem rendelkezők esetében eltér. A külképviseleten történő szavazáshoz a magyarországi lakcímmel rendelkező választóknak kérniük kell a külképviseleti névjegyzékbe történő felvételüket. A magyarországi lakcímmel nem rendelkezők levél útján szavaznak, amihez először szükséges regisztrálniuk a központi névjegyzékbe.

    I. Állandó magyarországi lakcímmel rendelkező magyar
    állampolgárok

    Az állandó magyarországi lakcímmel rendelkező magyar állampolgárok automatikusan bekerülnek a központi választói jegyzékbe. Amennyiben a szavazás napján nem Magyarországon tartózkodnak, dönthetnek úgy, hogy az adott országban lévő magyar külképviseleten (vagy külképviseletek egyikén) adják le a szavazatukat. Ehhez kérniük kell a külképviseleti névjegyzékbe történő felvételüket.

    Az átjelentkezési kérelemnek legkésőbb 8 nappal az április 6-án esedékes választások előtt be kell érkezniük a Nemzeti Választási Irodához.

    A külképviseleti névjegyzékbe vételi kérelmet lehetőség van postán benyújtani az illetékes helyi választási irodához ( formanyomtatvány:
    http://valasztas.hu/hu/ovi/content/15m_kerelem_kulkepviselet.pdf
    ; a helyi
    választási irodák c mei: http://valasztas.hu/hu/ovi/720/720_0.html
    ); ügyfélkapuval rendelkezők kérhetik az ügyfélkapun keresztül a magyarorszag.hu honlapról; illetve lehetőség van az átjelentkezésre a http://www.valasztas.hu honlapon keresztül is
    , aminek részleteit mellékeljük, felhívjuk a figyelmet, hogy a személyi szám
    ismerete szükséges a kitöltéshez. Amennyiben az elmúlt 2 évben Önök igényeltek útlevelet a magyar konzulátusokon, akkor személyes megjelenés mellett (adatvédelmi okokból) tájékoztatjuk Önöket a személyi számukról. Lépései:
    1. a főoldalon (www.valasztas.hu ):

    Átjelentkezéssel történő szavazás, külképviseleti névjegyzékbe vétel,
    mozgóurna igénylés kérelmek on-line kitöltéséhez kattintson ide!

    2. „Külképviseleti névjegyzékbe vételhez kapcsolódó kérelem”

    3. A megjelenő – számítógép által generált – kód beírása, majd „Tovább”
    kiválasztása.

    4. A feljövő 5 oldalas nyomtatvány kitöltése, majd elküldése (a vonatkozó
    gombbal az 5. oldal végén).

    IDÉZET VÉGE

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Neked5,
    elolvastam a belinkelt Nyóckeres cikkeket.
    Jó tudni, hogy vannak még errefelé igazi oknyomozó újságírók is.
    Az első cikk végén azt írja: “És hát mily kellemetlen is lenne épp a Fidesz kommunikációs igazgatójának, ha föl kéne jelentenie Orbán állami díszőrségének egyik emberét, nemde.”
    ..
    Lehet, hogy Kocsis “Ficsúr” (avagy Zsúrfiú) Máténak kellemetlen lenne, de egy igazi államügyész – NEM Polpot Péter! – épp ezt használná fel és ezen keresztül – no meg a hasonló ügyek sokaságán keresztül – megvádolhatná az egész bandát, a Mindenórás Tábornokig bezárólag bűnszövetségben elkövetett, többszörös sikkasztásért, hűtlen kezelésért, hazaárulásért, ésatöbbi, ami csak megáll halmazati vádpontként.
    ..
    Jól látja a cikkíró: AL Caponét is ott fogták meg, ahol fogást találtak rajta, nem szeszcsempészetért, zsarolásért, gyilkoságokért, megvesztegetésért, prostitúcióért, tiltott szerencsejátékokért, mert azt nehezebb lett volna bizonyítani lévén, hogy a város rendőrségének 60%-a az ő fizetési listáján volt, a másik 40 meg a konkurrens bandákén.
    Mellesleg, micsoda párhuzam! :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos