Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesz készítette elő a 2006. őszi zavargásokat 2014. február 25. kedd 0:17 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesz készítette elő a 2006. őszi zavargásokat

Budapest, Érd – Az őszödi beszéddel kapcsolatos titkosszolgálati anyagokból egy dolgot sikerült megtudni, mondta Gyurcsány Ferenc: azt, hogy a Fidesz készítette elő a beszéd nyilvánosságra hozatalát és a szeptember közepétől elindult zavargásokat is.

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke erről hétfőn este beszélt egy érdi fórumon. A Dorosz Dáviddal, a PM országgyűlési képviselőjelöltjével (Pest megye 1-es számú választókerület) és Szigetvári Viktorral, az Együtt 2014 társelnökével közösen tartott fórumon Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédről nyilvánosságra hozott titkosszolgálat anyagokkal kapcsolatban azt mondta: azokból egy dolgot sikerült megtudni: a szivárogtatás utolsó fázisában az anyagok a Fideszhez kerültek.

Ők készítették elő a sokszorosítást, a nyilvánosságra hozatalt, és „azt gondolom, hogy ők készítették elő – politikai értelemben egészen biztosan és némileg szervezési értelemben – a szeptember közepétől elindult zavargásokat”.

Úgy fogalmazott: nyolc évig tagadták, letagadták, hazudtak és lebuktak. „Ha vereséget mérünk rájuk, ugyanilyen alávaló módon fognak viselkedni, és nem fognak könnyen beletörődni, ahogy nem akartak beletörődni 2002-ben, 2006-ban sem”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (49 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +79 ( 89 szavazatból)
A Fidesz készítette elő a 2006. őszi zavargásokat, 4.8 out of 5 based on 49 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. „Ha vereséget mérünk rájuk, ugyanilyen alávaló módon fognak viselkedni, és nem fognak könnyen beletörődni, ahogy nem akartak beletörődni 2002-ben, 2006-ban sem”.
    .
    Ezért a befejezésért kár volt. Ez nem hoz sem szavazatot, sem megnyugvást az ellenzékre szavazóknak. Inkább félelmet kelt és a mindenbe belenyugvást vetíti előre. Ha törnek, zúznak, hát tegyék. az ő dolguk. Tényleg nincs rá ellenszerük a tarsolyban? Akkkor felesleges kampányolni is, nyerni is, ha ORbánék utána is azt csinálnak, amit akarnak. Retorzióra a kilátás nulla?
    .
    A továbbvezető szakasznak, de különösen a befejezésnek mindig pozitív kicsengése kell, hogy legyen! Ezt miért nem tudják? Különösen Gyurcsánynak kellene tudnia.
    Hacsak nem az MTI manipulálta ilyenre az elhangzottakat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (29 szavazatból)
  2. még 1,5 hónap az ismételt fideSS-es őrjöngésig
    ha vesztenek, azé
    ha nyernek, hát azé
    fognak törni és zúzni a pöcegödör híveikkel
    legalja csőcselék
    ez a magyar

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +67 (81 szavazatból)
  3. A kormányzó párt abba a verembe esett bele, amit a szociknak ásott nyolc éven át. A vádlóból vádlott lett.
    Érdemes megnézni és meghallgatni a mai Egyenesbeszéd interjú alanyait, különösen a “koronatanút”. Azért, még mindig maradtak nyitott kérdések, amelyeket a teljes dokumentum és a hozzá kapcsolódó anyagok nyilvánosságra hozatala megválaszolhat. Azt gondolom, a lényeget tekintve semmi új dolog nem lesz benne. Látni való volt eddig is mi történt az “öszödi beszéd” nyomán, annak ellenére, hogy azt a kormány pártiak következetes hazugságai betakarták. Sajnos, a hazugságokat túl sokan “benyalták” annak idején. Most azt hiszik a föntiek, hogy ma 2014-ben sem lesz ez másképp.
    Tévednek! Legalábbis remélem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  4. Van folytatása az imént kifogásolt befejezés-félének:
    .
    “Gyurcsány: a Fidesz készítette elő a 2006-os zavargásokat
    .
    Az őszödi beszéddel kapcsolatos titkosszolgálati anyagokból egy dolgot sikerült megtudni, mondta Gyurcsány egy fórumon. Mégpedig azt, hogy a Fidesz készítette elő a beszéd nyilvánosságra hozatalát és a szeptember közepétől elindult zavargásokat is.” (…)
    .
    Úgy fogalmazott: nyolc évig tagadták, letagadták, hazudtak és lebuktak. “Ha vereséget mérünk rájuk, ugyanilyen alávaló módon fognak viselkedni, és nem fognak könnyen beletörődni, ahogy nem akartak beletörődni 2002-ben, 2006-ban sem”.
    .
    Azt mondta: Mesterházy Attilának nem csak az ország helyzetével kell szembenéznie, hanem mindazzal, amit a vesztes Fidesz és csapatai okoznak. “2002-ben csak az Erzsébet hidat foglalták el, 2006-ban ránk gyújtották a Magyar Televíziót (…) Vigyázni fogunk az országunkra, és nem fogjuk megengedni, hogy feldúlják csak azért, mert nem képesek megemészteni, hogy meg fogjuk őket verni”. (…)
    http://hvg.hu/itthon/20140224_Gyurcsany_A_Fidesz_keszitette_elo_a_2006

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  5. Komment az fb-n, Gy. F. másik cikknél belinkelt oldalán.:
    “Kormányra kerüléskor pontosan annak a korosztálynak a megélhetését támadták, amelyik akkor volt állományban, amikor a felheccelt csőcselékkel sem tudták sikerre vinni az alkotmányos rend erőszakos megdöntésére irányuló törekvésüket. Napnál is világosabb, hogy kinek volt az érdeke.”
    .
    Az állomány a rendőrségre vonatkozik, akik Orbán kormányra kerülése óta büntiben vannak. Elszabotálták a kitervelt puccsot, mert nem álltak át.
    Mi ez, ha nem az alkotmányos rend erőszakos megdöntésére irányuló törekvés újabb bizonyitéka?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (44 szavazatból)
  6. Nem, ők nem csak a zavargásokat készítették elő, nem csak a hatalomátvételt, hanem ennél jóval többet és sötétebb aljasabb dolgokat is. ezeknek mind felszínre kell kerülni.
    .
    Orbánt ismerve ez nála nem így megy.
    .
    Orbán hazárdjátékos, dupla vagy semmi. Pontosabban, vagy úgy lesz ahogy ő akarja, vagy sehogyan se legyen.
    .
    Orbán nem csak a győzelemre készül fel hanem a teljes és totális roncsolásra arra az esetre ha veszítene. Erre szükség is van, hiszen már akkorát markolt, hogy nem viheti el szárazon.
    .
    Ugyanez volt 2OO6 ban is . Orbán már felkészült a teljes roncsolásra, természetesen a saját fideszes gárdája tudta nélkül és a hátuk mögött.
    Orbán felkészült 2OO6 ban a Fidesz teljes elárulására is és a saját menekülésére is..
    .
    A mostani feltárásnak a teljes 2OO6 os eseményekre kell fényt vetítenie, nem csak a kiszivárogtatásra, nem csak a zavargások megszervezésére, hanem Orbán valamennyi tervére. Orbán emberei készen állnak arra, hogy beszéljenek. Érzik a nagyvezér bukását, és életük és vagyonuk átmentése érdekében már készen állnak az Orbán mögüli kihátrálásra és a vádalkura.
    .
    Azonban a mostani akció csak úgy lehet sikeres, ha a további feltárást megelőzően először elvágják Orbán lehetséges menekülési útvonalait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (44 szavazatból)
  7. Azért én becsülöm Gyurcsányban, hogy harcol, és élvezi a küzdelmet. Eagle: Jaj de optimista vagy! Orbán emberei nem beszélnek, mert akkor Orbán is beszél. Mindegyiknek vaj van a fején. Nincs közöttük tisztességes ember, de ez talán nem is újdonság, meg nem is meglepő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (49 szavazatból)
  8. Hogy a zavargásokat a fideSS szervezte, azt eddig is tudtuk. Jobboldali (értsd nemzeti fasisztoid) körökből már előre jelezték, hogy valami készül, ők konkrétan kormánybuktatásra céloztak. Most csak újabb bizonyítékok kerültek elő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (49 szavazatból)
  9. https://m.facebook.com/home.php?__user=1280285282#!/story.php?story_fbid=654846127896372&id=202688346605920

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  10. Az a tény, hogy a 2006 őszi zavargások mögött a FIDESZ tudatos, és jól előkészített szervező munkája áll, egy percig sem volt kétséges. És hogy ez mennyire így van, annak legékesebb bizonyítéka az a tény, hogy az állítólagos “össznépi” felháborodásból egy szó sem igaz. Érdekes módon ugyan is a botrányok mind-mind a fővárosra korlátozódtak, vidéken a magyar “zemberek” nem tódultak az utcára. Vajon miért? Ott miért nem és Budapesten miért igen? Erre is választ kéne adni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  11. emigrant
    2014. február 25. kedd
    05:13

    Elkerülhetetlen, hogy előbb utóbb egymás torkának essenek és cserbenhagyják egymást. Magyarországon már az alvilág köreiben is vége a betyárbecsületnek. Árulók ezek mind egy szálig és egymást is feldobják. ha valaki elkezdi megy tovább a dominó effektus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  12. A zavargásokkal kapcsolatban maga orbán árulta el magukat,a zavargások másnapján azt mondta hogy ö nem tudott semmiről mert miután este leszállt a repűlő ő hazament aludni mert fáradt volt.Az az ember aki elmondása alapján napi 3-órát alszik békeidőben az abban a helyzetben szunyál egy jót,miközben a lázongók az ő hatalom átvételéért küzdenek.Az őszödi beszéddel nem az a baj hogy nyilvánosságra hozták, hanem az hogy manipulálva őssze vágva,leröviditve tették.Ha a teljes szöveget hozzk nyilvánosságra azt még egy 40-es IQ-júszemély is megérti,hogy a teljes politikai elit hazugságairól szól,nem csak az Mszp-ről,akkor lehetőség lett volna a hazugságmentes politizálásra.Hogy kinek a hazugságáról szólt a beszéd?azt orbán beszédei és tettei biznyitják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  13. Apr. 6. Utan könnyen Kijevve valtozhat Budapest, ha ez a csurhe tavolabb kerul a husosfazektol. Felnek a (varhato) elszamoltatasoktol is, ezert mindenre kepesek lesznek. Ebböl kifolyolag sajnos normalis, bekes valasztas nem varhato.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  14. lovastengerész

    “Hazudtunk (mi politikusok) reggel délben este ne hazudozzunk már annyit ” mondta Gyurcsány erre válaszul Orbán kijelentette : ” én még soha nem hazudtam a választóimnak”

    Afelől meg soha nem volt kétségem ,hogy 2006-ban az 50. évfordulón a fizetett futball huligánok segítségével akarták a csúti Maradonát hatalomra segíteni.

    A dilettáns öszödözéssel a Fidesznek sikerült a saját fejére borítani a bili tartalmát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  15. Talán érdemes volna egy cikket írni, hogy
    A Fidesz készíti elő 2014-es zavargásokat a választás utánra címmel.
    Az egész cirkusz egy 7(!) éve elhangzott, mára teljesen lényegtelen beszéd körül egy mára (magát teljesen lényegtelenre beszélő) lényegileg csak szarkeverésben jeleskedő személy által, nem érthető, hacsak nem előrevetítése “valaminek”
    Gyurcsány ugyanis manapság abszolút lényegtelen dolgokról beszél, védekező hablattyal. Eközben persze nem kell programról, jövőről, a tennivalókról beszélni. Aztán, ha nem jön be, hát Istenem, majd beszélünk 2018-ról.
    Na drága elvtársaim, hát egy nagy büdös túros f DDD Récsey süteményt! Velünk Gyurcsány úr ne szórakozzon! Nekünk erre nincs időnk, nekünk ma kell az élet!
    A víz, a gáz, az áram, a fűtés, az ennivaló, cipő a gyereknek, ruha az asszonynak,
    szóval az emberi élet! Takarodjon Gyurcsány Orbánnal együtt!
    Nekünk ma kell az élet !
    Na, szóval ne terelgessünk!
    Érdekel valakit, hogy ki volt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -34 (48 szavazatból)
  16. Drága Gyurcsány fanok. lehet mínuszolni, és nyalhatj****.
    Meg elbukni a választásokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -30 (46 szavazatból)
  17. Ildikó Rödönyi

    Gonoszka!

    Remekül szolgálod Orbán érdekeit. Gratulálok! (((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  18. Te Ildikó, sajnos félreértettél. Sem s

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -17 (21 szavazatból)
  19. Ha valakinek ez a “most kiderult” kategoria, akkor gratulalok!

    Eddig sem vol kerdes, hogy ki volt a mutatvany mogott…

    Vicc!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  20. Hiszen tudtuk. Azt is tudjuk, hogy nem győznek áprilisban, – később mi várható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. Cobold, ez jó kérdés. Mi is lesz? Elszabaduló indulatok, az biztos. Sajnálatos, hogy a “baloldalnak nevezett képződmény” teljesen felkészületlen.
    Ebből aztán minden adódhat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  22. lovastengerész

    Most a legfontosabb teendő Orbánékat eltakarítani azért ,hogy Magyarországon a jogállamot helyre lehessen állítani .
    Ehhez pedig összefogás kell Gyurcsányostól mindenestől és mert Gyurcsány egy nagyon tehetséges politikus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  23. Ja-ja lovastengeresz!
    Legutobb peldaul Ukrajnaban is demokratikus valasztasokon tortenik a kormanyvaltas.
    Te tenyleg hiszel abban, hogy ennyire sima ugy lehet “Orban eltakaritasa”?…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  24. bodor sándor
    2014. február 24. hétfő
    19:47
    Akik szervezték lapítanak!Én pedig így tudom:Wéber Attila az az ember,aki 2006-ban Szili Katalin kabinetfőnöke és jó barátja volt!Együtt mászkáltak ki a Vatikánba,majd Wéber Attilát kinevezték az “egyházügyért felelősnek”!Wéber Attila állandó kapcsolata volt és van Orbán Viktorral/jó barátok/” 2006-ban az október 23-i randalírozás kezdete előtt Orbán Brüsszelbe,Wéber a Vatikánba ment!Mindketten mosták kezeiket az “öszödi beszéd”kiszivárogtatás ügyben!100% hogy Wéber Attila szerezte meg Szili Katalintól a kazettát még 2006 május végén és saját maga adta át Orbán Viktornak! Orbán Viktor nem sokkal később a Fradi pályán megbízott valakit hogy majd októberben/amikor Ő Brüsszelbe lesz/hozzák nyilvánosságra és csináljanak balhét/És így is történt!2006 október 23-án puccs volt a javából!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  25. „Ha vereséget mérünk rájuk, ugyanilyen alávaló módon fognak viselkedni, és nem fognak könnyen beletörődni, ahogy nem akartak beletörődni 2002-ben, 2006-ban sem”.

    Itt a folytatás videón:
    “Szó nincs erről, nem sérthetjük meg a majmokat!” :)))

    http://www.noltv.hu/video/5329.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  26. …nem a majmokat, hanem sajat magat serti meg Gyurcsany azzal, hogy viszonyul az egyebkent joravalo allatkerti/cirkuszi kedvencekhez.
    Igaza van azoknak, akik azt varjak: a mai politikusainknak ugyan milyen gondolataik vannak a jovore nezve, mert kulonben ugy ahogy vannak, elmehetnenek mar a fenebe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  27. Szoval most talalt Gyurcsany bizonyitekot arra, ami eleve tudhato volt. OK, de akkor miert nem kezdemenyezi orban es bandaja letartoztatasat allamellenes cselekmenyek elokesziteseert, abban valo aktiv reszvetelert visszamenolegesen? A visszamenolegessegnek ugyis van ujmodi divatja mo-n, meg az allamcsiny szerintem nem evul el.

    Nyugi, csak koltoi kerdesek voltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  28. azt kellene csinálni mint Kievben felgyujtani Pestet és elzavarni az egész bagást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  29. Balu
    2014. február 25. kedd
    13:54
    Ehhez a megetetett birka zembereknek nincs elég vér a mélymagyarosch tarsolyukban.
    Pest majd – előző komment társak szerint is – áprilisban borul – újra – lángba, amikor az alfélcsúti disznóganajozó még választási csalásokkal sem lesz képes hatalmon maradni. NA AKKOR KELL NAGYON ÉSZNÉL LENNI ÉS VÉGÉRVÉNYESEN ELTAPOSNI A fideSSes FÉRGEKET.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  30. Ezek lennének (cikk melletti kép) a békés tüntetők?
    Amire nem figyelt fel senki a Kósa interjúban:
    http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/6467_kosa_lajos_fel_nap_utan_megcafolta_onmagat

    Azt hazudja Kósa (16. perc után) Gyurcsány, aki belelövetett a békés tömegbe, emberek szemét lövette ki, a rendőrei embereket rugdostak halálra.. – ez uj, eddig a halálrarugdosás nem volt… Ezek után van még épeszű ember, aki hisz Kósának meg a hazug bandájának?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  31. Ildikó Rödönyi

    Szomorú

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. .
    .
    ( A fenti anzix alávaló:)
    .
    SIEG HEIL BUDAPEST !!!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  33. egy zamatos hozzászólás a vagy.hu-ról:
    Jaj, szegény „Ürgebőr” Lajos! Mi lesz Veled most, hogy rutinos elszólásoddal nem csak az árfolyam-spekuláns haverokkal tettél jót? Sőt, éppen hogy betettél a „családnak”! Bizonyos ételektől óvakodni kéne mostanában: arrafelé rossz ómen hallal a szájban ébredni…
    Mellesleg: https://www.youtube.com/watch?v=3jfOpNP-Frs

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  34. Mindenki téved, aki azt hiszi, hogy itt béke lesz a választás után!Ha nyer Orbán és bandája, bekeményít, ha nem nyer, az országot is felszántja.
    Bár Gyurcsány ígérte.
    Nem látom azóta sem a szántást. Elromlott az eke?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  35. Bumburi,
    Szerintem senki nem hiszi, hogy a választás után mindenki megnUgszik és béke lesz. Ilyet sehol nem olvastam.
    Még a legnaivabbak is azt mondják, ha Orbán veszitene, a csőcseléket ujra az utcára vinné. Ha nyerne, akkor sem lesz béke, mert csak csalással képes nyerni, az meg érvénytelen.
    Gyurcsány szerintem azt teszi ami politikusnak kampányban a dolga. szántja az országot,p: teltházas fórumokat tart, mintha a kampányban a legaktivabb Gyurcsány lenne. Bár olyat mondani vagy tenni nem tud, ami neked megfelelne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  36. Neked5
    Ne mondd már hogy Te sem látod a fától az erdőt!
    Mesterházyt hátravonták, hogy ne amortizálódjon, Gyurcsány meg feszegeti a húrt, mert Ő a tökös gyerek!
    Közben nem hallok semmit arról, hogy mi lesz ha.Nem nyernek.
    Kik fogják a bosszút elszenvedni, amit az ellenzék az emberek fejére húz?
    Hogy bújnak ki az eskü alól?
    Akkor már lesz majd bátorságuk az utcára vinni az embereket?
    A hogyan továbbról mikor fognak beszélni?
    Mert most csak arról beszélnek, hogy nyernek.
    De még ha nyernek is!
    Hogyan fogják kezelni a cirkuszt,amit a fidesz generál?
    .
    Azt gondolod, hogy nekem semmi nem tetszik, mert olyan nincs ami nekem megfelelne.
    Nagy tévedésben vagy.
    Szeretném ha végre felnőttnek néznének, akinek vannak gondolatai, és azt is látja esetleg,hogy nagyon nagyon át akarják verni a fejét!
    Szeretném ha nem hazudnák a demokráciát a jövő reményében, mert pont Gyurcsány volt az, aki nem védte meg a demokráciát, és az Ő és kormányának köszönhetően vagyunk ott ahol.
    Ne hitessen velem el senki olyat, hogy hű de bátor vagyok, amikor pont a gyávaságnak köszönhetjük a slamasztikát amiben vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  37. Bumburi,
    Olyat kampányban nem mond politikus, hogy mi lesz ha nem nyerünk.
    Hogy mi lesz ha nyernek, arról már beszélt Bajnai is, Debreczeni, Kerék-Bárczy is – talán Bauer Tamástól is olvastam. A hogyan tovább-ot, ha nem nyernek, nem tudom hogyan képzeled el, most mondják azt, ha nem nyerünk, másnap megyünk az utcára és forradalmat csinálunk?
    Lehet kritizálni valamit, nem kell egyetérteni mindennel, de ha mindenre köpködünk és mindenre negatívan reagálunk, az hasonlit ahhoz mint mikor a fidesz az előző kormányt mindenért támadta, mert ami jó az országnak az rossz a fidesznek, – de ez kinek jó? Mert csinálhat valaki valamit rosszul és követhet el hibákat ez igaz. Gyurcsány is követett el sulyos hibákat, de hogy minden rossz volt, az nem igaz. Nem kéne lesilányitani az amugy okos véleményeket szimpla hőbörgėssé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  38. Neked5
    Gyurcsányt mindig értékeltem,amikor elindult a jó felé.
    Aztán mindig jött a geller.
    Fárasztó.
    Ráadásul az nem baj, hogy én így érzem, de egy országgal szórakoznak saját kényükre kedvükre.
    Mi meg fizetjük a révészt.
    Szívem szerint mind eltiltanám a politizálástól, mert amennyi kárt már okoztak, az felmérhetetlen.
    Igazad van, nem volt minden rossz. De azzá vált. Általuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  39. Gonoszka
    “Érdekel valakit, hogy ki volt?”
    .
    Annyiban, hogy az elmúlt pár napban a kérdésnek több lényeges hordaléka került felszínre, mint az elmúlt öt évben összesen. A végén a következtetések eljutnak az összkép felállításáig és indulhat az államellenes összeesküvésben játszott irányító szerepért a büntetőeljárás.
    .
    A teljesség igénye nélkül a szervezettséget alátámasztó, lassan összeálló kép:
    1. A zavagások helyszíni főszereplőinek tett korábbi nagy-nagy ajánlat: Orbán a Fradi B-középben – fotóval illusztrálva, majd kormányra kerülve elsőként a Fradi-stadion lerombolása és a helyén új stadion építése;
    2.Szőke Feri bûnöző tavalyi szerepe a Fidesz-székháznál és magas biztonsági pozíciója;
    3. Orbán állományellenes intézkedései (a nem átállt) rendőrök korengedményes nyugdíjazásának beszüntetése kormányra kerülés után – a tiltakozások ellenére;
    4. A szervezett zavargás Fideszre utaló megjegyzése a Wikileaks-iratokban.
    5. A Hír-tv közvetítőkocsijának és stábjának egész napos kivonulása a Kossuth térre, amikor a manipulált bejátszás még el sem hangzott.
    6. A tv-székház ostrománál ugyanez.
    .
    A sor folytatható, amiből egyszercsak összeáll a teljes kép. Nem lesz szívderítő, de egyszer túl kell esni rajta, mert az a nyugalom ára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  40. Igen, Proaktiv, a Hír-tv magas technikával felszerelt közvetítőkocsija mindenütt ott volt, a Kossuth téren is, a tv-székháznál is.

    Egy magyar hírtelevízió napokkal korábban értesített külföldi tv-seket, hogy “érdekes” események lesznek Budapesten:
    http://nepszava.hu/cikk/1011973-oszodi-beszed-egy-magyar-hirtelevizio-elore-ertesitette-a-kulfoldi-tudositokat

    Tehát: spontán akció voltak avagy szervezett?
    Egyértelmű, hogy szervezett. Nagyon is szervezett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  41. akció VOLT, nem VOLTAK – elnézést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. Bumburi,
    Én csak a csipőböl mindenre tüzelésnek nem vagyok a hive, ezzel együtt nem tudom cáfolni amit irsz. Csak azt tudom kivánni, ne legyen több geller.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  43. Neked5
    Hidd el én is azt kívánom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  44. A sor folytatásaként egy komment és egy idézet:.
    “Nézzük a tényeket:
    Az Esztergomban 2006. 09. 13-án szerdán megtartott beszédéből:
    “Az önkormányzati választások az utolsó lehetőség, hogy az ellenzék megszerezze az erkölcsi felhatalmazást a kormány elleni fellépéshez; ehhez el kell érni, hogy az emberek vonják meg a bizalmat a kormánytól. Minden voks kell, hogy meg tudjunk indulni a kormány ellen”
    .
    2006. 09. 14. csütörtök:
    Pokorni kivonul az ATV egyenes beszéd adásából, mert Kálmán Olga azt feszegeti, hogyan kell érteni azt, hogy “meg tudjunk indulni a kormány ellen”.
    A Fidesz arra kéri a népet, hogy ne féljen, ne hagyja magát megfélemlíteni.
    .
    2006. 09. 17. vasárnap:
    A közrádió nyilvánosságra hozza az öszödi beszéd pár perces összevágott részletét.
    .
    2006. 09. 18. hétfő:
    Autók égnek Budapesten, kormányellenes tüntetők törnek be az MTV székházába. Mindezt (spontán) egyenes adásban közvetíti a Hír TV, és csak a Hír TV.”
    .
    .
    “Pénzt kaptak a tüntetők 2006-ban – mondta a bíróságon Lapid Lajos. A budapesti rendőrfőkapitány akkori helyettese szerint az alaptarifa 5 ezer forint volt, de a rendbontók akár 100 ezer forintot is kaphattak, igaz, ezt nem tudja bizonyítani. Lapid szerint a tévészékházat 2006 őszén megostromló tömeg a Parlamentet akarta elfoglalni.
    Tanúként érkezett a bíróságra Lapid Lajos, a budapesti rendőrfőkapitány volt közbiztonsági helyettese. Az egykori rendőri vezető nem járult hozzá, hogy vallomását rögzítsék, és az arcát sem mutathatták a kamerák – írja az atv.hu.

    Arról beszélt, hogy felkészületlenül érte a rendőrséget a Kossuth téri tüntetés, és az MTV-székház ostroma is. A Kossuth téri tüntetést nem akarták feloszlatni, erre valószínűleg nem is lettek volna képesek.
    .
    Lapid szerint a tüntetők pénzt kaptak valakiktől. Bár ezt bizonyítani nem tudja, az akkoriban a tüntetéseket biztosító kollégáitól és civilektől ezek az információk jutottak el hozzá. Azt mondta: egy tüntető 5000 forintot kapott. Ha a kordont is rázta, akkor 10 000 volt a tarifa, a képeken látható kemény mag pedig 100 000 forintot is kereshetett.”
    .
    http://nepszava.hu/cikk/1011877-gyurcsany-a-fidesz-nyolc-evig-hazudott

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  45. bumburi,
    más is úgy látja, hogy Mesterházy hátra lett vonva a tűzvonalból:
    http://jovaros.blog.hu/2014/02/24/higgyetek_werbernek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  46. Bumburi,
    A kérdéseidre itt a válasz:
    http://kanadaihirlap.com/2014/02/25/gyurcsany-ferenc-a-kmh-ban-nem-forradalom-kell-hanem-kormany-es-rezsimvaltas/

    Ugy látszik, meghallotta:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  47. Sajnos a náci fideszes söpredék nem fog nyugodni, amíg ez a félbevágott stadionbuzi itt rontja a levegőt és nem valamelyik osztrák elmegyógyintézetben, ahova való a szittya országgyűlés fürerrel és a Sándor palota albérlőjével együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  48. Neked5
    Kösz a linket.
    Lenne pár megjegyzésem.
    “Nincs az a nk-i környezet,ami elfogadna egy bojkottot ezzel a választással kapcsolatban”
    Dehogy nincs!
    Csak tájékoztatni kellett volna a nk-i környezetet a megváltoztatott választási törvényről! Elmulasztották!
    “Ez a rendszer ma sem legitim.”
    Akkor miért kollaborálnak vele?
    Ki kényszeríti őket arra, hogy egy illegitim rendszer szerint hülyítsék az embereket, és feleljenek meg a diktatúra kívánalmainak?
    .
    Hiába nem akarok már kritikusa lenni Gyurcsánynak, Ő maga kényszerít a gondolkodásra, és arra, hogy ezeket a bakugrásokat ne hagyjam szó nélkül.
    Persze egy fecske nem csinál nyarat.
    Lehet hogy csak én kukacoskodok,és rosszul látom a helyzetet?
    Minden jel erre vall, mert a hívek el vannak alélva Gyurcsánytól, és ez már ki is zárja a gondolkodás képességét.
    Egy normális országban ez meg sem történhetne!
    Kijelenti egy volt miniszterelnök, hogy a mostani rendszer nem legitim, de Ők mégis összefognak,hogy részt vegyenek egy illegitim rendszer választási cirkuszában!
    Tényleg én lennék ennyire hülye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  49. Biztos, hogy a FIDESZ szervezte! A HÍR-TV egyik dolgozója, már egy óra után azt kiabálta, hogy győzött a forradalom. Azért büntették meg a rendőröket, mert megakadályozták a kikiáltott győzelmet, és a vérontást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos